Boekenplank:
Kies
 • Home
 • B
 • Sandra Brown (1)

Boeken van Sandra Brown (1)

Sandra Brown was model, actrice en tv-presentatrice voor ze in 1981 als schrijfster debuteerde. Inmiddels is haar naam synoniem voor romantische spanning. In 2008 werd ze door de International Thriller Writers uitgeroepen tot Thriller Master.

Meer over Sandra Brown (1)

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Laura Jordan, Rachel Ryan, Erin St. Claire

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sandra Brown (1)


Overzicht

 • Als vlinders van vuur - Charade
 • Claire's geheim - French silk
 • De andere vrouw - Mirror image
 • De confrontatie - White hot
 • De laatste troef - Outfox
 • De laatste zet - Sting
 • De obsessie - The crush
 • De prijs van passie - Where there's smoke
 • De verwisseling - The switch
 • Door het vuur - Seeing red
 • Een eenzame ster - Blind tiger
 • Een gevaarlijke vrouw - Exclusive
 • Een hart van kristal - The witness
 • Laat in de nacht - Hello, darkness
 • Nacht van zonde - Fat Tuesday
 • Ontvoerd - Mean streak
 • Op het spel - Friction
 • Overleven - Tailspin
 • Verleidelijk gevaar - Thick as thieves

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls vlinders van vuur
Cat Delaney is met haar vlammende haardos en haar breekbare uiterlijk een opvallende verschijning. Voor haar harttransplantatie was ze een flamboyant en beroemd soapactrice. Nu is ze de drijvende motor achter Cat's Kids, een organisatie die adoptiegezinnen zoekt voor moeilijk opvoedbare kinderen. Cat is erg gelukkig met haar nieuwe leven. Tot ze ontdekt dat alle mensen die op dezelfde dag als zij een ruilhart kregen, plotseling zijn overleden aan een dodelijk 'ongeluk'...

De politie gelooft niet dat er sprake is van opzet. Cat zoekt daarom noodgedwongen hulp bij de macho misdaadauteur Alex Pierce. Cat hoopt dat Alex, een ex-politieman, informatie over haar donor kan achterhalen uit bronnen die voor haar gesloten blijven. Alex is onuitstaanbaar arrogant, maar zo aantrekkelijk dat Cats knieën knikken als ze naar hem kijkt. Ondanks Cats vaste voornemen niet voor Alex' charmes te vallen, wakkeren de vonken van begeerte binnen korte tijd aan tot een verzengend vuur van passie. Dan doet Cat de schokkende ontdekking dat Alex haar opzettelijk heeft verleid...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Charade
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789041001979
Uitgever: Areopagus
Claire's geheim
Zij die de meest elegante, opwindende onderkleding willen dragen die er voor geld te koop is, kunnen terecht bij verzendhuis French Silk. De jonge eigenaresse, Claire Laurent, heeft er hard voor moeten vechten om van haar eigen bedrijf een bloeiende onderneming te maken, Zij is dan ook absoluut niet gediend van schandalen.

Maar de beledigingen en bedreigingen van tv-dominee Jackson Wilde gaan zelfs Claire te ver. Dominee Wilde, die iedere keer in razernij ontsteekt zodra hij de prachtige luxe catalogus van French Silk onder ogen krijgt, moet gestopt worden...

Nu echter kan de fanatieke tv-dominee Claire nooit meer van pornografie en zonde beschuldigen - hij is dood, gruwelijk vermoord. En Claire staat natuurlijk boven aan de lijst van verdachten. Zal Robert Cassidy, de strenge officier van justitie, Claire aanklagen wegens moord? Zal Claire alles verliezen wat haar dierbaar is?

Hoewel Robert steeds sterker overtuigd raakt van Claire's schuld, vindt hij haar zeer aantrekkelijk, met haar goudbruine haren en haar geheimzinnige, krachtige persoonlijkheid. Robert begrijpt niet waarom Claire geen antwoord wil geven op zijn vragen. Wat heeft zij te verbergen?

Robert besluit de overige verdachten aan een nader onderzoek te onderwerpen. Yasmine; Claire's exotische topmodel, die een affaire heeft met een onbekende, getrouwde man... Josh; de verbitterde zoon van de dominee, die zijn gram haalt door met zijn vaders mooie, jonge vrouw naar bed te gaan... En Ariel, Josh's stiefmoeder zelf, die dikke tranen huilt om haar overleden echtgenoot...
French Silk - 1994
Regisseur: Noel Nosseck
Cast: Susan Lucci, Lee Horsley, Shari Belafonte, e.a.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: French silk
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 9789051124644
Uitgever: Areopagus
De andere vrouw
De charmante verslaggeefster Avery Daniels is verbijsterd als zij zwaargewond in een ziekenhuis wakker wordt. Haar hele lichaam doet pijn. Haar gezicht zit in het verband en ze kan niet praten. Uit de gespreksflarden die zij opvangt, hoort ze dat ze een van de weinige overlevenden is van een vliegramp. Avery's verbijstering slaat echter om in paniek als ze beseft dat iedereen haar voor Carol houdt, de egoïstische echtgenote van de beroemde politicus Tate Rutledge. Avery kan niet duidelijk maken dat ze Carol niet is en dat ze de plastische chirurgie die haar 'haar eigen gezicht' zal teruggeven niet wil...

Terwijl ze in het ziekenhuis langzaam van haar verwondingen herstelt, doet Avery een schokkende ontdekking: een van zijn eigen familieleden wil een aanslag op Tate's leven plegen. De journaliste in Avery beschouwt dit als een gouden kans voor een krantenartikel en zij besluit voorlopig als Carol door het leven te gaan om de ontknoping van dichtbij mee te kunnen maken. Ze heeft er echter geen rekening mee gehouden dat ze, ondanks de hoogoplopende ruzies, wanhopig verliefd wordt op de aantrekkelijke Tate. Maar hij is er van overtuigd dat zij de echtgenote is die hij zo verafschuwt.

Avery zet alles op het spel om het leven van de man die zij lief heeft te redden. Zij raakt verstrikt in gevaarlijke intriges en dreigt niet alleen Tate's liefde te verliezen, maar ook haar eigen leven.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Mirror image
Eerste uitgave: 1990
ISBN/EAN: 9789051122916
Ebook: 9789402306880
Uitgever: Areopagus
De confrontatie
Wanneer Sayre Lynch hoort dat haar broer Danny zelfmoord heeft gepleegd, breekt ze haar gelofte om nooit meer naar haar geboorteplaats Destiny terug te keren. Na de begrafenis wil ze meteen vertrekken, maar in plaats daarvan raakt ze verstrikt in het web dat haar tirannieke vader Huff Hoyle, de baas van een ijzergieterij, heeft gesponnen. Sayre merkt al snel dat er niets is veranderd. Haar vader en haar oudere broer, Chris, zijn nog even sluw als altijd.

Maar nu hebben ze een nieuwe compagnon in de misdaad, een uitgekookte advocaat, Beck Merchant genaamd. Al spoedig komt Sayre in nauwer contact met Beck en raakt ze ervan overtuigd dat er zich in Destiny sinistere zaken afspelen...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: White hot
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789044315646
Uitgever: The House of Books
De laatste troef

FBI-agent Drex Easton zit al jaren achter een misdadiger aan die hij ervan verdenkt acht rijke vrouwen te hebben vermoord. De enige overeenkomst tussen de zaken is dat er 'een nieuwe man' in het leven van de slachtoffers zou zijn. Drex is ervan overtuigd dat Jasper Ford, de man die hij kent als Weston Graham, de moordenaar is.

Jasper Ford is sinds kort getrouwd met Talia Shafer, een succesvolle, rijke zakenvrouw. Drex gaat undercover als hun nieuwe buurman, maar er dreigt een onvoorzien probleem: Drex voelt zich enorm aangetrokken tot Talia. Maar is Talia een onschuldig slachtoffer of een medeplichtige?

Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Outfox
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022586082
Ebook: 9789402314670
Uitgever: Boekerij


De laatste zet
Er sloeg een vonk over toen Jordie Bennet en Shaw Kinnard elkaar voor het eerst in de ogen keken. Shaws gevaarlijke uitstraling maakt iets los in de slimme zakenvrouw, maar neemt een onverwachte wending als blijkt dat hij een bountyhunter is met de opdracht haar te doden. Shaw heeft echter andere plannen en ontvoert haar. Hij hoopt dat het hem dichter bij de dertig miljoen dollar brengt die haar broer heeft gestolen.

Shaw is niet de enige die het vermogen achternazit. Vluchtend voor de FBI en een beruchte crimineel, moeten Jordie en Shaw op hun verstand – en elkaar – vertrouwen om in leven te blijven. Maar ook Jordie lijkt niet te vertrouwen. Was zij bij haar broers plannen betrokken of is zij een onschuldige pion? En hoeveel is haar leven werkelijk waard?                         
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Sting
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022582244
Ebook: 9789402309942
Uitgever: Boekerij
De obsessie
Dokter Rennie Newton is een uitstekende chirurg. Wanneer ze gedagvaard wordt om jurylid te sworden, gaat ze in de rechtszaal even kundig te werk als in de operatiekamer. Rennies nauwgezetheid dwingt haar in de strafzaak tegen de beruchte huurmoordenaar Ricky Lozada vrijspraak te eisen. Dat blijkt de meest betreurenswaardige beslissing van haar leven.

De psychopathische Lozada toont zijn dankbaarheid door haar collega te vermoorden. En hij begint Rennie het hof te maken. Moeiteloos dringt hij in elk aspect van haar leven door. Lozada's dreigende schaduw wordt Rennie bijna te veel. Maar ze weigert zijn slachtoffer te zijn en sluit een bondgenootschap met rechercheur Wick Threadgill om de obsessieve killer in de val te laten lopen.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: The crush
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789044310894
Uitgever: The House of Books
De prijs van passie
Dokter Lara Mallory is niet bepaald welkom in het kleine Texaanse dorp Eden Pass. Zij is immers degene die in haar nachtjapon gefotografeerd werd in het huis van senator Clark Tackett, en zo diens carrière verwoestte. Dat was zes jaar geleden, maar de bewoners van Eden Pass - en in het bijzonder Clarks moeder Jody - kunnen Lara niet vergeven. Want vlak na het voorval is Clark onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen. Was het een ongeluk - of zelfmoord?

En nu is Lara terug in Eden Pass. Zonder haar echtgenoot, ambassadeur Randall Porter, die bij een bomaanslag in hun Zuid-Amerikaanse verbanningsoord Montesangre om het leven is gekomen. En zonder haar dochtertje Ashley, die bij die gebeurtenis in haar armen stierf. Maar waarom kiest Lara juist Eden Pass om haar nieuwe medische praktijk te openen?

Jody Tackett, hoofd van Tackett Oil, dat aan een groot deel van de bewoners van Eden Pass werk biedt, is vastbesloten Lara zo snel mogelijk weer kwijt te raken.Ze waarschuwt al haar werknemers vooral niet naar Lara's praktijk te gaan voor medische hulp. Maar de enige die zich daar niets van aantrekt, is haar jongste zoon Key.

Key voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de mooie Lara, hoewel hij haar haat voor wat ze zijn broer Clark heeft aangedaan. En Lara is niet opgewassen tegen zijn woeste mannelijke uitstraling, hoewel zijn beschuldigingen haar kwetsen. Maar voor Lara zich kan overgeven aan hun verboden affaire, is er nog één ding dat ze moet regelen. En in haar hoofd rijpt een levensgevaarlijk plan...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Where there's smoke
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9051125186
Uitgever: Areopagus
De verwisseling
Wat begint als een grap eindigt in een tragedie. Melina vraagt haar tweelingzus Callian haar plaats in te nemen bij een officieel diner. Maar Callian weigert om een zeer persoonlijke reden. Onverwacht eindigt de avond voor Melina in een ware liefdesnacht met een bijzonder aantrekkelijke man. De volgende ochtend staat de politie voor de deur met verschrikkelijk nieuws. Callian is vermoord in haar eigen bed. Op de muren van haar slaapkamer staan obscene woorden geschreven in bloed.

Melina wil de dood van haar zus wreken. Zij is ontevreden met het politie-onderzoek en wantrouwt de autoriteiten die beweren haar te beschermen. Ook haar leven is overduidelijk in gevaar. Melina neemt alleen genoegen met de waarheid...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: The switch
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044305142
Uitgever: The House of Books
Door het vuur

Kerra Bailey weet dat ze haar carrière een enorme boost kan geven door een interview met Franklin Trapper. Deze gedecoreerde ex-legermajoor werd vijfentwintig jaar geleden een held toen er door hem overlevenden waren bij een aanslag in een hotel in Dallas. Jarenlang heeft hij daardoor midden in de publieke belangstelling gestaan, maar ineens verdween hij uit het openbare leven. Nu zet Kerra alles op alles om hem te spreken; zelfs als dat betekent dat ze via zijn zoon, voormalig federaal agent John Trapper, met hem in contact moet komen.

John wil niks van zijn vader weten, maar toch weet Kerra hem zover te krijgen om met haar aan tafel te zitten. Hun interview loopt desastreus af: ze wordt zelf het doelwit van een aanslag. John vreest dat hij alleen door met Kerra samen te werken achter de identiteit van de daders van beide aanslagen kan komen.

Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Seeing red
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022584149
Uitgever: Boekerij


Een eenzame ster

Welkom in Foley, Texas, 1920. Een stad waar louche types, onder leiding van de corrupte burgemeester, de dienst uitmaken...

Texas, 1920. Thatcher Hutton is een oud-soldaat die op weg is naar zijn voormalige cowboyleven in Foley. Eenmaal daar aangekomen blijkt een van de lokale bewoonsters vermist te zijn. Aangezien Thatcher de enige vreemdeling in het dorp is, wordt hij onmiddellijk de hoofdverdachte van de ontvoering. Tussen hem en een vrij leven staan een corrupte burgemeester, een onbetrouwbare sheriff, een beruchte bordeelhoudster, een sluwe dranksmokkelaar, ruziënde oplichters en een jonge weduwe, wier schoonheid een ijzingwekkend karakter verbergt.

Wat voor Laurel Plummer een nieuwe start had moeten zijn, verandert in een tragedie. Compleet platzak maar vastbesloten om het heft in eigen handen te nemen, stort ze zich in de illegale drankenhandel, tot grote afkeer van de mannen die in het dorp de dienst uitmaken. Dankzij haar succes wordt Laurel al snel een doelwit voor concurrenten, die allemaal vergelding willen voor de omzet die ze mislopen. Terwijl het geweld losbarst, bevinden Laurel en Thatcher zich aan verschillende kanten van de illegale drankenhandel. Een oorlog waarin het bloed net zo rijkelijk vloeit als de whisky.

Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Blind tiger
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022595916
Ebook: 9789402319316
Uitgever: Boekerij
Een gevaarlijke vrouw
Zoals iedereen in haar vak, droomt ook de talentvolle maar onbekende televisie-verslaggeefster Barrie Travis van een exclusief interview. Zij is dan ook bijzonder opgewonden wanneer ze onverwacht een uitnodiging ontvangt van de echtgenote van de Amerikaanse president. De prachtige First Lady, Vanessa Merritt, heeft onlangs haar drie maanden oude baby verloren aan wiegendood. Het gehele Amerikaanse volk rouwt met haar mee.

Maar Barrie begrijpt al snel dat Vanessa meer van haar wil dan medeleven. Ze wil hulp omdat ze er van overtuigd is dat haar zoontje geen natuurlijke dood is gestorven. Maar wie zal haar geloven? Dan stuurt de president Vanessa plotseling naar een privé-kliniek waar zij voor niemand meer te spreken is.

Wanhopig zoekt Barrie contact met Gray Bondurant, adviseur van de president, die de politiek abrupt vaarwel heeft gezegd. Misschien wil Gray haar achtergrondinformatie verstrekken over de gang van zaken in het Witte Huis. Heeft de machtigste man van de Verenigde Staten iets te verbergen?

Achtervolgd door talloze geheim agenten, beseft Barrie dat zij een gevaarlijke vrouw is geworden, op het spoor van schokkende geheimen die de Amerikaanse geschiedenis kan veranderen...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Exclusive
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789041006721
Uitgever: Van Reemst
Een hart van kristal
Zij zag teveel... Nu moet ze vluchten voor haar leven...

De man in het ziekenhuisbed knijpt zijn ogen argwanend tot spleetjes. Maar Kendall ziet dat hij zich werkelijk niets meer kan herinneren. Niets! Met verbazingwekkende kalmte zegt ze: 'Hij is mijn man.'

Als door een wonder overleven Kendall Deaton en haar drie maanden oude zoontje Kevin een ernstig auto-ongeluk. En met haar laatste krachten lukt het Kendall zelfs de zwaargewonde bestuurder uit het wrak te redden - een man die zich niets meer kan herinneren. In het ziekenhuis vertelt Kendall dat het slachtoffer haar echtgenoot is. Dan verdwijnt ze, met hem en de baby, in de nacht.

Al meer dan een jaar is Kendall Deaton op de vlucht. Het is een nachtmerrie die begon als een sprookje. Want Kendall, ooit een succesvol advocate in een klein stadje in South Carolina, is de enige getuige van een reeks gruwelijke moorden. En de op wraak beluste daders zijn haar en haar zoontje nu op het spoor...
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: The witness
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789041005373
Uitgever: Van Reemst
Laat in de nacht
Paris Gibson leidt een eenzaam bestaan. Alleen rond middernacht, wanneer zij haar populaire radioprogramma presenteert, komt ze weer tot leven. Haar trouwe luisteraars genieten van haar muziek en vragen advies over hun liefdesproblemen.

Maar een van Paris’ fans – een man die zich Valentino noemt – wordt woest als zijn vriendin hem verlaat. Hij ontvoert het meisje en zal haar binnen 72 uur vermoorden. Daarna is Paris aan de beurt...

In een race tegen de klok werkt Paris samen met misdaadpsycholoog Dean Malloy (de man die ze nooit meer had willen zien) om de gestoorde Valentino op te sporen vóór hij zijn dreigement kan uitvoeren.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Hello, darkness
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789044313147
Uitgever: The House of Books
Nacht van zonde
Carnaval in New Orleans: iedereen is in feeststemming, en een erotische spanning hangt in de lucht. Voor een ex-agent die op de vlucht is voor zijn eigen misdaad, en voor een vrouw die gevangen zit in een liefdeloos huwelijk, biedt carnaval de enige kans op vrijheid - en op elkaar.

Burke Basile is een harde, eerlijke politieman wiens wereld in elkaar stort als zijn beste vriend en collega sterft. Hij neemt ontslag en zweert wraak op de man achter de fatale samenzwering: Pinkie Duvall, een sinistere, flamboyante advocaat die zojuist alweer een moordenaar heeft vrij gekregen.

Remy was nog heel jong toen Pinkie Duvall haar als zijn eigendom begon te beschouwen. Hij draagt de verrukkelijke vrouw op handen, maar eigenlijk is ze niet meer dan zijn gevangene - ze wordt dag en nacht bewaakt. Als de wraakzuchtige Burke met behulp van een list toeslaat en Remy als zijn gijzelaar ontvoert, is Duvall furieus. Burke zit hem al langer in de weg, en nu zal Duvall hem koste wat kost eigenhandig vermoorden.

Burke vlucht met Remy naar zijn blokhut diep in de mistige moerassen van New Orleans. Hij veracht de jonge vrouw om haar huwelijk met Duvall, maar voelt een niet te onderdrukken aantrekkingskracht voor haar - en dat is wederzijds. Na een zinderende nacht in elkaars armen, zien Burke en Remy nog maar één uitweg: een wanhopige confrontatie met Duvall, temidden van de gekte van het carnavalsfeest.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Fat Tuesday
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789041007513
Uitgever: Areopagus


Ontvoerd
Marathonloper Emory Charbonneau verdwijnt tijdens een training in de bergen van North Carolina. Als haar man Jeff, boos na de zoveelste ruzie, veel te laat alarm slaat, is het spoor koud. Letterlijk: mist en zware sneeuwval isoleren de wildernis en maken een zoektocht onmogelijk.

Terwijl de politie Jeff als verdachte begint te zien, komt Emory met hoofdletsel bij in een blokhut. Haar redder beweert dat hij haar in de sneeuw heeft gevonden, maar weigert zijn naam te geven. Wie is deze mysterieuze vreemdeling? Waarom heeft hij haar hier gebracht? Is ze ontvoerd? Kan ze ontsnappen? Wil ze wel weg?
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Mean streak
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022576496
Ebook: 9789402305913
Uitgever: Boekerij
Op het spel
Sinds de dood van zijn vrouw woont Crawford Hunts dochter bij haar grootouders. Om haar terug te krijgen zal hij aan rechter Holly Spencer moeten laten zien dat hij z'n zaken op orde heeft.

Holly twijfelt of de Texas ranger de zorg van de vijfjarige Georgia wel aankan, maar is onder de indruk van zijn effectieve optreden als er een gemaskerde man de rechtbank binnendringt tijdens zijn rechtszitting en zo voorkomt dat Holly door een kogel wordt getroffen.

Zijn temperament zorgt er echter voor dat Crawford alles op het spel zet om de schutter te pakken te krijgen. Niet alleen riskeert hij zijn voogdijzaak, maar ook Holly's baan. Zij moet niet alleen worden beschermd tegen de schutter, maar ook tegen de groeiende aantrekkingskracht tussen haar en Crawford.
Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Friction
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022579916
Ebook: 9789402308457
Uitgever: Boekerij
Overleven

Rye Mallett is een van de beste piloten ter wereld. Hij kan overal heen vliegen, op ieder moment, per direct en door de ergste weersomstandigheden. Op een nacht stijgt hij op, terwijl geen enkele andere piloot dat zou doen, om een zwarte, beveiligde kist af te leveren aan ene Dr. Lambert.

Eenmaal geland wordt hij opgewacht door Dr. Brynn O’Neal, een bijzonder aantrekkelijke arts die beweert dat ze door Lambert is gestuurd. Ze weigert te vertellen wat er in de kist zit, maar één ding is duidelijk: zij is niet de enige die het wil hebben.

Samen raken Rye en Brynn verwikkeld in een race tegen de klok om de kist op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen?

Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Tailspin
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022586600
Ebook: 9789402312836
Uitgever: Boekerij
Verleidelijk gevaar

Twintig jaar geleden pleegden vier mannen een bijna perfecte overval en maakten daarbij een half miljoen dollar buit. Maar toen ging alles mis: een van hen belandde in het ziekenhuis, een ander werd opgepakt en nummer drie werd vermoord. De vierde man, de vermoedelijke moordenaar, verdween spoorloos.

Jaren later probeert Arden Maxwell, de dochter van de man die de dans ontsprong, achter de waarheid over de verdwijning van haar vader te komen. Twee van haar vaders medeplichtigen houden haar scherp in de gaten: een corrupte officier van justitie en Ledge Burnet.

Ledge was nog maar een rebellerende tiener toen hij werd meegesleept in de overval, en heeft nooit geloofd dat Ardens vader verantwoordelijk was voor de moord. Samen proberen ze de gebeurtenissen van toen te reconstrueren, maar de aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen gaat een steeds grotere rol spelen. Is het tijd om het verleden achter zich te laten en zich te richten op de toekomst?

Schrijver: Sandra Brown (1)
Oorspronkelijke titel: Thick as thieves
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022592502
Ebook: 9789402316254
Uitgever: Boekerij