Boekenplank:
Kies

Boeken van Natasha Madison

Meer over Natasha Madison

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.natashamadisonauthor.com/


Dit is / This is

 1. Waanzin - This is crazy
 2. Wild - This is wild
 3. Liefde - This is love
 4. Voorgoed - This is forever

Flirten / Tempt

 1. Flirten met de baas - Tempt the boss
 2. Flirten met de playboy - Tempt the playboy
 3. Flirten met de buurman - Tempt the hookup
 4. Flirten met mijn ex - Tempt the ex

Soulmate / Something so

 1. Onafwendbaar - Something so right
 2. Onafscheidelijk - Something so perfect
 3. Onweerstaanbaar - Something so irresistible
 4. Onvoorspelbaar - Something so unscripted

gedetailleerd overzicht

Dit is / This isWaanzin

Zara Stone: Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik heb alles gezien hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad. Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit met mij. Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.

Evan Richards: Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te halen, klaar om de nummer één plek in de competitie te claimen. Als beste in het veld, droeg ik mijn carrière hoog in het vaandel. Toen twitterde ijshockey prinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen. Het ergste wat er kan gebeuren? Een PR nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.

Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde. Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Ook, dit is waanzinnig goed.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is crazy
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789464200010
Uitgever: SVM Publishing
Wild

Zoe: Als je opgroeit omringd door ijshockeyspelers weet je één ding zeker, ik was nooit van plan om me met één ervan te settelen. In hemelsnaam, ik wist niet eens wat ijsvorming was. Ik had het te druk met het beklimmen van de bedrijfsladder, en werd een van de meest succesvolle makelaars in New York City. Ik was niet geïnteresseerd in afspraakjes of iets dat me in de weg stond. Eerst was hij mijn cliënt en toen werd hij mijn vriend.

Viktor: Mijn ouders vertelden me dat ik schaatste voordat ik begon te stappen. Toen ik achttien was, werd ik geselecteerd voor de derde plaats in de N.H.L. en speelde ik in Los Angeles, de stad van de dromen. Wat kan ik nog meer vragen? Ik speelde hard, maar uiteindelijk heb ik nog harder gefeest. Vijf jaar later werd ik een week nadat ik in een afkickkliniek was beland, geruild. Er was geen tijd voor iets anders dan mijn gezondheid en ervoor zorgen dat ik er bovenop zou komen. Ik moest beter worden. Er was geen andere optie.

Een van de regels van het herstel was 'niet verliefd worden' en ik maakte er een topprioriteit van. Ze was in alle opzichten verboden terrein. Totdat het te laat was. Eén nacht, één beslissing, één daad kan alles doen ontsporen. Als puntje bij paaltje komt, weet ik alleen zeker: dit is wild.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is wild
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464200089
Ebook: 9789464200072
Uitgever: SVM Publishing
Liefde

Vivienne: Word nooit verliefd. Dat was mijn motto, en ik handhaafde dat. Het was genoeg om mijn hart een keer te laten breken, en ik zou het nooit meer toelaten. Hij zou een one-night stand moeten zijn, het enige wat ik doe. Eén regel zou niet zo moeilijk te volgen moeten zijn, maar toen ging ik terug voor een tweede, dan een derde keer. Daarna verloor ik de tel van het aantal keren dat ik mezelf in zijn armen verloor. Toen ik niet goed oplette, liet ik mijn muur zakken.


Mark: Ze noemen me niet voor niets Private Mark. Mijn hele leven is een geheim. Twee jaar lang hebben we om elkaar heen gedanst tot ik haar precies had waar ik haar wilde hebben... onder mij. Nu ik haar gehad heb, wilde ik haar niet meer loslaten. Ik dacht dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik dacht dat we iets groots aan het bouwen waren. Jongen, had ik het mis. Ik had geen idee dat terwijl ik verliefd was, ze zichzelf probeerde te overtuigen dat we maar tijdelijk waren. Ze dacht dat ik zou weglopen. Ze had het mis. Nu is het tijd om haar te overtuigen dat ze ons ook wil en haar te laten zien dat het gekke, wilde ding dat we hebben... Dat dit liefde is.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is love
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464200126
Ebook: 9789464200119
Uitgever: SVM Publishing
Voorgoed

Caroline: Een tienermoeder worden op mijn zestiende was niet wat ik verwachtte, maar ja, een alleenstaande moeder zijn was dat ook niet. Toch zou ik mijn verleden niet veranderen, mijn zoon is mijn hele wereld. IJshockey is het enige waar mijn zoon om lijkt te geven, dus ik heb twee banen om ervoor te zorgen dat hij kan spelen. Ik zou alles doen om ervoor te zorgen dat hij niet lijdt onder de slechte beslissingen die zijn vader heeft genomen. Toen hij een hele zomer ijshockeytraining won, wist ik in mijn hart dat hij een geweldige tijd zou hebben. Waar ik niet op voorbereid was, was het ontmoeten van zijn nieuwe zomercoach. Hij is aantrekkelijk, krachtig en een speler op alle vlakken van het woord. Als mijn leven me tot nu toe iets geleerd heeft, dan is het wel hoe ik slechte beslissingen kan vermijden, en Justin Stone is de definitie van een slechte beslissing. Ik zou nooit een vrouw kunnen zijn die door zijn familie werd goedgekeurd. Zelfs als ik dat zou willen.

Justin: Opgroeien als de zoon van een ijshockey God is één ding. Opgroeien als de broer van een tweede ijshockey God is een ander. Ik had grote schaatsen te vullen, dus het was een goede zaak dat ik van elke seconde genoot. De zomer was mijn vrije tijd, mijn tijd om los te laten, maar toen ze me vroegen om een hockeykamp voor kansarme kinderen te coachen, kon ik geen nee zeggen. Maar toen zij binnenkwam met een kleine jongen aan de hand, stopte mijn hart met kloppen. Of misschien begon het voor de eerste keer. Zij waren onlosmakelijk verbonden, en dat wist ik, ik wilde het meer dan ik ooit heb gewild. Het duurde niet lang om te beseffen dat het niet uitmaakte wat er gebeurde, Ik zou alles doen om ze te beschermen. Zij is de enige waar ik bij wil zijn. Als puntje bij paaltje komt, moet ik iedereen bewijzen dat dit mijn keuze is, en dat dit voorgoed is.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is forever
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464200195
Ebook: 1230004351177
Uitgever: SVM Publishing

Flirten / TemptFlirten met de baas

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.

Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the boss
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789082688160
Ebook: 9789082688153
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met de playboy

Kijk toe hoe ik flirt met de playboy...

Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan.

Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten...

Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the playboy
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030008
Ebook: 9781386364252
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met de buurman

Eliahn: Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca: Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was.

Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken. Deze keer, voor altijd.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the hookup
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493030688
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met mijn ex

Met niets meer te verliezen neem ik het advies van mijn huisgenoten aan en ga flirten met mijn ex.

John: Ik had het helemaal gemaakt. Op de universiteit speelde ik het spel van mijn leven, woonde ik samen met mijn twee beste vrienden en had ik de liefde van mijn leven aan mijn zijde. Ik had het allemaal. En toen had ik niets meer. Ze dumpte me. Zomaar.

Dani: Ik heb de man van mijn dromen gedumpt omdat mijn huisgenootje zei dat dit juist de tijd was om vrij en ongebonden te zijn. Als je studeert, dan moet je geen serieuze relatie willen. Je studententijd is om helemaal los te gaan en los te laten. Alleen is dat niet zo geweldig en voel ik me vreselijk ellendig.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the ex
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230003373699
Uitgever: SVM Publishing

Soulmate / Something soOnafwendbaar

Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo'n clichématige 'en toen barstte de bom'-manier. Het leek meer op een nachtmerrie. Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man - de vader van mijn kinderen, de liefde van mijn leven, al sinds toen we op de middelbare school zaten - op heterdaad betrapte, terwijl hij die 'daad' deed met een ander. Vanaf dat moment, was ik klaar met mannen.

Ik had er nooit op gerekend dat Cooper Stone, de prachtige, maar o zo arrogante ster van de NHL, mijn leven en mijn schaatshal ondersteboven zou schoppen. Ik leef voor mijn kinderen. Cooper leeft voor ijshockey. We zijn zo verschillend als dag en nacht, maar de aantrekkingskracht tussen ons, is onafwendbaar.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so right
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789493030046
Ebook: 9789493030039
Uitgever: SVM Publishing
Onafscheidelijk

Matthew: Toen ik zeventien was werd ik gerekruteerd door de NHL en op mijn achttiende speelde ik in de eerste lijn. Op mijn negentiende was ik de badboy van het ijshockey tot ik op mijn drieëntwintigste uit het team gezet werd en terug moest intrekken bij mijn ouders. Het was een wake-up call die ik met beide handen moest aannemen. Ik hoefde alleen maar te bewijzen dat ik van mijn fouten had geleerd, dus ik zou niet vallen voor een dame met een pruilmondje, ook al wil ik eigenlijk niks liever dan die mond van haar de hele dag verslinden.

Karrie: Toen mijn vader me een baan gaf, had ik nooit verwacht dat ik een gestrande NHL-speler in de gaten zou moeten houden. Hij wilde dat ik zijn chaperonne was, zijn overbetaalde babysitter. Ik dacht dat het een grap was. Toen ontmoette ik hem, Matthew Grant. Ik was niet voorbereid op deze bijzondere badboy. Hij is niet alleen knap, maar ook een beetje arrogant en lief op een 'je maakt me gek' manier. Nu hij klaar is met het verpesten van zijn eigen leven, heeft hij besloten om het mijne op zijn kop te zetten.

Zij is het eerste wat ik ooit meer wilde dan ijshockey.

Hij is de man waarvan ik weet dat ik weg moet blijven.

Maar kan iets dat zo verkeerd begon eindigen in twee mensen die onafscheidelijk worden?

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so perfect
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030473
Uitgever: SVM Publishing
Onweerstaanbaar

Max Horton: Ze noemen me een buitenbeentje alsof dat een slechte zaak is. Een hufter met een klote opvoeding. Ik geef nergens om, behalve om mezelf en mijn kleine zusje. Ik zal altijd beschermen wat van mij is. Met nog een jaar te gaan op mijn hockey-contract, hou ik mijn hoofd naar beneden en mijn ogen op het doel gericht. Eén botsing, met haar, verandert mijn hele bestaan.

Allison Grant: Word nooit verliefd op een sportster. Dat is wat mijn stiefvader altijd zei. Hij vertelde me dat atleten gecompliceerd en humeurig zijn, hoe hoger hun salaris, hoe lager hun moraal. Als persverantwoordelijke voor de New York Stingers weet ik precies wat hij bedoelt, maar ik kan geen nee zeggen tegen een vriendschap met een mooie, beschadigde man. Wat begon als haat veranderde in iets anders.

We probeerden bij elkaar weg te blijven, probeerden afstand te houden, maar de aantrekkingskracht was te sterk. Iets wat verboden was veranderde in iets zo onweerstaanbaars.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so irresistible
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030626
Uitgever: SVM Publishing
Onvoorspelbaar

Zack: Mijn teamgenoot met mijn vrouw in bed betrappen, maakte de beslissing waar ik al jaren mee vocht makkelijker. Het is tijd om verder te gaan. Een frisse start en een nieuw NHL-team in een grote stad. Het belangrijkste is dat het mijn zoon Jack zijn beste kans is. Het zou voor ons allebei een goede zaak zijn.

Denise: Na een slechte jeugd heb ik ervoor gezorgd dat ik het zou maken. Het probleem is dat ik elke keer dat ik een patiënt verlies een beetje sterf vanbinnen. Het maakt deel uit van mijn carrière in het Hudson kinderziekenhuis, dienst oncologie, maar het maakt de pijn van het verlies er niet makkelijker op. Het enige wat voor mij telt is de kinderen hun levens redden, totdat een NHL-speler met zijn zoon mijn ziekenhuis binnenloopt.

We zijn officieel van het script afgeweken op het moment dat we elkaar ontmoeten. Als deze liefde iets is, dan is het onvoorspelbaar.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so unscripted
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789493030695
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers