Boekenplank:
Kies

Boeken van Diana Appleyard


Overzicht

  • Mag ik je stelen? - Playing with fire
  • Sasha's minnaar - Every good woman deserves a lover

gedetailleerd overzicht

OverzichtMag ik je stelen?
Drie bevriende stellen wonen in een rustig Engels dorpje. De charmante Tom zorgt voor de kinderen en probeert een roman te schrijven. Zijn vrouw Sarah is journaliste. Zakenman Nat is getrouwd met Cassie, die altijd met haar paarden bezig is. De mooie, half Franse Laure en haar man Gerard hebben financiële zorgen.
Op een winteravond dansen Laure en Tom samen op een bal. Plotseling kijken zij elkaar diep in de ogen. Wat begint als een opwindend spel wordt al gauw een hartstochtelijke relatie die, als een steen in een vijver, krachtige rimpelingen veroorzaakt en alle onderlinge verhoudingen op scherp stelt.
Schrijver: Diana Appleyard
Oorspronkelijke titel: Playing with fire
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 978-90-443-1877-7
Uitgever: The House of Books
Sasha's minnaar
Sasha voelt zich gevangen in een gezinsleven dat haar niet langer bevredigt. Ze besluit samen met haar twee beste vriendinnen op vakantie naar Peru te gaan.
Daar, te midden van de mysterieuze overblijfselen van de oude Inca-beschaving, stort Sasha zich vol overgave in een liefdesaffaire met een twintig jaar jongere man. Zijn naam is Miguel. Hij is knap, intelligent en onweerstaanbaar.
Miguel gidst de drie vrouwen door het prachtige berglandschap. De intimiteit van de trektocht en de spirituele weerklank van de Machu Picchu laten bij Sasha een onuitwisbare indruk achter. Ze beseft dat deze vakantie de uitdaging van haar leven is geworden. Maar ze ziet ook in dat ze een keuze moet maken.
Schrijver: Diana Appleyard
Oorspronkelijke titel: Every good woman deserves a lover
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-443-1458-0
Uitgever: The House of Books

Gerelateerde schrijvers