Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Aurora Rose Reynolds

Boeken van Aurora Rose Reynolds

Meer over Aurora Rose Reynolds

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://aurorarosereynolds.com/

Mayson Broers / Until

  1. Asher - Until November
  2. Trevor - Until Trevor
Mayson Broers / Until

Gedetaileerd overzicht

Mayson Broers / Until

Asher

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad. Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub.

De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet. November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen.

Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until November
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030237
Ebook: 9789493030244
Uitgever: SVM Publishing
Trevor

Trevor Mayson had zijn leven al uitgestippeld - maak het familiebedrijf succesvol en geniet nog een paar jaar van het vrijgezellenbestaan voordat je je settelt. Maar dan ziet hij haar. Liz Hayes is mooi, verlegen en alles wat hij ooit zou willen... maar ze past niet in zijn plannen.

Nadat Trevor haar pijnlijk heeft afgewezen, gaat Liz uiteindelijk verder, maar Trevor vindt het moeilijk om haar echt te laten gaan. Het lijkt erop dat hoe meer hij probeert weg te blijven, hoe intenser zijn gevoelens voor haar worden. Als een gespannen elastiekje kan hij niet meer aan dan wat hij nodig heeft om te breken.

Liz Hayes is klaar met wachten op Trevor en is niet geïnteresseerd om haar hart opnieuw door hem te laten breken. Maar Trevor maakt het moeilijk voor haar om hem te vergeten als hij zich een weg terug baant in haar leven. Kan Trevor haar bewijzen dat hij de moeite waard is om weer verliefd op te worden, en is hij bereid zijn levensplan te veranderen om haar in zijn hart te laten komen?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Trevor
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030367
Ebook: 9789493030350
Uitgever: SVM Publishing