Boekenplank:
Kies

Boeken van E.L. Todd

E.L. Todd studeerde biologische wetenschap aan de California State University, maar haar echte droom was schrijfster worden. Ze heeft inmiddels vele series en boeken op haar naam staan en al ruim twee miljoen boeken verkocht. Haar voornaamste doel is om mensen even de harde werkelijkheid te laten ontsnappen middels een goed verhaal met humor en leuke mensen.

Meer over E.L. Todd

Genre: E-books only

Verenigde Staten

Website: http://www.eltoddbooks.com/

Eerste / First
 1. 400 Eerste kussen - 400 First kisses
Stralend / Ray
 1. Stralend licht - Ray of light
 2. Stralende hoop - Ray of hope
 3. Stralende liefde - Ray of love
 4. Stralende tijd - Ray of time
 5. Stralend hart - Ray of heart
 6. Stralend nieuw - Ray of new
 7. Stralend leven - Ray of life
Tijdloos / Timeless
 1. Maandag - Monday
 2. Dinsdag - Tuesday
 3. Woensdag - Wednesday
 4. Donderdag - Thursday
 5. Vrijdag - Friday
 6. Zaterdag - Saturday
 7. Zondag - Sunday
Eerste / First

Gedetaileerd overzicht

Eerste / First

400 Eerste kussen

Ik haat deze kerel. Waarom ben ik eigenlijk met hem getrouwd?

De man die ik haat is in het huis naast het mijne komen wonen. Hij is pas ingetrokken, hoewel ik geen verhuiswagen heb gezien.

Hij is nog altijd even arrogant als vroeger. Hij maait het gazon in ontbloot bovenlijf, met een idiote grijns op zijn gezicht. Wanneer hij me betrapt op gluren, knipoogt hij naar me. Hij is enorm arrogant. Hij flirt constant met me, alsof hij vergeten is dat hij al eens mijn hart heeft gebroken.

En dan vertelt hij me iets wat ik onmogelijk kan geloven. We zijn getrouwd.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: 400 First kisses
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781393224815
Uitgever: Hartwick

Stralend / Ray

Stralend licht

Waar blijf je, droomprins?

Ik was mijn Duitse Herdershond aan het uitlaten in het park toen die ervandoor ging en de riem uit mijn hand trok. Hij sprintte over het pad tot hij een of andere vreemde tegenkwam waar hij het goed mee kon vinden. Een verdomd lekkere vreemde, Ryker. We flirtten met elkaar waarna hij direct op zijn doel afging en me bij hem thuis uitnodigde. Ik had sowieso ja willen zeggen, maar ik had die avond al een date.

Maar hij vroeg me niet of ik een andere keer kon. Ik verborg mijn verontwaardiging en ging door met mijn leven.

Ryker en ik kwamen elkaar weer tegen op een manier die ik nooit had verwacht. Hij was nog steeds net zo sexy en charmant, en dit keer zorgde ik ervoor dat ik geen date had. Omdat ik die avond zijn date wilde zijn.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of light
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386019633
Uitgever: Hartwick
Stralende hoop

Heeft dit sprookje een happy end?

Ryker en ik zijn nou niet bepaald perfect. Maar ik viel voor hem - en hard ook. Iedere zoen. Iedere aanraking. Iedere omhelzing. Deed me alleen maar meer beseffen dat dit niet zomaar een romance was. Het was niet eens een relatie. Het was zoveel meer.

Ik hoopte gewoon dat Rex het mis had over Ryker. Omdat ik het niet aan zou kunnen om hem die vier vreselijke woorden te horen zeggen: Ik zei het toch...

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of hope
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386708971
Uitgever: Hartwick
Stralende liefde

Ik ben het zat om kikkers te kussen...

Ik kan het niet mooier maken dan het is. Ryker heeft me gedumpt.

Iedereen had me al voor hem gewaarschuwd. Ze zeiden dat ik een fout maakte door met hem te gaan daten, maar ik deed het toch.

Nu er drie maanden zijn verstreken, voel ik me eindelijk weer goed. Ik ben nog niet weer begonnen met daten, maar ik weet dat dat vanzelf komt. Ik denk nu eindelijk niet meer aan Ryker.

Maar wanneer ik een hele ongepaste droom over Zeke heb, begin ik me dingen af te vragen die ik me niet af zou moeten vragen. En begin ik hem ineens in een ander licht te zien...

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of love
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386969761
Uitgever: Hartwick
Stralende tijd

Heb ik mijn droomprins gevonden?

Zeke en ik hebben eindelijk een relatie. Het is veel makkelijker dan ik had verwacht om van beste vrienden naar geliefden te gaan. We doen alles samen en de seks is, natuurlijk, geweldig.

Alles gaat goed, tot Ryker weer opduikt. Hij zegt dat hij met me wil praten en ik denk dat ik al weet waar het over gaat. Als mijn vermoeden klopt, staat hem een afwijzing te wachten. Want zijn kans is allang verkeken.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of time
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386680055
Uitgever: Hartwick
Stralend hart

Wie ooit heeft gezegd dat liefde makkelijk was, liegt dat hij barst...

Ryker heeft me eindelijk verteld wat er maanden geleden allemaal is gebeurd. Hij legde uit waarom hij zo afstandelijk was, zo kil. Dit verklaart alles.

Ik ben nu al heel lang bij Zeke en het is precies zoals ik had gehoopt. Ik ben gek op hem. Nee, ik hou van hem.

Maar mijn gevoel zegt me dat er iets niet klopt. Zeke gedraagt zich anders en Ryker is ook niet meer hetzelfde. Het is de stilte voor de storm. Ik voel het.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of heart
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781540159311
Uitgever: Hartwick
Stralend nieuw

Ze koos voor hem. Omdat ik te lang heb gewacht voordat ik wist wat ik wilde. Dit is allemaal mijn eigen schuld.

Ik moet hier weg. Ik moet overnieuw beginnen. Ik moet haar achter me laten. Dus verhuis ik terug naar New York. Ik ga mijn oude gewoontes weer oppakken. Veel seks. Veel alcohol. Veel lol.

Totdat ik Austen ontmoet.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of new
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386544081
Uitgever: Hartwick
Stralend leven

Romantiek bestaat niet meer...

Austen en ik zullen nooit een relatie krijgen. Zij heeft nog steeds gevoelens voor haar ex. Ik ben nog steeds verliefd op Rae. Dus zullen we niet meer dan vrienden zijn.

Maar ik mis haar constant. Als ik naast iemand anders lig, vraag ik me af of zij mij ook mist. Is dat zo?

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Ray of life
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386895534
Uitgever: Hartwick

Tijdloos / Timeless

Maandag

Noodlot. Roeping. Zielsverwanten. Het is allemaal echt...

Ik geloof niet in het noodlot. In een roeping. Of in zielsverwanten. Maar ik geloof in Hawke.

Mijn leven is nooit meer heel geweest sinds mijn ouders voorgoed zijn vertrokken. Ik heb mijn broer, iemand die ik het grootste deel van de tijd niet uit kan staan, en mijn beste vriendin Marie. En ik heb mezelf.

Maar wanneer Hawke in mijn leven verschijnt, hebben we onmiddellijk een klik. We maken oogcontact en wisselen onuitgesproken woorden met elkaar. Voor het eerst in mijn leven voel ik werkelijk iets. Maar hij niet.

Hij houdt me op afstand en doet alsof er niets tussen ons bestaat, terwijl dat wel degelijk zo is. Ik ben niet het soort vrouw dat wacht op een man. Ook nu niet. Maar dat betekent niet dat ik niet meer aan hem denk.

Onze wegen kruisen elkaar op een manier die we allebei niet verwachten, en dat verandert alles. Was dit het noodlot? Was dit onze roeping? Of was het iets anders?

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Monday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781386644514
Uitgever: Hartwick
Dinsdag

Liefde verdient een kans. En een tweede...

Hawke vergeten was het moeilijkste dat ik ooit had moeten doen.Ik kon niet meer ademhalen, slapen of eten. Iedere dag was een grotere kwelling dan de dag ervoor. Maar op een of andere manier was ik er na twee jaar lijden weer bovenop gekomen. En was ik doorgegaan met mijn leven.

Nu woon ik in het centrum van de stad en heb ik mijn eigen bakkerij. Het leven is weer mooi. Ik word omringd door vrienden die ik liefheb en iedere dag is beter dan de vorige. Tot alles ineens verandert.

Na twee jaar stilte word ik weer met hem geconfronteerd. Ik moet in zijn ogen kijken en doen alsof hij me niets kan schelen. Met opgeheven hoofd moet ik doen alsof hij mijn hart niet in duizend stukken had gebroken. Ik moet doen alsof hij niets voor me betekent. Kan ik hem overtuigen? Kan ik mezelf overtuigen?

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Tuesday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781386117506
Uitgever: Hartwick
Woensdag

Liefde is echt. Liefde is puur. Liefde is eeuwig...

Hawke vergeten was het moeilijkste dat ik ooit had moeten doen. Het heeft me veel tijd gekost om Hawke te vergeven - heel veel.

Maar nu ik dat heb gedaan, voel ik niets dan ongebreidelde vreugde. Alles is precies zoals het twee jaar geleden had moeten zijn. Hij is precies wat ik nodig heb. Niet alleen nu, maar voor altijd. Tot het noodlot toeslaat.

We hadden elkaar eeuwigheid beloofd, maar zal Hawke die belofte nakomen als zijn wereld instort? Wanneer de grond onder zijn voeten schudt, zullen we dan blijven staan? Of zullen we vallen?

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Wednesday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781386972266
Uitgever: Hartwick
Donderdag

Wanneer je de ware hebt ontmoet, dan weet je dat gewoon...

Ik heb Marie mijn hele leven gekend. Zolang als ik me kan herinneren is ze al de wat nerderige vriendin van mijn zus. Maar nu is ze een vrouw - een mooie vrouw. Telkens wanneer ze langsloopt, kan ik mijn ogen niet van haar haar afhouden. Mijn handen willen haar bij de heupen grijpen en nooit meer loslaten. Die prachtige benen zorgen ervoor dat ik schunnige gedachten krijg. Nu wil ik haar.

Na de beste onenightstand van mijn leven, is ze het enige waar ik nog aan kan denken. Ik heb al geslapen met heel veel vrouwen, maar de seks was nog nooit zo. Wat Marie en ik samen hebben, is de moeite waard om te houden. Nu heb ik haar nodig.

Ik doe niet aan relaties of verbintenissen. Na alles wat ik heb meegemaakt, kan ik die niet aan. Maar ik merk dat ik daar een uitzondering op wil maken - voor haar.

* Donderdag bevat nooit eerder beschreven scènes met Hawke en Francesca. Wat deden Hawke en Francesca, samen en apart van elkaar, terwijl Axel en Marie hun relatie begonnen?

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Thursday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781386116875
Uitgever: Hartwick
Vrijdag

Iedereen heeft een soulmate. We moeten die alleen maar vinden...

Ze houdt van mij. Dat is wat ze tegen me zei. Ik ben al genoeg mensen verloren in mijn leven en ik kan het idee niet verdragen om haar ook te verliezen niet. Ik zou het niet aankunnen.

Dus moet ik er mee stoppen. Ik moet er een eind aan maken voordat het te laat is. Ik moet mezelf blijven vertellen dat ik niet van haar houd. En misschien zal ik het ooit op een dag zelf ook echt geloven.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Friday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781386820697
Uitgever: Hartwick
Zaterdag

Soms gaat liefde verloren. Maar ze sterft nooit...

Toen Francesca me verliet, dacht ik niet dat ik daar ooit overheen zou komen. Maar met elke maand die voorbijging werd het gemakkelijker. En toen er zes maanden voorbij waren, was ik er eindelijk overheen. En toen er een jaar voorbij was, dacht ik helemaal niet meer aan haar. Maar ik miste nog steeds iets.

Ik wil wat zij heeft met Hawke, het soort liefde dat nog steeds brandt, zelfs als de nieuwigheid er vanaf is. Ik wil een vrouw die van me houdt met alles wat ze heeft. En ik wil op dezelfde manier van haar houden.

Als er een blind date voor me wordt geregeld, verwacht ik een middelmatige avond te hebben. Blind dates waren allemaal hetzelfde. We zouden wat wijn drinken en wat eten en daarna misschien wat goede seks hebben. Maar als zij naar binnen komt lopen, weet ik dat deze anders zal zijn.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Saturday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781393797906
Uitgever: Hartwick
Zondag

Liefde heeft een begin. Een midden. En geen einde...

Ik heb alles verpest. In plaats van Rose de waarheid te vertellen, had ik alles voor mezelf gehouden. Ook al waren mijn bedoelingen goed en probeerde ik alleen maar te helpen, was het fout van me geweest. Die blik op haar gezicht in die rechtszaal was ondraaglijk. Zal ze me ooit vergeven?

Kon ik het haar kwalijk kunnen nemen als ze dat niet zou doen? Ik weet alleen dat ik van haar hou. Ik kan niet zonder haar leven. Er is een onverbrekelijke band tussen ons waar ik niet aan ontkom. Ik moet haar terugkrijgen.

Schrijver: E.L. Todd
Oorspronkelijke titel: Sunday
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781393206422
Uitgever: Hartwick