Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Aurora Rose Reynolds

Boeken van Aurora Rose Reynolds

Meer over Aurora Rose Reynolds

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://aurorarosereynolds.com/


De Mayson Broers / Until

  1. Asher - Until November
  2. Trevor - Until Trevor
  3. Cash - Until Lilly
  4. Nico - Until Nico

De Mayson Kinderen / Until Him/Her

  1. July - Until July
  2. Jax - Until Jax
De Mayson Broers / Until
De Mayson Kinderen / Until Him/Her

gedetailleerd overzicht

De Mayson Broers / UntilAsher

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad. Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub.

De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet. November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen.

Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until November
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030237
Ebook: 9789493030244
Uitgever: SVM Publishing
Trevor

Trevor Mayson had zijn leven al uitgestippeld - maak het familiebedrijf succesvol en geniet nog een paar jaar van het vrijgezellenbestaan voordat je je settelt. Maar dan ziet hij haar. Liz Hayes is mooi, verlegen en alles wat hij ooit zou willen... maar ze past niet in zijn plannen.

Nadat Trevor haar pijnlijk heeft afgewezen, gaat Liz uiteindelijk verder, maar Trevor vindt het moeilijk om haar echt te laten gaan. Het lijkt erop dat hoe meer hij probeert weg te blijven, hoe intenser zijn gevoelens voor haar worden. Als een gespannen elastiekje kan hij niet meer aan dan wat hij nodig heeft om te breken.

Liz Hayes is klaar met wachten op Trevor en is niet geïnteresseerd om haar hart opnieuw door hem te laten breken. Maar Trevor maakt het moeilijk voor haar om hem te vergeten als hij zich een weg terug baant in haar leven. Kan Trevor haar bewijzen dat hij de moeite waard is om weer verliefd op te worden, en is hij bereid zijn levensplan te veranderen om haar in zijn hart te laten komen?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Trevor
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030367
Ebook: 9789493030350
Uitgever: SVM Publishing
Cash

Toen Cash Mayson moest kiezen tussen de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind, wist hij precies wat hij moest doen. Ongeacht hoe gebroken hij achterbleef.

Toen Lilly Donovan gedwongen werd te accepteren dat de man van wie ze hield niet was wie ze dacht dat hij was en een alleenstaande moeder werd, wist ze precies wat ze moest doen. Bewijzen hoe sterk ze was.

Wat gebeurt er als je jaren later ontdekt dat alles wat je dacht te weten een leugen was? Kunnen twee mensen die ooit van elkaar hielden de hindernissen overwinnen die hun worden voorgeschoteld en weer verliefd worden?

Cash Mayson was vergeten hoe het voelde om geliefd te zijn tot Lilly terugkwam in zijn leven. En nu hij het zich weer herinnert, zal hij er alles aan doen om niet alleen de vrouw die hij liefheeft bij zich te houden, maar ook zijn kinderen.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Lilly
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789493030497
Uitgever: SVM Publishing
Nico

Sophie Grates heeft het nooit gemakkelijk gehad, maar ze vindt haar weg door het leven, stap voor stap en per dag. Totdat ze Nico tegenkomt en hij haar wereld op zijn kop zet. Hij dwingt haar om onder ogen te zien dat je je leven niet kunt leven door van buitenaf naar binnen te kijken, en dat je soms op de rand moet stappen om echt van het uitzicht te kunnen genieten.

Nico Mayson wist op het moment dat hij Sophie Grates zag dat zij de ware was. Zijn hele leven is hij beoordeeld op wat er aan de buitenkant zichtbaar is, dus het vinden van een mooie vrouw die de echte Nico ziet, maakt zijn gevoelens alleen maar sterker.

Nico weet wat voor soort man hij is en waartoe hij in staat is, en hij zal er alles aan doen om Sophie te helpen haar demonen te bestrijden, zodat ze samen gelukkig kunnen worden. Alles wat de moeite waard is in het leven, is het waard om voor te vechten.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Nico
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789493030558
Uitgever: SVM Publishing

De Mayson Kinderen / Until Him/HerJuly

Wes Silver was niet op zoek naar liefde, maar toen July Mayson hem bij hun eerste ontmoeting letterlijk overhoop blies met haar taser, zette de felle blondine zijn wereld op z'n kop. Ieder volgend moment dat hij met haar doorbrengt, maakt hem nog vastberadener om haar te beschermen als ze in de problemen dreigt te komen.

July Mason begrijpt de aantrekkingskracht tussen haar en bad boy biker Wes Silver niet. Ze weet alleen dat ze zich nog nooit eerder zo heeft gevoeld. Nu moet ze alleen haar overbeschermende vader, Asher Mayson, nog vertellen dat ze tot over haar oren verliefd is.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until July
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464200317
Uitgever: SVM Publishing
Jax

Ellie Anthony is niet op zoek naar de liefde. Ze is zelfs niet op zoek naar een kerel, maar wanneer Jax Mayson erop staat haar en haar dochter te beschermen, heeft ze geen keus. Ze moet hem vertrouwen. Nu hoopt ze alleen dat haar hart niet zal breken omdat ze valt voor de man die erom bekend staat geen hart heel te laten.

Jax Mayson weet dat Ellie de vrouw van zijn leven is. Dat weet hij al vanaf het moment waarop hij haar voor het eerst ziet. Als hij erachter komt dat ze een dochter heeft, realiseert hij zich hoe erg hij verlangt naar een gezin. Jax zal dan ook alles doen om zijn meisjes te beschermen. Zelfs als dat betekent dat hij de strijd moet aangaan met de monsters uit zijn verleden.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Jax
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464400960
Ebook: 9789464400908
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers