Boekenplank:
Kies

Boeken van Laura Caldwell

Meer over Laura Caldwell

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1967 / Overleden: 2020

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Een schone lei - A clean slate
  • Vermoorde onschuld - The Rome affair

Izzy McNeil

  1. Vuurproef - Red hot lies
  2. Onder vuur - Red blooded murder
  3. Voor heter vuren - Red, white & dead
  4. Moordplan - Claim of innocence
  5. Te kwader trouw - Question of trust
  6. Valse opzet - False impressions

Dubbel uitgegeven titels

  • Even overnieuw - zie Een schone lei
  • Oeps, vergeten! - zie Een schone lei
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen schone lei
Vijf maanden. Weg! Kelly McGraw kan zich er niets meer van herinneren. En dat terwijl er toch dramatische dingen zijn gebeurd: haar zusje is overleden, haar vriend heeft hun relatie beëindigd en ze is ontslagen. Bovendien schijnt ze ook nog haar droomhuis te hebben verkocht.

Omdat ze toch ergens moet beginnen, neemt Kelly voor het gemak maar aan dat stress de oorzaak van haar geheugenverlies is geweest. Ze gaat in therapie en besluit haar leven voortaan vorm te geven zoals zij dat wil. Een stage bij een controversiële fotograaf? Precies wat ze nodig heeft. Uitgaan met haar ex? Moet kunnen. Een one-night stand? Was ooit tegen haar principes, maar nu wil ze alles een keer proberen. Want waarom zou ze niet met een schone lei beginnen?

Haar aanpak werkt, en langzaam maar zeker krabbelt Kelly uit het dal omhoog. Maar dan gooit een verbijsterende ontdekking roet in het eten...
 

* Dit boek is ook uitgegeven onder een andere titel (zie dubbel uitgegeven titels).

Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: A clean slate
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789085509646
Uitgever: Red Dress Ink
Vermoorde onschuld
Een affaire hebben tijdens een zakenreis in Rome is niet zoals het hoort, maar dat kan Rachel Blakely niet schelen. Sinds haar man Nick heeft opgebiecht dat hij is vreemdgegaan, staat hun relatie onder druk. Haar uitspatting met een Italiaanse schilder geeft haar het gevoel dat de rekening is vereffend.

Op aanraden van haar vriendin Kit, die is meegereisd naar Rome, besluit ze haar avontuurtje voor Nick te verzwijgen en de draad van haar leven en huwelijk op te pakken. Terug in Chicago lijkt dit te lukken. Ze geniet van haar werk en de liefde tussen haar en Nick bloeit weer op.

Dan laat Kit van zich horen. Ze eist geld, want anders zal ze Nick vertellen wat er in Rome is voorgevallen. Daar blijft het niet bij: tot Rachels verbijstering blijkt Kit vastbesloten om haar te gronde te richten. Wanhopig probeert ze te ontsnappen uit deze nachtmerrie, maar dat valt niet mee. Want iedereen is schuldig, en iedereen heeft geheimen. Oók zij...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: The Rome affair
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789034753571
Ebook: 9789402514384
Uitgever: Harlequin

Izzy McNeilVuurproef
Advocate Izzy McNeil staat op het punt te gaan trouwen. Haar verloofde Sam en zij zijn bezig met de laatste voorbereidingen van hun bruiloft als Sam spoorloos verdwijnt. Op dezelfde avond wordt Forester Pickett, haar belangrijkste cliënt, dood gevonden én blijkt er dertig miljoen aan aandelen te zijn verdwenen uit zijn kluis. De kluis waar alleen Sam toegang toe had.

Vanaf dat moment verdwijnen een voor een al Izzy's zekerheden. Ze raakt haar baan kwijt. Er wordt ingebroken in haar appartement. En op straat wordt ze voortdurend achtervolgd.

Eén ding is duidelijk: als ze de waarheid wil achterhalen over Sams verdwijning en Foresters dood, moet ze angstaanjagende grenzen overschrijden. Haar enige houvast is haar liefde voor Sam, maar hoe dieper ze graaft, hoe onontkoombaarder de conclusie: ze kent Sam niet zo goed als ze dacht...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: Red hot lies
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789402701104
Ebook: 9789402511741
Uitgever: HarperCollins
Onder vuur
Izzy is haar baan als advocate kwijt, waarmee ze afscheid moet nemen van haar vertrouwde wereldje. Eerst krijgt ze een klus als privédetective (undercover in een lingeriezaak) en vervolgens begint ze een carrière bij een nieuw televisiestation.

Daarnaast staat haar liefdesleven volledig op zijn kop. Haar verloving met Sam is verbroken, maar echt uit is het niet. Een oude vriend wil opeens meer dan vriendschap, en een nieuwe vlam blijft maar opwindende sms'jes sturen.

De chaos is compleet als ze vervolgens ten onrechte wordt aangewezen als de hoofdverdachte in een gruwelijke moordzaak. Ze heeft een idee wie de ware moordenaar is en is vastberaden om hem te ontmaskeren. Op de hielen gezeten door een zeer vasthoudende rechercheur, de verzamelde roddelpers en een paar minnaars, slaat Izzy een weg in die haar leven opnieuw volkomen zal veranderen...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: Red blooded murder
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789034752635
Ebook: 9789461702883
Uitgever: HarperCollins
Voor heter vuren
Af en toe klust advocate Izzy McNeil bij als privédetective. Het gaat mis als ze probeert het aan te leggen met gangsterbaas Dez Romano, van wie de FBI vermoedt dat hij connecties heeft met de Italiaanse camorra. Een van zijn handlangers herkent haar, en dus zit er nog maar één ding op: de benen nemen.

Op de vlucht voor het tweetal wordt ze op het nippertje uit hun klauwen gered door een onbekende, die meteen daarna weer verdwijnt. Boo noemde hij haar. Izzy is verbijsterd, want alleen haar vader gebruikte die naam. Maar die is al twintig jaar dood, omgekomen bij een helikopterongeluk. Leeft haar vader nog?

In de hoop antwoord te krijgen van zijn zus Elena, én om verder onderzoek te doen naar de camorra, vertrekt Izzy naar Italië. Onwetend van het feit dat al haar stappen door Dez Romano worden gevolgd...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: Red, white & dead
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789034752659
Ebook: 9789461702906
Uitgever: HarperCollins
Moordplan
Advocate Izzy McNeil is al een jaar uit de running wanneer een vriendin haar vraagt of ze wil assisteren bij een moordzaak. Voor Izzy komt dit verzoek op een goed moment: haar privéleven is een rommeltje, en ze kan wel wat afleiding gebruiken. Bovendien vindt ze het heerlijk om zich weer eens ouderwets in een zaak vast te bijten - vooral een ingewikkelde zaak als deze.

Het is de bedoeling dat Izzy de verdediging van Valerie Solara op zich gaat nemen. Valerie is beschuldigd van moord - ze zou haar beste vriendin hebben vergiftigd omdat ze verliefd zou zijn geweest op de man van die vriendin. Valerie beweert dat ze onschuldig is en Izzy is bereid haar te geloven - tot ze het akelige gevoel krijgt dat haar verdachte iets verbergt.

Izzy gaat op onderzoek uit om vast te stellen wat er nou precies aan de hand is. Voor ze het weet komt ze terecht in een wereld waar weinig is wat het lijkt en waarin mensen heel ver gaan om te krijgen wat ze willen...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: Claim of innocence
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034752994
Ebook: 9789461991034
Uitgever: Harlequin
Te kwader trouw
In haar werk is advocaat Izzy McNeil gewend alle toevalligheden uit te zoeken en met elkaar in verband te brengen, maar in haar privéleven is dat een ander verhaal. Wanneer er in haar appartement wordt ingebroken, vlak nadat haar vriend Theo bij haar is ingetrokken, gaat er geen extra alarmbel rinkelen. Ook niet wanneer Theo wordt gearresteerd voor fraude.

Pas wanneer haar buurvrouw dood in háár appartement wordt aangetroffen, kan ze niet langer negeren dat er meer aan de hand is dan zomaar een reeks verschrikkelijke gebeurtenissen. Dan pas gaat ze vraagtekens zetten bij een aantal dingen. Want waarom werd Theo eigenlijk een hypotheek geweigerd toen hij een huis wilde kopen? Was hij de laatste tijd niet vaak opmerkelijk stil? En waar duidde de onbekende man op die haar in een restaurant op niet erg subtiele wijze waarschuwde dat Theo eindelijk eens zijn verantwoordelijkheid moest nemen?

Ondanks alles blijft ze in zijn onschuld geloven en slaat ze alle waarschuwingen in de wind. Zelfs wanneer ze door dat vertrouwen haar eigen leven in gevaar lijkt te brengen...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: Question of trust
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034753076
Ebook: 9789461993595
Uitgever: Harlequin


Valse opzet
Advocaat Izzy McNeil aarzelt even, maar kan de meer dan interessante klus als privédetective waarvoor ze gevraagd wordt niet weigeren. Gelukkig kan ze een paar weken vrijaf nemen bij het strafpleiterskantoor waar ze werkt.

Schilderijen uit de galerie van Madeline Saga, waarvan ze zeker wist dat ze echt waren, blijken bij de verkoop vervalsingen te zijn. Izzy zal als haar assistente door het leven gaan om te achterhalen hoe dit mogelijk is. Het duurt niet lang voor ze ontdekt dat er veel meer aan de hand is. Madeline wordt belasterd en heeft het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden. Alles wijst erop dat het iemand niet om de schilderijen gaat, maar om Madeline zelf en dat de schilderijen een middel tot een hoger doel zijn.

Er is maar één persoon die Izzy genoeg vertrouwt om bij te rade te gaan: detective Damon Vaughn. Samen met hem gaat ze op zoek naar degene die alles in het werk stelt om Madelines leven te verwoesten. Eén ding wordt steeds duidelijker: Madelines belager is iemand die veel dichter bij haar staat dan ze denkt...
Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: False impressions
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789034753267
Ebook: 9789461999474
Uitgever: Harlequin

Dubbel uitgegeven titelsEven overnieuw

Zie voor de beschrijving van dit boek: Een schone lei.

Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: zie Een schone lei
Eerste uitgave: 2003
Ebook: 9789402753561
Uitgever: HarperCollins
Oeps, vergeten!

Zie voor de beschrijving van dit boek: Een schone lei.


Schrijver: Laura Caldwell
Oorspronkelijke titel: zie Een schone lei
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789034797056
Uitgever: Red Dress Ink