Boekenplank:
Kies

Boeken van Sharon Sala

Meer over Sharon Sala

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Dinah McCall

Geboren: 1943

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sharon Sala


Overzicht

  • De enige getuige - Butterfly
  • Verdwenen jaren - Remember me

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe enige getuige
China Brown is stomtoevallig getuige van de brute moord op een paparazzo. Als de moordenaar haar opmerkt, aarzelt hij geen seconde en schiet hij haar neer. De zwangere China overleeft de aanslag, maar verliest wel haar ongeboren baby.

Rechercheur Ben English, die haar in het ziekenhuis bezoekt, weet meteen dat hij tot het uiterste zal gaan om te voorkomen dat hij haar kwijtraakt. Deels omdat hij China nodig heeft om te helpen bij het oplossen van de moord, maar ook omdat hij zich onmiddellijk tot haar aangetrokken voelt. Hij belooft haar de moordenaar van haar kindje te vinden.

Korte tijd later worden met hetzelfde wapen nog twee moorden gepleegd. Wanneer bovendien bekend wordt dat de getuige van de eerste aanslag nog in leven is, loopt China gevaar. Ben moet haar beschermen, en dat is voor hem net zo belangrijk als zijn belofte om de dader op te sporen...
Schrijver: Sharon Sala
Oorspronkelijke titel: Butterfly
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789034751263
Uitgever: Harlequin
Verdwenen jaren
Clay LeGrands wereld stort in op de dag dat zijn vrouw Frankie spoorloos verdwijnt. Wat is er in godsnaam gebeurd? Is ze weggelopen, ontvoerd? Heeft ze hem verlaten voor een andere man?

Twee jaar later, wanneer hij thuiskomt van zijn werk, treft hij Frankie tot zijn verbijstering slapend in hun bed aan. Ze blijkt gewond, heeft sporen van injecties op haar armen en kan zich niets herinneren van de afgelopen jaren. De enige aanwijzing is een vreemde tatoeage in haar nek.

Hoewel ze allebei hun best doen de draad van hun huwelijk weer op te pakken, kunnen de vele vragen niet onbeantwoord blijven. Zeker niet wanneer Frankie nachtmerries begint te krijgen en Clay haar erop betrapt dat ze een pistool heeft gekocht.
Schrijver: Sharon Sala
Oorspronkelijke titel: Remember me
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789085500544
Uitgever: Mira Books