Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan Mallery

Susan Mallery (VS) begon ooit als accountant, maar besloot al snel van schrijven haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze ruim honderd boeken geschreven, waarvan er vele op de Amerikaanse bestsellerlijsten terechtkwamen.

Meer over Susan Mallery

Geboren: 1950

Pseudoniem: Susan Macias

Website: http://www.susanmallery.com

Dubbel uitgegeven titels
Overzicht
 • Eindelijk thuis - Already home
 • Dure kussen - High-powered, hot-blooded
 • Simpelweg verrukkelijk - Delicious
 • Toevallig de jouwe - Accidentally yours
Blackberry Island
 1. Op blote voeten - Barefoot season
 2. Uitzicht op zee - Three sisters
 3. Een nieuwe koers - Evening stars
De Keyes zusjes
 1. Zoete zinnen - Sweet talk
 2. Zoet als de liefde - Sweet spot
 3. Zoete strijd - Sweet trouble
Fool's Gold
 1. Een hele tour - Chasing perfect
 2. Bijna volmaakt - Almost perfect
 3. Volmaakt gelukkig - Finding perfect
 4. Helemaal de zijne - Only his
Los Lobos
 1. Dochters van de bruid - Daughters of the bride
Mischief Bay
 1. Door dik en dun - The girls of Mischief Bay
 2. Goed voor elkaar - The friends we keep
 3. Duizend kleine dingen - A million little things
Dubbel uitgegeven titels
 • Volmaakte kussen - zie Een hele tour

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Eindelijk thuis

Na een mislukt huwelijk was Jenna Stevens toe aan een verandering. Maar nu ze voor het winkelpand staat waarvoor ze een huurcontract heeft getekend, vraagt ze zich af of die verandering echt zó drastisch moest zijn: ze weet helemaal niet hoe ze een winkel moet runnen!

Gelukkig staat haar adoptiefamilie vierkant achter haar. Bovendien is ze zo verstandig om Violet aan te nemen, een doortastende dame die al snel haar rechterhand wordt. Sneller dan ze had gehoopt is haar kookwinkel een feit.

Net als het allemaal begint te lopen, gebeurt er iets waardoor alles verandert: plotseling staan haar biologische ouders bij haar op de stoep. Ze willen haar dolgraag leren kennen, en dit betekent dat Jenna een keuze moet maken: durft ze haar hart te openen voor het onbekende - zoals haar nieuwe familie... of zelfs een nieuwe liefde?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Already home
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789034754127
Uitgever: Harlequin
Dure kussen

Geld en macht, daar gaat het Duncan om. Wat anderen van hem denken, interesseert hem niet. Wanneer hij echter steeds meer last krijgt van zijn negatieve imago, besluit hij dat het tijd wordt er iets aan te doen, en de lieftallige kleuterjuf Annie McCoy moet hem daarbij helpen.

Op slinkse wijze krijgt hij haar zover dat ze voor de buitenwereld, op feesten en kerstrecepties, zijn geliefde speelt. Van seks zal geen sprake zijn, belooft hij haar stellig. Maar tot zijn eigen verbazing maakt ze iets bij hem los wat hij in jaren niet gevoeld heeft: medeleven, betrokkenheid en... een tomeloze hartstocht!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: High-powered, hot-blooded
Eerste uitgave: 2009
ISBN: 9789036068154
Uitgever: Harlequin
Simpelweg verrukkelijk
Voorafje: Het gaat niet goed met The Waterfront, een van de restaurants die in het bezit zijn van de familie Buchanan. Cal Buchanan geeft zichzelf vier maanden om de zaak weer op poten te zetten. Het eerste wat hij daar voor nodig heeft, is een talentvolle chef-kok. De beste in de wijde omtrek, weet hij, is Penny Jackson. Toevallig is zij ook zijn ex...

Hoofdgerecht:  Penny kan Cals aanbod niet afslaan. Als ze een paar jaar in The Waterfront werkt, kan ze genoeg sparen om een eigen zaak te beginnen. Wel is het vervelend dat ze met haar ex te maken krijgt. Gelukkig heeft ze zaken als romantiek en liefde inmiddels afgezworen, en dat zal de samenwerking een stuk gemakkelijker maken.

Toetje:  Dat de temperatuur in een keuken flink kan oplopen, weten Penny en Cal allebei. Maar de hitte die zich in de keuken van The Waterfront onwikkelt, is werkelijk fenomenaal. Ligt het aan het fornuis, of is er misschien iets héél anders aan de hand?
Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Delicious
Eerste uitgave: 2006
ISBN: 978-90-855-0120-6
Uitgever: Mira Books
Toevallig de jouwe

Alleenstaande moeder Kerri Sullivan heeft zo snel mogelijk vijftien miljoen dollar nodig om haar zieke zoontje te redden. Ze is dan ook tot alles bereid om van de steenrijke Nathan King het geld los te krijgen - verleiding en chantage sluit ze daarbij niet uit!

Nathan is aanvankelijk verontwaardigd over Kerri's brutale pogingen hem tot medewerking te dwingen, maar uiteindelijk zwicht hij. Eigenlijk kan hij iemand als Kerri - een mooie hardwerkende kapster, moeder van een ziek kind - prima gebruiken om zijn imago van keiharde zakenman kwijt te raken. Het lijkt een perfecte deal, maar dan gebeurt het ondenkbare: hij valt als een blok voor haar!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Accidentally yours
Eerste uitgave: 2007
ISBN: 9789034756879
Uitgever: Harlequin

Blackberry Island

Op blote voeten

Thuis zal ze snel weer de oude zijn: daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren hoopt ze thuis tot rust te komen, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen.

Zo vanzelfsprekend als ze het zich had voorgesteld, is het helaas niet. De Blackberry Island Inn loopt niet goed en in het privé-appartement in de herberg, waar ze haar intrek had willen nemen, woont al iemand. Bovendien valt het haar zwaar om weer te wennen aan het normale leven. De herinneringen aan wat ze heeft meegemaakt, hebben hun sporen nagelaten.

Gelukkig kan ze een appartement huren bij Jared Tenly, ook een veteraan. Hij is aardig, rustig en hij lijkt haar te begrijpen. Langzaam voelt ze zich wat beter en krijgt ze zelfs weer hoop. Misschien komt toch alles goed of wordt haar leven zelfs beter.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Barefoot season
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789402701333
Uitgever: HarperCollins
Uitzicht op zee

Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen?

Als je verloofde je voor het altaar laat staan, doe je rare dingen. Een vervallen huis kopen, bijvoorbeeld. En dat is wat arts Andi Gordon doet: ze koopt het middelste van drie huizen op een heuvel. Daar wil ze een praktijk beginnen. Haar aannemer, Wade King, blijkt knap en charmant te zijn. Jammer dat ze mannen heeft afgezworen!

In het huis rechts van dat van Andi verdenkt Deanna Philips haar man ervan dat hij vreemdgaat. Als ze hem dit vertelt, verwijt hij haar dat niet hij maar zíj hun huwelijk in gevaar brengt. Ze vindt perfectie zo belangrijk, dat ze haar gezin van zich heeft vervreemd. Maar of ze kan veranderen...

Boston King, kunstenares en de linkerbuurvrouw van Andi, geloofde dat ze voor altijd en eeuwig samen zou zijn met Zeke. Hun liefde voor elkaar leek onverwoestbaar - tot een tragische gebeurtenis hen uiteendreef. Ze zit zo vast in haar verdriet, dat ze geen idee heeft hoe ze verder moet.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Three sisters
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789034754585
Uitgever: Harlequin
Een nieuwe koers

Nina en Averil zijn zusjes, maar ook elkaars tegenpolen. Eén ding hebben ze gemeen: allebei staan ze op een kruispunt in hun leven...

Verpleegkundige Nina Wentworth woont al haar hele leven op Blackberry Island. Als vanzelfsprekend heeft zij thuis altijd voor alles en iedereen gezorgd, met als gevolg dat ze haar eigen ambities verwaarloosd heeft. Maar nu verlangt ze er voor het eerst naar te doen wat zíj wil, en er hangt ook nog romantiek in de lucht!

Averil is altijd haar eigen weg gegaan, maar nu weet ze niet meer wat ze moet doen. Bij haar man blijven, of niet? Kinderen, of niet? Tijdschriftartikelen blijven schrijven, of nou toch eens aan die roman beginnen? Uiteindelijk besluit ze terug te keren naar Blackberry Island, in de hoop daar uit haar impasse te komen. Wat de zusjes ook gaan doen, het wordt een zomer vol veranderingen...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Evening stars
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789034756718
Uitgever: Harlequin

De Keyes zusjes

Zoete zinnen

Drie zusjes en één bakkerij... dat gaat niet altijd goed. Vooral niet als ze zo verschillend zijn als de zusje Keyes.

Ook al heeft Claire al jaren geen contact meer met haar zussen, toch aarzelt ze geen seconde wanneer ze haar vragen te komen helpen in de bakkerij. Bij aankomst in Seattle blijkt echter al snel dat eigenlijk niemand zit te wachten op haar komst.

Vooral Wyatt, een goede vriend van haar tweelingzus, heeft duidelijk geen hoge pet van haar op. Hoe kan het dan dat de vonken overspringen iedere keer dat ze elkaar zien?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet talk
Eerste uitgave: 2008
ISBN: 9789034756671
Uitgever: Harlequin
Zoet als de liefde

Nicole Keyes heeft er schoon genoeg van om altijd maar de verstandigste van haar zussen te zijn. Niet alleen heeft zij zich altijd verantwoordelijk voor hun bakkerij gevoeld, maar ook heeft ze min of meer haar jongere zusje opgevoed. Niet dat dat iets geholpen heeft trouwens, want Jesse trekt zich nergens iets van aan. De hoogste tijd dus om het roer om te gooien en om nu eindelijk eens de bloemetjes buiten te zetten.

En waarom niet samen met dat lekkere ding dat daar ineens haar winkel binnen stapt? Hawk ziet er zelfs nog smakelijker uit dan de gebakjes in de vitrine! Eén ding beseft ze echter wel: verliefd worden op zo'n knappe arrogante man zou niet verstandig zijn. Maar verstandig wilde ze nu juist niet meer zijn, toch? En Hawk raakt haar dieper dan ze had verwacht. Durft ze het aan om voor één keer haar hart te volgen, wat er ook gebeurt?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet spot
Eerste uitgave: 2008
ISBN: 9789034756701
Uitgever: Harlequin
Zoete strijd

Jesse Keyes is altijd de brokkenpiloot van de drie zussen geweest - het jongste zusje dat altijd in zeven sloten tegelijk liep. Jaren geleden is ze zwanger, boos en onbegrepen vertrokken uit Seattle.

Nu is ze terug om dingen uit te praten met haar zussen, maar vooral om haar zoontje te laten kennismaken met zijn vader, Matt. Het is echter de grote vraag of deze haar nog wel wil zien. Hoewel de aantrekkingskracht tussen hen nog even sterk is...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Sweet trouble
Eerste uitgave: 2008
ISBN: 9789034756749
Uitgever: Harlequin

Fool's Gold

Een hele tour

Laat je meenemen naar het plaatsje Fool's Gold, waar de burgemeester ook matchmaker is. Als dat geen garantie is voor echte liefde!

Uiteraard is de jonge ambitieuze Charity naar Fool's Gold gekomen voor haar superbaan als planoloog. Maar stiekem hoopt ze er ook iets te vinden wat ze als kind nooit heeft gehad: stabiliteit. Ze zou er veel voor over hebben om een lieve gewone man te vinden met wie ze een gezin kan stichten.

Dan moet ze natuurlijk niet vallen voor iemand als Josh, een oppervlakkige en veel te knappe sportheld, die duidelijk niets gewoons heeft en zeker geen geschikte kandidaat is voor haar huisje-boompje-beestje-wens. Of... heeft ze hem misschien toch verkeerd beoordeeld?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Chasing perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN: 9789402712803
Uitgever: HarperCollins
Bijna volmaakt

Eigenlijk was Liz niet van plan ooit nog haar gezicht te laten zien in haar geboorteplaats Fool's Gold. Het is namelijk de woonplaats van Ethan Hendrix, de man die ooit haar grote liefde was. Omdat hij haar jaren geleden heel diep gekwetst heeft, wil ze hem nooit meer zien.

Toch kan ze de noodkreet van haar nichtjes onmogelijk negeren, en ze keert samen met Tyler, haar elfjarige zoontje, terug om hen te helpen. Natuurlijk is het onvermijdelijk dat ze Ethan vrijwel meteen tegen het lijf loopt. Hij is nog altijd onweerstaanbaar en bovendien erg blij haar te zien. Liz snapt er niets van; hij wilde toch nooit meer iets met haar te maken hebben - of met zijn zoon?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Almost perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN: 9789402727906
Uitgever: HarperCollins
Volmaakt gelukkig

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Na het overlijden van haar beste vriendin, Chrystal, verwacht Pia O'Brian dat zij de zorg voor diens kat op zich zal moeten nemen. Een grote verantwoordelijkheid voor iemand die haar kamerplanten nog niet eens in leven kan houden. Als vervolgens blijkt dat Chrystal niet de kat, maar de vervulling van haar kinderwens aan Pia heeft nagelaten, is die totaal in shock. Hoe is het mogelijk dat Chrystal háár heeft aangewezen? En hoe moet ze dit aanpakken?

Gelukkig kan Pia rekenen op de hulp van de knappe Raoul Moreno, die haar een praktisch aanbod doet waar ze wel op in móét gaan. Immers, als aanstaande moeder heeft ze toch geen tijd meer voor romantiek...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Finding perfect
Eerste uitgave: 2010
ISBN: 9789036068772
Uitgever: Harlequin
Helemaal de zijne

Oké dan, Nevada Hendrix accepteert uiteindelijk toch de droombaan die Tucker Janack haar aanbiedt. Ze doet dat alleen onder één duidelijke voorwaarde: hun werkrelatie moet puur zakelijk blijven. Hij heeft haar hart al eens gebroken, en ook al was dat jaren geleden, ze weet nog goed hoeveel moeite het haar heeft gekost die dreun te boven te komen.

Dus ook al voelt ze ondanks alles nog steeds iets voor hem, ze zal voet bij stuk blijven houden. Gelukkig is zijn verblijf in Fools Gold maar van korte duur...

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Only his
Eerste uitgave: 2011
ISBN: 9789036069380
Uitgever: Harlequin

Los Lobos

Dochters van de bruid

Courtney, het buitenbeentje: Courtney staat bekend als brokkenpiloot. Maar ze mag dan minder georganiseerd zijn dan haar twee zussen, er is één ding waar ze heel goed in is: geheimen bewaren - zoals haar affaire met een sexy producer! Bij het plannen van haar moeders bruiloft komt alles aan het licht, en dat valt niet in goede aarde bij haar familie...

Sienna, de vrije ziel: Wanneer Sienna's vriend haar een aanzoek doet - nota bene op het verlovingsfeest van haar moeder! - is ze compleet verrast. Ze heeft al twee verbroken verlovingen op haar conto staan. Moet ze 'ja' zeggen, terwijl ze daar eigenlijk helemaal niet zo zeker van is?

Rachel, de cynicus: Rachel dacht dat liefde voor altijd was... tot het moment van haar scheiding. Terwijl de trouwdag van haar moeder dichterbij komt en haar ex haar smeekt om een tweede kans, dringt een ongemakkelijk besef zich aan haar op. Was het misschien ietsepietsie voorbarig om Greg zo resoluut de rug toe te keren?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: Daughters of the bride
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789034758057
Uitgever: Harlequin

Mischief Bay

Door dik en dun

Drie totaal verschillende vrouwen, elk in een andere fase van haar leven, staan op het punt een geheel nieuwe weg in te slaan. En zoals het echte vriendinnen betaamt, helpen ze elkaar door dik en dun!

Nicole Lord, dertig jaar oud, heeft haar eigen pilatesstudio, een zoontje van vijf en een man die zijn baan heeft opgezegd om een filmscript te schrijven. Hij kijkt niet meer om naar het gezin, en zij moet keihard werken om alle rekeningen te kunnen betalen. Durft ze hem de waarheid te vertellen - of riskeert ze daarmee de liefde van haar leven?

Shannon Rigg heeft op haar veertigste een goede baan als financieel directeur, maar weinig geluk in de liefde. Mannen vinden haar zakelijke succes intimiderend. Net als ze de moed dreigt op te geven, ontmoet ze Adam, een gescheiden vader van twee kinderen. Ze passen uitstekend bij elkaar, maar Shannon twijfelt...

De vijftigjarige Pam Eiland is al lang getrouwd met haar John. Hun kinderen zijn volwassen en hun huwelijk lijkt een beetje ingedut, maar Pam krijgt het voor elkaar om de passie en de humor terug te brengen in hun bestaan. Dan gebeurt er echter iets wat haar hele leven op zijn kop zet!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: The girls of Mischief Bay
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789034757722
Uitgever: Harlequin
Goed voor elkaar

In het prachtige Mischief Bay komen vriendschappen tot bloei! De vriendinnen Gabby, Hayley en Nicole bespreken alles met elkaar. Onder het genot van heerlijk eten en goede wijn helpen ze elkaar om hun weg in het leven te vinden...

Na vijf jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd, popelt Gabby Schaefer om weer aan het werk te gaan. O, wat een rust zal dat geven! Geen tweeling die de boel op stelten zet, geen man die vraagt welke sokken hij aan moet, geen hysterische stiefdochter... Maar dan blijkt haar stiefdochter zwanger te zijn - en Gabby’s man verwacht dat zíj voor de baby gaat zorgen.

Zwanger worden is eenvoudig voor Hayley Batchelor, zwanger blíjven is het probleem. Haar man maakt zich zorgen over haar gezondheid en de dure behandelingen. Maar Hayley wil alles op alles zetten om haar wens in vervulling te laten gaan - hoe hoog de prijs misschien ook is...

Nicole Lord is nog steeds in de war van een echtscheiding die helemaal niet zo pijnlijk was. Op hun zoon na heeft haar ex nauwelijks een rimpeling in haar leven teweeggebracht. Dan ontmoet ze een fantastische man, en even durft ze te hopen dat tweemaal misschien scheepsrecht is. Tot de twijfel toeslaat... Want hoe kan ze erop vertrouwen dat dit wél de ware liefde is?

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: The friends we keep
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789034757920
Uitgever: Harlequin
Duizend kleine dingen

In Mischief Bay zijn je vrienden je familie, en je familie je vrienden. Ze helpen je uit de brand, bieden je een luisterend oor, vrolijken je op... en soms brengen ze zelfs de liefde dichterbij!

Zoe is niet zomaar alleenstaand, ze voelt zich echt heel erg alleen. Het is net uit met haar vriend, ze werkt thuis en haar beste vriendin, Jen, heeft het druk met haar gezin. Dan sluit ze zichzelf per ongeluk op de zolder op - een duidelijk teken dat ze zélf actie moet ondernemen om haar isolement te doorbreken!

Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar vertelt dat er niets met hem aan de hand is, kan zij het stemmetje in haar hoofd niet negeren...

Volgens Jens moeder, Pam, kan geen man ooit tippen aan haar overleden echtgenoot. Maar dan ontmoet ze Miguel, de vader van Zoe. Er is overduidelijk een klik tussen hen, maar durft ze een nieuwe man toe te laten in haar leven? Dan is het een stuk veiliger om zich te storten op een ander liefdesproject: Zoe koppelen aan haar zoon, Steven!

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: A million little things
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789402534337
Uitgever: Harlequin

Dubbel uitgegeven titels

Volmaakte kussen

Zie voor de beschrijving van dit boek: Een hele tour.

Schrijver: Susan Mallery
Oorspronkelijke titel: zie Een hele tour
Eerste uitgave: 2010
ISBN: 9789034757579
Uitgever: Harlequin