Boekenplank:
Kies
 • Home
 • L
 • LP Lovell & SJ Cole

Boeken van LP Lovell & SJ Cole

Meer over LP Lovell & SJ Cole

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Lauren Perry Lovell, Stevie J. Cole

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Dayton / Dayton High

 1. Allesbehalve een prins - No prince
 2. Allesbehalve goed - No good

Spel / Bad

 1. Gevaarlijk spel - Bad
 2. Vuil spel - Dirty

Verkeerd / Wrong

 1. Verkeerd - Wrong
 2. Vergelding - Wrath
 3. Verbonden - Wire
 4. Verzet - War

gedetailleerd overzicht

Dayton / Dayton HighAllesbehalve een prins

Zepp Hunt was zeker niet de koning van Dayton High School. Wel stond hij bovenaan de voedselketen. En ik stond op het punt in het hol van de leeuw gesleurd te worden. Althans, dat dacht hij...

Lieve meisjes wilden hem maar wat graag temmen. Stoute meisjes hoopten dat zijn reputatie als bad boy op hen zou afgeven. Iedereen boog voor hem. Ik? Ik haatte Zeppelin Hunt met elke vezel in mijn lijf. Daarom liep ik met een grote boog om de arrogante, getatoeëerde rotzak met een strafblad heen. Tot ik dat niet meer kon. Tot we elkaar uit de brand hielpen en ik hem drie maanden van mijn leven verschuldigd was.

Ik had nooit gedacht dat ik met Zepp in bed zou belanden. Toen dat wel gebeurde, moest ik mezelf eraan herinneren dat hij net zo’n hekel had aan mij, als ik aan hem had gehad. Want die haat? Die was inmiddels verleden tijd. Zepp Hunt is allesbehalve een prins en ik ben zeker geen prinsesje dat door hem gered moet worden...

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: No prince
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464402896
Uitgever: SVM Publishing
Allesbehalve goed

Het begon allemaal met een leugen en een onenightstand die helemaal verkeerd afliep. Ik wist dat er niets goeds van zou komen toen ik Bellamy West ontmoette, de superknappe bad boy uit ons aftandse gehucht. Maar dat hij olie op het vuur zou gooien en daardoor mijn toch al brandende leven helemaal zou laten exploderen, had ik niet verwacht. Wat ik al helemaal niet had zien aankomen, was dat hij gewoon lachend zou toekijken terwijl ik in vlammen opging. En branden... dat deed ik.

Hij zorgde ervoor dat ik werd ontslagen. Ik liet hem arresteren. We waren vijanden tot er iets wezenlijks veranderde tussen ons. Tot één aanraking verder ging en ik naar hem begon te verlangen. Naar zijn ranzige praatjes. Naar zijn beloftes vol zonde. Bellamy West is allesbehalve goed en ik wilde maar wat graag net zo slecht zijn als hij. Daar zou ik uiteindelijk een hoge prijs voor betalen...

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: No good
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464403541
Uitgever: SVM Publishing

Spel / BadGevaarlijk spel

De meeste gegijzelden zouden bang zijn voor hun ontvoerder. Dit geldt niet voor Camilla Estrada. Integendeel zelfs. In plaats van dat ze bang voor me is, daagt ze me uit. Ze fluistert haar dreigementen in mijn oor en belooft me dat ze me zal vermoorden. Haar verzet zorgt ervoor dat ik verlang naar dingen die ik niet mag voelen. Het maakt me wanhopig om erachter te komen hoe prachtig ze is, als ze voor me bloedt. En alleen voor mij...

Een maffiakoning en de prinses van het kartel... Dat zorgt voor een explosieve combinatie van twee heel slechte mensen die heel verkeerde dingen van elkaar willen. Maar het zorgt vooral voor een verslavend en verdorven liefdesverhaal. De held van een verhaal heeft nooit echt de macht, die is alleen voorbehouden aan de perfecte schurk. In dit verhaal vind je geen helden en het is nog maar de vraag wie de grootste schurk is.

Disclaimer: Dit boek bevat scènes waar sommige lezers zich niet bij op hun gemak zullen voelen.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Bad
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789464400717
Uitgever: SVM Publishing
Vuil spel

Als je puur van ziel bent, zul je zelden streven naar macht. Helaas zijn hij en ik allebei onomkeerbaar verdorven...

Ronan Cole zou mijn vijand moeten zijn, maar hij is een verslaving geworden die me langzaam maar zeker tot waanzin drijft. We trekken elkaar aan, stoten elkaar af, dagen elkaar uit en komen weer tot elkaar. Keer op keer. Ik haat hem. Ik hou van hem. Ik kan hem wel vermoorden. Geen enkele man heeft me ooit op deze monsterlijke manier lief gehad. Samen zijn we niet te stoppen. Maar wat gebeurt er als een van onze vijanden het waagt om achter ons aan te komen?

De jacht is altijd beter als de koningin net zo bloeddorstig is als haar koning. En het einde van een liefdesverhaal is altijd duisterder als geen enkel karakter een pure ziel heeft.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Dirty
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789464401271
Uitgever: SVM Publishing

Verkeerd / WrongVerkeerd

Elke stap in Victoria's leven is tot in de perfectie gepland, maar één weddenschap die verkeerd is gegaan, verandert alles. Ze is uit de veiligheid van haar vertrouwde wereld gerukt en wordt in een wereld gegooid die geregeerd wordt door Jude Pearson, een beruchte crimineel.

Zij is het onderpand dat hij niet zou moeten willen. Een zwakte die hij zich niet kan veroorloven. Een goed meisje dat bereid is een slechte man op zijn knieën te krijgen.

Dit is een verhaal waar niets is wat het lijkt. Waar alles wat verkeerd is, goed lijkt te zijn.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wrong
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030305
Ebook: 9789493030299
Uitgever: SVM Publishing
Vergelding

Tor: Jude Pearson was mijn ontvoerder, mijn levende hel en toch werd hij mijn redder, mijn hart. Dom van me. Hij is harteloos, niet in staat om iets te voelen en dus rende ik ... recht in de klauwen van zijn vijand. Joe Campbell wil Jude laten lijden en ik werd een pion in een zeer gevaarlijk spel. Joe heeft me op alle mogelijke manieren gebroken en in plaats daarvan is de haat en woede zo koud dat ik niets anders voel. Ik heb één doel. Wraak. Vergelding.

Jude: Liefde maakt je zwak, het maakt je irrationeel. Ze was een bijkomstigheid, volkomen onschuldig toen ze ongewild in mijn corrupte wereld werd meegesleurd. Met de schade die ik haar al had toegebracht, kon ik haar niet van me laten houden, daarom liet ik haar gaan, en nu.... heeft hij haar. Waar ze ook is, ze zal altijd van mij zijn. Deze man heeft alles van me afgenomen en nu heeft hij het laatste wat voor mij van belang is. Ik zal hem doden. Langzaam maar zeker. Joe Campbell kan beter op de vlucht slaan want de fucking duivel komt achter hem aan.

Soms kunnen twee onrechtvaardigen toch samenkomen. Woede. Haat. Wraak. Onze drang naar vergelding verbindt ons, maar het kan ons ook breken.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wrath
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030589
Ebook: 9789493030572
Uitgever: SVM Publishing
Verbonden

Tor: Jude en ik zijn erin geslaagd om iets moois te redden uit de door oorlog verwoeste ruïne van ons leven. Een zalig geluk dat we met bloed hebben betaald. We vochten ons een weg hierheen en lieten onderweg stukjes van onszelf achter. Ik dacht dat dit onze happily ever after was in ons verwrongen sprookje, maar ik had het mis.

Jude: Ik ben misschien per definitie vrij. Die vrijheid heeft een zware tol geëist en mijn familie staat op het punt de prijs te betalen. Op elk moment kan deze façade neerstorten. Het leven dat ik heb geleefd, in een verborgen wereld, maakt het niet uit hoe hard je probeert, je kunt nooit ontsnappen aan zijn woede. Zelfs niet in de dood.

Liefde, angst en verlies. We staan aan de rand van de afgrond en het enige wat onder ons ligt, is vernietiging.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wire
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030596
Uitgever: SVM Publishing
Verzet

Het soort leven dat ik heb geleefd, blijft me achtervolgen. Het vreet aan me. Het maakt me kapot. Het heeft alles van me afgenomen. Mijn grootste liefde en mijn familie... mijn misstappen werden betaald met het bloed van Tor en Cayla en ik wil wraak.

Bloed. Dood. Ik wil zijn hoofd in mijn handen hebben. Ik heb alles verloren en het enige wat me nu nog rest is de mannen omleggen die het van me afnamen.

Verraad, geheimen en wraak. Dit is mijn verzet.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: War
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030718
Uitgever: SVM Publishing