Boekenplank:
Kies
  • Home
  • L
  • LP Lovell & SJ Cole

Boeken van LP Lovell & SJ Cole

Meer over LP Lovell & SJ Cole

Genre: Roman (New Adult)

Verenigd Koninkrijk

Pseudoniem (van): Lauren Perry Lovell, Stevie J. Cole


Verkeerd / Wrong

  1. Verkeerd - Wrong
  2. Vergelding - Wrath
  3. Verbonden - Wire
  4. Verzet - War

gedetailleerd overzicht

Verkeerd / WrongVerkeerd

Elke stap in Victoria's leven is tot in de perfectie gepland, maar één weddenschap die verkeerd is gegaan, verandert alles. Ze is uit de veiligheid van haar vertrouwde wereld gerukt en wordt in een wereld gegooid die geregeerd wordt door Jude Pearson, een beruchte crimineel.

Zij is het onderpand dat hij niet zou moeten willen. Een zwakte die hij zich niet kan veroorloven. Een goed meisje dat bereid is een slechte man op zijn knieën te krijgen.

Dit is een verhaal waar niets is wat het lijkt. Waar alles wat verkeerd is, goed lijkt te zijn.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wrong
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030305
Ebook: 9789493030299
Uitgever: SVM Publishing
Vergelding

Tor: Jude Pearson was mijn ontvoerder, mijn levende hel en toch werd hij mijn redder, mijn hart. Dom van me. Hij is harteloos, niet in staat om iets te voelen en dus rende ik ... recht in de klauwen van zijn vijand. Joe Campbell wil Jude laten lijden en ik werd een pion in een zeer gevaarlijk spel. Joe heeft me op alle mogelijke manieren gebroken en in plaats daarvan is de haat en woede zo koud dat ik niets anders voel. Ik heb één doel. Wraak. Vergelding.

Jude: Liefde maakt je zwak, het maakt je irrationeel. Ze was een bijkomstigheid, volkomen onschuldig toen ze ongewild in mijn corrupte wereld werd meegesleurd. Met de schade die ik haar al had toegebracht, kon ik haar niet van me laten houden, daarom liet ik haar gaan, en nu.... heeft hij haar. Waar ze ook is, ze zal altijd van mij zijn. Deze man heeft alles van me afgenomen en nu heeft hij het laatste wat voor mij van belang is. Ik zal hem doden. Langzaam maar zeker. Joe Campbell kan beter op de vlucht slaan want de fucking duivel komt achter hem aan.

Soms kunnen twee onrechtvaardigen toch samenkomen. Woede. Haat. Wraak. Onze drang naar vergelding verbindt ons, maar het kan ons ook breken.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wrath
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789493030589
Ebook: 9789493030572
Uitgever: SVM Publishing
Verbonden

Tor: Jude en ik zijn erin geslaagd om iets moois te redden uit de door oorlog verwoeste ruïne van ons leven. Een zalig geluk dat we met bloed hebben betaald. We vochten ons een weg hierheen en lieten onderweg stukjes van onszelf achter. Ik dacht dat dit onze happily ever after was in ons verwrongen sprookje, maar ik had het mis.

Jude: Ik ben misschien per definitie vrij. Die vrijheid heeft een zware tol geëist en mijn familie staat op het punt de prijs te betalen. Op elk moment kan deze façade neerstorten. Het leven dat ik heb geleefd, in een verborgen wereld, maakt het niet uit hoe hard je probeert, je kunt nooit ontsnappen aan zijn woede. Zelfs niet in de dood.

Liefde, angst en verlies. We staan aan de rand van de afgrond en het enige wat onder ons ligt, is vernietiging.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: Wire
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030596
Uitgever: SVM Publishing
Verzet

Het soort leven dat ik heb geleefd, blijft me achtervolgen. Het vreet aan me. Het maakt me kapot. Het heeft alles van me afgenomen. Mijn grootste liefde en mijn familie... mijn misstappen werden betaald met het bloed van Tor en Cayla en ik wil wraak.

Bloed. Dood. Ik wil zijn hoofd in mijn handen hebben. Ik heb alles verloren en het enige wat me nu nog rest is de mannen omleggen die het van me afnamen.

Verraad, geheimen en wraak. Dit is mijn verzet.

Schrijver: LP Lovell & SJ Cole
Oorspronkelijke titel: War
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030718
Uitgever: SVM Publishing