Boekenplank:
Kies

Boeken van Lynda Curnyn


Overzicht

  • Doorgaan na Derrick - Confessions of an ex-girlfriend
  • Mag ik deze houden? - Engaging men
  • Ouder, wijzer, blonder - Bombshell

gedetailleerd overzicht

OverzichtDoorgaan na Derrick
Het zit Emma Carter allesbehalve mee:
- Haar (ex-?) vriend heeft een Gouden Toekomst voor de boeg, aan de andere kant van het land en zonder haar.
- Haar baantje op de redactie van een bruidsblad wil maar geen Flitsende Carrière worden.
- Haar kapper verkeert in Hogere Sferen en heeft zijn schaar aan de wilgen gehangen.
Vijf kilo hardnekkig overgewicht, dat is alles wat Emma heeft overgehouden aan haar relatie met de man die ze twee jaar lang als de Ware zag. Met die ballast hoeft ze op het gebied van romantiek niet veel te verwachten, denkt ze. En dat terwijl iedereen om haar heen plotseling over trouwen begint en alles haar pijnlijk duidelijk maakt dat singles niet meetellen in deze wereld. Help!
'Bekentenis: bij een redactievergadering heb ik een keertje voor de grap gezegd dat elke vrouw op haar dertigste een volledige uitzet cadeau moet krijgen, trouwerij of geen trouwerij. Nou iedereen staarde me aan alsof ik gestoord was. Ik ben eenendertig, verdorie, heb ik zo langzamerhand nog geen recht op een gratis pannenset?'
Schrijver: Lynda Curnyn
Oorspronkelijke titel: Confessions of an ex-girlfriend
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-347-9693-0
Uitgever: Red Dress Ink
Mag ik deze houden?
Ken je die types? Die kerels die het nog snel eventjes met jou doen, een maandje of twee, drie? Die je dan aan de kant zetten en zes weken later opeens aankondigen te gaan trouwen met Miss Perfect? Ja? Welkom. Je bent nu officieel lid van de Vereniging Tegen Klemmende Dekseltjes. Een warm applaus voor onze gastvrouw van vanavond: Angie DiFranco!
Angie heeft niet één, niet twee, maar drie getrouwde exen. Kijk, eentje, ach - dat gebeurt ons allemaal wel eens. Twee - oké, kan voorkomen, Maar drie?! Dan wordt het een erekwestie.
Angies vriendin Michelle legt uit: 'Je bent een hele tijd bezig een potje open te krijgen, en er komt geen beweging in. Maar ja hoor, de volgende aan wie je het geeft draait het dekseltje er zo af, zonder enige moeite. Ik bedoel, je denkt toch niet dat Jennifer Aniston, leuk haar of niet, Brad Pitt te pakken zou hebben gekregen zonder de Gwyneth-factor, of wel? Precies. En daar gaan we dus iets aan doen. Ga je mee?'
Schrijver: Lynda Curnyn
Oorspronkelijke titel: Engaging men
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-347-9699-X
Uitgever: Red Dress Ink
Ouder, wijzer, blonder
Ze heeft meer schoenen dan de gemiddelde filmster en een huidverzorgingssysteem waarvan Madonna in zwijm zou vallen. En toch... toch ontbreekt er iets in het leven van Grace Noonan (34).
Haar laatste date wist niet hoe snel hij weg moest komen na de ontdekking van een miniem scheurtje in het condoom. Bij Roxanne Dubrow, het cosmeticabedrijf waar ze werkt, zijn vrouwen van boven de dertig ineens not done. En de zoektocht naar haar biologische moeder loopt op niets uit.
Wat nu? Een baby? Een andere baan? Of gewoon verliefd worden - maar dan op een écht leuke man? Eén ding is zeker: Grace gaat niet bij de pakken neerzitten. Blondes have more fun, tenslotte, door schade en schande word je wijs en voor liefde ben je nooit te oud!
Schrijver: Lynda Curnyn
Oorspronkelijke titel: Bombshell
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-8550-962-9
Uitgever: Red Dress Ink

Gerelateerde schrijvers