Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Zaires

Anna Zaires heeft economie gestudeerd aan de universiteit van Chicago en heeft acht jaar op Wall Street gewerkt. In 2013 koos ze ervoor om fulltime te gaan schrijven. Ze is getrouwd en woont in Florida.

Meer over Anna Zaires

Website: https://www.annazaires.com/

Verwrongen / Twist Me
Verwrongen / Twist Me
  1. Verwrongen - Twist me
  2. Verscheurd - Keep me

Gedetaileerd overzicht

Verwrongen / Twist Me

Verwrongen

Ontvoerd. Meegenomen naar een privé-eiland.

Ik had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat een toevallige ontmoeting aan de vooravond van mijn achttiende verjaardag mijn leven zo volkomen zou veranderen. Nu behoor ik hem toe. Julian. Een man die even meedogenloos als knap is - een man wiens aanraking me in vuur en vlam zet. Een man wiens tederheid verwoestender is dan zijn wreedheid. Mijn ontvoerder is een raadsel. Ik weet niet wie hij is of waarom hij me heeft ontvoerd. In hem bevindt zich duisternis — duisternis die me evenzeer aantrekt als beangstigt.

Ik ben Nora Leston. Dit is mijn verhaal.

Schrijver: Anna Zaires
Oorspronkelijke titel: Twist me
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789402168723
Uitgever: Brave New Books
Verscheurd

Ontvoerd op haar achttiende. Vijftien maanden gevangengehouden.

Zo zwart-op-wit ziet het eruit als een kop in een sensatiekrant. En ja, ik ben ervoor verantwoordelijk. Ik heb haar gestolen. Nora, met haar lange, donkere haar en haar zijdezachte huid. Ik heb een zwak voor haar, een obsessie. Ik ben geen goed mens. Dat heb ik ook nooit beweerd. Ze kan van me houden, maar ze kan me niet veranderen. Ik kan haar daarentegen wél veranderen.

Mijn naam is Julian Esguerra, en Nora is van mij.

Schrijver: Anna Zaires
Oorspronkelijke titel: Keep me
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789402177756
Uitgever: Brave New Books
Gerelateerde schrijvers