Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Senate

Meer over Melissa Senate

Genre: Roman

Geboren: 1965

Verenigde Staten

Website: http://melissasenate.com/


Overzicht

  • Date, Jane, date! - See Jane date
  • Mijn zusjes en ik - The Solomon sisters wise up
  • Trouw jij of trouw ik? - Whose wedding is it anyway?

gedetailleerd overzicht

OverzichtDate, Jane, date!
Daar sta je dan. Je bent 28, single, en hebt zojuist je nichtje wijsgemaakt dat je een date meebrengt naar haar bruiloft. Haar miljoenenbruiloft in New Yorks duurste hotel, waar jij bruidsmeisje bent. En waar ook je grootste vijand aanwezig zal zijn - de semi-beroemde (G)natasha, die op de middelbare school al je vriendjes (oké, potentiële vriendjes) afpikte. Dezelfde (G)natasha die jij, in je eeuwigdurende rol als assistent-redactrice, moet begeleiden bij het schrijven van haar wereldschokkende (maar niet heus) memoires. 'Jaaaa,' gilt je nichtje Dana. 'Dan kunnen jullie leuk met zijn viertjes aan één tafeltje zitten!' Je hebt nog twee maanden...
Schrijver: Melissa Senate
Oorspronkelijke titel: See Jane date
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-347-9694-9
Uitgever: Red Dress Ink
Mijn zusjes en ik
Waar ga je heen als je onverwacht zwanger blijkt te zijn en je vriend in paniek de benen neemt? Bij wie klop je aan als je je echtgenoot bovenop je yogalerares aantreft, in een houding die niets met ontspanningsoefeningen te maken heeft? Wat doe je als je zeker weet dat je niet met je vriend wil trouwen, maar geen idee hebt waarom eigenlijk niet? Dan ga je naar je vader! En dat is dus ook precies wat Sarah, Ally en Zoe doen. Alleen hebben ze geen van drieën op de aanwezigheid van de andere twee gerekend... en dat is lastig, want zo goed kunnen ze niet met elkaar overweg. Toch is het maar goed dat je niet alles van tevoren kunt plannen. Want al snel komen de zusjes erachter dat gedeelde sores inderdaad halve sores is, en dat je als drietal veel sterker staat dan in je eentje. Dat kan handig zijn, bijvoorbeeld op het moment dat vaderlief aankondigt dat hij wil trouwen met zijn veel te jonge vriendin! * Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Lang leve de zusjes Solomon!
Schrijver: Melissa Senate
Oorspronkelijke titel: The Solomon sisters wise up
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 90-8550-965-3
Uitgever: Red Dress Ink
Trouw jij of trouw ik?
Wat zou je doen als je een droombruiloft ter waarde van 100.000 dollar aangeboden krijgt? Ja zeggen natuurlijk! Zo denkt Eloise Manfred er ook over. Het enige wat ze voor die gratis droombruiloft hoeft te doen, is meewerken aan een reportage in Wow Weddings, een trendy trouw-glossy, waarin zij zal schitteren als Moderne Bruid. Geen probleem, toch? Wat ze niet weet is dat ze voor het altaar zal moeten verschijnen in een knalgele gevederde jurk, waarin ze meer weg zal hebben van een enorme kanarie dan een blozende bruid. Of dat ze op de grote dag een trouwring van een onbekend soort roestig metaal aan de vinger van haar aanstaande zal schuiven onder het toeziend oog van in latex gehulde bruidsmeisjes. Natuurlijk moet ook de familie van de Moderne Bruid in de reportage meespelen. Sterker nog, het is een absolute must dat de toekomstige bruid op de kiek wordt gezet, omringd door blije familieleden. Geen probleem, toch? Ja, zeker wel! Eloise heeft namelijk geen familie. Dat wil zeggen, haar moeder is overleden, haar vader heeft ze sinds haar vijfde niet meer gezien en haar überhippe broer is te druk met zijn eigen snelle leventje. Een droombruiloft, zeiden ze toch? Maar van wie dan?
Schrijver: Melissa Senate
Oorspronkelijke titel: Whose wedding is it anyway?
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-347-9718-X
Uitgever: Red Dress Ink

Gerelateerde schrijvers