Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan Mallery

Susan Mallery begon ooit als accountant, maar besloot al snel van schrijven haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze ruim honderd boeken geschreven, waarvan er vele op de Amerikaanse bestsellerlijsten terechtkwamen.

Meer over Susan Mallery

Genre: Roman

Geboren: 1950

Verenigde Staten

Pseudoniem: Susan Macias

Website: http://www.susanmallery.com

Overzicht

 • Dochters van de bruid - Daughters of the bride
 • Dure kussen - High-powered, hot-blooded
 • Eindelijk thuis - Already home
 • Simpelweg verrukkelijk - Delicious
 • Toevallig de jouwe - Accidentally yours

Blackberry Island

 1. Op blote voeten - Barefoot season
 2. Uitzicht op zee - Three sisters
 3. Een nieuwe koers - Evening stars

De Keyes zusjes

 1. Zoete zinnen - Sweet talk
 2. Zoet als de liefde - Sweet spot
 3. Zoete strijd - Sweet trouble

Fool's Gold

 1. Een hele tour - Chasing perfect
 2. Bijna volmaakt - Almost perfect
 3. Volmaakt gelukkig - Finding perfect
 4. Helemaal de mijne - Only mine
 5. Helemaal de jouwe - Only yours
 6. Helemaal de zijne - Only his
 7. Zomerse dagen - Summer days
 8. Zomerse nachten - Summer nights
 9. Een zomer lang - All summer long
 10. Nog even onweerstaanbaar - Just one kiss
 11. Nog net zo opwindend - Two of a kind
 12. Nog altijd verliefd - Three little words
 13. Een kwestie van wennen - When we met
 14. Een kwestie van vertrouwen - Before we kiss
 15. Een kwestie van kiezen - Until we touch
 16. Hou me vast - Hold me
 17. Kus me - Kiss me
 18. Verras me - Thrill me

Happily Inc

 1. In een klap verliefd - You say it first
 2. Vanaf de tweede kus - Second chance girl
 3. Drie heerlijke nachten - Why not tonight

Mischief Bay

 1. Door dik en dun - The girls of Mischief Bay
 2. Goed voor elkaar - The friends we keep
 3. Duizend kleine dingen - A million little things
 4. Dubbel en dwars - Sisters like us

Dubbel uitgegeven titels

 • Buiten zinnen - zie Zoete zinnen
 • Volmaakte kussen - zie Een hele tour
Dubbel uitgegeven titels

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Dochters van de bruid

Courtney, het buitenbeentje: Courtney staat bekend als brokkenpiloot. Maar ze mag dan minder georganiseerd zijn dan haar twee zussen, er is één ding waar ze heel goed in is: geheimen bewaren - zoals haar affaire met een sexy producer! Bij het plannen van haar moeders bruiloft komt alles aan het licht, en dat valt niet in goede aarde bij haar familie...

Sienna, de vrije ziel: Wanneer Sienna's vriend haar een aanzoek doet - nota bene op het verlovingsfeest van haar moeder! - is ze compleet verrast. Ze heeft al twee verbroken verlovingen op haar conto staan. Moet ze 'ja' zeggen, terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet zo zeker van is?

Rachel, de cynicus: Rachel dacht dat liefde voor altijd was... tot het moment van haar scheiding. Terwijl de trouwdag van haar moeder dichterbij komt en haar ex haar smeekt om een tweede kans, dringt een ongemakkelijk besef zich aan haar op. Was het misschien ietsepietsie voorbarig om Greg zo resoluut de rug toe te keren?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Daughters of the bride
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034758057
Uitgever: Harlequin
Dure kussen

Geld en macht, daar gaat het Duncan om. Wat anderen van hem denken, interesseert hem niet. Wanneer hij echter steeds meer last krijgt van zijn negatieve imago, besluit hij dat het tijd wordt er iets aan te doen, en de lieftallige kleuterjuf Annie McCoy moet hem daarbij helpen.

Op slinkse wijze krijgt hij haar zover dat ze voor de buitenwereld, op feesten en kerstrecepties, zijn geliefde speelt. Van seks zal geen sprake zijn, belooft hij haar stellig. Maar tot zijn eigen verbazing maakt ze iets bij hem los wat hij in jaren niet gevoeld heeft: medeleven, betrokkenheid en... een tomeloze hartstocht!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: High-powered, hot-blooded
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789036068154
Uitgever: Harlequin
Eindelijk thuis

Na een mislukt huwelijk was Jenna Stevens toe aan een verandering. Maar nu ze voor het winkelpand staat waarvoor ze een huurcontract heeft getekend, vraagt ze zich af of die verandering echt zó drastisch moest zijn: ze weet helemaal niet hoe ze een winkel moet runnen!

Gelukkig staat haar adoptiefamilie vierkant achter haar. Bovendien is ze zo verstandig om Violet aan te nemen, een doortastende dame die al snel haar rechterhand wordt. Sneller dan ze had gehoopt is haar kookwinkel een feit.

Net als het allemaal begint te lopen, gebeurt er iets waardoor alles verandert: plotseling staan haar biologische ouders bij haar op de stoep. Ze willen haar dolgraag leren kennen, en dit betekent dat Jenna een keuze moet maken: durft ze haar hart te openen voor het onbekende - zoals haar nieuwe familie... of zelfs een nieuwe liefde?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Already home
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034754127
Uitgever: Harlequin
Simpelweg verrukkelijk
Voorafje: Het gaat niet goed met The Waterfront, een van de restaurants die in het bezit zijn van de familie Buchanan. Cal Buchanan geeft zichzelf vier maanden om de zaak weer op poten te zetten. Het eerste wat hij daar voor nodig heeft, is een talentvolle chef-kok. De beste in de wijde omtrek, weet hij, is Penny Jackson. Toevallig is zij ook zijn ex...

Hoofdgerecht:  Penny kan Cals aanbod niet afslaan. Als ze een paar jaar in The Waterfront werkt, kan ze genoeg sparen om een eigen zaak te beginnen. Wel is het vervelend dat ze met haar ex te maken krijgt. Gelukkig heeft ze zaken als romantiek en liefde inmiddels afgezworen, en dat zal de samenwerking een stuk gemakkelijker maken.

Toetje:  Dat de temperatuur in een keuken flink kan oplopen, weten Penny en Cal allebei. Maar de hitte die zich in de keuken van The Waterfront onwikkelt, is werkelijk fenomenaal. Ligt het aan het fornuis, of is er misschien iets héél anders aan de hand?
Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Delicious
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 978-90-855-0120-6
Uitgever: Mira Books
Toevallig de jouwe

Alleenstaande moeder Kerri Sullivan heeft zo snel mogelijk vijftien miljoen dollar nodig om haar zieke zoontje te redden. Ze is dan ook tot alles bereid om van de steenrijke Nathan King het geld los te krijgen - verleiding en chantage sluit ze daarbij niet uit!

Nathan is aanvankelijk verontwaardigd over Kerri's brutale pogingen hem tot medewerking te dwingen, maar uiteindelijk zwicht hij. Eigenlijk kan hij iemand als Kerri - een mooie hardwerkende kapster, moeder van een ziek kind - prima gebruiken om zijn imago van keiharde zakenman kwijt te raken. Het lijkt een perfecte deal, maar dan gebeurt het ondenkbare: hij valt als een blok voor haar!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Accidentally yours
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789034756879
Uitgever: Harlequin

Blackberry Island

Op blote voeten

Thuis zal ze snel weer de oude zijn: daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren hoopt ze thuis tot rust te komen, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen.

Zo vanzelfsprekend als ze het zich had voorgesteld, is het helaas niet. De Blackberry Island Inn loopt niet goed en in het privé-appartement in de herberg, waar ze haar intrek had willen nemen, woont al iemand. Bovendien valt het haar zwaar om weer te wennen aan het normale leven. De herinneringen aan wat ze heeft meegemaakt, hebben hun sporen nagelaten.

Gelukkig kan ze een appartement huren bij Jared Tenly, ook een veteraan. Hij is aardig, rustig en hij lijkt haar te begrijpen. Langzaam voelt ze zich wat beter en krijgt ze zelfs weer hoop. Misschien komt toch alles goed of wordt haar leven zelfs beter.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Barefoot season
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402701333
Uitgever: HarperCollins
Uitzicht op zee

Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen?

Als je verloofde je voor het altaar laat staan, doe je rare dingen. Een vervallen huis kopen, bijvoorbeeld. En dat is wat arts Andi Gordon doet: ze koopt het middelste van drie huizen op een heuvel. Daar wil ze een praktijk beginnen. Haar aannemer, Wade King, blijkt knap en charmant te zijn. Jammer dat ze mannen heeft afgezworen!

In het huis rechts van dat van Andi verdenkt Deanna Philips haar man ervan dat hij vreemdgaat. Als ze hem dit vertelt, verwijt hij haar dat niet hij maar zíj hun huwelijk in gevaar brengt. Ze vindt perfectie zo belangrijk, dat ze haar gezin van zich heeft vervreemd. Maar of ze kan veranderen...

Boston King, kunstenares en de linkerbuurvrouw van Andi, geloofde dat ze voor altijd en eeuwig samen zou zijn met Zeke. Hun liefde voor elkaar leek onverwoestbaar - tot een tragische gebeurtenis hen uiteendreef. Ze zit zo vast in haar verdriet, dat ze geen idee heeft hoe ze verder moet.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Three sisters
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789034754585
Uitgever: Harlequin
Een nieuwe koers

Nina en Averil zijn zusjes, maar ook elkaars tegenpolen. Eén ding hebben ze gemeen: allebei staan ze op een kruispunt in hun leven...

Verpleegkundige Nina Wentworth woont al haar hele leven op Blackberry Island. Als vanzelfsprekend heeft zij thuis altijd voor alles en iedereen gezorgd, met als gevolg dat ze haar eigen ambities verwaarloosd heeft. Maar nu verlangt ze er voor het eerst naar te doen wat zíj wil, en er hangt ook nog romantiek in de lucht!

Averil is altijd haar eigen weg gegaan, maar nu weet ze niet meer wat ze moet doen. Bij haar man blijven, of niet? Kinderen, of niet? Tijdschriftartikelen blijven schrijven, of nou toch eens aan die roman beginnen? Uiteindelijk besluit ze terug te keren naar Blackberry Island, in de hoop daar uit haar impasse te komen. Wat de zusjes ook gaan doen, het wordt een zomer vol veranderingen...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Evening stars
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789034756718
Uitgever: Harlequin

De Keyes zusjes

Zoete zinnen

Drie zusjes en één bakkerij... dat gaat niet altijd goed. Vooral niet als ze zo verschillend zijn als de zusje Keyes.

Ook al heeft Claire al jaren geen contact meer met haar zussen, toch aarzelt ze geen seconde wanneer ze haar vragen te komen helpen in de bakkerij. Bij aankomst in Seattle blijkt echter al snel dat eigenlijk niemand zit te wachten op haar komst.

Vooral Wyatt, een goede vriend van haar tweelingzus, heeft duidelijk geen hoge pet van haar op. Hoe kan het dan dat de vonken overspringen iedere keer dat ze elkaar zien?

 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet talk
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034756671
Uitgever: Harlequin
Zoet als de liefde

Nicole Keyes heeft er schoon genoeg van om altijd maar de verstandigste van haar zussen te zijn. Niet alleen heeft zij zich altijd verantwoordelijk voor hun bakkerij gevoeld, maar ook heeft ze min of meer haar jongere zusje opgevoed. Niet dat dat iets geholpen heeft trouwens, want Jesse trekt zich nergens iets van aan. De hoogste tijd dus om het roer om te gooien en om nu eindelijk eens de bloemetjes buiten te zetten.

En waarom niet samen met dat lekkere ding dat daar ineens haar winkel binnen stapt? Hawk ziet er zelfs nog smakelijker uit dan de gebakjes in de vitrine! Eén ding beseft ze echter wel: verliefd worden op zo'n knappe arrogante man zou niet verstandig zijn. Maar verstandig wilde ze nu juist niet meer zijn, toch? En Hawk raakt haar dieper dan ze had verwacht. Durft ze het aan om voor één keer haar hart te volgen, wat er ook gebeurt?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet spot
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034756701
Uitgever: Harlequin
Zoete strijd

Jesse Keyes is altijd de brokkenpiloot van de drie zussen geweest - het jongste zusje dat altijd in zeven sloten tegelijk liep. Jaren geleden is ze zwanger, boos en onbegrepen vertrokken uit Seattle.

Nu is ze terug om dingen uit te praten met haar zussen, maar vooral om haar zoontje te laten kennismaken met zijn vader, Matt. Het is echter de grote vraag of deze haar nog wel wil zien. Hoewel de aantrekkingskracht tussen hen nog even sterk is...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet trouble
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034756749
Uitgever: Harlequin

Fool's Gold

Een hele tour

Laat je meenemen naar het plaatsje Fool's Gold, waar de burgemeester ook matchmaker is. Als dat geen garantie is voor echte liefde!

Uiteraard is de jonge ambitieuze Charity naar Fool's Gold gekomen voor haar superbaan als planoloog. Maar stiekem hoopt ze er ook iets te vinden wat ze als kind nooit heeft gehad: stabiliteit. Ze zou er veel voor over hebben om een lieve gewone man te vinden met wie ze een gezin kan stichten.

Dan moet ze natuurlijk niet vallen voor iemand als Josh, een oppervlakkige en veel te knappe sportheld, die duidelijk niets gewoons heeft en zeker geen geschikte kandidaat is voor haar huisje-boompje-beestje-wens. Of... heeft ze hem misschien toch verkeerd beoordeeld?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Chasing perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789402712803
Uitgever: HarperCollins
Bijna volmaakt

Eigenlijk was Liz niet van plan ooit nog haar gezicht te laten zien in haar geboorteplaats Fool's Gold. Het is namelijk de woonplaats van Ethan Hendrix, de man die ooit haar grote liefde was. Omdat hij haar jaren geleden heel diep gekwetst heeft, wil ze hem nooit meer zien.

Toch kan ze de noodkreet van haar nichtjes onmogelijk negeren, en ze keert samen met Tyler, haar elfjarige zoontje, terug om hen te helpen. Natuurlijk is het onvermijdelijk dat ze Ethan vrijwel meteen tegen het lijf loopt. Hij is nog altijd onweerstaanbaar en bovendien erg blij haar te zien. Liz snapt er niets van; hij wilde toch nooit meer iets met haar te maken hebben - of met zijn zoon?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Almost perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789402727906
Uitgever: HarperCollins
Volmaakt gelukkig

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Na het overlijden van haar beste vriendin, Chrystal, verwacht Pia O'Brian dat zij de zorg voor diens kat op zich zal moeten nemen. Een grote verantwoordelijkheid voor iemand die haar kamerplanten nog niet eens in leven kan houden. Als vervolgens blijkt dat Chrystal niet de kat, maar de vervulling van haar kinderwens aan Pia heeft nagelaten, is die totaal in shock. Hoe is het mogelijk dat Chrystal háár heeft aangewezen? En hoe moet ze dit aanpakken?

Gelukkig kan Pia rekenen op de hulp van de knappe Raoul Moreno, die haar een praktisch aanbod doet waar ze wel op in móét gaan. Immers, als aanstaande moeder heeft ze toch geen tijd meer voor romantiek...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Finding perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789036068772
Uitgever: Harlequin
Helemaal de mijne

Het nieuws van het mannentekort in Fools Gold heeft inmiddels ook Hollywood bereikt. Tot afschuw van de inwoners is er een realityshow in het stadje neergestreken. Dakota Hendrix is gevraagd een oogje in het zeil te houden. Haar grootste uitdaging dient zich al snel aan, in de vorm van een grote, boze piloot uit Alaska.

Deze Finn Andersson is het er totaal niet mee eens dat zijn twee broertjes meedoen aan de show waar ze hun studie nota bene voor hebben afgebroken en is van plan ze zo nodig hoogstpersoonlijk terug de collegebanken in te sleuren. Dakota laat zich echter niet intimideren door de aantrekkelijke vreemdeling. Of ze zich door hem zal laten verleiden, is een heel ander verhaal...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Only mine
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789036069021
Ebook: 9789461994059
Uitgever: Harlequin
Helemaal de jouwe

Een interessante man als dokter Simon Bradley is een aanwinst voor het stadje, en dus stuurt de burgemeester Montana Hendrix op hem af om hem ervan te overtuigen dat hij moet blijven. Dat zal nog een hele kluif worden, want hun eerste ontmoeting verloopt niet bepaald vlekkeloos doordat Montanas hond de boel op stelten zet in het ziekenhuis.

Desondanks voelt ze zich meteen tot hem aangetrokken, en dat lijkt wel wederzijds. Maar Simon maakt haar direct duidelijk dat zijn verblijf in Fools Gold maar tijdelijk zal zijn...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Only yours
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789036069212
Ebook: 9789461995155
Uitgever: Harlequin
Helemaal de zijne

Oké dan, Nevada Hendrix accepteert uiteindelijk toch de droombaan die Tucker Janack haar aanbiedt. Ze doet dat alleen onder één duidelijke voorwaarde: hun werkrelatie moet puur zakelijk blijven. Hij heeft haar hart al eens gebroken, en ook al was dat jaren geleden, ze weet nog goed hoeveel moeite het haar heeft gekost die dreun te boven te komen.

Dus ook al voelt ze ondanks alles nog steeds iets voor hem, ze zal voet bij stuk blijven houden. Gelukkig is zijn verblijf in Fools Gold maar van korte duur...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Only his
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789036069380
Uitgever: Harlequin
Zomerse dagen

Heidi Simpson kan genoeg redenen bedenken waarom het een heel slecht idee is om iets te beginnen met Rafe Stryker. Ten eerste is hij een keiharde zakenman, en zij is al blij als ze haar geitenkaasjes aan de plaatselijke winkel heeft weten te slijten. Ten tweede heeft hij gezworen zich nooit meer in Fools Gold te vestigen, terwijl zij er juist altijd wil blijven. Op de derde plaats heeft hij een relatiebemiddelaar ingeschakeld om de perfecte echtgenote te vinden - met een profiel waar zij natuurlijk totaal niet aan voldoet. En, last but not least, heeft hij een rechtszaak tegen haar grootvader aangespannen om háár boerderij voor zijn moeder op te eisen...

Maar waarom fantaseert ze er dan steeds over om samen met hem oud en gelukkig te worden?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Summer days
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789036069885
Ebook: 9789402501643
Uitgever: Harlequin
Zomerse nachten

Als paardenfluisteraar Shane Stryker na een dag hard werken een biertje gaat pakken in de plaatselijke bar, valt zijn mond open. Er staat een roodharige dame op de bar te dansen! Hoewel hij zijn ogen niet van haar af kan houden, gaan alle alarmbellen in zijn hoofd rinkelen. Hij heeft immers al een keer de vergissing gemaakt voor zo'n soort verleidster te vallen - met rampzalige gevolgen. Dus neemt hij zich voor bij haar uit de buurt te blijven.

Ook als hij erachter komt dat Annabelle helemaal geen mannenverslindster is maar een keurige bibliothecaresse. En dat ze om mensen aan het lezen te krijgen zelfs bereid is om een dans op een paard te doen voor de slotact van het Máa-zibfestival, het absolute hoogtepunt van het jaar in het stadje. En wie is de enige die haar daarmee kan, nee, móét helpen? Juist, niemand anders dan Shane...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Summer nights
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789036070003
Ebook: 9789402504163
Uitgever: Harlequin
Een zomer lang

Het komt Charlie wel goed uit dat er zo weinig mannen wonen in Fool's Gold, want na een traumatische ervaring wil ze niets meer met ze te maken hebben. Ze heeft een leuke baan, een huis, vriendinnen en... Tja, eerlijk gezegd mist ze de liefde best wel. Maar liefde vraagt om intimiteit, en daar is ze doodsbang voor. Ze is echter niet bang voor Clay Stryker - aardig, geestig en zo knap dat hij vast nooit zal vallen voor iemand als zij. Misschien kan hij haar over haar angst heen helpen.

Clay is het zat dat iedereen hem alleen maar ziet als beroemd fotomodel. Dus verruilt hij de grote stad voor Fool's Gold. Hij ontmoet Charlie en merkt al snel dat hij graag bij haar is - waarschijnlijk omdat zij niet meteen in zwijm valt door zijn uiterlijk. Net als hij denkt dat hij eindelijk eens gewoon bevriend kan zijn met een vrouw, doet ze hem een onthutsend voorstel...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: All summer long
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789036070126
Ebook: 9789402505528
Uitgever: Harlequin
Nog even onweerstaanbaar

Als puberjongen belandde Justice Garrett in Fool's Gold, waar hij een fijne tijd had. Dat kwam niet alleen door het stadje met zijn warme, hartelijke bewoners, maar vooral door zijn schoolvriendinnetje uit die tijd: Patience McGraw. Na vijftien jaar keert hij terug naar Fool's Gold. Hij wil er een opleidingscentrum voor bodyguards gaan opzetten. En dan kan hij meteen even checken of die klik met Patience er nog is...

Zodra Justice in Patience' leven terugkeert, weet ze dat ze weer als een blok voor hem zal vallen, net als al die jaren geleden. Toch kan ze niet zomaar toegeven aan haar sluimerende gevoelens voor hem, al wil ze dat nog zo graag. Want hoe kan ze zeker weten dat hij niet opnieuw zal weglopen van haar - én haar dochtertje?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Just one kiss
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789036070409
Ebook: 9789402511567
Uitgever: Harlequin
Nog net zo opwindend

Een lezing geven over het ontstaan van het heelal? Dat schudt de hoogbegaafde Felicia zo uit haar mouw. Maar een afspraakje maken met een man is andere koek - helemaal omdat de man in kwestie niemand minder is dan Gideon Boylan, de stoere commando die haar jaren eerder in Thailand de mooiste nacht van haar leven bezorgde. Want hoewel zij hem nog net zo sexy vindt als toen, houdt hij háár duidelijk op een afstand.

Maar dan kent hij Felicia nog niet! Gideon mag dan nooit meer een relatie willen, de bruisende brunette maakt er haar missie van om hem ervan te overtuigen dat zij de ware voor hem is. Maar hoe slim ze ook is, om een man als hij te strikken moet ze héél andere kwaliteiten in de strijd gooien!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Two of a kind
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789036070447
Ebook: 9789402512311
Uitgever: Harlequin
Nog altijd verliefd

Isabel is niet bepaald gelukkig in de liefde. De jongen van wie ze als tiener hoteldebotel was, Ford Hendrix, beantwoordde destijds geen van haar brieven. En haar echtgenoot liet haar in de steek voor een andere... man. Ze neemt zich voor haar geluk dan maar te beproeven op het zakelijk vlak en gaat terug naar Fool's Gold om de bruidsboetiek van haar ouders te runnen. Wanneer ze Ford gaat vertellen dat ze niet meer die smachtende tiener van vroeger is, blijkt dat hij haar nu wél ziet staan!

Wie had gedacht dat Isabel Beebe zó sexy zou worden! Ford is blij verrast om haar weer te zien. En aangezien zij, net als hij, ook niet op zoek is naar iets serieus, zou zij wellicht zijn vriendin kunnen spelen om zijn koppelzieke moeder op afstand te houden. Dat betekent dus zogenaamd hand in hand lopen, zogenaamd kussen, zogenaamd vrijen... Of kan dat zogenaamd wel weg?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Three little words
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789036070485
Ebook: 9789402512809
Uitgever: Harlequin
Een kwestie van wennen

Taryn Crawford weet zich prima staande te houden tussen de mannen in het zakenleven - en wel op tien centimeter hoge hakken. Professioneel en onpersoonlijk, dat is haar devies; met aardig zijn kom je er niet, weet ze uit ervaring. Het is dan ook wel even wennen wanneer ze met haar pr-bedrijf van LA naar Fool's Gold verhuist: wat is iedereen er vriendelijk! En wanneer ze wel erg onprofessionele en persoonlijke gevoelens begint te koesteren voor de ruig aantrekkelijke bodyguardtrainer Angel, is haar verwarring helemaal compleet...

Na alles wat hij heeft meegemaakt, is voormalig militair Angel Whittaker best tevreden met zijn rustige bestaan in het vriendelijke stadje Fool's Gold. Maar dan valt zijn oog op de hooggehakte Taryn. Deze vrouw wil hij verleiden! Lukt het hem om de koele, ongenaakbare schoonheid te ontdooien?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: When we met
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789036070805
Ebook: 9789402516562
Uitgever: Harlequin
Een kwestie van vertrouwen

Voormalig footballspeler Sam Ridge heeft altijd pech met vrouwen. Nu ook weer: heeft hij net een verrukkelijke onenightstand beleefd met een zekere Dellina, ontdekt hij een kamer in haar huis vol met bruidsjurken. Wegwezen dus! Maar dan organiseert zijn pr-bureau een groot feest in Fool's Gold en wordt hij geacht de hulp in te schakelen van de enige partyplanner die het stadje rijk is: juist, Dellina Hopkins...

Dellina vindt het totaal niet vervelend om de aantrekkelijke Sam weer te zien, al verdient hij wel een lesje omdat hij zomaar de benen nam. Bovendien wil ze niet dat hij denkt dat ze op zoek is naar vastigheid - achter die bruidsjurken schuilt een heel ander verhaal.

Maar hoe harder ze roepen dat ze totáál niet op elkaar zitten te wachten... hoe verleidelijker het wordt om die ene nacht nog eens dunnetjes over te doen!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Before we kiss
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789036070843
Ebook: 9789402516975
Uitgever: Harlequin
Een kwestie van kiezen

Larissa Owens is woedend. Waarom moest haar moeder zo nodig aan Jack McGarry vertellen dat zij, Larissa, verliefd op hem is? Het is gewoon te gênant voor woorden! En daarbij is het ook nog eens absoluut niet waar. Jack is haar baas en beste vriend, meer niet. Gelukkig weet ze hem er gemakkelijk van te overtuigen dat ze niet meer dan vriendschappelijke gevoelens voor hem koestert. Alleen begint ze nu zelf te twijfelen...

Voormalig footballspeler Jack McGarry is een gezegend mens, vindt hij zelf. Hij heeft leuke collega's bij het pr-bureau, een geweldige beste vriendin en genoeg aandacht van mooie vrouwen. Toch lijkt er sinds het bezoekje van Larissa's moeder iets veranderd te zijn. Larissa mag dan ontkennen dat ze van hem houdt... maar wil hij eigenlijk niet liever dat dat wél zo is?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Until we touch
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789036070881
Ebook: 9789402517385
Uitgever: Harlequin
Hou me vast

Geef Destiny Mills maar gewoon een heerlijk kalm leventje. Want met twee beroemde countrymuzikanten als ouders heeft ze van dichtbij kunnen zien waar een uitbundige levenswijze toe leidt. En als ze ergens niet in de verleiding zal komen, denkt ze, dan is het wel in het rustige Fool's Gold. Maar dan loopt ze Kipling Gilmore tegen het lijf. Dé Kipling Gilmore. Beroemd skiheld, adrenalinejunk... en dus véél te wild voor Destiny!

Nu een ongeval een eind heeft gemaakt aan zijn skicarrière, moet Kipling zijn kicks ergens anders vandaan halen. En een korte affaire met de prachtige roodharige Destiny behoort zeker tot de mogelijkheden. Helaas lijkt zij daar heel anders over te denken, en veel meer dan een kus staat ze hem niet toe. Maar hoe langer ze hem op een afstand houdt, des te meer raakt hij ervan overtuigd dat hij met deze vrouw de grootste trofee in handen heeft!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Hold me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789036070966
Ebook: 9789402520552
Uitgever: Harlequin
Kus me

Eigenlijk deed Phoebe Kitzke niet meer aan gunsten - niet sinds ze dankzij haar goede bedoelingen haar baan in LA kwijtraakte - maar ze kan haar beste vriendin, Maya, toch moeilijk iets weigeren? En dus reist ze naar Fool's Gold om te gaan helpen op Maya's familieranch. Eenmaal daar wordt ze niet bepaald gastvrij ontvangen door cowboy Zane Nicholson. Phoebe snapt er niets van; wat is zijn probleem? Behalve dan dat hij onmogelijk sexy is...

Zane is nog steeds chagrijnig omdat zijn broertje achter zijn rug om kaartjes heeft verkocht voor het veedrijven op zijn ranch. Als hij ergens niet op zit te wachten, is dat zijn terrein wordt overspoeld door toeristen... En dan heeft zijn stiefzus, Maya, ook nog een of ander stadsmeisje geregeld om hem te helpen. Al weet de lieve en sprankelende Phoebe al snel een gevoelige snaar bij hem te raken!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Kiss me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789036071000
Ebook: 9789402520590
Uitgever: Harlequin
Verras me

Al vroeg in haar leven leerde Maya Farlow dat je het best alleen op jezelf kunt vertrouwen. Dus toen ze te veel ging voelen voor bad boy Del Mitchell, deed ze het enige wat ze kon: wegvluchten uit Fool's Gold. En ook Del verliet het stadje, om zijn fortuin te vergaren in de wereld van de extreme sporten.

Nu, tien jaar later, keert Maya terug naar Fool's Gold om het te promoten als De Plaats voor Romantiek. De beroemdheid die is ingehuurd als woordvoerder, is niemand minder dan Del - de man die ze dumpte maar nooit heeft kunnen vergeten. Hoezo ongemakkelijk?

Hoewel Del geen wraakzuchtig type is, wil hij hoe dan ook voorkomen dat hij opnieuw valt voor Maya, de vrouw die zijn hart brak. Hij mag dan van risico's houden, hij is niet helemaal gek! Het probleem is alleen dat hij tijdens zijn avonturen nog nooit zo'n grote rush heeft ervaren als bij Maya's kussen...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Thrill me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789036071048
Ebook: 9789402520637
Uitgever: Harlequin

Happily Inc

In een klap verliefd

Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken. Wanneer ze een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar timmerman, de knappe kunstenaar Nick, haar aan creatieve ideeën.

En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; zo'n vrijgevochten type vertrekt natuurlijk zo weer uit haar leven!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: You say it first
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034738752
Ebook: 9789402533484
Uitgever: Harlequin
Vanaf de tweede kus

Carol Lund, hoofdopzichter van het dierenpark van Happily Inc., weet best dat zij veel te gewoontjes is voor haar knappe kunstenaarsbuurman, Mathias. Zijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de niet-aflatende stroom beeldschone bruidsmeisjes die het stadje overspoelt.

Ze is blij verrast wanneer hij aanbiedt haar te helpen bij het vinden van een kudde voor haar eenzame giraf, Millie - en compleet in shock wanneer hij haar op een avond verleidt. En al is ze ook niet zo naïef dat ze na één nacht al bruidsklokken hoort luiden, het is ronduit beledigend dat hij daarna doet alsof er niets is gebeurd!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Second chance girl
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034738790
Ebook: 9789402534726
Uitgever: Harlequin
Drie heerlijke nachten

Natalie Kaleta is bereid alles te doen voor de kunstenaars bij haar galerie, zelfs als ze haar leven en haar kapsel ervoor op het spel moet zetten. Dus trotseert ze een zware storm om de teruggetrokken Ronan Mitchell te bereiken - om vervolgens door een modderstroom te stranden in zijn huis in de bergen.

Daar ontdekt ze dat de knappe glaskunstenaar ook een heel warme kant heeft, en haar sluimerende crush verandert al snel in een hevige verliefdheid. Ze zou zweren dat hij ook meer dan professionele interesse in háár heeft, maar hoeveel langer moet ze nog wachten tot hij haar eindelijk kust?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Why not tonight
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034749994
Ebook: 9789402540628
Uitgever: Harlequin

Mischief Bay

Door dik en dun

Drie totaal verschillende vrouwen, elk in een andere fase van haar leven, staan op het punt een geheel nieuwe weg in te slaan. En zoals het echte vriendinnen betaamt, helpen ze elkaar door dik en dun!

Nicole Lord, dertig jaar oud, heeft haar eigen pilatesstudio, een zoontje van vijf en een man die zijn baan heeft opgezegd om een filmscript te schrijven. Hij kijkt niet meer om naar het gezin, en zij moet keihard werken om alle rekeningen te kunnen betalen. Durft ze hem de waarheid te vertellen - of riskeert ze daarmee de liefde van haar leven?

Shannon Rigg heeft op haar veertigste een goede baan als financieel directeur, maar weinig geluk in de liefde. Mannen vinden haar zakelijke succes intimiderend. Net als ze de moed dreigt op te geven, ontmoet ze Adam, een gescheiden vader van twee kinderen. Ze passen uitstekend bij elkaar, maar Shannon twijfelt...

De vijftigjarige Pam Eiland is al lang getrouwd met haar John. Hun kinderen zijn volwassen en hun huwelijk lijkt een beetje ingedut, maar Pam krijgt het voor elkaar om de passie en de humor terug te brengen in hun bestaan. Dan gebeurt er echter iets wat haar hele leven op zijn kop zet!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: The girls of Mischief Bay
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789034757722
Uitgever: Harlequin
Goed voor elkaar

In het prachtige Mischief Bay komen vriendschappen tot bloei! De vriendinnen Gabby, Hayley en Nicole bespreken alles met elkaar. Onder het genot van heerlijk eten en goede wijn helpen ze elkaar om hun weg in het leven te vinden...

Na vijf jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd, popelt Gabby Schaefer om weer aan het werk te gaan. O, wat een rust zal dat geven! Geen tweeling die de boel op stelten zet, geen man die vraagt welke sokken hij aan moet, geen hysterische stiefdochter... Maar dan blijkt haar stiefdochter zwanger te zijn - en Gabby’s man verwacht dat zíj voor de baby gaat zorgen.

Zwanger worden is eenvoudig voor Hayley Batchelor, zwanger blíjven is het probleem. Haar man maakt zich zorgen over haar gezondheid en de dure behandelingen. Maar Hayley wil alles op alles zetten om haar wens in vervulling te laten gaan - hoe hoog de prijs misschien ook is...

Nicole Lord is nog steeds in de war van een echtscheiding die helemaal niet zo pijnlijk was. Op hun zoon na heeft haar ex nauwelijks een rimpeling in haar leven teweeggebracht. Dan ontmoet ze een fantastische man, en even durft ze te hopen dat tweemaal misschien scheepsrecht is. Tot de twijfel toeslaat... Want hoe kan ze erop vertrouwen dat dit wél de ware liefde is?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: The friends we keep
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789034757920
Uitgever: Harlequin
Duizend kleine dingen

In Mischief Bay zijn je vrienden je familie, en je familie je vrienden. Ze helpen je uit de brand, bieden je een luisterend oor, vrolijken je op... en soms brengen ze zelfs de liefde dichterbij!

Zoe is niet zomaar alleenstaand, ze voelt zich echt heel erg alleen. Het is net uit met haar vriend, ze werkt thuis en haar beste vriendin, Jen, heeft het druk met haar gezin. Dan sluit ze zichzelf per ongeluk op de zolder op - een duidelijk teken dat ze zélf actie moet ondernemen om haar isolement te doorbreken!

Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar vertelt dat er niets met hem aan de hand is, kan zij het stemmetje in haar hoofd niet negeren...

Volgens Jens moeder, Pam, kan geen man ooit tippen aan haar overleden echtgenoot. Maar dan ontmoet ze Miguel, de vader van Zoe. Er is overduidelijk een klik tussen hen, maar durft ze een nieuwe man toe te laten in haar leven? Dan is het een stuk veiliger om zich te storten op een ander liefdesproject: Zoe koppelen aan haar zoon, Steven!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: A million little things
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402534337
Uitgever: Harlequin
Dubbel en dwars

De zusjes Harper en Stacey wonen niet ver van elkaar in Mischief Bay. Gelukkig maar, want samen kunnen ze alle uitdagingen aan - van hun onverzettelijke moeder tot overweldigende babywinkels en trouwerijen van exen!

Na haar scheiding blijft Harper Szymanski zitten met een naam die niemand goed kan spellen, een huis dat eigenlijk veel te duur is en een tienerdochter die zich voor haar afsluit. Terwijl ze ook nog kampt met de belachelijk hoge normen van haar bazige moeder, probeert ze brood op de plank te krijgen als virtueel assistent. Al lijken sommige klanten niet precies te weten wat virtueel eigenlijk inhoudt, zoals Lucas, de playboy-politieman die voortdurend langskomt...

Ondanks twee afgeronde studies is Dr. Stacey Bloom totaal niet voorbereid op haar meest afschrikwekkende uitdaging: het moederschap. Zij heeft niet de zorgzame genen van haar zus Harper en verkeert nog steeds in de ontkenningsfase. En dan heeft ze haar traditionele moeder nog niet eens verteld dat haar man voor de baby gaat zorgen!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sisters like us
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789034758231
Ebook: 9789402541113
Uitgever: Harlequin

Dubbel uitgegeven titels

Buiten zinnen

Zie voor de beschrijving van dit boek: Zoete zinnen.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: zie Zoete zinnen
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789402705232
Ebook: 9789402759679
Uitgever: HarperCollins
Volmaakte kussen

Zie voor de beschrijving van dit boek: Een hele tour.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: zie Een hele tour
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789034757579
Uitgever: Harlequin