Boekenplank:
Kies
 • Home
 • R
 • Aurora Rose Reynolds

Boeken van Aurora Rose Reynolds

Meer over Aurora Rose Reynolds

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Aurora Rose Reynolds


Overzicht

 • For nEver - For nEver

De Mayson Broers / Until

 1. Asher - Until November
 2. Trevor - Until Trevor
 3. Cash - Until Lilly
 4. Nico - Until Nico

De Mayson Kinderen / Until Him/Her

 1. July - Until July
 2. Jax - Until Jax
 3. June - Until June
 4. Ashlyn - Until Ashlyn
 5. Sage - Until Sage
 6. Harmony - Until Harmony
 7. Cobi - Until Cobi
 8. December - Until December
 9. Talon - Until Talon
 10. April - Until April
Overzicht
De Mayson Broers / Until

gedetailleerd overzicht

OverzichtFor nEver

Ik wist niet dat het uitzendbaantje dat ik aannam voor de zomermaanden, mijn leven totaal op z’n kop zou zetten. Maar dat is wel precies wat er gebeurde toen ik ging werken voor Jace Ellis. De ene dag was ik nog gewoon z’n secretaresse, de volgende dag zat ik naast hem in zijn privéjet, met een enorme diamanten verlovingsring om mijn vinger. Had ik maar niet moeten zeggen dat ik best een weekje zijn verloofde wilde spelen...

Ik wil best toegeven dat het kwam door mijn hebberigheid. Maar het geld dat hij me aanbood in ruil voor mijn participatie in die ene leugen, is niet alleen voor mij maar ook en vooral voor mijn moeder. Ik had alleen geen enkel idee waar ik ‘ja’ tegen zei. Nooit had ik erbij stilgestaan dat we samen een bed moesten delen en dat we net moesten doen alsof we stapelgek op elkaar waren. En ik had al helemaal nooit gedacht dat ik de hele week zou doorbrengen met zijn familie tijdens hun jaarlijkse familiereünie.

Als Jace een verloofde wil, dan zal hij er eentje krijgen ook! Ik ben van plan mijn uiterste best te doen en de beste verloofde te spelen die hij zich maar kan wensen. Alleen hoop ik wel dat ik straks nog weet dat dit geen sprookje met een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ is. Ons geheim is precies dat. Een leugen voor maar even...

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: For nEver
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464404753
Ebook: 9789464404661
Uitgever: SVM Publishing

De Mayson Broers / UntilAsher

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad. Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub.

De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet. November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen.

Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until November
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030237
Ebook: 9789493030244
Uitgever: SVM Publishing
Trevor

Trevor Mayson had zijn leven al uitgestippeld - maak het familiebedrijf succesvol en geniet nog een paar jaar van het vrijgezellenbestaan voordat je je settelt. Maar dan ziet hij haar. Liz Hayes is mooi, verlegen en alles wat hij ooit zou willen... maar ze past niet in zijn plannen.

Nadat Trevor haar pijnlijk heeft afgewezen, gaat Liz uiteindelijk verder, maar Trevor vindt het moeilijk om haar echt te laten gaan. Het lijkt erop dat hoe meer hij probeert weg te blijven, hoe intenser zijn gevoelens voor haar worden. Als een gespannen elastiekje kan hij niet meer aan dan wat hij nodig heeft om te breken.

Liz Hayes is klaar met wachten op Trevor en is niet geïnteresseerd om haar hart opnieuw door hem te laten breken. Maar Trevor maakt het moeilijk voor haar om hem te vergeten als hij zich een weg terug baant in haar leven. Kan Trevor haar bewijzen dat hij de moeite waard is om weer verliefd op te worden, en is hij bereid zijn levensplan te veranderen om haar in zijn hart te laten komen?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Trevor
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030367
Ebook: 9789493030350
Uitgever: SVM Publishing
Cash

Toen Cash Mayson moest kiezen tussen de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind, wist hij precies wat hij moest doen. Ongeacht hoe gebroken hij achterbleef.

Toen Lilly Donovan gedwongen werd te accepteren dat de man van wie ze hield niet was wie ze dacht dat hij was en een alleenstaande moeder werd, wist ze precies wat ze moest doen. Bewijzen hoe sterk ze was.

Wat gebeurt er als je jaren later ontdekt dat alles wat je dacht te weten een leugen was? Kunnen twee mensen die ooit van elkaar hielden de hindernissen overwinnen die hun worden voorgeschoteld en weer verliefd worden?

Cash Mayson was vergeten hoe het voelde om geliefd te zijn tot Lilly terugkwam in zijn leven. En nu hij het zich weer herinnert, zal hij er alles aan doen om niet alleen de vrouw die hij liefheeft bij zich te houden, maar ook zijn kinderen.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Lilly
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789493030497
Uitgever: SVM Publishing
Nico

Sophie Grates heeft het nooit gemakkelijk gehad, maar ze vindt haar weg door het leven, stap voor stap en per dag. Totdat ze Nico tegenkomt en hij haar wereld op zijn kop zet. Hij dwingt haar om onder ogen te zien dat je je leven niet kunt leven door van buitenaf naar binnen te kijken, en dat je soms op de rand moet stappen om echt van het uitzicht te kunnen genieten.

Nico Mayson wist op het moment dat hij Sophie Grates zag dat zij de ware was. Zijn hele leven is hij beoordeeld op wat er aan de buitenkant zichtbaar is, dus het vinden van een mooie vrouw die de echte Nico ziet, maakt zijn gevoelens alleen maar sterker.

Nico weet wat voor soort man hij is en waartoe hij in staat is, en hij zal er alles aan doen om Sophie te helpen haar demonen te bestrijden, zodat ze samen gelukkig kunnen worden. Alles wat de moeite waard is in het leven, is het waard om voor te vechten.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Nico
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789493030558
Uitgever: SVM Publishing

De Mayson Kinderen / Until Him/HerJuly

Wes Silver was niet op zoek naar liefde, maar toen July Mayson hem bij hun eerste ontmoeting letterlijk overhoop blies met haar taser, zette de felle blondine zijn wereld op z'n kop. Ieder volgend moment dat hij met haar doorbrengt, maakt hem nog vastberadener om haar te beschermen als ze in de problemen dreigt te komen.

July Mason begrijpt de aantrekkingskracht tussen haar en bad boy biker Wes Silver niet. Ze weet alleen dat ze zich nog nooit eerder zo heeft gevoeld. Nu moet ze alleen haar overbeschermende vader, Asher Mayson, nog vertellen dat ze tot over haar oren verliefd is.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until July
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464200317
Uitgever: SVM Publishing
Jax

Ellie Anthony is niet op zoek naar de liefde. Ze is zelfs niet op zoek naar een kerel, maar wanneer Jax Mayson erop staat haar en haar dochter te beschermen, heeft ze geen keus. Ze moet hem vertrouwen. Nu hoopt ze alleen dat haar hart niet zal breken omdat ze valt voor de man die erom bekend staat geen hart heel te laten.

Jax Mayson weet dat Ellie de vrouw van zijn leven is. Dat weet hij al vanaf het moment waarop hij haar voor het eerst ziet. Als hij erachter komt dat ze een dochter heeft, realiseert hij zich hoe erg hij verlangt naar een gezin. Jax zal dan ook alles doen om zijn meisjes te beschermen. Zelfs als dat betekent dat hij de strijd moet aangaan met de monsters uit zijn verleden.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Jax
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789464400960
Ebook: 9789464400908
Uitgever: SVM Publishing
June

De stormachtige relatie van June Mayson en Evan Barrister mondde uit in een geheim huwelijk, vlak voordat Evan het leger inging. Diep van binnen weet Evan dat June te goed voor hem is. Toch kan hij haar niet laten gaan, zeker niet na het vooruitzicht van een prachtig leven samen.

June belooft dat ze op hem zal wachten. Ze weet zeker dat afstand en tijd geen invloed hebben op haar gevoelens voor Evan. Tot ze de scheidingspapieren ontvangt die Evan haar vanuit het buitenland opstuurt. June wordt gedwongen Evan te laten gaan. Haar huwelijk en ook haar scheiding blijven geheim. Tot ze Evan ineens weer tegenkomt als ze terugverhuist naar haar geboorteplaats. Gekwetst en boos doet June er alles aan om de aantrekkingskracht die er nog altijd is tussen hen, te negeren. Maar de pijn die ze elke keer voelt als ze elkaar tegenkomen, kan ze niet negeren. Ook het gevoel om hem lief te hebben, laat zich niet opzij drukken.

Lukt het June en Evan om hun weg naar elkaar terug te vinden? Of is hun liefde al bij voorbaat gedoemd te mislukken?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until June
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789464401158
Ebook: 9789464401080
Uitgever: SVM Publishing
Ashlyn

Dillon Keck wist heel goed dat Ashlyn Mayson dronken was, toen ze hem voorstelde om te trouwen. Hij wist heel goed dat hij haar eigenlijk terug had moeten brengen naar hun hotelkamer. Haar had moeten instoppen in haar bed. In plaats daarvan deed hij wat hij al wilde doen vanaf het moment dat hij Ashlyn voor het eerst zag. Hij eiste haar op als de zijne.

Wakker worden in Las Vegas als getrouwde vrouw, was iets dat Ashlyn Mayson nooit had zien aankomen. Dat soort dingen zouden haar niet overkomen. Het feit dat Dillon, haar baas, erop blijft aandringen dat ze getrouwd blijven, is belachelijk. Ze vindt hem immers een eersteklas lul. Maar toch... Telkens als hij haar aanraakt, doet dat wat met haar. En inmiddels vraagt ze zich af of Dillon en zij dan misschien toch niet voor elkaar bestemd zijn.

Maar iemand is niet zo blij voor Dillon en Ashlyn. Iemand misgunt hen hun geluk. En diegene heeft er alles voor over het pasgetrouwde stelletje uit elkaar te drijven. Zelfs een moord...

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Ashlyn
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789464401370
Uitgever: SVM Publishing
Sage

Sage Mayson beleefde één nacht met Kimberly Cullen. De herinnering aan die korte ontmoeting kwelt hem sinds het moment dat hij haar wegduwde. Hij had zijn gevoel moeten volgen, maar dat deed hij niet. Nu kijkt hij van een afstand naar de vrouw waarnaar hij meer naar verlangt dan wat dan ook.

Kimberly heeft gezworen haar hart te beschermen tegen Sage, maar wanneer haar zus vermoord wordt en haar wereld in elkaar begint te storten, is hij de enige op wie ze kan steunen.

Een tweede kans krijgen is iets waarvan Sage weet dat het zeldzaam is. Hij is dan ook niet van plan deze kans te verprutsen. Hij laat zich niet de laan uitsturen in zijn strijd om haar de zijne te maken. Wat hij echter niet weet is dat Kim een geheim meedraagt. Een geheim dat hun wereld kan verwoesten en hun hart kan breken.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Sage
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789464401806
Ebook: 9789464401738
Uitgever: SVM Publishing


Harmony

Harmony Mayson is niet het type vrouw dat onnodige risico’s neemt, maar nadat ze Harlen MacCabe heeft ontmoet, vraagt ze zich af of daar niet eens verandering in moet komen. Hoe meer tijd ze met de wilde en vrijgevochten biker doorbrengt, hoe meer ze verlangt naar de vrijheid die hij haar geeft... En hoe meer ze naar hem verlangt.

Harlen leeft zijn leven precies zoals hij dat wil. Nadat hij al op jonge leeftijd zijn ouders verloor bij een roofoverval, weet hij als geen ander hoe waardevol het leven is en hij is vastbesloten er alles uit de halen wat erin zit. Als hij de mooie Harmony tegenkomt en hoort dat ze in zijn stad komt wonen, weet hij dat hij zijn kans bij haar moet wagen. Zij denkt misschien dat hij alleen maar vrienden wil zijn, maar dat is absoluut niet het geval.

Wat Harmony en Harlen niet weten, is dat hun tijd samen misschien wel van korte duur is. Het zwaard van Damocles hangt boven hun hoofd. Iemand zint op wraak en diegene is niet van plan is te stoppen tot een schuld is vereffend.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Harmony
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789464402353
Ebook: 9789464402247
Uitgever: SVM Publishing
Cobi

Cobi Mayson weet precies wat Hadley voor hem betekent vanaf het eerste moment dat hun wegen elkaar kruisen. Dat betekent echter niet dat het gemakkelijk gaat worden om haar ervan te overtuigen hem een kans te geven.

Hadley Emerson weet heel goed dat ze keihard zou kunnen vallen voor een man zoals Cobi. Een man die er telkens voor haar is, als ze hem nodig heeft. Dat betekent echter niet dat ze hem ook zal toelaten in haar hart.

Met de wetenschap dat zijn toekomst met Hadley in het geding is, doet Cobi er alles aan om hun levens samen te brengen. Maar op het moment dat de onzichtbare band tussen hen wordt versterkt, overschaduwt een dreiging hun geluk. Een leven samen lijkt ineens onhaalbaar.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Cobi
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789464402605
Ebook: 9789464402414
Uitgever: SVM Publishing
December

Zodra tijdens de bruiloft van haar neef, het oog van Gareth Black valt op December, is hij verkocht. Hij zoekt toenadering tot deze prachtige vrouw en ze betovert hem met haar verlegen persoonlijkheid en haar humor. Vanaf dat moment verlangt hij alleen maar naar December.

De aantrekkingskracht tussen Gareth en December is zo sterk dat December het niet meer kan negeren. Ze weet zeker dat er iets moois kan ontstaan tussen haar en Gareth. Ze hoopt alleen maar dat hun ontluikende liefde bestand zal zijn tegen alle hindernissen die het leven hen toesmijt.

Twee jochies, een ex, een verrassing met levensgrote gevolgen én een ontevreden medewerker, het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat Gareth en December keihard moeten werken om voor hun eigen sprookjeseinde.

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until December
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464403169
Ebook: 9789464403152
Uitgever: SVM Publishing
Talon

Als Mia Allenton telefoon krijgt van haar zus die om hulp vraagt nadat haar man is vreemdgegaan, twijfelt ze geen seconde. Ze pakt haar spullen en verhuist van Montana naar Tennessee om er voor haar zus en drie nichtjes te zijn. Net als Mia een beetje begint te settelen, raast er een tornado door Tennessee. En dat is niet de enige storm die Mia’s bestaan op z’n kop zet.

Talon Mayson heeft zijn oog op Mia laten vallen en is vastbesloten haar te bewijzen dat er ook nog goede mannen op de wereld rondlopen. Talon weet dat hij Mia niet zo maar voor zich zal winnen en dat hij eerst haar beschadigde vertrouwen zal moeten herstellen. Langzaam maar zeker beginnen de hoge muren die Mia om haar hart heeft gebouwd, af te brokkelen en samen met Talon bouwt ze voorzichtig aan een toekomst, aan een ‘samen’.

Helaas is niet iedereen blij met Talons terugkeer naar Tennessee. Er zijn mensen die er alles voor over hebben om hem zijn geluk te ontnemen. Opnieuw broeit er iets in het zuiden en de vraag is: zijn Mia en Talon sterk genoeg om ook deze storm te doorstaan?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until Talon
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464403930
Ebook: 9789464403916
Uitgever: SVM Publishing
April

En ze leefden nog lang en gelukkig...

Volgens April Mayson is dat zinnetje altijd voor anderen bestemd, niet voor haar. Daarom besluit ze om vol te gaan voor haar carrière en alles uit het leven te halen. Ze is gelukkig en de wereld lacht haar toe.

Wat April niet weet, is dat diezelfde gelukkige wereld op het punt staat op z’n assen te kantelen als ze hulp vraagt aan Maxim Kauwe, een vriend van haar familie. Nu moet ze het hoofd zien te bieden aan een man die haar wereld op z’n kop zet. Maar ook haar ex, een bekende muzikant, besluit net op dit moment dat hij April terug wil winnen. En dan is er ook nog een mogelijke seriemoordenaar die het op April heeft gemunt.

In deze wervelwind aan drama moet April besluiten of ze dapper genoeg is om Maxim te vertrouwen. Zal ze hem haar hart durven schenken? En hem zelfs misschien toelaten in haar zo zorgvuldig opgebouwde leventje?

Schrijver: Aurora Rose Reynolds
Oorspronkelijke titel: Until April
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464404159
Ebook: 9789464404111
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers