Boekenplank:
Kies

Boeken van Linda Kage

Meer over Linda Kage

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Linda Kage


Verboden Passie / Forbidden Men

  1. Mason - Price of a kiss
  2. Noel - To professor, with love
  3. Patrick - Be my hero
Verboden Passie / Forbidden Men

gedetailleerd overzicht

Verboden Passie / Forbidden MenMason

Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om naar de andere kant van het land te verhuizen en officieel mijn naam te laten veranderen in Reese Randall om aan hem te kunnen ontsnappen, betekent nog niet... Ach, wie probeer ik hier nou voor de gek te houden? Voor een eerstejaars student heb ik belachelijk weinig ervaring met goede relaties.

Het is dan ook geen wonder dat liefde wel het laatste is waar ik aan denk wanneer Mason Lowe mijn leven binnenwandelt. Maar de chemie tussen ons valt niet te negeren. Onze band gaat tegen alle logica in. En hij is zo ongelooflijk knap. Ik heb me nog nooit zo springlevend gevoeld als bij hem. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn... maar er is één heel klein probleempje.

Hij is een gigolo. O ja, ik weet ze wel uit te kiezen.

Schrijver: Linda Kage
Oorspronkelijke titel: Price of a kiss
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789493030183
Ebook: 9789493030176
Uitgever: Schrijverspunt
Noel

Derdejaars student. Topatleet. Als quarterback van het footballteam constant de aandacht van het vrouwelijk geslacht. Ik word verafgood op deze campus.

Terwijl ik duizend kilometer verderop, in mijn geboorteplaats, nog steeds het uitschot van het woonwagenkamp ben. Kind van de plaatselijke hoer en oudere broer van drie kinderen die erop rekenen dat ik mijn kop erbij houd, zodat ik ze kan verlossen van het waardeloze leven waarin ik opgegroeide. Deze twee kanten van mij komen nooit met elkaar in aanraking, tot één iemand een glimp van de ware ik opvangt.

Ik had nooit verwacht dat ik een klik zou hebben met iemand als zij of dat ik meer dan één nacht met haar zou willen. Dit zou wel eens het echte werk kunnen zijn. Alleen is zij, Dr. Kavanagh, mijn literatuurprofessor. Als ik ooit iets begin met mijn docent en we worden betrapt, kan ik net zo goed mijn hele toekomst vaarwel zeggen, net als die van mijn familie en al helemaal die van haar.

Maar soms is de liefde het waard om alles op het spel te zetten. Of in ieder geval, dat kan het maar beter zijn, want dit is niet te stoppen.

Schrijver: Linda Kage
Oorspronkelijke titel: To professor, with love
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789493030213
Ebook: 9789493030220
Uitgever: Schrijverspunt
Patrick

Er was eens een rijk en verwend meisje dat nogal arrogant was. Ze maakte zich alleen maar druk om hoe ze op anderen overkwam en verstopte haar duistere geheimen diep weg. Maar aan al die uiterlijke schijn komt snel een einde als Eva Mercer ongepland zwanger raakt. En dat niet alleen. Ze wordt ook nog eens neergeschoten door een gek én haar huis uitgeschopt. Nu is dat rijke verwende meisje dakloos, werkloos en blut. O ja, en ze moet een nieuw leven zien op te bouwen met een baby. De hoop op redding van de prins op het witte paard heeft Eva inmiddels opgeven. In sprookjes gelooft ze niet meer.

Er was eens een wees die leek te zijn geboren voor het ongeluk. Hij nam het op voor een jonge moeder en belandde in de cel. Nu is Patrick Ryan op vrije voeten en al is hij niet bepaald een prins op het witte paard, hij is wel op zoek naar zijn ware liefde. Een vrouw die hij nog nooit daadwerkelijk heeft ontmoet. Hij weet niet eens hoe ze heet, alleen hoe ze ruikt en hoe haar lach klinkt. Wat hij wel absoluut zeker weet? Dat zij de oplossing is voor al zijn problemen.

Schrijver: Linda Kage
Oorspronkelijke titel: Be my hero
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789464200591
Ebook: 9789464200584
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers