Boekenplank:
Kies

Boeken van Bella J.

Meer over Bella J.

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.authorbellaj.com/


Overzicht

  • De muzikant - The musician

American Street Kings

  1. Verdorven - Depraved

Saint / The Sins of Saint

  1. Meedogenloze verovering - The rise of Saint
  2. Prachtige zonde - The fall of Sin
  3. Duistere geheimen - The sins of Saint
Overzicht
American Street Kings

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe muzikant

Jarenlang heb ik naar haar gekeken. Ik kreeg geen genoeg van haar. Hoe ze optrad voor een lege theaterzaal en net deed alsof elke stoel bezet was. De cello tussen haar benen terwijl haar vingers de liefde leken te bedrijven met de snaren... De ene prachtige noot na de andere. Ze dacht dat ze alleen was, dat niemand haar hoorde spelen. Maar ik hoorde haar. Ik hoorde elke noot, elk deuntje en elke vibrato. Haar muziek verdrong de stemmen. Legde mijn demonen het zwijgen op. Haar muziek bracht me momenten van vrede.

Ik verstopte me in de schaduwen zodat ik me kon laten meevoeren door de muziek die rechtstreeks uit haar ziel afkomstig leek te komen. Het was betoverend. Prachtig. Hypnotiserend. Ze heeft geen idee dat ik besta... Ze heeft geen idee dat ik leef voor de nachten waarin ze optreedt, enkel en alleen voor mij. Maar dat gaat veranderen.

Binnenkort zal ze weten hoe belangrijk ze voor mij is. Mijn celliste. Mijn soliste. Mijn requiem.

Schrijver: Bella J.
Oorspronkelijke titel: The musician
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464401288
Ebook: 9789464401134
Uitgever: SVM Publishing

American Street KingsVerdorven

Hij is een monster. Een moordenaar. Een duistere schaduw. Er kleeft bloed aan zijn handen en in zijn aderen vloeit enkel geweld. Hij is het monster dat ’s nachts zijn klauwen uitslaat. Het monster dat ik gadesla vanuit mijn slaapkamerraam, met ingehouden adem en de constante vraag: Wanneer komt hij voor mij?

Het is slechts een kwestie van tijd voor hij me zal opeisen. Zijn ballerina. Dat beloofde hij me toen ik stiekem naar hem keek en hij me betrapte. ‘Jij zult de mijne zijn.’

Niet bang voor hem zijn is onmogelijk. Mijn hele lijf begint te trillen bij alleen al het horen van zijn naam. Granite. Leider van de American Street Kings Motorclub. Een heerser zonder hart. Een leider zonder mededogen. Een koning zonder compassie. En de man die voor mij een oorlog zou beginnen.

Een waarschuwing van de auteur: De American Street Kings MC-serie is een dark romance serie met scènes die door sommige lezers als schokkend kunnen worden ervaren.

Schrijver: Bella J.
Oorspronkelijke titel: Depraved
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789464401141
Uitgever: SVM Publishing

Saint / The Sins of SaintMeedogenloze verovering

Mila: Moordenaar. Monster. Dief.

Dat is hij allemaal. Degene die mij heeft gestolen. De man die me wegrukte uit het leven dat ik dacht te hebben opgebouwd. Er was geen onderhandelen mogelijk. Geen keuze. En. Geen. Kans. Op. Ontsnappen. Hij zegt dat mijn hele leven gebaseerd is op een leugen. En ik geloof hem. Hij zegt dat hij verslaafd is aan mijn tranen. En ik geloof hem. Hij zegt me dat hij me laat gaan zodra ik hem geef wat hij wil. En ik geloof hem niet...

Saint: Wees. Vechter. Geheim.

Dat is ze allemaal. De vrouw die ik heb gestolen. De vrouw die ze voor me probeerden te verbergen. Nu is ze precies waar ze moet zijn. Aan mijn zijde. Haar lot ligt in mijn handen. Vanwege het bloed dat door haar aderen stroomt, ben ik haar koning. Voor mij is ze niets meer dan een manier om mijn doel te bereiken. Een manier om wraak te nemen. Zodra ze me heeft gegeven wat ik wil, laat ik haar teruggaan naar haar zielige, simpele leventje. Maar tot die tijd kan ik met haar doen wat ik wil. En wacht ik tot ze breekt...

* Disclaimer: dit boek kan scenes bevatten die door sommige lezers als schokkend ervaren kunnen worden. Als je op zoek bent naar een lieflijk romantisch verhaaltje met een zachtaardige held en een lieve heldin, dan is deze serie niet voor jou.

Schrijver: Bella J.
Oorspronkelijke titel: The rise of Saint
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464400144
Uitgever: SVM Publishing
Prachtige zonde

Mila: Geheimen. Leugens. Bedrog.

Het hoort allemaal bij zijn oorlog, net als ik. Hij heeft me gestolen en gebruikt als schaakstuk. Hij dwong me met hem te trouwen. Het werd een huwelijk waar ik geen onderdeel van uit wilde maken. Toch moest ik mijn handtekening op de stippellijn zetten en nu ben ik van hem. Mijn lichaam, mijn geest en zelfs mijn ziel behoren hem toe. Daarom ben ik gevlucht. Ik moest weg zien te komen van het monster dat me met een aanraking naar zijn duistere zijde kon lokken. Ik moest breken met de man die me heeft verleid, met het monster dat me liet inzien hoe prachtig de duisternis is. En nu verlang ik constant naar het donker. Ik kan niet zonder. Ik kan niet zonder hem. Daarom laat ik me door hem gebruiken... Tot ik breek onder zijn aanraking.

Saint: Afleiding. Verslaving. Vergif.

Mila zou niets meer moeten zijn dan een partner in een zakelijke overeenkomst, een prachtig geheim, een vrouw zonder stem. In plaats daarvan raakte ik verslaafd aan haar en die verslaving heeft me bijna alles gekost... Die prijs wilde ik niet betalen. Tot ze vluchtte. Nu zijn de regels van het spel veranderd en de buit is zo veel meer waard geworden. Ze denkt dat ze het monster in mij kent. Ze is ervan overtuigd dat ik niets anders kan zijn dan wreed en vals. Ik zal haar het tegendeel bewijzen en zet daarmee alles op het spel... Mijn wraak. En mijn vrouw.

* Disclaimer: dit boek kan scenes bevatten die door sommige lezers als schokkend ervaren kunnen worden. Als je op zoek bent naar een lieflijk romantisch verhaaltje met een zachtaardige held en een lieve heldin, dan is deze serie niet voor jou.

Schrijver: Bella J.
Oorspronkelijke titel: The fall of Sin
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464400243
Uitgever: SVM Publishing
Duistere geheimen

Mila: Geheim. Gevangen. Getrouwd.

Ik diende maar één doel in deze oorlog. Dat had hij me vanaf het begin al goed duidelijk gemaakt. Wat er ook tussen ons gebeurde, zijn honger naar wraak bleef groeien. Zelfs een goddelijke interventie zou dat niet kunnen veranderen. Maar de muren die hij om zichzelf heen heeft gebouwd, beginnen af te brokkelen. In zijn verdediging komen steeds meer gaten. Hij zegt dat ik zijn zwakke plek ben. De simpele pion die hem uiteindelijk schaakmat zal zetten. Hij zegt dat door mij alles is veranderd en dat hij nu wil spelen met mijn vrijheid als inzet. Het probleem is alleen dat ik dat niet meer wil. Ik wil mijn vrijheid niet meer. Ik wil hem.

Saint: Leugenaar. Monster. Echtgenoot.

Het begon allemaal met een zo zorgvuldig uitgedacht plan. Een verweesde erfgenaam, een huwelijk en een ijzersterk plot voor wraak. Alles klopte. Het enige dat ik hoefde te doen, was nog een muur doorbreken en dan kon ik achterover leunen en toezien hoe mijn vaders imperium zou afbrokkelen. Maar het lot kwam tussen mij en mijn plan om alles te vernietigen. En ineens zie ik verder dan de met bloed omrande, scherpe kantjes van mijn wraak. Ik zie haar. De vrouw die alles veranderde. Mijn vrouw. Ze vluchtte al eens eerder voor me. Ik haalde haar terug. De fout om haar te laten gaan, maak ik geen tweede keer.

* Disclaimer: dit boek kan scenes bevatten die door sommige lezers als schokkend ervaren kunnen worden. Als je op zoek bent naar een lieflijk romantisch verhaaltje met een zachtaardige held en een lieve heldin, dan is deze serie niet voor jou.

Schrijver: Bella J.
Oorspronkelijke titel: The sins of Saint
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464400267
Uitgever: SVM Publishing