Boekenplank:
Kies

Boeken van Candace Camp

Meer over Candace Camp

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Lisa Gregory, Kristin James, Sharon Stephens

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Candace Camp


Overzicht

  • Liefdes overwinning - An independent woman
  • Passie voor de vijand - A dangerous man
  • Weddenschap zonder verliezer - The marriage wager
  • Wraak in satijn en kant - Swept away

Familie Aincourt

  1. Een ontembaar hart - So wild a heart
  2. Verscholen hart - The hidden heart
  3. Geheim van het hart - Secrets of the heart

Legend of St. Dwynwen

  1. Ongekende passie - A winter scandal
  2. Heerlijke vlucht - A summer seduction

E-books

  • Stop de persen! - Tabloid baby

gedetailleerd overzicht

OverzichtLiefdes overwinning

Engeland, pal na de Napoleontische oorlogen (1803-1815).

Lord Nicholas Barre keert terug naar Engeland om zijn plaats op te eisen als heer en meester op Lychwood Hall. Zijn familie vindt hem echter niet geschikt, vanwege zijn losbandige levensstijl. Als hij Juliana Holcott tegenkomt, ziet hij een kans om een respectabel, getrouwd man te worden. Vroeger waren ze goed bevriend, en dus kan hij haar best vragen een verstandshuwelijk aan te gaan.

Juliana was als meisje stiekem verliefd op Nick, tot hij op zijn zestiende vertrok. Nu is hij terug, en vraagt hij haar ten huwelijk! Ze zegt maar wat graag ja. Ook al weet ze dat hij niet zo van haar houdt als zij altijd van hem heeft gehouden.

Samen nemen ze hun intrek in Lychwood Hall, vol hoop voor de toekomst. Maar net als Juliana begint te geloven dat hun liefde een kans heeft, gebeurt er iets afschuwelijks...

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: An independent woman
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789036002752
Ebook: 9789402527414
Uitgever: Harlequin
Passie voor de vijand

Deze lord is knap, sexy en... onuitstaanbaar!

Aan weinig mannen heeft Eleanor Towsnend een grotere hekel dan Lord Anthony Neale. Al is ze er als Amerikaanse zo langzamerhand wel aan gewend dat de Londense society haar uit de hoogte behandelt, zíjn gedrag gaat werkelijk alle perken te buiten.

Hij beschuldigt haar er publiekelijk van een fortuinjaagster te zijn die haar ziekelijke man de dood in heeft gejaagd! Ook nadat dat gerucht is ontzenuwd, blijft hij haar lastigvallen, tot in haar huis aan toe. Zogenaamd om uit te vinden wie er achter een aantal geheimzinnige inbraken zit. Nee, ze kan hem werkelijk niet luchten of zien! En áls haar hart al sneller gaat kloppen wanneer hij in haar buurt is, dan heeft dat echt niets te maken met zijn gespierde lichaam, of zijn sensuele mond, of heldergrijze ogen, of...

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: A dangerous man
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036002929
Ebook: 9789402531268
Uitgever: Harlequin
Weddenschap zonder verliezer

Londen tijdens de regency-periode: dit balseizoen móét Constance een huwbare man vinden...

Constance Woodley weet heel goed dat de kans op een huwelijk nihil is; ze is tenslotte al achtentwintig. Als de chaperonne van haar nichtjes verschijnt ze wel op alle feesten en bals van de Londense society, maar dat mag niet baten. Als ze dan ook hoort dat Lady Francesca, een van de sterren van de beau monde, een weddenschap heeft afgesloten dat zíj Constance wél aan de man kan brengen, heeft ze aanvankelijk hoop dat ze toch ooit zal trouwen...

Lady Francesca introduceert Constance bij heel wat huwbare mannen, maar tevergeefs. En dan gebeurt precies dat wat niet zou moeten gebeuren: Constance wordt tot over haar oren verliefd op Lord Dominic Leighton - nu net de man die om ontelbare redenen onmogelijk met haar kan trouwen...

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: The marriage wager
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789036002820
Ebook: 9789402528848
Uitgever: Harlequin
Wraak in satijn en kant

Julia Armiger heeft één allesoverheersend doel in haar leven: de naam zuiveren van haar broer en wraak nemen op de man die hem in het verderf heeft gestort: Deverel Grey, Lord Stonehaven, beheerder van het fonds waaruit geld is gestolen.

Met hulp van anderen beraamt Julia een plan om Stonehaven tot een bekentenis te dwingen, en hem te laten toegeven dat hij zélf de dief is. Hem met geweld overmeesteren is geen mogelijkheid, maar ze kent zijn zwakte: mooie vrouwen. En Julia is niet alleen doortastend, voortvarend en voor niets en niemand bang, ze is ook een schoonheid...

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: Swept away
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789036000321
Ebook: 9789402525205
Uitgever: Harlequin

Familie AincourtEen ontembaar hart
Devin Aincourt ontkent niet dat hij een drinker is, een rokkenjager en een gokker. Dat zijn de Aincourts altijd geweest, en dat zullen ze altijd blijven ook. Een Aincourt kijkt nu eenmaal niet op een stuiver, ook niet als dat ten koste gaat van het familiebezit.

Wanneer zijn moeder hem voorstelt de familienaam en het landgoed te redden door met een rijke Amerikaanse erfgename te trouwen, lijkt dat Devin een prima oplossing. Zíjn titel in ruil voor de volledige beschikking over háár fortuin - meer is het tenslotte niet.

Maar Miranda wil wél meer. Ze wil het landgoed restaureren, Devin uit de klauwen van zijn sluwe maîtresse redden en hem ervan overtuigen dat zijzelf zijn grote liefde is. En dat alles terwijl een onbekende vijand haar naar het leven staat...
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: So wild a heart
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789036002516
Ebook: 9789402517569
Uitgever: Harlequin
Verscholen hart
Richard, hertog van Cleybourne, keert terug naar zijn kasteel om te sterven. Na de dood van zijn vrouw en dochtertje, vier jaar eerder, rijgen de dagen zich eindeloos aaneen. Het moment is daar om een eind te maken aan zijn lijdensweg.

Het lot besluit echter anders, wanneer op een koude winteravond een onbekende vrouw zijn huis binnendringt om hem brutaalweg mee te delen dat hij de voogd is geworden van een jong meisje. Zijn verbazing wordt nog groter als ze eraan toevoegt dat zijzelf de gouvernante is. Hij kan maar moeilijk geloven dat een trotse vrouw als zij zich zou schikken in zo'n gedienstige rol.

Omdat hij zo gauw niet weet wat hij met de situatie aan moet, laat hij haar en het meisje voorlopig blijven. Dat dat een zeer domme beslissing is, ziet hij pas in wanneer hij nog meer ongenode gasten op zijn dak krijg en verwikkeld raakt in de ene intrige na de andere. Binnen de kortste keren ligt zijn leven overhoop, en daar is maar één persoon schuldig aan: die irritante, maar ó zo aantrekkelijke gouvernante!
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: The hidden heart
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789036002677
Ebook: 9789402525908
Uitgever: Harlequin
Geheim van het hart
Michael Trent, graaf van Westhampton, is tevreden met het rustige bestaan dat hij leidt op zijn landgoed. Het mondaine leven is niet aan hem besteed en ook is hij niet echt op zoek naar een echtgenote. Tot hij in één klap verliefd wordt op de mooie Rachel Aincourt. Hij vraagt om haar hand en de Aincourts, blij met deze goede partij, stemmen toe.

De enige die niet blij is, is Rachel zelf. Hoewel ze toezegt te trouwen met Michael, is ze eigenlijk verliefd op de mysterieuze Anthony Birkshaw. Wanneer ze de kans krijgt met hem te vluchten, grijpt ze die met beide handen aan. De gelieven worden onderschept en Rachel geeft alsnog haar jawoord aan Michael, die zo genereus is haar haar misstap te vergeven. Het huwelijk blijft echter een verstandshuwelijk, zelfs na zes jaar...

Michael is weliswaar een liefhebbende echtgenoot, maar Rachel mist de hartstocht. Wat ze niet weet, is dat achter haar gezapige eega een gepassioneerd man schuilgaat die een dubbelleven leidt en die dus helemaal niet zo braaf is als ze altijd heeft gedacht!
Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: Secrets of the heart
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789036002714
Ebook: 9789402526486
Uitgever: Harlequin

Legend of St. DwynwenOngekende passie

Wanneer de keurige Althea Bainbridge in het voorportaal van de kerk een baby in een kribbe aantreft, reageert ze geschokt. Als ze een aanwijzing vindt die naar de mogelijke vader leidt, aarzelt ze dan ook geen moment om die man te confronteren met deze misstand! Al snel blijkt echter dat lord Gabriel Morecombe de vader niet is… en helemaal niet zo arrogant als Althea had gedacht. Integendeel, hij trekt zich het lot van de baby aan en gaat samen met haar op zoek naar de moeder.

Naarmate hun zoektocht mysterieuzer wordt, raakt Gabriel steeds meer geïntrigeerd door Althea. Ook zij ervaart ongekende passionele gevoelens, maar een lord en een doodgewone domineesdochter, dat bestáát toch niet?

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: A winter scandal
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789037830644
Uitgever: Harlequin
Heerlijke vlucht

De beeldschone Damaris Howard leidt een teruggetrokken leven op het platteland om de schandalen uit haar verleden achter zich te laten. Maar dan, tijdens een bezoekje aan Londen, is er het weerzien met Alec Stafford, de graaf van Rawdon. De vonk springt zo nadrukkelijk over, dat er meteen over hen wordt geroddeld.

Als Damaris na een ontvoering haar toevlucht neemt tot de veilige armen van Alec, dreigt er een levensgroot schandaal te ontstaan. Om dat te voorkomen besluit zij stiekem terug te keren naar het platteland. Maar daarmee is het gevaar allerminst geweken, en weer komt Alec in beeld als reddende engel. Hoewel ze samen op de vlucht slaan, kunnen ze met geen mogelijkheid ontkomen aan de hartstocht die ze voor elkaar voelen.

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: A summer seduction
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789037840209
Uitgever: Harlequin

E-booksStop de persen!

Beth heeft uitgerekend nu autopech! Haar vliezen zijn gebroken, en het ziekenhuis is kilometers verderop. Gelukkig biedt de razendknappe Jackson Prescott haar hulp. Maar wacht eens even, is dat niet die beroemde regisseur? Ja hoor, voor ze het weet zijn ze voorpaginanieuws en hebben ze een 'geheime liefdesbaby'...

Schrijver: Candace Camp
Oorspronkelijke titel: Tabloid baby
Eerste uitgave: 1998
Ebook: 9789402518979
Uitgever: Harlequin