Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Elizabeth Bevarly

Boeken van Elizabeth Bevarly

Meer over Elizabeth Bevarly

Genre: Roman

Website: http://www.elizabethbevarly.com


Overzicht

  • Aan de haak - He could be the one
  • Een nieuwe ring - The ring on her finger
  • Vertrouw op mij - Take me, I'm yours

gedetailleerd overzicht

OverzichtAan de haak
De mooie, slimme miljonairsdochter Eve van Dormer zit dankzij haar overbezorgde vader opgescheept met Wyatt Culver als bodyguard, die haar moet vergezellen naar de reünie van hun oude klas. Eve wil liever alleen op pad en weigert Wyatt's hulp. Maar al snel krijgt ze het idee dat ze wel degelijk bescherming nodig heeft, en wel tegen hem! Eve beschermen lijkt een simpel klusje voor Wyatt, maar dat pakt anders uit... Hij is ervan overtuigd dat Eve het pas naar haar zin zal hebben als ze passie in haar leven durft toe te laten. Hoe maakt hij haar duidelijk dat hij daar de aangewezen persoon voor is?
Schrijver: Elizabeth Bevarly
Oorspronkelijke titel: He could be the one
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-7709-194-7
Uitgever: Briljant Books
Een nieuwe ring
De rijke Lucinda Hollander besluit zich te verloven met Archie als hij een ring met een enorme diamant aan haar vinger schuift. Maar plotseling verdwijnt haar verloofde en dreigt Lucinda op te draaien voor een misdaad die ze niet heeft begaan. Ze slaat op de vlucht en hoewel ze nog nooit een stofdoek heeft vastgehouden, laat staan gebruikt, duikt ze onder als huishoudster in een landhuis. Al snel heeft Lucinda door dat er iets verdachts gaande is in de dienstvertrekken – vooral met de sexy en gespierde monteur Max Hogan. Max doet erg geheimzinnig over zijn verleden en Lucinda vraagt zich af wat hij in zijn schild voert... en wat er gebeurt als haar eigen geheim wordt ontsluierd. Maar toch kan ze het niet helpen dat ze hoopt dat Max en zij samen een toekomst kunnen hebben... als ze die verdraaide ring maar afkreeg!
Schrijver: Elizabeth Bevarly
Oorspronkelijke titel: The ring on her finger
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-7709-198-X
Uitgever: Briljant Books
Vertrouw op mij
Als blijkt dat Ruby's blind date eigenlijk een maffiabaas is en bovendien getrouwd, zoekt ze haar toevlucht tot een chic jetset-feestje waar alleen de rijksten der aarde komen. Die rijke snobs willen tenminste niets van haar! Op dat feestje ontmoet ze Keaton, de topadviseur van een rijke prins. Ruby zet Kaetons ordelijke leven totaal op zijn kop. Zij is sexy en uitdagend en geniet van hartstocht, hij heeft 'blauw bloed' en behoort tot een veel hogere klasse. Is hun liefde onmogelijk?
Schrijver: Elizabeth Bevarly
Oorspronkelijke titel: Take me, I'm yours
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-7709-193-9
Uitgever: Briljant Books