Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Jayne Ann Krentz

Boeken van Jayne Ann Krentz

Meer over Jayne Ann Krentz

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Jayne Bentley, Jayne Castle, Amanda Glass, Stephanie James, Amanda Quick, Jayne Taylor

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jayne Ann Krentz


Overzicht

  • De redding - River Road
  • Het staat in de sterren - Trust me
  • Max & Cleo - Grand passion
  • Vertrouw niemand - Trust no one

Dubbel uitgegeven titels

  • De opdracht - zie Het staat in de sterren
  • De passie - zie Max & Cleo
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe redding
Dertien jaar geleden verliet Lucy Sheridan Summer River, nadat Mason Fletcher haar redde uit de handen van Tristan. Het is voor haar nog steeds moeilijk deze herinneringen een plek te geven. Maar wat is er met Tristan gebeurd, toen hij direct daarna van de aardbodem verdween?

Sindsdien is er veel veranderd: Lucy is opgegroeid tot een aantrekkelijke, succesvolle jonge vrouw en heeft een mooi leven opgebouwd, ver van Summer River. Maar als haar tante Sara omkomt bij een mysterieus auto-ongeluk, ziet Lucy zich gedwongen terug te keren.

Als zij en Mason, die nog net zo beschermend is als vroeger, een schokkende ontdekking doen in Sara's huis, heeft Lucy alle hulp nodig om de duistere geheimen uit haar verleden het hoofd te bieden.
Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: River Road
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022578735
Ebook: 9789402304909
Uitgever: Boekerij
Het staat in de sterren
Voor de steenrijke computerspecialist Sam Stark zijn vrouwen een raadsel waar hij geen antwoord op heeft. Twee keer is hij door zijn aanstaande bruid in de steek gelaten, en beide keren werd hem verweten dat hij gevoelloos was.

Dan ontmoet hij de jonge Desdemona Wainwright, die met haar cateringbedrijf probeert een opdracht van Starks bedrijf in de wacht te slepen. Desdemona kent Sam Starks reputatie als keiharde zakenman en is op het ergste voorbereid; alleen niet op de overrompelende aantrekkingskracht die de knappe Sam op haar uitoefent. En de temperamentvolle, sexy Desdemona laat Sam ook niet onberoerd.

Sam besluit met Desdemona's bedrijfje in zee te gaan. En al gauw blijkt dat geen van tweeën weerstand kan bieden aan de vurige verlangens die zij in elkaar wakker roepen. Maar Sam heeft geen idee hoe hij moet omgaan met het stormachtige gevoelsleven van Desdemona. En zal Desdemona wel gelukkig kunnen worden met een man die niet in ware liefde gelooft?
Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: Trust me
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789055013975
Ebook: 9789402304251
Uitgever: BZZTôH
Max & Cleo
Cleo Robbins, de aantrekkelijke eigenaresse van een romantisch hotel aan de kust, weet precies hoe de man van haar dromen eruit moet zien. En als Max Fortune het hotel binnenkomt, is ze er zeker van dat dit hem is. Maar waarom is alles verkeerd aan hem? Zijn houding, zijn manieren... ze vindt hem niet eens áardig. Cleo heeft het echter te druk om hierover dieper na te denken en zet Max direct aan het werk als klusjesman.

Max Fortune, verzamelaar van kunstobjecten en vrouwen, heeft in zijn liefdeloze jeugd geleerd dat hij niemand kan vertrouwen. Slechts één man weet door zijn pantser heen te breken: Jason Curzon, eigenaar van een luxe hotelketen. Jason leidt Max op tot een topmanager en vertelt hem over vijf waardevolle schilderijen die na Jasons dood Max' eigendom zullen worden. Schilderijen die te vinden zijn in het hotel van de knappe Cleo.

Ondanks de groeiende wederzijdse aantrekkingskracht heeft Max het gevoel dat Cleo iets verbergt. Max denkt dat het Jasons schilderijen zijn, maar Cleo zegt hiervan niets te weten. Dan duikt een gevaar uit Cleo's verleden op en Max staat voor een moeilijke keuze. Zal liefde het winnen van hebzucht?
Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: Grand passion
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789055012404
Ebook: 9789402304244
Uitgever: BZZTôH
Vertrouw niemand
Grace Elland is de toegewijde assistente van motivational speaker Sprague Witherspoon. Als ze zijn levenloze lichaam vindt, met een lege fles wodka ernaast, wordt ze teruggeworpen naar haar eigen donkere verleden.

Grace keert terug naar haar geboorteplaats en probeert alles wat ze heeft geleerd over 'positief denken' in de praktijk te brengen - iets dat ze maar met moeite kan opbrengen tijdens de vreselijkste blind date ooit met investeerder Julius Arkwright.

Grace en Julius hebben werkelijk niets met elkaar gemeen, maar de ex-marinier beschikt over diverse eigenschappen die haar wel eens van pas kunnen komen. Want is hij niet de perfecte man om haar te helpen als blijkt dat ze een stalker heeft?
Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: Trust no one
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022574324
Ebook: 9789402307603
Uitgever: Boekerij

Dubbel uitgegeven titelsDe opdracht

Zie voor de beschrijving van dit boek: Het staat in de sterren.

Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: zie Het staat in de sterren
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789022579176
Ebook: 9789402304251
Uitgever: Boekerij
De passie

Zie voor de beschrijving van dit boek: Max & Cleo.


Schrijver: Jayne Ann Krentz
Oorspronkelijke titel: zie Max & Cleo
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789022579640
Ebook: 9789402304244
Uitgever: Boekerij