Boekenplank:
Kies

Boeken van Bella Andre

Bella Andre studeerde economie aan Stanford University, werkte daarna als marketing director en had veel succes als muzikant. Na diverse non-fictieboeken begon ze aan haar eerste roman. Haar tweede boek bracht ze uit in eigen beheer, en vanaf dat moment zijn haar romantische series niet meer weg te denken van de Amazon-hitlijsten.

Meer over Bella Andre

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Lucy Kevin, Bella Riley

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Bella Andre


San Francisco Sullivans

 1. Op het eerste gezicht - The look of love
 2. Vanaf nu, altijd - From this moment on
 3. Verliefd en verloren - Can't help falling in love
 4. Betoverd door jou - I only have eyes for you
 5. Als je van mij was - If you were mine
 6. De ware voor jou - Let me be the one
 7. Kom in mijn armen - Come a little bit closer
 8. Voor altijd in mijn hart - Always on my mind
 9. Een gestolen kus - Kissing under the Mistletoe

Seattle Sullivans

 1. Een perfecte nacht - One perfect night
 2. Nooit meer alleen & Een perfecte nacht - The way you look tonight & One perfect night
 3. Jij bent de ware - It must be your love
 4. Sprong in het diepe - Just to be with you
 5. Gek van liefde - I love how you love me
 6. Onverwacht verlangen - All I ever need is you

New York Sullivans

 1. Het ritme van mijn hart - Every beat of my heart
 2. Van mij alleen & Het ritme van mijn hart - Now that I've found you & Every beat of my heart
 3. Vanaf het eerste moment - Since I fell for you
 4. Liever dan ooit - Sweeter than ever
 5. Wat je met me doet & Liever dan ooit - You do something to me
 6. Keer op keer - Every time we fall in love

Dubbel uitgegeven titels

 • Gekozen voor jou - Zie Op het eerste gezicht & Vanaf nu, altijd
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

San Francisco SullivansOp het eerste gezicht
Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet?

Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect zoals het is - totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem in haar armen durven sluiten?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: The look of love
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022573020
Ebook: 9789460237850
Uitgever: Boekerij
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een leugen blijkt te zijn, gooit hij voor één nacht alle remmen los.

Nicola Harding is voor de wereld beter bekend als Nico, zangeres van sensuele popliedjes. Nadat haar grote liefde haar in de steek heeft gelaten, heeft ze gezworen nooit meer iemand zo dichtbij te laten komen en zeker niet die woest aantrekkelijke man uit de nachtclub.

Marcus en Nicola besluiten één nacht met elkaar door te brengen, maar ze hadden niet gerekend op de onverwachte en zinderende aantrekkingskracht die hen dieper verbindt dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: From this moment on
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022572627
Ebook: 9789460237874
Uitgever: Boekerij
Verliefd en verloren
Megan Harris heeft haar leven te danken aan de heldhaftige brandweerman die een brandend gebouw in stormde om haar en haar zevenjarige dochtertje te redden. Maar nadat ze vijf jaar geleden haar man verloor die als piloot bij de marine werkte, nam ze zich voor nooit meer haar hart te verliezen aan een man met zo'n gevaarlijke baan.

Gabe Sullivan zet elke dag zijn leven op het spel als brandweerman in San Francisco. Maar, door schade en schande wijs geworden, houdt hij professioneel afstand van de slachtoffers die hij redt. En dat geldt al helemaal voor de moeder en haar dochtertje die hij uit hun brandende appartement haalde.

Dan komen Gabe en Megan elkaar weer tegen en laait het vuur van hun verlangen genadeloos op. Als ze niet oppassen, zouden ze allebei verliefd kunnen worden...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Can't help falling in love
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022570722
Ebook: 9789460922077
Uitgever: Boekerij
Betoverd door jou
Sophie Sullivan is bibliothecaresse in San Francisco en al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Twintig jaar later is ze ervan overtuigd dat deze bad boy haar nog steeds alleen ziet als een van die 'schattige' Sullivan-tweeling.

Jake kan alle vrouwen krijgen, vooral dankzij het grote geld dat hij verdient met zijn Ierse pubs. Maar de enige vrouw die hij écht wil is Sophie, het zusje van zijn beste vriend. Pas wanneer de slimme, prachtige en schandalig sexy Sophie na jaren weer voor zijn neus staat en Jakes fantasie werkelijkheid wordt, geeft hij toe aan zijn verlangens. Jake weet dat zijn liefde voor Sophie geheim moet blijven als hij zijn vriend niet wil verliezen...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: I only have eyes for you
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022570739
Ebook: 9789402305340
Uitgever: Boekerij
Als je van mij was
Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben.

Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met één van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: If you were mine
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022575352
Ebook: 9789402304718
Uitgever: Boekerij


De ware voor jou
Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, een diepe vriendschap die alle stormen van hun leven heeft doorstaan, waaronder Vicki's mislukte huwelijk en Ryans reputatie als onweerstaanbare vrouwenversierder. Als Vicki geconfronteerd wordt met de ongewenste avances van een machtige man, wendt ze zich tot Ryan met de vraag of hij wil doen alsof hij haar vriend is.

Ryans beschermingsinstinct wordt onmiddellijk gewekt: iedereen moet met zijn handen van zijn Vicki afblijven! Tenminste, iedereen, behalve hij. Maar alle aanrakingen en kussen die nodig zijn om zijn rol goed te spelen, leiden onbedoeld tot een nacht vol wilde passie. Is de sensuele band die Vicki en Ryan opeens voelen te veel voor hen en hebben ze hun jarenlange vriendschap onherstelbaar beschadigd? Of kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Let me be the one
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022575369
Ebook: 9789402304725
Uitgever: Boekerij
Kom in mijn armen
Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film... maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt.

Maar na een paar intense weken samen op de set verandert de spanning tussen hen in verhitte passie. Smith is vastbesloten een manier te vinden om dichter bij Valentina te kunnen komen. Zo dichtbij dat hij haar hart kan veroveren... net zoals zij dat van hem heeft veroverd vanaf het allereerste moment.
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Come a little bit closer
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022576038
Ebook: 9789402305760
Uitgever: Boekerij
Voor altijd in mijn hart
Na een tragisch verlies drie jaar geleden liet Grayson Tyler zijn leven in New York City achter zich en begon hij helemaal opnieuw in de prachtige heuvels bij de Californische kust. Hij heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij nooit nog iets anders nodig zal hebben dan blauwe lucht, een paar hectare grond en het geluid van de branding.

Tot de dag dat Lori Sullivan zijn leven binnenwandelt en zijn kalme, gelijkmatige kluizenaarsbestaan totaal op zijn kop zet, zoals alleen een vrouw met de bijnaam 'Stouterd' dat kan. Maar kan Lori hem er ook van overtuigen dat het heus wel veilig is om van haar te houden... en dat 'voor altijd' geen onbereikbare droom is?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Always on my mind
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022576045
Ebook: 9789402306187
Uitgever: Boekerij
Een gestolen kus
Voor Mary Sullivan is Kerstmis altijd de speciaalste tijd van het jaar geweest, waarin ze zich met hart en ziel aan haar familie wijdt. Ook nu weer stort ze zich vol overgave op de voorbereidingen, in afwachting van haar acht kinderen en hun partners. Liefdevol hangt ze alle versieringen op die haar kinderen door de jaren heen voor haar hebben gemaakt en elk ornament brengt zijn eigen golf herinneringen met zich mee.

Dan staat ze met het oudste versiersel in haar handen, dat haar geliefde Jack haar gaf voor hun eerste kerst samen. Mary wordt meegevoerd naar die eerste dagen van hun liefde en ze herleeft de stormachtige romance die de basis zou gaan vormen voor haar prachtige familie...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Kissing under the Mistletoe
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022579794
Ebook: 9789402308419
Uitgever: Boekerij

Seattle SullivansEen perfecte nacht

Als Colbie op een skitripje met haar beste vriendin Mia Sullivan ten val komt, helpt skileraar Noah haar overeind. De vonk springt direct over, maar Colbie heeft net een mislukte relatie achter de rug en gaat ervandoor.

 Gelukkig kent Mia Noah goed en heeft ze al snel door wat er speelt. Ze regelt dat de twee elkaar weer treffen in Seattle, en dan is het in de handen van Colbie en Noah of er nog meer perfecte nachten zullen volgen...

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: One perfect night
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789402311532
Uitgever: Boekerij
Nooit meer alleen & Een perfecte nacht

Rafe Sullivan is een succesvolle privédetective die al heel wat vreemdgangers in Seattle op heterdaad heeft betrapt. Door zijn werk is hij sceptisch geworden over ware liefde. Om even aan zijn drukke leven te ontsnappen, keert hij terug naar het vakantiehuis waar hij in zijn jeugd zo veel prachtige zomers heeft doorgebracht. Het huis blijkt ernstig in verval te zijn geraakt, maar het lieve buurmeisje daarentegen is tot bloei gekomen...

* Deze uitgave bevat tevens de novelle Een perfecte nacht, waarin goede vrienden van de Seattle Sullivans de hoofdrol spelen.

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: The way you look tonight & One perfect night
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022585283
Ebook: 9789402313079
Uitgever: Boekerij
Jij bent de ware

Mia Sullivans hart is niet zo makkelijk te veroveren. Ze is een succesvolle zakenvrouw en kan prima haar eigen boontjes doppen. Toch lukt het haar niet om Ford Victor te vergeten, de sexy muzikant met wie ze een paar perfecte dagen en nachten doorbracht voor hij haar verliet. Ford op zijn beurt kan elke vrouw krijgen, maar alle roem ter wereld en de aanbidding van zijn vele fans kunnen de leegte in zijn leven niet vullen. Wist hij maar een manier om Mia terug te winnen...

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: It must be your love
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022585337
Ebook: 9789022311549
Uitgever: Boekerij
Sprong in het diepe

Ian Sullivan is succesvol in alles wat hij onderneemt... behalve in de liefde. Hij is vastbesloten nooit meer zijn hart te verliezen, en dat lijkt hem ook te lukken, tot hij een beeldschone actrice ontmoet.

Tatiana Landon is een van de geliefdste sterren van Hollywood, en aan mannen geen gebrek. Toch wacht ze al haar hele leven op de ware liefde, en als ze Ian ontmoet is ze ervan overtuigd hem gevonden te hebben. Maar zo vastbesloten als Tatiana is om Ians hart te veroveren, zo koppig is Ian om het af te sluiten. Zal Ian op tijd beseffen dat er ook voor hem maar één de ware is en zal hij dan de sprong durven wagen?

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Just to be with you
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022585290
Ebook: 9789402311556
Uitgever: Boekerij
Gek van liefde

Dylan Sullivan zeilt al zijn hele leven de wereld ronde n kent maar één grote liefde: de zee. Tot hij Grace Adrian ontmoet, en haar aanbiddelijke zoontje Mason. Dylan is er onmiddellijk van overtuigd dat ze bij elkaar horen, Gracie, Mason en hij en dat liefde op het eerste gezicht voor hem een feit is.

Anderhalf jaar geleden stortte Grace' wereld volkomen in, toen bleek dat ze zwanger was en haar vriend haar op de vernederendste manier dumpte . Nu probeert Grace een nieuw leven op te bouwen in Seattle, samen met haar zoontje. Haar gebroken hart is eindelijk een beetje genezen, en ze is vast van plan dat hart nooit meer te verliezen, behalve aan haar zoontje Mason. Maar ze heeft buiten Dylan gerekend, die niet alleen lief en beschermend is, maar die haar ook elke nacht alles doet vergeten...

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: I love how you love me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022585306
Ebook: 9789402311563
Uitgever: Boekerij


Onverwacht verlangen

Adam Sullivan is een beroemde architect die alle vrouwenhoofden in Seattle op hol brengt… en daar met volle teugen van geniet. Hij vindt het heel fijn dat al zijn familieleden de ware hebben gevonden, maar hij ziet zichzelf echt niet voor Cupido's pijlen vallen.

Tot hij Kerry ontmoet, die er geen twijfel over laat bestaan dat ze op zoek is naar haar ware liefde en dus geen enkele interesse heeft in een rokkenjager zoals hij. Maar Cupido heeft zo zijn eigen wegen om zijn slachtoffers te raken met onverwacht verlagen...

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: All I ever need is you
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022585313
Ebook: 9789402311570
Uitgever: Boekerij

New York SullivansHet ritme van mijn hart

Twee supersexy bruidegoms. Twee schitterende bruiden. Twee heel speciale (vierpotige en harige) ringdragers...

Sullivans vanuit alle uithoeken van de wereld komen samen voor de bruiloft van automagnaat Zach Sullivan en hondentrainer Heather Linsey én voor de bruiloft van honkbalster Ryan Sullivan en beeldhouwer Vicki Bennett.

Dit is de dubbele bruiloft waar miljoenen Sullivan-fans op hebben gewacht. Een cadeautje van Bella Andre voor Sullivan-fans en de perfectie introductie voor wie hen nog niet kent!

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Every beat of my heart
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789402319569
Uitgever: Boekerij
Van mij alleen & Het ritme van mijn hart

Kunnen Drake en Rosa hun pijn uit het verleden loslaten en elkaar leren vertrouwen en zich openstellen voor een toekomst vol liefde en passie?

Als er naaktfoto’s van haar op sociale media worden gedeeld, gaat Rosa Bouchard er geschokt en in paniek vandoor. Haar blinde vlucht eindigt in Montauk, waar ze niemand kent, waar niemand haar kent, en waar ze in alle rust de mediastorm kan uitzitten. Daar wil ze ook het verraad van haar moeder verwerken, die er duidelijk geen problemen mee heeft het geluk van haar dochter op het spel te zetten voor meer bekendheid, fans en geld.

Drake Sullivan is een wereldberoemde schilder die erom bekendstaat nooit - maar dan ook nooit - vrouwen te schilderen. Toch kan hij de verleiding niet weerstaan als hij op een dag een jonge vrouw ziet op de kliffen vlak bij zijn cottage in Montauk: hij moet en zal haar adembenemende schoonheid vastleggen op het doek, vooral omdat ze met zo’n bedroefde en gekwelde blik over het water naar de horizon staart.

Drake en Rosa zijn absoluut niet van plan voor elkaar te vallen, maar als hun lippen elkaar ontmoeten smelt alle weerstand weg en blijft alleen een diepe passie over. Kunnen ze leren elkaar te vertrouwen en open te staan voor een liefdevolle toekomst?

* Deze uitgave bevat tevens de novelle Het ritme van mijn hart.

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Now that I've found you & Every beat of my heart
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022597491
Ebook: 9789402319576
Uitgever: Boekerij
Vanaf het eerste moment

Suzanne en Roman lijken in alles tegenpolen en vliegen elkaar al bij de eerste ontmoeting in de haren, maar al snel slaan er heel andere vonken over...

Suzanne Sullivan is absoluut niet van plan om haar leven in te laten perken door een bodyguard. Ze kan die paar probleempjes die haar achtervolgen echt zelf wel oplossen. Helaas denken haar broers Drake, Alec en Harry er heel anders over, dus als meneer de Veel-Te-Knappe-Bodyguard ten tonele verschijnt, legt Suzanne zich niet zomaar bij zijn aanwezigheid neer en vliegen de vonken er al snel vanaf.

Roman Huson heeft gezworen Suzanne Sullivan ten koste van alles in bescherming te nemen. Vooral tegen hemzelf, aangezien haar broers hem zonder enige spijt zouden omleggen als hij haar ook maar een seconde als de beeldschone vrouw zou zien die ze in werkelijkheid is. Maar in de loop van de tijd blijkt dat Rowan toch ook wel een probleem heeft: het is niet alleen een flinke uitdaging om Suzanne bij te benen, maar ook om zichzelf ervan te weerhouden haar lippen te plunderen met alles wat hij in zich heeft. En als blijkt dat de passie tussen hen heter brandt dan hij ooit eerder heeft meegemaakt...

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Since I fell for you
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789402319583
Uitgever: Boekerij
Liever dan ooit

Een bruiloft als uit een sprookje. Een huwelijksreis vol vuur en passie. Een leven lang liefde en geluk...

Bereid je voor om met Smith en zijn kersverse vrouw Valentina op de mooiste, meest sexy en meest verrassende huwelijksreis ooit te gaan. Zeven dagen en zeven nachten vol met puur huwelijksgeluk die je hardop laten lachen... en waarbij je soms een traantje weg zult moeten pinken. Ware liefde - en familie - zijn tenslotte het allerbelangrijkste voor de Sullivans!

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Sweeter than ever
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789402319590
Uitgever: Boekerij
Wat je met me doet & Liever dan ooit

Alec heeft elke week wel een andere beeldschone vrouw in zijn bed, maar geen van hen brengt zijn hart in gevaar. Tot Cordelia opeens in zijn leven verschijnt…

Alec Sullivan heeft altijd geloofd dat hij alles heeft. Een privé luchtvaartbedrijf, een penthouse in New York City, mooie vrouwen en geweldige broers en zussen voor wie hij alles over heeft. Maar als Alecs zakenpartner overlijdt en alles nalaat aan een dochter waar hij niks van afwist, staat zijn leven plotseling op zijn kop - allemaal door Cordelia.

* Deze uitgave bevat tevens de novelle Liever dan ooit.

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: You do something to me
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022598498
Ebook: 9789402319606
Uitgever: Boekerij


Keer op keer

Voor Harry staat zijn familie altijd op de eerste plaats, totdat hij na vijftien jaar de beeldschone Molly weer ontmoet...

Harry Sullivan heeft zijn familie altijd op de eerste plaats gezet, zelfs toen hij daardoor Molly verloor - zijn enige ware liefde, die hij nooit heeft kunnen vergeten. Vijftien jaar later hoopt Harry nog steeds op een ‘lang en gelukkig’ leven. En dan gaat zijn deurbel... één blik op het tienermeisje dat voor de deur staat, verandert werkelijk alles.

Molly had nooit gedacht dat ze Harry Sullivan nog zou zien en is verbaasd als haar vijftienjarige dochter hem weer in haar leven brengt. Op zijn achttiende was Harry al sterk, sexy en galant. En nu lijkt hij nog knapper, en ook nog eens briljant, loyaal en zorgzaam te zijn geworden. Molly kan niet anders dan weer verliefd op hem worden.

Maar zullen ze, nu er meer op het spel staat dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden, in staat zijn voorbij de fouten te kijken die ze allebei in het verleden hebben gemaakt en ondanks alles van elkaar te houden?

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Every time we fall in love
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022598504
Ebook: 9789402319613
Uitgever: Boekerij

Dubbel uitgegeven titelsGekozen voor jou

Gekozen voor jou bevat de boeken:

 1. Op het eerste gezicht - The look of love
 2. Vanaf nu, altijd - From this moment on

De beschrijving van deze boeken vindt u terug bij deel 1 en 2 van de San Francisco Sullivans.

Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Zie Op het eerste gezicht & Vanaf nu, altijd
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022571804
Uitgever: Boekerij