Boekenplank:
Kies

Boeken van Jan Coffey

Meer over Jan Coffey

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Jan Coffey


Overzicht

  • Tot op het bot - Trust me once
  • Verterend vuur - Twice burned
  • Vijandig verleden - Fourth victim

gedetailleerd overzicht

OverzichtTot op het bot
Na haar terugkeer van een reis naar het buitenland ontdekt advocate Sarah Rand dat de kranten vol staan met verslagen over een moord - op haar! Verbijsterd stelt ze vast dat het echte slachtoffer haar vriendin Tori is, die tijdens haar afwezigheid in haar appartement logeerde. Niemand weet dat Sarah nog in leven is... behalve de moordenaars.
Ten einde raad zoekt Sarah antwoorden op haar vragen. Waarom wordt haar baas, een vooraanstaand rechter, de moord in de schoenen geschoven? Wat heeft zij, of weet zij in hemelsnaam dat zo belangrijk is dat iemand haar ervoor wil vermoorden? Welke rol speelt haar ex-verloofde in dit angstaanjagende spel?
Terwijl het gevaar steeds dichterbij komt, wordt Sarah gedwongen de hulp van Owen Dean in te roepen, een man die ze nauwelijks kent en die zijn eigen geheimen heeft. Maar als ze in leven wil blijven, heeft ze iemand nodig die ze kan vertrouwen...
Schrijver: Jan Coffey
Oorspronkelijke titel: Trust me once
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 978-90-8550-108-4
Uitgever: Mira Books
Verterend vuur
Na de verschrikkelijke dood van haar ouders ontvlucht Lea Hardy het bekrompen Stonybrook. Voor Ted, haar broer, is dat moeilijker: hij heeft zich helemaal gesetteld in het stadje. Toch probeert ook hij een nieuw leven op te bouwen, tot hij op geheimen stuit die niet onthuld mogen worden - wat tot de dood van zijn ex-vrouw en hun dochtertjes leidt. Hij wordt beschuldigd van moord op zijn gezin en veroordeeld tot de doodstraf. Overmand door zijn verlies, aanvaardt hij zijn lot.

Lea niet. Gesterkt door anonieme brieven waarin wordt beweerd dat Ted onschuldig is, keert ze terug naar haar ouderlijk huis om te proberen haar broer van de dood te redden. Maar in Stonybrook blijkt men reikhalzend uit te kijken naar zijn executie - die de deksel op de beerput voorgoed moet sluiten - en loopt ze stuk op een muur van onwil.

De enige tot wie ze zich nog kan wenden, is Mick Conklin, haar buurman, tot wie ze zich aangetrokken voelt, maar die ze niet durft te vertrouwen. Toch heeft ze meer dan ooit een bondgenoot nodig, want moord is geen onbekende in Stonybrook...

Schrijver: Jan Coffey
Oorspronkelijke titel: Twice burned
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789034752048
Uitgever: Harlequin
Vijandig verleden
Het was nieuws dat de wereld schokte: een sekte in New Mexico koos massaal voor zelfdoding, en slechts een handvol sekteleden ontsprong deze dodelijke dans. Onder hen was Kelly Stone, destijds twaalf jaar en vanaf dat moment wees. Nu, twintig jaar later, is ze moeder van een driejarige dochter en runt ze een pension. Ze leidt een rustig bestaan, hoewel de nachtmerries nooit echt verdwenen zijn.

Ook politieman Ian Cambell heeft het drama nooit helemaal kunnen loslaten. Als in korte tijd twee van de overlevende sekteleden onder verdachte omstandigheden sterven, besluit hij een onderzoek in te stellen en komt hij uiteindelijk in Kelly's pension terecht.

Daar ontdekt hij al snel dat niets is wat het lijkt, en dat schijnbaar onschuldige personen duistere motieven blijken te hebben...

Schrijver: Jan Coffey
Oorspronkelijke titel: Fourth victim
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789034752406
Uitgever: Harlequin