Boekenplank:
Kies

Boeken van Jennifer Probst

Jennifer Probst is schrijfster van romantische en erotische boeken die steevast prijken op de New York Times- en USA Today-bestsellerlijsten. Ze woont met haar gezin in de Hudson Valley in de staat New York.

Meer over Jennifer Probst

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jennifer Probst


Overzicht

 • Ik geef me over - All the way
 • Jouw onweerstaanbare charmes - The charm of you

Getrouwd met een miljonair / Marriage to a Billionaire

 1. Het huwelijkscontract - The marriage bargain
 2. De huwelijksval - The marriage trap
 3. De huwelijkskans - The marriage mistake
 4. De huwelijksdeal - The marriage merger

Lotsbestemming / Twist of Fate

 1. Voorbestemd - Meant to be
 2. Zielsverwant - So it goes

Onvoorwaardelijk / The Billionaire Builders

 1. Overal en altijd - Everywhere and every way
 2. Wanneer je maar wilt - Any time, any place
 3. Alles of niets - All or nothing at all

Op zoek naar de ware / Searching For…

 1. Op zoek naar jou - Searching for someday
 2. Op zoek naar het onmogelijke - Searching for perfect
 3. Op zoek naar geluk - Searching for beautiful
 4. Op zoek naar altijd - Searching for always
 5. Op zoek naar een wonder - Searching for you

Zomerzussen / The Sunshine Sisters

 1. Liefde op het strand - Love on Beach Avenue
 2. Verleiding aan zee - Temptation on Ocean Drive
 3. Voor altijd de jouwe - Forever in Cape May
Getrouwd met een miljonair / Marriage to a Billionaire
Lotsbestemming / Twist of Fate
Onvoorwaardelijk / The Billionaire Builders

Zomerzussen Serie

In het schilderachtige strandstadje Cape May runnen drie zussen een exclusief huwelijksbureau om hun klanten de ultieme sprookjesbruiloft te bezorgen. Maar is er voor de zussen zelf ook een happy end weggelegd?

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk geef me over
Culinair recensent Miranda Storme had nooit verwacht Gavin Luciano weer tegen te komen. Drie jaar geleden hadden zij een intense affaire, tot hij er plotseling vandoor ging. Nu is hij terug en Miranda ziet een kans op wraak: een vernietigende recensie over zijn restaurant. Maar toch: die wraak kan niet tippen aan de droom om nog één keer zijn heerlijke lijf tegen het hare te voelen.

Met nog maar drie maanden om het Italiaanse restaurant van zijn familie tot een succes te maken, is een slechte recensie voor Gavin zijn grootste nachtmerrie. Maar die van Miranda gaat duidelijk niet alleen over het eten: het is een persoonlijke afrekening. Hij is vastbesloten zich de komende weken te bewijzen in de keuken. En in de slaapkamer! Hij hoeft Miranda er alleen maar van te overtuigen dat een tweede portie - en een tweede kans - de moeite waard zijn...
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: All the way
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022568231
Ebook: 9789402302035
Uitgever: Boekerij
Jouw onweerstaanbare charmes

Hij wil haar terug. Zij wil wraak.

Presley Cabot lijkt in bijna niets meer op de mollige, verlegen studente die destijds als een blok viel voor de knappe, sportieve Nolan Banks, maar na een nacht met hem samen op vernederende wijze werd gedumpt. Nu is ze een van de schatrijke mede-eigenaren van een succesvol bedrijf en heeft ze haar verleden achter zich gelaten. Maar als Nolan weer opduikt en haar niet eens herkent, ziet ze haar kans om alsnog wraak te nemen. Het plan is simpel: breng hem het hoofd op hol en dump hem daarna keihard.

Nolan Banks is er klaar mee om aan de verwachtingen van zijn familie te voldoen. Hij zegt zijn baan in Wall Street op om in het stadje waar hij heeft gestudeerd een brouwerij te beginnen. Wat hij niet had verwacht, is dat hij daar het doelwit zou worden van de niet mis te verstane avances van een sexy zakenvrouw. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op haar, tot de waarheid over hun gedeelde verleden hun prille relatie op losse schroeven zet. Maar Nolan is niet van plan om de liefde van zijn leven zomaar te laten ontsnappen.

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: The charm of you
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022586297
Ebook: 9789402312591
Uitgever: Boekerij

Getrouwd met een miljonair / Marriage to a BillionaireHet huwelijkscontract
Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: The marriage bargain
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022565612
Ebook: 9789460235733
Uitgever: Boekerij
De huwelijksval
Om gehoor te geven aan de wens van zijn overleden vader is de onweerstaanbare miljonair Michael Conte op zoek naar een verloofde. Een bruid die bij zijn traditionele Italiaanse familie past. En hij heeft haast, want alleen als hij verloofd is, mag zijn zus trouwen.

In het geheel niet van plan zich echt vast te leggen, vraagt hij de vurige en eigenzinnige fotografe Maggie Ryan ten huwelijk. Als zij ermee instemt zijn 'verloofde' te zijn tijdens een tripje naar Milaan, belooft hij niet meer te flirten met Maggies beste (en getrouwde) vriendin Alexia.

Maar eenmaal in Italië spatten de vonken ervan af tussen Michael en Maggie. Krijgt deze verbintenis een hartstochtelijke wending of strooit de lust hun zand in de ogen en is het huwelijk uiteindelijk toch een val?
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: The marriage trap
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022564950
Ebook: 9789460235740
Uitgever: Boekerij
De huwelijkskans
Carina Conte is al sinds haar tienerjaren hevig verliefd op Max Gray, de beste vriend van haar broer Michael. Inmiddels heeft ze haar MBA gehaald en werkt ze voor Michaels nieuwe bedrijf, een snelgroeiend bankimperium. Maar sommige dingen veranderen nooit: haar traditionele familie behandelt haar nog steeds als een klein meisje. Met drie succesvolle en waanzinnig aantrekkelijke broers en zussen boven haar wordt zij nog altijd gezien als het lelijke eendje. En Max, de nieuwe directeur van de bank, merkt haar na al die jaren nog steeds nauwelijks op.

Max weet dat Carina verboden terrein voor hem is. Maar zijn lust wint het van zijn verstand en op een conferentie beleven ze een spannende onenightstand. Mevrouw Conte, Carina's moeder, betrapt hen echter en volgens de Italiaanse etiquette moeten ze trouwen. Max is doodongelukkig en Carina is furieus door dit gedwongen huwelijk. Maar Max weet nog niet wat woede nog meer kan losmaken in een vrouw...
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: The marriage mistake
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022564967
Ebook: 9789460235757
Uitgever: Boekerij
De huwelijksdeal
Julietta Conte is de zakelijke van vier zussen en daarmee de enige die het familie-imperium van hun vader kan overnemen. Ze verliest zich dan ook volledig in haar carrière.

Als de aantrekkelijke Sawyer Wells haar een intrigerend voorstel doet dat de familiezaak tot een groot succes kan maken, blijft Julietta op haar hoede. Sawyer lijkt op meer uit te zijn dan alleen zaken, maar het kost haar steeds meer moeite hem te weerstaan.

Sawyer is vastbesloten de begeerlijke maar afstandelijke Julietta te laten ontdooien en te zien of ze inderdaad zo gepassioneerd is als hij vermoedt...
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: The marriage merger
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022568439
Ebook: 9789460237461
Uitgever: Boekerij

Lotsbestemming / Twist of FateVoorbestemd

Geeft het lot Chiara en Sebastian een nieuwe kans?

Twee jaar na het tragische ongeluk van haar beste vriendin Rory mist Chiara Kennedy haar nog altijd verschrikkelijk. Met Rory’s weduwnaar Sebastian Ryder heeft Chiara ook een geschiedenis. Ze had ooit een oogje op hem, maar liet hem gaan. Dan brengt het lot hen weer samen voor een onverwachte onenightstand met grote gevolgen.

Rory was Sebastians zielsverwant. Na haar overlijden sloot hij zich af van iedereen, ook van Chiara, met wie hij ooit een diepe band had. Dat was lang geleden, maar als ze elkaar opnieuw tegenkomen, komt het hartverscheurende verleden dat hen beide achtervolgt weer naar boven.

Terwijl Chiara en Sebastian naar elkaar toe groeien en elkaar eindelijk echt leren kennen, voelt Chiara zich schuldig dat ze gebruikmaakt van deze tweede kans met Rory’s man. Kunnen ze het verleden achter zich laten? Brengt het lot hen samen of zullen ze zich voor altijd afvragen of ze voor elkaar bestemd zijn?

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Meant to be
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022598153
Ebook: 9789402320398
Uitgever: Boekerij
Zielsverwant

Zodra Palmer de trotse Malia ziet, wil hij nog maar één ding: haar de zijne maken...

De eenzame journaliste Malia Evergreen wacht nog steeds op haar soulmate, een huwelijk en een gezin. Ondertussen vertelt ze iedereen die zich met haar liefdesleven bemoeit, dat ze al iemand heeft ontmoet. Nu is het alleen nog zaak hem daadwerkelijk te vinden. Omdat ze een date nodig heeft voor een bruiloft, besluit ze een overeenkomst te sluiten met haar voormalige cliënt, CEO Palmer Matterson - een arrogante, met volle overgave vrijgezelle alfa-miljardair wiens onoprechtheid nog een van zijn minst slechte eigenschappen is. Ze vertrouwt hem voor geen cent, maar hij is de perfecte nep-date.

Palmer verlangt al naar Malia sinds hij haar voor het eerst zag. Een uitdagende, sexy carrièrevrouw die weet wat ze wil. Dit is Palmers kans om haar hart te winnen. Nu ze steeds meer tijd met elkaar doorbrengen, ontdekt Malia nieuwe kanten van de man die ze dacht te kennen en begint ze zich, tegen alle verwachtingen in, af te vragen of al haar achterdocht misschien misplaatst is.

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: So it goes
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789022599969
Ebook: 9789402322002
Uitgever: Boekerij

Onvoorwaardelijk / The Billionaire BuildersOveral en altijd
Als oudste van drie broers is Caleb Pierce altijd de meest verantwoordelijke geweest. Al op jonge leeftijd werkte hij mee in het succesvolle bouwbedrijf van zijn vader, in de hoop dat hij ooit de leiding zou mogen overnemen. Maar zijn vaders testament doorkruist zijn plannen: hij moet het familiebedrijf delen met zijn twee broers, met wie hij zelden contact heeft. En er wachten hem nog meer problemen.

De veeleisende architecte Morgan huurt Caleb in om haar zelf ontworpen droomhuis te bouwen. Voldoet hij niet aan haar eisen, dan zal ze de naam van de gebroeders Pierce door het slijk halen. Caleb houdt wel van een uitdaging en weet zeker dat hij de klus kan klaren - als hij maar niet zo werd afgeleid door zijn oogverblindende nieuwe klant.

Vanbinnen is Morgan bij lange na niet zo koel als ze eruitziet. Ondanks Calebs voornemen om werk en privé strikt gescheiden te houden, springt er duidelijk een vonk over tussen de twee. Is de ware liefde voor hen weggelegd?
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Everywhere and every way
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022579749
Ebook: 9789402308358
Uitgever: Boekerij
Wanneer je maar wilt
Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw, Diana Pierce, en dat ze twee koffers en tickets naar Parijs bij zich hadden. Beiden lieten een gezin met kinderen achter. Raven komt nooit helemaal over het trauma heen.

Dalton Pierce heeft zijn leven in Californië achter zich gelaten om samen met zijn twee oudere broers Pierce Construction te runnen. Als hij op een avond een biertje drinkt in de lokale bar voelt hij zich onmiddellijk aangetrokken tot de goedgebekte, sexy barvrouw. Vastbesloten om haar te veroveren, biedt hij aan om de bar in zijn originele staat te herstellen, zodat hij haar dagelijks kan zien. Zijn verleidingsplan lijkt te werken en hij weet haar te vangen in een web van betovering. Maar Dalton weet niets van het geheim dat hun prille hartstocht kan vernietigen... of hun gewonde hart voorgoed kan helen.

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Any time, any place
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022581322
Ebook: 9789402309447
Uitgever: Boekerij
Alles of niets

Tristan Pierce heeft het familiebedrijf de rug toegekeerd om een eigen leven op te bouwen. Maar hij kan nooit de gepassioneerde liefdesaffaire vergeten die hij had met de veel jongere, onervaren Sydney Green, of de pijnlijke breuk die hen uit elkaar dreef. Als hij naar huis terugkeert en weet dat hij haar weer onder ogen moet komen, kijkt hij daar met gemengde gevoelens naar uit.

Sydney Green hield haar leven lang zielsveel van Tristan, maar toen hij vertrok nam hij niet alleen haar hart, maar ook haar vertrouwen in de liefde met zich mee. Nu ze elkaar weer gaan ontmoeten, is het de hoogste tijd dat ze al hun geheimen laten varen. Lukt het ze om vooruit te kijken en elkaar een nieuwe kans te geven, of is er te veel gebeurd?

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: All or nothing at all
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022584064
Uitgever: Boekerij

Op zoek naar de ware / Searching For…Op zoek naar jou
Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Met haar twee beste vriendinnen start ze een matchmakingbedrijfje, Kinnection, om mensen te helpen hun ware liefde te vinden.

Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting en het verkopen van gebakken lucht, is Kate vastbesloten zich niet te laten kennen. Om Kinnection te ontmaskeren geeft Slade haar opdracht om voor hem de ware te vinden. Dat zal haar toch niet lukken, denkt hij...
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Searching for someday
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022569313
Ebook: 9789460239274
Uitgever: Boekerij
Op zoek naar het onmogelijke
De knappe, volslanke Kennedy, directeur van matchmakingbureau Kinnections, lijkt op alle fronten een succesvolle vrouw. Maar onder dat masker van zelfvertrouwen gaat een onzeker meisje schuil dat niemand dichtbij laat komen. En al helemaal geen mannen.

Nate Dunkle is een verlegen wetenschapper die tot nu toe weinig succes heeft gehad in de liefde. Kennedy weet zeker dat ze hem kan helpen, maar terwijl ze voor hem aan de slag gaat, raakt ze ongemerkt meer van hem gecharmeerd dan ze had kunnen denken. Durft ze haar hart te volgen of blijft ze toekijken hoe Nate de ware liefde vindt - bij iemand anders?
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Searching for perfect
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022569320
Ebook: 9789460239342
Uitgever: Boekerij
Op zoek naar geluk
Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk... waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.

Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen.

Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers - of is het al te laat voor ware liefde?
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Searching for beautiful
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022573174
Ebook: 9789460923913
Uitgever: Boekerij
Op zoek naar altijd
Arilyn Meadows is een expert in het helpen ontstressen van anderen, maar zelf kan ze amper stoppen met rennen. Naast haar baan als coach voor singles op zoek naar een serieuze relatie is ze ook nog yogalerares, vrijwilliger in een dierenasiel, therapeut en mantelzorger voor haar geliefde opa. Geen tijd dus om de ware te vinden - maar sinds ze haar yogavriend in een zeer compromitterende positie aantrof met een dame, houdt ze haar hart sowieso liever gesloten.

Dus als politieagent Stone Petty - het toonbeeld van mannelijkheid en machogedrag - bij haar aanklopt voor verplichte lessen in koel blijven als zijn baan te spannend wordt, zweert Arilyn dat ze zijn verleidelijke blikken en sexy grijns zal negeren. Maar wat ze ook probeert, de stomende aantrekkingskracht tussen hen valt gewoon niet te ontkennen en voor ze het weet wordt ze meegesleurd in een achtbaan van gevoelens die ze nooit eerder heeft gekend.
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Searching for always
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022573181
Ebook: 9789402305708
Uitgever: Boekerij
Op zoek naar een wonder
Isabella MacKenzie heeft een mooie carrière als matchmaker bij Kinnections. Haar dramatische verleden heeft ze van zich af geschud en ze is vast van plan zich nooit meer uit haar evenwicht te laten brengen. Maar William Devine, agent in het kleine pittoreske stadje waar ze woont, maakt onrustige gevoelens in haar los waarvan ze dacht dat ze die diep had begraven.

William wil Isabella bezitten met elke vezel van zijn lichaam. Maar hij weet dat hij voorzichtig moet zijn; hij ziet de gekwetste ziel achter het masker van de power woman en is vastbesloten om haar te laten zien dat zijn liefde geen bedreiging is, maar juist het enige wat haar weer compleet kan maken.
Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Searching for you
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022579992
Ebook: 9789402308525
Uitgever: Boekerij

Zomerzussen / The Sunshine SistersLiefde op het strand

Weddingplanner Avery gelooft in ware liefde, maar alleen voor haar klanten...

Als haar beste vriendin haar verloving aankondigt, is weddingplanner Avery vastbesloten om ook haar de perfecte bruiloft te bezorgen. Tot ze doorkrijgt dat de broer van de bruid - haar vroegere plaaggeest - zich met elke beslissing bemoeit en al Avery’s acties in twijfel trekt. Al snel lopen de gemoederen hoog op, in combinatie met een aantrekkingskracht die ze nooit had verwacht te voelen.

Carter Ross heeft zijn moeder op haar sterfbed beloofd goed voor zijn zusje te zorgen, dus de taak om haar getuige te zijn bij haar bruiloft neemt hij zeer serieus. Helaas geeft Avery hem geen millimeter ruimte. Wat hem nog nerveuzer maakt dan hun onophoudelijke strijd, zijn de gevoelens die hij voor haar heeft. Naarmate de herfstbruiloft dichterbij komt, worden Avery en Carter gedwongen een beslissing te nemen die alles kan veranderen...

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Love on Beach Avenue
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022589489
Ebook: 9789402314731
Uitgever: Boekerij
Verleiding aan zee

Voor zichzelf heeft weddingplanner Bella de liefde opgegeven. Maar de liefde haar niet!

De jonge weduwe Bella Sunshine-Caldwell focust zich vooral op het opvoeden van haar dochtertje. Daarnaast runt ze het familiebedrijf Sunshine Bridal als weddingplanner. Er is geen tijd voor romantiek.

Toch is het Bella niet ontgaan dat iedere vrouw in de stad haar zinnen heeft gezet op haar collega Gabe. Maar hij verlangt ernaar om verliefd te worden en een gezin te stichten, iets waar Bella nog lang niet klaar voor is. Terwijl Bella en Gabe samenwerken aan een magische winterbruiloft, wordt de afstand tussen hen steeds kleiner en de nachten vuriger. Uiteindelijk begint Bella te zien dat Gabe een man is om voor te vechten.

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Temptation on Ocean Drive
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022591499
Ebook: 9789402315684
Uitgever: Boekerij
Voor altijd de jouwe

Eén zomerse affaire, daarna gaan ze elk hun eigen weg. Dat was eigenlijk de afspraak…

Taylor Sunshine en Pierce Powers zijn al jaren beste vrienden. Puur platonisch, uiteraard, en vastbesloten dat zo te houden. Maar hun vriendschap komt onder grote druk te staan als Taylor aankondigt weg te gaan uit Cape May. Pierce, geconfronteerd met Taylors aanstaande vertrek, ontdekt bij zichzelf een verlangen naar meer dan alleen maar kameraadschap.

Ze sluiten een pact: één zomerse affaire, no strings attached. Aan het eind van de zomer zullen ze dan elk hun eigen dromen najagen. Of komt er een nieuwe droom voor in de plaats?

Schrijver: Jennifer Probst
Oorspronkelijke titel: Forever in Cape May
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022591505
Ebook: 9789402316247
Uitgever: Boekerij