Boekenplank:
Kies

Boeken van Candace Camp

Meer over Candace Camp

Genre: Roman

Website: http://www.candace-camp.com

Familie Aincourt

  1. Een ontembaar hart - So wild a heart
  2. Verscholen hart - The hidden heart
  3. Geheim van het hart - Secrets of the heart

Gedetaileerd overzicht

Familie Aincourt

Een ontembaar hart
Devin Aincourt ontkent niet dat hij een drinker is, een rokkenjager en een gokker. Dat zijn de Aincourts altijd geweest, en dat zullen ze altijd blijven ook. Een Aincourt kijkt nu eenmaal niet op een stuiver, ook niet als dat ten koste gaat van het familiebezit. Wanneer zijn moeder hem voorstelt de familienaam en het landgoed te redden door met een rijke Amerikaanse erfgename te trouwen, lijkt dat Devin een prima oplossing. Zíjn titel in ruil voor de volledige beschikking over háár fortuin - meer is het tenslotte niet. Maar Miranda wil wél meer. Ze wil het landgoed restaureren, Devin uit de klauwen van zijn sluwe maîtresse redden en hem ervan overtuigen dat zijzelf zijn grote liefde is. En dat alles terwijl een onbekende vijand haar naar het leven staat...
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: So wild a heart
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 978-90-8550-104-6
Uitgever: Mira Books
Verscholen hart
Richard, hertog van Cleybourne, keert terug naar zijn kasteel om te sterven. Na de dood van zijn vrouw en dochtertje, vier jaar eerder, rijgen de dagen zich eindeloos aaneen. Het moment is daar om een eind te maken aan zijn lijdensweg. Het lot besluit echter anders, wanneer op een koude winteravond een onbekende vrouw zijn huis binnendringt om hem brutaalweg mee te delen dat hij de voogd is geworden van een jong meisje. Zijn verbazing wordt nog groter als ze eraan toevoegt dat zijzelf de gouvernante is. Hij kan maar moeilijk geloven dat een trotse vrouw als zij zich zou schikken in zo'n gedienstige rol. Omdat hij zo gauw niet weet wat hij met de situatie aan moet, laat hij haar en het meisje voorlopig blijven. Dat dat een zeer domme beslissing is, ziet hij pas in wanneer hij nog meer ongenode gasten op zijn dak krijg en verwikkeld raakt in de ene intrige na de andere. Binnen de kortste keren ligt zijn leven overhoop, en daar is maar één persoon schuldig aan: die irritante, maar ó zo aantrekkelijke gouvernante!
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: The hidden heart
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 978-90-8550-112-1
Uitgever: Mira Books
Geheim van het hart
Michael Trent, graaf van Westhampton, is tevreden met het rustige bestaan dat hij leidt op zijn landgoed. Het mondaine leven is niet aan hem besteed en ook is hij niet echt op zoek naar een echtgenote. Tot hij in één klap verliefd wordt op de mooie Rachel Aincourt. Hij vraagt om haar hand en de Aincourts, blij met deze goede partij, stemmen toe. De enige die niet blij is, is Rachel zelf. Hoewel ze toezegt te trouwen met Michael, is ze eigenlijk verliefd op de mysterieuze Anthony Birkshaw. Wanneer ze de kans krijgt met hem te vluchten, grijpt ze die met beide handen aan. De gelieven worden onderschept en Rachel geeft alsnog haar jawoord aan Michael, die zo genereus is haar haar misstap te vergeven. Het huwelijk blijft echter een verstandshuwelijk, zelfs na zes jaar... Michael is weliswaar een liefhebbende echtgenoot, maar Rachel mist de hartstocht. Wat ze niet weet, is dat achter haar gezapige eega een gepassioneerd man schuilgaat die een dubbelleven leidt en die dus helemaal niet zo braaf is als ze altijd heeft gedacht!
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: Secrets of the heart
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 978-90-347-5186-7
Uitgever: Harlequin, IBS 145