Boekenplank:
Kies

Boeken van Natasha Madison

Meer over Natasha Madison

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Natasha Madison


Dit is / This is

 1. Waanzin - This is crazy
 2. Wild - This is wild
 3. Liefde - This is love
 4. Voorgoed - This is forever

Flirten / Tempt

 1. Flirten met de baas - Tempt the boss
 2. Flirten met de playboy - Tempt the playboy
 3. Flirten met de buurman - Tempt the hookup
 4. Flirten met mijn ex - Tempt the ex

Perfect / Made For

 1. Perfect voor mij - Made for me
 2. Perfect voor jou - Made for you

Slechts Een / Only One

 1. Slechts één kus - Only one kiss
 2. Slechts één kans - Only one chance
 3. Slechts één nacht - Only one night
 4. Slechts één aanraking - Only one touch
 5. Slechts één vergissing - Only one regret
 6. Slechts één fout - Only one mistake
 7. Slechts één liefde - Only one love
 8. Slechts één voorgoed - Only one forever

Soulmate / Something so

 1. Onafwendbaar - Something so right
 2. Onafscheidelijk - Something so perfect
 3. Onweerstaanbaar - Something so irresistible
 4. Onvoorspelbaar - Something so unscripted

Zuiderse / Southern

 1. Zuiderse kans - Southern chance
 2. Zuiderse troost - Southern comfort
 3. Zuiderse storm - Southern storm

gedetailleerd overzicht

Dit is / This isWaanzin

Zara Stone: Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik heb alles gezien hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad. Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit met mij. Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.

Evan Richards: Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te halen, klaar om de nummer één plek in de competitie te claimen. Als beste in het veld, droeg ik mijn carrière hoog in het vaandel. Toen twitterde ijshockey prinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen. Het ergste wat er kan gebeuren? Een PR nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.

Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde. Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Ook, dit is waanzinnig goed.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is crazy
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789464200010
Uitgever: SVM Publishing
Wild

Zoe: Als je opgroeit omringd door ijshockeyspelers weet je één ding zeker, ik was nooit van plan om me met één ervan te settelen. In hemelsnaam, ik wist niet eens wat ijsvorming was. Ik had het te druk met het beklimmen van de bedrijfsladder, en werd een van de meest succesvolle makelaars in New York City. Ik was niet geïnteresseerd in afspraakjes of iets dat me in de weg stond. Eerst was hij mijn cliënt en toen werd hij mijn vriend.

Viktor: Mijn ouders vertelden me dat ik schaatste voordat ik begon te stappen. Toen ik achttien was, werd ik geselecteerd voor de derde plaats in de N.H.L. en speelde ik in Los Angeles, de stad van de dromen. Wat kan ik nog meer vragen? Ik speelde hard, maar uiteindelijk heb ik nog harder gefeest. Vijf jaar later werd ik een week nadat ik in een afkickkliniek was beland, geruild. Er was geen tijd voor iets anders dan mijn gezondheid en ervoor zorgen dat ik er bovenop zou komen. Ik moest beter worden. Er was geen andere optie.

Een van de regels van het herstel was 'niet verliefd worden' en ik maakte er een topprioriteit van. Ze was in alle opzichten verboden terrein. Totdat het te laat was. Eén nacht, één beslissing, één daad kan alles doen ontsporen. Als puntje bij paaltje komt, weet ik alleen zeker: dit is wild.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is wild
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464200089
Ebook: 9789464200072
Uitgever: SVM Publishing
Liefde

Vivienne: Word nooit verliefd. Dat was mijn motto, en ik handhaafde dat. Het was genoeg om mijn hart een keer te laten breken, en ik zou het nooit meer toelaten. Hij zou een one-night stand moeten zijn, het enige wat ik doe. Eén regel zou niet zo moeilijk te volgen moeten zijn, maar toen ging ik terug voor een tweede, dan een derde keer. Daarna verloor ik de tel van het aantal keren dat ik mezelf in zijn armen verloor. Toen ik niet goed oplette, liet ik mijn muur zakken.


Mark: Ze noemen me niet voor niets Private Mark. Mijn hele leven is een geheim. Twee jaar lang hebben we om elkaar heen gedanst tot ik haar precies had waar ik haar wilde hebben... onder mij. Nu ik haar gehad heb, wilde ik haar niet meer loslaten. Ik dacht dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik dacht dat we iets groots aan het bouwen waren. Jongen, had ik het mis. Ik had geen idee dat terwijl ik verliefd was, ze zichzelf probeerde te overtuigen dat we maar tijdelijk waren. Ze dacht dat ik zou weglopen. Ze had het mis. Nu is het tijd om haar te overtuigen dat ze ons ook wil en haar te laten zien dat het gekke, wilde ding dat we hebben... Dat dit liefde is.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is love
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789464200126
Ebook: 9789464200119
Uitgever: SVM Publishing
Voorgoed

Caroline: Een tienermoeder worden op mijn zestiende was niet wat ik verwachtte, maar ja, een alleenstaande moeder zijn was dat ook niet. Toch zou ik mijn verleden niet veranderen, mijn zoon is mijn hele wereld. IJshockey is het enige waar mijn zoon om lijkt te geven, dus ik heb twee banen om ervoor te zorgen dat hij kan spelen. Ik zou alles doen om ervoor te zorgen dat hij niet lijdt onder de slechte beslissingen die zijn vader heeft genomen. Toen hij een hele zomer ijshockeytraining won, wist ik in mijn hart dat hij een geweldige tijd zou hebben. Waar ik niet op voorbereid was, was het ontmoeten van zijn nieuwe zomercoach. Hij is aantrekkelijk, krachtig en een speler op alle vlakken van het woord. Als mijn leven me tot nu toe iets geleerd heeft, dan is het wel hoe ik slechte beslissingen kan vermijden, en Justin Stone is de definitie van een slechte beslissing. Ik zou nooit een vrouw kunnen zijn die door zijn familie werd goedgekeurd. Zelfs als ik dat zou willen.

Justin: Opgroeien als de zoon van een ijshockey God is één ding. Opgroeien als de broer van een tweede ijshockey God is een ander. Ik had grote schaatsen te vullen, dus het was een goede zaak dat ik van elke seconde genoot. De zomer was mijn vrije tijd, mijn tijd om los te laten, maar toen ze me vroegen om een hockeykamp voor kansarme kinderen te coachen, kon ik geen nee zeggen. Maar toen zij binnenkwam met een kleine jongen aan de hand, stopte mijn hart met kloppen. Of misschien begon het voor de eerste keer. Zij waren onlosmakelijk verbonden, en dat wist ik, ik wilde het meer dan ik ooit heb gewild. Het duurde niet lang om te beseffen dat het niet uitmaakte wat er gebeurde, Ik zou alles doen om ze te beschermen. Zij is de enige waar ik bij wil zijn. Als puntje bij paaltje komt, moet ik iedereen bewijzen dat dit mijn keuze is, en dat dit voorgoed is.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: This is forever
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464200195
Ebook: 1230004351177
Uitgever: SVM Publishing

Flirten / TemptFlirten met de baas

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.

Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn. Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the boss
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789082688160
Ebook: 9789082688153
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met de playboy

Kijk toe hoe ik flirt met de playboy...

Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan.

Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten...

Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the playboy
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030008
Ebook: 9781386364252
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met de buurman

Eliahn: Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca: Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was.

Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken. Deze keer, voor altijd.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the hookup
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493030688
Uitgever: SVM Publishing
Flirten met mijn ex

Met niets meer te verliezen neem ik het advies van mijn huisgenoten aan en ga flirten met mijn ex.

John: Ik had het helemaal gemaakt. Op de universiteit speelde ik het spel van mijn leven, woonde ik samen met mijn twee beste vrienden en had ik de liefde van mijn leven aan mijn zijde. Ik had het allemaal. En toen had ik niets meer. Ze dumpte me. Zomaar.

Dani: Ik heb de man van mijn dromen gedumpt omdat mijn huisgenootje zei dat dit juist de tijd was om vrij en ongebonden te zijn. Als je studeert, dan moet je geen serieuze relatie willen. Je studententijd is om helemaal los te gaan en los te laten. Alleen is dat niet zo geweldig en voel ik me vreselijk ellendig.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Tempt the ex
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230003373699
Uitgever: SVM Publishing

Perfect / Made ForPerfect voor mij

Chase: Iedereen verwachtte dat ik zou gaan ijshockeyen. Ik was er goed in, zeker, maar ik was nog beter als arts. En dus hing ik mijn schaatsen aan de wilgen en sloot me aan bij Artsen zonder Grenzen. Toch is er geen plek zo fijn als thuis en dus ben ik terug. En in plaats van op het ijs te staan, sta ik nu aan de kant als teamarts. En na al die jaren het spel van kat en muis spelen, is het tijd om de inzet van het spel te verhogen. Want zij is altijd de mijne geweest. Punt.

Julia: Als maatschappelijk werker voor het ijshockeyteam werken, is een droom die uitkomt. Hier raken, was niet gemakkelijk en het heeft ervoor gezorgd dat mijn hart gesloten is en liefde iets is dat ik niet nastreef. Geen verplichtingen, geen voorwaarden en geen beloftes. Tot die ene nacht waarop alles veranderde. Hij was er voor me toen ik het echt nodig had. En het belangrijkste is dat ik zijn hulp toeliet. Misschien is hij wel gewoon perfect voor mij.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Made for me
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464402681
Ebook: 9789464402506
Uitgever: SVM Publishing
Perfect voor jou

Vivienne: Ik deed wat niemand van me verwachtte! Ik kocht een boot! Een prachtige boot, helemaal voor mij alleen. Mijn plan was om er de hele zomer op door te brengen. Vooral de kalmte van het water om me heen, dáár keek ik echt naar uit. Een plekje op de wereld waar ik heel even geen prinsesje was, geen ijshockey royalty. Een plek waar ik niet de vraag kreeg of ik al een leuke man aan de haak had geslagen. Maar wat ik kreeg was allesbehalve rust en kalmte. Ik kreeg een stormachtige ontmoeting met de man op de boot naast de mijne...

Xavier: Twee jaar geleden stond ik aan de top van mijn carrière. En toen stortte alles in. Ik hing mijn schaatsen aan de wilgen en zwoer nooit meer terug te keren naar het ijs. Ik was een talentvolle speler, maar ijshockey bleek niet goed voor me te zijn. En dus was ik van plan mijn dagen te slijten op mijn boot. Samen met mijn hond. Alleen. Content. Gelukkig. Maar toen kwam zij en al mijn zo zorgvuldig gesmede plannen, sloeg ze overboord.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Made for you
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789464403374
Uitgever: SVM Publishing

Slechts Een / Only OneSlechts één kus

Ralph: De transfer naar Dallas was een droom die uitkwam. Ik had alles wat mijn hartje begeerde, mijn vrouw en ik verwachtten ons eerste kindje en ik speelde de sterren van de hemel. Wat kon in vredesnaam misgaan?

Nou... Alles. Nu ben ik een alleenstaande vader en met mijn drukke trainingsschema en alle wedstrijden heb ik nauwelijks tijd om te slapen, laat staan mijn social media bij te werken of andere dingen te doen. Een tweede kans op de liefde? Die zit er voor mij niet in.

Candace: Toen mijn broer professioneel hockeyspeler werd in de NHL, had hij geen tijd meer voor zijn social media. Ik nam het van hem over en gaandeweg werd het mijn werk. Nu heb ik meer dan vijftig sporters voor wie ik werk en nieuwe klanten neem ik niet meer aan. Maar als Ralph voor mijn deur staat met het schattigste kleine meisje dat ik ooit heb gezien, kan ik gewoon niet weigeren.

Mijn plan was om hem gewoon uit de brand te helpen, maar het is zo veel meer dan dat. Hij is de man van mijn dromen. Slechts één kus, en ik ben verloren.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one kiss
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464400434
Ebook: 9789464400427
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één kans

Miller: Ze noemen me ‘die knappe gast’, een bijnaam voor zowel op het ijs als daarbuiten. De meest begeerde vrijgezel van de NHL. Als mijn teamgenoot me vraagt of ze een date met mij mogen veilen voor een doel, ga ik akkoord. Waarom ook niet. Het ergste wat er kan gebeuren, is dat ik een avond opgescheept zit met een fan. Het beste wat er kan gebeuren, is dat het een lekker ding is. Waar ik niet op had gerekend, is dat het hoogste bod komt van de vrouw van mijn dromen. Ik probeer het al jaren en al jaren laat ze me blauwtjes lopen. En nu heb ik dan eindelijk de kans om haar mee uit te nemen en haar te laten zien wie ik echt ben. Ik heb maar één kans en hoop dat ik die niet verknal.

Layla: Mijn carrière als dj is op z’n hoogtepunt en mijn sporttalkshow heeft de beste luistercijfers van de radio. Mijn succes is geweldig en ik heb maar een strikte regel waar ik me aan houd: ik date niet met sporters. Meer regels heb ik niet en ik ben van plan me aan die ene regel houden, tot ik een bod doe op een date met de enige man die me wat doet. Er is maar één aanraking nodig, maar één nacht, één kus... Eén kans.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one chance
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464400816
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één nacht

Manning: Als aanvoerder van de Dallas Oilers was ik hun leider op en naast het ijs. Van buitenaf leek het alsof ik het perfecte leven had. Dat was niet zo. Ik was getrouwd met een vrouw die weigerde te scheiden. Het enige wat zij wilde was de status titel, en alles wat ik wilde was bevrijd worden. Het had een gewone gebeurtenis moeten zijn, behalve dat het een wending nam die ik niet had zien aankomen.

Evelyn: Het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin is niet iets waar ik naar uitkeek. Maar het is verbazingwekkend wat een paar glazen wijn kunnen doen. Het was één nacht, en ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. En al helemaal niet oog in oog met hem én zijn vrouw komen te staan bij het ophalen van mijn neefje van ijshockeytraining. Er is maar één kus nodig, maar één aanraking, één kans... Eén nacht.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one night
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464400922
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één aanraking

Nico: Toen ik de Dallas Oilers van mijn vader erfde, werd ik in één klap een van de jongste teameigenaren in de geschiedenis van de NHL. Ook al hing het team onderaan in de competitie, ik had grote plannen met de Oilers. Ik zou de Stanley Cup naar Dallas brengen. Waar ik echter nooit van had gedroomd, was dat ik verliefd zou worden. Je zou denken dat ik alles heb wat mijn hartje begeert: een winnend team en het meisje van mijn dromen. Het enige probleem is de belofte die ik lang geleden deed aan mijn beste vriend...

Becca: Nooit laten zien dat ze je raken. Al jaren richt ik mijn leven in volgens die lijfspreuk. Nu ben ik een van de meest gewilde sportmakelaars ter wereld. Ik weet wat ervoor nodig is om een deal te sluiten en ik wil maar één ding: Het allerbeste. Tot die ene nacht. Tot die ene aanraking van hem die me alles liet vergeten. Nico is alles waar ik naar verlang, maar wat ik mezelf nooit heb gegund. Mijn zo voorzichtig opgebouwde kaartenhuis stort echter compleet in als ik die vreselijke krantenkoppen lees...

Er is slechts één aanraking voor nodig om alles te veranderen.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one touch
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464401103
Ebook: 9789464401073
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één vergissing

Cooper: Bij mijn naam horen behoorlijk hoge verwachtingen. De schaatsen die ik moet vullen, zijn groot. Ik speel het beste spel van mijn leven en ik heb alles wat ik ooit wilde. Althans, dat dacht ik... Wat ik niet had verwacht, was dat ik verkocht zou worden aan Dallas. Wat ik ook niet had verwacht, waren de scheidingspapieren die ik moest ondertekenen. En nu ben ik een single vader en woon ik in een stad die niet mijn thuis is.

Erika: Toen ik op mijn tweeëntwintigste mijn grootste klant ooit binnensleepte, kwamen al mijn dromen uit. Maar gedurende de jaren is onze werkrelatie veranderd. We groeiden naar elkaar toe. Steunen elkaar inmiddels door dik en dun. Hij is mijn rots in de branding, mijn beste vriend. Tot die ene nacht vol drank alles veranderde. Nu pas zie ik wat er al die tijd al voor mijn neus heeft gestaan. Ik hoop alleen dat we geen spijt krijgen van die ene grens die we zijn overgegaan...

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one regret
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789464401202
Uitgever: SVM Publishing


Slechts één fout

Michael: Verkocht worden aan een ander team omdat je op de radio ruzie hebt geschopt met je coach, is nou niet bepaald hoe je bekend wilt staan. Die fout kleeft aan me en het is dus essentieel dat ik me bezighoudt met mijn carrière. En met niets anders. Dat goede voornemen verdwijnt echter als sneeuw voor de zon als ik mijn onenightstand van een half jaar geleden weer tegenkom. Hoogzwanger.

Jillian: Twee roze streepjes zetten mijn hele leven op z’n kop. Net als de man met wie ik een wilde nacht had. De man die me aan het lachen maakte. De man die ik belde om dit onverwachte nieuws mee te delen, maar er toen achter kwam dat zijn telefoonnummer niet meer werkte. Na weer een teleurstellende ervaring met het andere geslacht, besloot ik het dan maar helemaal zelf te doen. Tot ik op een dag weer oog in oog kom te staan met de man die ik haat. De vader van mijn kind.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one mistake
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464401493
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één liefde

Wilson: Ik was een echte player, op het ijs en zéker ook daarbuiten. Dat vond ik fantastisch en leefde me helemaal uit. IJshockey. Vrouwen. Geld. Tot zij in mijn leven verscheen. Nu wil ik alleen maar de beste versie van mezelf zijn. Het beter doen. Ik wil mezelf bewijzen dat ik niet die gast hoeft te zijn die iedereen denkt dat ik ben. Zij haalde de muren naar beneden die ik mijn hele leven lang al hoger en hoger bouw.

Franny: Mijn achternaam heeft zeker deuren voor me geopend, maar nu moest ik keihard bewijzen dat ik de titel ‘TV Producer’ ook echt waard ben. Hij walste mijn studio binnen en het was duidelijk dat hij iets recht te zetten had. Ik vertelde hem maar al te graag wat er allemaal mis was met hem. Het was onvermijdelijk dat ik als een blok voor hem zou vallen. En toen het schandaal de wereld in knalde, verwachtte niemand dat ik aan zijn zijde zou staan. Zelfs hij niet. Maar er is één ding wat ik heb geleerd; je krijgt in je leven slechts één liefde. En die liefde, die houd je vast!

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one love
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464401745
Uitgever: SVM Publishing
Slechts één voorgoed

Dylan: Al mijn dromen kwamen uit toen ik op mijn tiende werd geadopteerd. Ik leefde het leven dat ieder kind zich wenste en genoot van mijn toptijd op het ijs. Zij was het irritante kleine zusje dat me overal naartoe volgde. We waren toen al vrienden en voor haar had ik alles over. Nu gaan we gewoon weer met de hele familie op vakantie, maar toch... Dit keer voelt het anders. Alles voelt anders.

Alex: Dylan komt voor in al mijn herinneringen. Van het moment dat ik van mijn fiets afviel tot het moment waarop mijn hart voor de eerste keer werd gebroken, hij was er altijd tijd voor me. Hij heeft me mijn hele leven al beschermd en nu wordt het tijd om de droom dat hij ooit helemaal de mijne wordt, los te laten. Eén laatste keer met de hele familie op vakantie. Eén laatste afscheid.

Het lot heeft echter andere plannen met ons. En één ding zeker is zeker: Je hebt slechts één voorgoed.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Only one forever
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464401882
Uitgever: SVM Publishing

Soulmate / Something soOnafwendbaar

Het moment waarop alles veranderde, gebeurde echt niet op zo'n clichématige 'en toen barstte de bom'-manier. Het leek meer op een nachtmerrie. Ik was alleen klaarwakker toen ik mijn man - de vader van mijn kinderen, de liefde van mijn leven, al sinds toen we op de middelbare school zaten - op heterdaad betrapte, terwijl hij die 'daad' deed met een ander. Vanaf dat moment, was ik klaar met mannen.

Ik had er nooit op gerekend dat Cooper Stone, de prachtige, maar o zo arrogante ster van de NHL, mijn leven en mijn schaatshal ondersteboven zou schoppen. Ik leef voor mijn kinderen. Cooper leeft voor ijshockey. We zijn zo verschillend als dag en nacht, maar de aantrekkingskracht tussen ons, is onafwendbaar.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so right
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789493030046
Ebook: 9789493030039
Uitgever: SVM Publishing
Onafscheidelijk

Matthew: Toen ik zeventien was werd ik gerekruteerd door de NHL en op mijn achttiende speelde ik in de eerste lijn. Op mijn negentiende was ik de badboy van het ijshockey tot ik op mijn drieëntwintigste uit het team gezet werd en terug moest intrekken bij mijn ouders. Het was een wake-up call die ik met beide handen moest aannemen. Ik hoefde alleen maar te bewijzen dat ik van mijn fouten had geleerd, dus ik zou niet vallen voor een dame met een pruilmondje, ook al wil ik eigenlijk niks liever dan die mond van haar de hele dag verslinden.

Karrie: Toen mijn vader me een baan gaf, had ik nooit verwacht dat ik een gestrande NHL-speler in de gaten zou moeten houden. Hij wilde dat ik zijn chaperonne was, zijn overbetaalde babysitter. Ik dacht dat het een grap was. Toen ontmoette ik hem, Matthew Grant. Ik was niet voorbereid op deze bijzondere badboy. Hij is niet alleen knap, maar ook een beetje arrogant en lief op een 'je maakt me gek' manier. Nu hij klaar is met het verpesten van zijn eigen leven, heeft hij besloten om het mijne op zijn kop te zetten.

Zij is het eerste wat ik ooit meer wilde dan ijshockey.

Hij is de man waarvan ik weet dat ik weg moet blijven.

Maar kan iets dat zo verkeerd begon eindigen in twee mensen die onafscheidelijk worden?

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so perfect
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789493030473
Uitgever: SVM Publishing
Onweerstaanbaar

Max Horton: Ze noemen me een buitenbeentje alsof dat een slechte zaak is. Een hufter met een klote opvoeding. Ik geef nergens om, behalve om mezelf en mijn kleine zusje. Ik zal altijd beschermen wat van mij is. Met nog een jaar te gaan op mijn hockey-contract, hou ik mijn hoofd naar beneden en mijn ogen op het doel gericht. Eén botsing, met haar, verandert mijn hele bestaan.

Allison Grant: Word nooit verliefd op een sportster. Dat is wat mijn stiefvader altijd zei. Hij vertelde me dat atleten gecompliceerd en humeurig zijn, hoe hoger hun salaris, hoe lager hun moraal. Als persverantwoordelijke voor de New York Stingers weet ik precies wat hij bedoelt, maar ik kan geen nee zeggen tegen een vriendschap met een mooie, beschadigde man. Wat begon als haat veranderde in iets anders.

We probeerden bij elkaar weg te blijven, probeerden afstand te houden, maar de aantrekkingskracht was te sterk. Iets wat verboden was veranderde in iets zo onweerstaanbaars.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so irresistible
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789493030626
Uitgever: SVM Publishing
Onvoorspelbaar

Zack: Mijn teamgenoot met mijn vrouw in bed betrappen, maakte de beslissing waar ik al jaren mee vocht makkelijker. Het is tijd om verder te gaan. Een frisse start en een nieuw NHL-team in een grote stad. Het belangrijkste is dat het mijn zoon Jack zijn beste kans is. Het zou voor ons allebei een goede zaak zijn.

Denise: Na een slechte jeugd heb ik ervoor gezorgd dat ik het zou maken. Het probleem is dat ik elke keer dat ik een patiënt verlies een beetje sterf vanbinnen. Het maakt deel uit van mijn carrière in het Hudson kinderziekenhuis, dienst oncologie, maar het maakt de pijn van het verlies er niet makkelijker op. Het enige wat voor mij telt is de kinderen hun levens redden, totdat een NHL-speler met zijn zoon mijn ziekenhuis binnenloopt.

We zijn officieel van het script afgeweken op het moment dat we elkaar ontmoeten. Als deze liefde iets is, dan is het onvoorspelbaar.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Something so unscripted
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789493030695
Uitgever: SVM Publishing

Zuiderse / SouthernZuiderse kans

Kallie: Ik werd verliefd op hem toen ik zeven was. Ik had een snee in mijn knie en hij droeg me naar huis. Onze liefde was jarenlang hét gespreksonderwerp van de stad, tot een vrouw iedereen vertelde dat zij zwanger was van zijn kind. De enige optie was om de stad uit te vluchten en nooit meer terug te kijken.

Tot mijn beste vriendin een plek nodig had om zich schuil te houden en meer afgelegen en geheim dan de boerderij van mijn familie wordt het niet. En dus kwam ik terug. Het was de bedoeling dat mijn terugkeer slechts tijdelijk zou zijn. Het was de bedoeling dat ik hem niet tegen het lijf zou lopen. Maar dat is simpelweg onmogelijk in een klein stadje waar iedereen elkaar kent.

Jacob: Het was nooit mijn droom om sheriff te worden van een zuidelijk slaapstadje. Maar toen mijn vader stierf en mijn oudste broer vertrok, was ik degene die achterbleef en voor mijn moeder moest zorgen. Ik voldeed aan mijn verplichtingen als zoon en beschermde niet alleen mijn moeder, maar ook mijn stad.

Het leven was niet perfect, maar ik was tevreden. Tot ik oog in oog kwam te staan met een geest uit mijn verleden. Met Kallie. Eerst dacht ik dat ik het me inbeeldde. Dit kon niet waar zijn. Het grootste gedeelte van mijn leven had ik van haar gehouden, nu haatte ik haar.

De roddelfabriek in de stad draaide overuren. Ik negeerde al het geklets en probeerde niet te denken aan de vrouw die mijn hart vernietigde toen ze ineens verdween. Ze heeft me nooit de kans gegeven mijn kant van het verhaal te vertellen. Dat was niet belangrijk voor haar. Ik was niet belangrijk. Een tweede kans word je niet vaak gegund, maar nu de mijne voor het oprapen ligt, weet ik niet zeker of ik hem wel wil grijpen.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Southern chance
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464402513
Ebook: 9789464402520
Uitgever: SVM Publishing
Zuiderse troost

Olivia: Als je erachter komt dat je verloofde is opgepakt omdat hij meer dan tien miljoen dollar heeft verduisterd, kun je als verstandige vrouw maar één ding doen. Je duikt onder en verruilt je stadse hakken voor een paar cowboylaarzen. Het was niet de bedoeling om voor altijd in het zuiden te blijven. Dit zou slechts tijdelijk zijn. Ik zou hier alleen blijven tot alles thuis een beetje in een rustiger vaarwater was gekeerd. Althans, dat was de bedoeling.

Casey: Ik reed al paard voordat ik kon lopen, als ik de verhalen mag geloven. Dat ik de boerderij van mijn ouders zou overnemen, weet ik al sinds ik een klein joch was. Het boerenleven zit in mijn bloed. Een kinkel in hart en nieren, dat ben ik. Dus toen ik haar zag, haar bagage achter zich aanslepend over het over het grindpad, wist ik dat ze veel te hoog gegrepen was voor mij. Ik had niets met haar moeten beginnen, ze zou immers zo weer vertrokken zijn. Ik wist dat ze me zou verlaten en toch... Toch kon ik niet voorkomen dat ik verliefd op haar werd.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Southern comfort
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464402933
Ebook: 9789464402872
Uitgever: SVM Publishing
Zuiderse storm

Savannah: Ik ben degene die het perfecte stelletje liet scheiden. Ik ben de vrouw waar ze nog altijd over roddelen, naar wijzen en vuile blikken naartoe werpen. Ben ik het bed ingedoken met de koning van het bal? Nee. Heb ik met hem geslapen toen we studeerden en we allebei toevallig vakantie hadden? Ja. Geloofde ik dat hij degene was met wie ik zou gaan trouwen? Absoluut. Met heel mijn hart. Gebeurde dat ook? Absoluut niet. Verre van dat, zelfs. Voor mijn ogen vroeg hij een ander ten huwelijk. En om het af te maken, wierp zijn vader me tweehonderd dollar toe en zei me dat ik moest verdwijnen. Ik voedde mijn zoon op in een stadje waar mensen gek op hem zijn omdat ze denken dat zijn vader de sheriff is. Alles ging geweldig, tot de waarheid boven tafel kwam.

Beau: Ik stond op het punt om het burgemeesterschap van mijn vader, mijn held, over te nemen, maar toen kwam ik achter zijn geheim. Het geheim dat hij zo wanhopig begraven wilde houden. Mijn broer is vader en niet zo maar een vader... Hij heeft een zoon met de vrouw die ooit mijn beste vriendin was. De vrouw op wie ik stiekem altijd al smoorverliefd ben geweest, al vanaf de kleuterschool, toen ze opstond en mijn neus brak. Ik zal er alles aan doen om haar te beschermen. De enige manier om dat te doen, is om met haar te trouwen. Wat haar grootste nachtmerrie is, is voor mij een droom die eindelijk uitkomt.

Schrijver: Natasha Madison
Oorspronkelijke titel: Southern storm
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789464403237
Uitgever: SVM Publishing

Gerelateerde schrijvers