Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Foster

Melissa Foster schrijft sexy romantische boeken en doet dat met veel succes. Ze heeft ruim 100 boeken op haar naam staan en al meerdere prijzen voor haar werk gewonnen.

Meer over Melissa Foster

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Addison Cole

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Melissa Foster


Bad Boys in het Donker / Bad Boys after Dark

 1. Mick - Mick
 2. Dylan - Dylan
 3. Carson - Carson
 4. Brett - Brett

De Zussen Snow / Snow Sisters

 1. Zussen in liefde - Sisters in love
 2. Zussen in bloei - Sisters in bloom
 3. Zussen in wit - Sisters in white

Wild Boys in het Donker / Wild Boys after Dark

 1. Logan - Logan
 2. Heath - Heath
 3. Jackson - Jackson
 4. Cooper - Cooper
Bad Boys in het Donker / Bad Boys after Dark
Wild Boys in het Donker / Wild Boys after Dark

gedetailleerd overzicht

Bad Boys in het Donker / Bad Boys after DarkMick

Amanda Jenner is er klaar mee om een soort magneet te zijn voor saaie mannen en neemt eindelijk de regie terug over haar eigen liefdesleven. Zoals het een juridisch assistent betaamt, heeft ze grondig onderzoek gedaan naar hoe je een man moet verleiden. Ze is gewaxt, opgetut en klaar om haar nieuwe skills toe te passen - en een gemaskerde kroegentocht is de perfecte plek om te oefenen.

Entertainment-jurist Mick Bad leeft volgens twee harde en snelle regels: hij mixt nooit zijn zaken- en privéleven, en hij doet niet aan relaties. Dat maakt een gemaskerde kroegentocht de ideale plek voor een onenightstand.

Amanda denkt dat ze de jackpot te pakken heeft wanneer ze een lange, donkere en schandalig lekkere man ontmoet - tot ze erachter komt dat de man waar ze mee heeft gezoend haar off-limits baas is. Mick heeft al een van zijn twee regels gebroken, en nu hij eenmaal heeft geproefd van de sexy Amanda wil hij alleen maar meer.

Wanneer Mick aanbiedt Amanda lessen in het verleiden van mannen te geven, zonder regels, verplichtingen en de mogelijkheid te stoppen vóór de werkweek weer begint, blijken de rollen omgedraaid en is Mick totaal onvoorbereid voor de lessen die deze knappe verleidster wil volgen.

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Mick
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781774538517
Uitgever: Kobo Originals
Dylan

De schandalig sexy bareigenaar Dylan Bad heeft een zwak voor vrouwen in nood. Hij is de prins op het witte paard en in staat om iedere dame als een blok voor hem te laten vallen. Maar dan ontmoet hij Tiffany Winters: een bloedmooie maar ongenaakbare sportmanager die zich nog niet door een man zou laten redden als ze aan een klif bungelde en hij haar laatste hoop was.

Eén nacht en te veel tequila zorgen ervoor dat hun leven voor altijd verandert. De vraag is: zijn ze daar klaar voor?

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Dylan
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9781774538524
Uitgever: Kobo Originals
Carson

Als oprichter van een miljoenenbedrijf in internationale beveiliging is Carson Bad de beste in het ontmaskeren van geheimen. En dus weet hij als geen ander dat het geen goed idee is om relaties te verzwijgen. Toch deed hij dat zelf jarenlang met zijn beste vriendin en geheime minnares, Tawny Bishop. Ze bracht rust en duidelijkheid in zijn leven, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Tot die ene nacht waarin alles veranderde.

Tawny is niet langer een naïeve student. Ze is een gerespecteerd parfumist en woont in Parijs. Ze heeft meer dan genoeg inkomsten, en ook meer dan genoeg eenzame nachten om te denken aan de enige man van wie ze ooit gehouden heeft - en waarvan ze is weggevlucht al die jaren geleden. Ze moet verder met haar leven, maar hoe gaat dat lukken als haar hart nog steeds aan Carson toebehoort?

Misschien was het niet het beste plan om onaangekondigd op te duiken midden in de nacht, maar Tawny heeft het al tien jaar lang op safe gespeeld. Nu is ze terug in Carsons leven en hij is vastberaden om niet nog een keer dezelfde fout te maken. Het enige probleem: hij heeft geen idee waar het de eerste keer is misgegaan.

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Carson
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781774538531
Uitgever: Kobo Originals
Brett

Miljardair en veiligheidsexpert Brett Bad heeft al jaren een oogje op de bloedmooie juridisch adviseur van zijn broer, Sophie Roberts. Hij is alleen maar uit op één nacht tussen de lakens met haar om zijn verlangen te blussen. Maar Sophie is meer een huisje-boompje-beestje-type, en heeft hem al vaker dan hem lief is afgewezen.

Sophie droomt van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Toch kan ze niet ontkennen dat ze zich tot Brett aangetrokken voelt, zowel vanwege dat foute aan hem als door zijn woest aantrekkelijke uiterlijk. Plus zijn pijnlijke verleden, dat ze graag wil helpen helen.

Wanneer Sophies vriendin haar aanspoort haar voorzichtigheid eens te laten varen, zet Sophie de deur naar haar hart op een kiertje... en dendert Brett naar binnen. Maar deze Bad-boy weet niets van romantiek, en voor-altijd-en-eeuwig interesseert hem niet. Dus moet Sophie de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: moet ze haar hart volgen of zichzelf beschermen?

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Brett
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9781774538548
Uitgever: Kobo Originals

De Zussen Snow / Snow SistersZussen in liefde

Danica Snow is altijd de slimme, pragmatische en correcte zus geweest. Als therapeute is ze er trots op dat ze rationele keuzes maakt, ook al is dat een beetje saai, en als lid van het Grote Zussenprogramma heeft ze weinig tijd voor iets anders in haar leven.

Blake Carter is een player. Het verveelt hem nooit om vrouwen te veroveren en door zijn sexy looks en succesvolle carrière hoeft hij weinig moeite te doen om gewillige deelnemers te vinden. Maar wanneer zijn vriend en zakenpartner omkomt bij een tragisch ongeluk, voelt hij plotseling de wanhopige behoefte om zijn leven beteren. Het probleem is dat hij niet weet hoe hij moet stoppen met dat wat hij het beste kan.

Vanaf het moment dat Blake Danica's kantoor binnenloopt, is de aantrekkingskracht overweldigend. En voor deze ene keer wil Danica zich overgeven aan de lusten die ze zichzelf zo lang heeft ontzegd...

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Sisters in love
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9781774538968
Uitgever: Kobo Originals
Zussen in bloei

Kaylie Snow is altijd de mooie, flirterige zus geweest. Nu zorgen haar ontluikende babybuik, door hormonen overspoelde emoties en haperende zangcarrière ervoor dat ze in een onverwachte identiteitscrisis terechtkomt. Terwijl ze aanschouwt hoe haar oudere zus Danica met de gratie van een ballerina een nieuwe carrière en relatie aangaat, zorgen Kaylie's onzekerheden ervoor dat de relatie met haar verloofde Chaz Crew onder spanning komt te staan.

Chaz Crew heeft alles wat hij ooit heeft gewild: een prachtige verloofde, een baby op komst en een succesvol filmfestival onder zijn hoede. Maar wanneer hij wordt opgeroepen om een grote sponsor binnen te hengelen staat hij opeens oog in oog met een ex-geliefde waar hij nooit met iemand over heeft gepraat. En voor hij het weet zetten geheimen uit zijn verleden zijn huidige leven op zijn kop.

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Sisters in bloom
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9781774538975
Uitgever: Kobo Originals
Zussen in wit

Danica en Kaylie Snow staan op het punt om op de Bahama's de mooiste dag van hun leven te vieren; een dubbele bruiloft. Maar een feest is niet compleet zonder een beetje familiedrama.

De twee zussen zijn er niet klaar voor om hun vader onder ogen te komen die ze niet meer hebben gezien sinds hij van hun moeder is gescheiden en met zijn minnares trouwde. Lacy, de halfzus die bij hun vader woont, hebben ze dan ook nog nooit ontmoet.

Terwijl de trouwerij steeds dichterbij komt, en hun ouders in een steeds sluwer spel om wraak verzeild raken, dreigt een storm de perfecte dag van de twee zussen te verpesten. En de vraag is of hun band tegen dit alles bestand is...

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Sisters in white
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9781774538982
Uitgever: Kobo Originals

Wild Boys in het Donker / Wild Boys after DarkLogan

Stella 'Stormy' Knight is een expert in verstoppen, van zowel haar gevoelens, haar verleden als haar identiteit. Af en toe moet ze even onder dat zware harnas vandaan komen en stoom afblazen, maar het duurt nooit lang voordat ze haar vermomming weer heeft aangetrokken en spoorloos is verdwenen.

Voormalig marinier en privédetective Logan Wild is meedogenloos in zijn doel de waarheid voor zijn cliënten te achterhalen. Hij werkt hard, speelt nog harder en komt altijd ongeschonden en ongebonden weg. Totdat hij de mysterieuze en verdomd sexy Stormy ontmoet, die hem naar meer dan een eenmalig avontuurtje laat verlangen.

Passie ontvlamt en hun diepe connectie is onmogelijk te negeren. Maar als ze samen een toekomst willen, moet Logan Stormy's duistere verleden ontrafelen - en wanneer hij dat doet, moet hij klaar zijn voor de consequenties...

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Logan
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9781774538920
Uitgever: Kobo Originals
Heath

Dr. Heath Wild en Allyson Jenner wilden alleen maar een eenvoudig avontuurtje. Geen achternamen, geen verbintenissen. Maar voor Heath is het ondenkbaar dat het bij die ene keer, slechts dat ene voorproefje, blijft.

Ally kan op haar beurt de herinnering aan zijn handen op haar lichaam niet vergeten. De manier waarop hij naar haar had gekeken alsof ze zijn obsessie was, hoe hij haar tot het uiterste had gedreven en ervoor had gezorgd dat ze dingen had willen doen die ze nooit eerder had gedaan.

Eén nacht leidt tot één verleidelijk telefoontje. Maar kan één telefoontje leiden tot voor altijd?

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Heath
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9781774538937
Uitgever: Kobo Originals
Jackson

Een huwelijksaanzoek van haar grote liefde zou iedere vrouw gelukkig moeten maken. Maar wanneer Erica 'Laney' Lane een perfect huwelijksaanzoek ontvangt van haar perfecte vriend, op de vooravond van de jaarlijkse kampeertrip met haar beste vriend Jackson Wild, is het eerste wat ze doet het bed in duiken met Jackson.

Jackson biedt Laney deze afleiding maar al te graag. Ze zijn immers al veel vaker elkaars stoute afleiding geweest, wanneer ze verveeld, boos, eenzaam of stomdronken waren.

Het huwelijksaanzoek verandert alles, en hun jaarlijkse kampeertrip neemt een onverwachte wending. Zullen een paar nachten in de wildernis deze friends-with-benefits de antwoorden geven die ze zoeken, of zijn ze alleen nog maar verder van huis?

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Jackson
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9781774538944
Uitgever: Kobo Originals
Cooper

Vier jaar geleden ontmoette Cici Fine op een filmfestival Cooper Wild, een man die haar wereld op zijn kop zette in één heerlijke, perfecte week. Hij was alles waar ze ooit van had gedroomd: sexy, intelligent en ongelooflijk liefdevol. Toen het festival voorbij was, keerden ze allebei terug naar huis met de belofte elkaar snel te zullen zien. Maar Cooper verdween uit beeld en Cici bleef alleen achter om de dochter op te voeden waar hij niets van afwist.

Cooper heeft eindelijk zijn leven weer een beetje op de rit, sinds de tragedie die zijn vader doodde en zijn moeder blind maakte. Nu is hij op een missie om de vrouw te vinden die hij vier jaar geleden achterliet - de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden.

Maar Cici Fine is niet langer een naïef jong meisje. Ze is een slimme zakenvrouw met grote verantwoordelijkheden, en staat op het punt een beslissing te maken die haar leven voor altijd zal veranderen. Lukt het Cooper haar weer voor zich te winnen wanneer het lot hen weer bij elkaar brengt?

Schrijver: Melissa Foster
Oorspronkelijke titel: Cooper
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9781774538951
Uitgever: Kobo Originals