Boekenplank:
Kies

Boeken van Bella Andre

Meer over Bella Andre

Website: http://www.bellaandre.com

De Sullivans
  1. Op het eerste gezicht - The look of love
  2. Vanaf nu, altijd - From this moment on
  3. Verliefd en verloren - Can't help falling in love
  4. Betoverd door jou - I only have eyes for you
  5. Als je van mij was - If you were mine
  6. De ware voor jou - Let me be the one
  7. Kom in mijn armen - Come a little bit closer
  8. Voor altijd in mijn hart - Always on my mind
  9. Een gestolen kus - Kissing under the Mistletoe

Gedetaileerd overzicht

De Sullivans

Op het eerste gezicht
Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect zoals het is - totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem in haar armen durven sluiten?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: The look of love
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789022568880
Uitgever: De Boekerij
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een leugen blijkt te zijn, gooit hij voor één nacht alle remmen los. Nicola Harding is voor de wereld beter bekend als Nico, zangeres van sensuele popliedjes. Nadat haar grote liefde haar in de steek heeft gelaten, heeft ze gezworen nooit meer iemand zo dichtbij te laten komen en zeker niet die woest aantrekkelijke man uit de nachtclub. Marcus en Nicola besluiten één nacht met elkaar door te brengen, maar ze hadden niet gerekend op de onverwachte en zinderende aantrekkingskracht die hen dieper verbindt dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: From this moment on
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789022568897
Uitgever: De Boekerij
Verliefd en verloren
Megan Harris heeft haar leven te danken aan de heldhaftige brandweerman die een brandend gebouw in stormde om haar en haar zevenjarige dochtertje te redden. Maar nadat ze vijf jaar geleden haar man verloor die als piloot bij de marine werkte, nam ze zich voor nooit meer haar hart te verliezen aan een man met zo'n gevaarlijke baan. Gabe Sullivan zet elke dag zijn leven op het spel als brandweerman in San Francisco. Maar, door schade en schande wijs geworden, houdt hij professioneel afstand van de slachtoffers die hij redt. En dat geldt al helemaal voor de moeder en haar dochtertje die hij uit hun brandende appartement haalde. Dan komen Gabe en Megan elkaar weer tegen en laait het vuur van hun verlangen genadeloos op. Als ze niet oppassen, zouden ze allebei verliefd kunnen worden...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Can't help falling in love
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789022570722
Uitgever: De Boekerij
Betoverd door jou
Sophie Sullivan is bibliothecaresse in San Francisco en al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Twintig jaar later is ze ervan overtuigd dat deze bad boy haar nog steeds alleen ziet als een van die 'schattige' Sullivan-tweeling. Jake kan alle vrouwen krijgen, vooral dankzij het grote geld dat hij verdient met zijn Ierse pubs. Maar de enige vrouw die hij écht wil is Sophie, het zusje van zijn beste vriend. Pas wanneer de slimme, prachtige en schandalig sexy Sophie na jaren weer voor zijn neus staat en Jakes fantasie werkelijkheid wordt, geeft hij toe aan zijn verlangens. Jake weet dat zijn liefde voor Sophie geheim moet blijven als hij zijn vriend niet wil verliezen...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: I only have eyes for you
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789022570739
Uitgever: De Boekerij
Als je van mij was
Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben. Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met één van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: If you were mine
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789022575352
Uitgever: De Boekerij
De ware voor jou
Vicki Bennett en Ryan Sullivan zijn al sinds hun vroege jeugd beste vrienden, een diepe vriendschap die alle stormen van hun leven heeft doorstaan, waaronder Vicki's mislukte huwelijk en Ryans reputatie als onweerstaanbare vrouwenversierder. Als Vicki geconfronteerd wordt met de ongewenste avances van een machtige man, wendt ze zich tot Ryan met de vraag of hij wil doen alsof hij haar vriend is. Ryans beschermingsinstinct wordt onmiddellijk gewekt: iedereen moet met zijn handen van zijn Vicki afblijven! Tenminste, iedereen, behalve hij. Maar alle aanrakingen en kussen die nodig zijn om zijn rol goed te spelen, leiden onbedoeld tot een nacht vol wilde passie. Is de sensuele band die Vicki en Ryan opeens voelen te veel voor hen en hebben ze hun jarenlange vriendschap onherstelbaar beschadigd? Of kan liefde het onmogelijke voor elkaar krijgen en hun vriendschap omvormen tot de perfecte combinatie?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Let me be the one
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789022575369
Uitgever: De Boekerij
Kom in mijn armen
Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film... maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen. Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt. Maar na een paar intense weken samen op de set verandert de spanning tussen hen in verhitte passie. Smith is vastbesloten een manier te vinden om dichter bij Valentina te kunnen komen. Zo dichtbij dat hij haar hart kan veroveren... net zoals zij dat van hem heeft veroverd vanaf het allereerste moment.
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Come a little bit closer
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789022576038
Uitgever: De Boekerij
Voor altijd in mijn hart
Na een tragisch verlies drie jaar geleden liet Grayson Tyler zijn leven in New York City achter zich en begon hij helemaal opnieuw in de prachtige heuvels bij de Californische kust. Hij heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij nooit nog iets anders nodig zal hebben dan blauwe lucht, een paar hectare grond en het geluid van de branding. Tot de dag dat Lori Sullivan zijn leven binnenwandelt en zijn kalme, gelijkmatige kluizenaarsbestaan totaal op zijn kop zet, zoals alleen een vrouw met de bijnaam 'Stouterd' dat kan. Maar kan Lori hem er ook van overtuigen dat het heus wel veilig is om van haar te houden... en dat 'voor altijd' geen onbereikbare droom is?
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Always on my mind
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789022576045
Uitgever: De Boekerij
Een gestolen kus
Voor Mary Sullivan is Kerstmis altijd de speciaalste tijd van het jaar geweest, waarin ze zich met hart en ziel aan haar familie wijdt. Ook nu weer stort ze zich vol overgave op de voorbereidingen, in afwachting van haar acht kinderen en hun partners. Liefdevol hangt ze alle versieringen op die haar kinderen door de jaren heen voor haar hebben gemaakt en elk ornament brengt zijn eigen golf herinneringen met zich mee. Dan staat ze met het oudste versiersel in haar handen, dat haar geliefde Jack haar gaf voor hun eerste kerst samen. Mary wordt meegevoerd naar die eerste dagen van hun liefde en ze herleeft de stormachtige romance die de basis zou gaan vormen voor haar prachtige familie...
Schrijver: Bella Andre
Oorspronkelijke titel: Kissing under the Mistletoe
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789022579794
Uitgever: De Boekerij