Boekenplank:
Kies

Boeken van Sierra Simone

Meer over Sierra Simone

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sierra Simone


New Camelot

  1. American queen - American queen
  2. American prince - American prince
  3. American king - American king

gedetailleerd overzicht

New CamelotAmerican queen

Mijn naam is Greer Galloway en ik sta ten dienste van de President...

Pas op wie je liefhebt. Dat was het advies dat ik kreeg toen ik een meisje was. Het advies dat ik tot twee keer toe negeerde en wat me tot twee keer toe op een compleet gebroken hart kwam te staan. En aangezien ik me niet voor een derde keer wilde stoten aan dezelfde steen, was ik wel klaar met de liefde. Voor altijd.

Maar President Colchester is niet klaar met mee. Nog lang niet.

Voor mij is hij Ash, de soldaat die ik ooit kuste te midden van een cirkel van gebroken glas. Ik ben zijn verbroken beloftes en verboden verlangens nog altijd niet vergeten. Maar het land kent hem als de leider van de Verenigde Staten van Amerika, als enige verdedigingslinie tussen het volk en een oorlog. Ash wil me en stuurt zijn beste vriend Embry om me te halen. Hij weet niets van de geheimen tussen Embry en mij. Van ons verdriet. Van ons verlangen. Van die tweede kus...

Al snel zit ik vast tussen het heden en het verleden, tussen plezier en pijn, en tussen de twee mannen die net zo naar elkaar verlangen, als dat ze verlangen naar mij. Onder een duistere deken van oorlog en verraad, vallen wij voor elkaar en storten ons in een gepassioneerde driehoeksverhouding die de wereld zal doen veranderen.

Schrijver: Sierra Simone
Oorspronkelijke titel: American queen
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789464400021
Uitgever: Red Romance
American prince

De wereld denkt dat Embry Moore een prins is, maar ik heb nooit naar de troon verlangd. Enkel naar degenen die erop zitten....

Al op jonge leeftijd leerde ik de prijs die je moet betalen als je valt voor een held: dat soort liefde houdt geen stand. Twee keer vroeg Maxen Colchester me of ik de zijne wilde zijn en twee keer weigerde ik hem. Ik dacht dat ik hem in bescherming nam, maar ik was juist degene die hem liet lijden. En nu zou het eigenlijk mijn beurt moeten zijn om te lijden.

Ik heb in stilte vele offers gemaakt voor de beste man die ik ooit heb mogen leren kennen, eerst in de oorlog en later in de liefde. Nu heb ik mijn weg eindelijk weer gevonden in Ash’ armen. En naar het hart van zijn vrouw. De pijn die ons hiernaartoe heeft geleid, ben ik nog niet vergeten. Ik weet ook niet hoe ik meer pijn in de toekomst kan voorkomen. Dus laat ik hem mij straffen voor mijn verleden en hoop ik dat het genoeg is om een muur op te bouwen die ik nodig zal hebben voor de toekomst. Ik voer mijn taken als vice-president uit. Ik zal vechten voor de vrouw die we liefhebben. Toch weet ik dat ik geboren ben om te lijden.

Alles verandert als Greer van ons wordt afgenomen. Dat moment zet dat een serie aan gebeurtenissen in gang, die dreigen onze jaren van getormenteerde liefde tegen ons te keren.

Schrijver: Sierra Simone
Oorspronkelijke titel: American prince
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789464400120
Uitgever: Red Romance
American king

Ik ben Maxen Ash Colchester en ik zou mijn leven geven voor mijn land. Mijn hart heb ik echter geschonken aan hen....

Toen ik in het leger zat, is me geleerd nooit een man achter te laten. Maar hij verliet mij.

Ik heb twee keer de eer gehad om mee te doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een keer met mijn beste vriend en geliefde aan mijn zijde. Een keer met hem lijnrecht tegenover me. Het is mijn eigen schuld.

Men zegt weleens dat elke held één slechte eigenschap heeft. Eén zonde. Eén geheim. Mijn zonden zijn niet langer geheim. Mijn fouten zijn dodelijk. En een tragedie lag nog nooit zo dicht op de loer. Ik ben een man die liefheeft, een man wiens liefde veeleisend is. Een man die alles eist van zijn geliefden. Ik ben een koning die zo dom was zijn koninkrijk te bouwen op het geraamte van het verleden. Ik heb stom genoeg geloofd dat het dit keer anders zou zijn.

Liefde was altijd het einde van ons verhaal. Van het mijne, van Embry’s en van Greers. Maar het dreigt nu ook het einde te worden van ons...

Schrijver: Sierra Simone
Oorspronkelijke titel: American king
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789464400274
Uitgever: Red Romance