Boekenplank:
Kies

Boeken van Penelope Bloom

Meer over Penelope Bloom

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Penelope Bloom


Verboden vruchten / Objects of attraction

  1. Zijn banaan - His banana
  2. Haar kers - Her cherry
  3. Zijn traktatie - His treat
Verboden vruchten / Objects of attraction

gedetailleerd overzicht

Verboden vruchten / Objects of attractionZijn banaan

Eindelijk is het gelukt: Natasha krijgt haar allereerste serieuze opdracht als businessjournalist. Dit is haar grote kans om te bewijzen dat ze meer is dan een klunzige flapuit: ze mag Gallean Enterprises infiltreren om geruchten over corruptie te onderzoeken. Het enige wat ze hoeft te doen om binnen te komen is door CEO Bruce Chamberson aangenomen worden als stagiaire. Kat in 't bakkie.

Totdat blijkt dat Bruce de knapste man is die Natasha ooit heeft gezien. En hij haar vlak voor het interview op heterdaad betrapt met een banaan in haar hand. Een banaan met zijn naam erop in dikke vette viltstiftletters. Hoe gaat ze zich hieruit redden?

Schrijver: Penelope Bloom
Oorspronkelijke titel: His banana
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022587195
Ebook: 9789402313116
Uitgever: Boekerij
Haar kers

Hoe ik haar heb ontmoet? Nette mannen praten nooit hun mond voorbij. Gelukkig ben ik geen nette man. Eerst proefde ik haar fruit, toen ontgroende ik haar en daarna liet ik mijn kaartje achter. Prima begin, niet?

Hoe ik hem heb ontmoet? Hij liep mijn bakkerij in, kocht een kersentaart, stal mijn vaas vol bloemen en liet zijn kaartje achter. Nog steeds geen idee waar dat op sloeg. Jij wel?

William had geen slechter moment kunnen kiezen om Haileys bakkerij in te stappen. De winkel lijdt verlies, haar enge ex laat haar maar niet met rust, o, en ze is 25 en nog steeds maagd. William is belachelijk knap, het soort knap waar vrouwen gekke dingen van gaan doen. Zo ook Hailey. Hij had zijn kaartje achtergelaten, dus het leek een goed idee om hem te bellen. Tot hij opnam met de woorden: ‘Je kers smaakt naar meer. Bezorg je ook aan huis?’

Schrijver: Penelope Bloom
Oorspronkelijke titel: Her cherry
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022587201
Ebook: 9789402313123
Uitgever: Boekerij
Zijn traktatie

Als Emily’s nieuwe baas het kantoor binnenstapt, kan ze haar ogen niet geloven. Niet alleen is hij ontzettend sexy, hij is ook nog haar middelbareschoolvlam! Helaas moest hij toen al weinig van haar hebben.

Maar niet getreurd, over een paar maanden vliegt ze naar Parijs om haar droom waar te maken. Een droom die ze nooit op het spel zou zetten voor een fling met de chef. Echt niet.

Schrijver: Penelope Bloom
Oorspronkelijke titel: His treat
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022587218
Ebook: 9789402313130
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers