Boekenplank:
Kies

Boeken van Karen Rose

Karen Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland. Ze maakte op achtjarige leeftijd kennis met het thrillergenre toen ze per ongeluk een boek van Edgar Allen Poe las en vervolgens jaren last had met slapen.

Meer over Karen Rose

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Karen Rose


Chicago

 1. Niemand zeggen - Don't tell
 2. In het vizier - I'm watching you
 3. Niets te vrezen - Nothing to fear
 4. Nergens veilig - You can't hide
 5. Tel tot tien - Count to ten

Raleigh

 1. In de val - Have you seen her?

St. Petersburg, Florida

 1. Wreed weerzien - Dirty secrets

Philadelphia / Atlanta

 1. Sterf voor mij - Die for me
 2. Schreeuw voor mij - Scream for me
 3. Moord voor mij - Kill for me

Minneapolis

 1. De dood in haar ogen - I can see you
 2. De mond gesnoerd - Silent scream

Baltimore

 1. Van mij alleen - You belong to me
 2. In vertrouwen - No one left to tell
 3. Heb je me gemist? - Did you miss me?
 4. Verbroken stilte - Broken silence (ebook only)
 5. Over de schreef - Watch your back
 6. Het kwaad in jou - Monster In the closet
 7. In alle onschuld - Death is not enough

Cincinnati

 1. Op de hielen - Closer than you think
 2. In het donker - Alone in the dark
 3. Op het spel - Every dark corner
 4. De duistere kant - Edge of darkness
 5. Uit de schaduw - Into the dark

Sacramento

 1. Op de vlucht - Say you're sorry
 2. Genoeg gezegd - Say no more
 3. Zonder angst - Say goodbye

New Orleans

 1. Vijf voor twaalf - Quarter to midnight
 2. In diepe wateren - Beneath dark waters

San Diego

 1. Wrede leugens - Cold blooded liar

Indeling series op basis van de website van Karen Rose

De boeken van Karen Rose behoren allen tot de Romantic Suspense Serie. Zij kunnen echter onderverdeeld worden naar de locatie waar de gebeurtenissen plaatsvinden. De locaties staan niet op alfabetische volgorde, maar op volgorde waarin de gebeurtenissen plaatsvinden.

Raleigh
St. Petersburg, Florida
San Diego

gedetailleerd overzicht

ChicagoNiemand zeggen
De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van haar zoon Tom. Voorzien van een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, heeft ze als Caroline Stewart een solide leven opgebouwd. De nachtmerrie die ze negen jaar geleden verliet raakt steeds verder op de achtergrond. Ze lijkt er zelfs in te slagen een liefdesrelatie op te bouwen met Max Hunter, hoogleraar aan de universiteit waar ze werkt.

Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar - en alles en iedereen om haar heen - vernietigd heeft...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Don't tell
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789026139635
Ebook: 9789026139659
Uitgever: De Fontein
In het vizier
Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven stuurt en die precies lijkt te weten wat ze denkt en waar ze is. Behalve een stalker is hij ook levensgevaarlijk, want hij heeft zich ten doel gesteld criminelen te vermoorden die Kristen niet veroordeeld heeft kunnen krijgen.

Maar het gevaarlijkste is dat hij Kristens diepste geheim kent. Een geheim dat haar er tot nu toe van weerhield in te gaan op de avances van Abe Reagan, de rechercheur die haar bijstaat sinds ze doodsbedreigingen ontving.

Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: I'm watching you
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789026143687
Ebook: 9789026143694
Uitgever: De Fontein
Niets te vrezen

Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt.

Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor haar gevangenisstraf. Het ontvoeren van een 11-jarige jongen is daarin nog maar de eerste stap.

Dana krijgt steeds meer achterdocht bij Sue's verhaal en zodra er in haar buurt gruwelijke moorden worden gepleegd, weet Dana dat dit nog slechts het begin is...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Nothing to fear
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026143700
Ebook: 9789026143717
Uitgever: De Fontein
Nergens veilig

Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft.

Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt om een lijst potentiële slachtoffers. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs?

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: You can't hide
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789026147760
Ebook: 9789026147777
Uitgever: De Fontein
Tel tot tien

Reed Solliday heeft in zijn lange carrière bij de brandweer van Chicago nog nooit zoiets meegemaakt als de recente uitbraak van woningbranden. De branden zijn heftig, en nemen snel in aantal toe. De brandstichter lijkt bovendien op persoonlijke wraak uit. Want bij elke nieuwe brand zijn mensen waar Reed en zijn nieuwe geliefde rechercheur Mia Mitchell van houden, het slachtoffer.

De dader lijkt uit op dood en vernietiging en lijkt niet te stoppen. De tijd tikt...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Count to ten
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789026147784
Ebook: 9789026147791
Uitgever: De Fontein

RaleighIn de val
Speciaal agent Steven Thatcher heeft gezworen de seriemoordenaar die actief is in het kleine stadje waar hij woont, in te rekenen. Het onderzoek vergt al zijn tijd, maar zijn familie heeft hem ook nodig. Hij is onlangs weduwnaar geworden en hij maakt zich grote zorgen over zijn zoon Brad, op wie hij de grip verliest.

Het lichtpuntje in zijn leven is Jenna, een docent van zijn zoon. Zij is mooi en bedachtzaam, en heel langzaam ontwikkelt zich een liefdesaffaire tussen de twee. Precies op het moment dat hun prille relatie lijkt te kunnen gaan werken, zet de seriemoordenaar zijn val. In de hoop Jenna daarin te kunnen laten lopen...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Have you seen her?
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789026139666
Ebook: 9789026139673
Uitgever: De Fontein

St. Petersburg, FloridaWreed weerzien
Wreed weerzien is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt.
Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde.

Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reünie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Dirty secrets
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026137327
Ebook: 9789026137334
Uitgever: De Fontein

Philadelphia / AtlantaSterf voor mij
Nader mij...

Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer hij het graf ontdekt van een jonge vrouw, wier handen zo zijn gepositioneerd dat het lijkt of ze bidt. Ciccotelli roept de hulp in van archeologe Sophie Johannsen om vast te stellen wat er verder onder de bevroren grond ligt.

En ondanks haar jarenlange ervaring kan niets haar voorbereiden op hetgeen ze vinden: een met exacte precisie vormgegeven matrix van graven. De lichamen die ze vinden zijn op een speciale manier gearrangeerd en de slachtoffers zijn op gruwelijke wijze gemarteld. Er zijn echter ook nog lege graven... de moordenaar is nog niet klaar.

Schreeuw voor mij...

Hij is wreed en berekenend en is heer en meester van een ziek spel. Zelfs met de politie op zijn hielen speelt hij door. Hij heeft nog één schreeuw nodig. Er is nog één graf leeg...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Die for me
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789026124983
Ebook: 9789026134531
Uitgever: De Fontein
Schreeuw voor mij
In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht is ernstig verminkt en aan haar teen zit een mysterieus sleuteltje gebonden.

FBI-agent Daniel Vartanian wordt op de zaak gezet, ook al is hij nog ernstig getraumatiseerd door de recente dood van zijn ouders, die werden omgebracht door zijn broer, de seriemoordenaar Simon Vartanian.

Dan worden er nog meer lichamen gevonden, en de moorden vertonen opvallend veel gelijkenissen met de moord op Alicia Tremayne, dertien jaar daarvoor. Het lijkt erop dat er een copycat-seriemoordenaar actief is die geen fouten maakt - totdat de tweelingzus van Alicia in het stadje opduikt...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Scream for me
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789026125263
Ebook: 9789026134524
Uitgever: De Fontein
Moord voor mij
Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen...

Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. Samen met Luke Papadopoulos probeert ze de daders op te sporen voordat nog meer meisjes aan hun gruwelpraktijken ten prooi vallen.

De zaak leidt hen naar schimmige internetchatrooms en naar een duistere wereld vol geweld, chantage en prostitutie. Ze komen een gigantisch netwerk van vrouwenhandelaars op het spoor dat zo complex in elkaar steekt dat het onmogelijk is nog te weten wie er te vertrouwen valt en wie niet. En de gewetenloze moordenaars doen er alles aan om te zorgen dat het spoor niet naar hen leidt, en daarbij ontzien ze niemand...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Kill for me
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789026127472
Ebook: 9789026132582
Uitgever: De Fontein

MinneapolisDe dood in haar ogen
Tijdens een brute aanval in het verleden werd het gezicht van psychologe Eve Wilson verminkt. Doodsbang trok ze zich terug in de virtuele realiteit op internet, waar ze kon zijn wie ze maar wilde. Inmiddels zijn haar littekens vervaagd en durft ze de wereld weer tegemoet te treden.

Dan maken verschillende deelnemers aan het onderzoek waaraan ze werkt plotseling een eind aan hun leven. Rechercheur Noah Webster vermoedt echter dat er een seriemoordenaar achter de sterfgevallen zit en schakelt Eve's hulp in om te achterhalen welke zieke geest verantwoordelijk is voor deze gruweldaden. Samen betreden ze een schaduwwereld van mysterieuze identiteiten en verborgen verleiding, en raken ze verwikkeld in het gevecht van hun leven.
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: I can see you
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789026194177
Ebook: 9789026133985
Uitgever: De Fontein
De mond gesnoerd
Vier studenten stichten brand in een leegstaand gebouw. Wanneer ze tot hun verbijstering een meisje op de bovenste verdieping in paniek op het raam zien bonken, realiseren ze zich wat ze hebben aangericht en slaan ze op de vlucht. Wat ze niet weten is dat iemand hen gadeslaat.

Het is aan rechercheur Olivia Sutherland en brandweerman David Hunter om de brandstichters op te sporen. Tijdens het onderzoek stuiten ze op nóg een sinistere zaak: een moordenaar die studenten afperst en hen vervolgens genadeloos afslacht. Al snel zien ze een verband tussen beide zaken en voeren ze een race tegen de klok om de moordenaar te pakken, voordat hij meer slachtoffers maakt.
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Silent scream
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789026132421
Ebook: 9789026132605
Uitgever: De Fontein

BaltimoreVan mij alleen
Zelfs voor de doorgewinterde rechercheur J.D. Fitzpatrick is de reeks zwaar toegetakelde lijken die verspreid over de stad worden gevonden, een schokkende zaak. Hij moet het opnemen tegen een brute moordenaar met een persoonlijke vendetta.

Gerechtelijk lijkschouwer Lucy Trask heeft ondertussen zo haar eigen motieven om zich wat afzijdig te houden van de zaak. Ze vermoedt namelijk dat zij weleens het volgende slachtoffer zou kunnen zijn. En die angst lijkt gegrond...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: You belong to me
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026133374
Ebook: 9789026133381
Uitgever: De Fontein
In vertrouwen
Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privédetective Paige Holden, haast ze zich naar buiten om hulp te bieden. Tot haar stomme verbazing is de inzittende een van haar pro bono cliënten. De vrouw heeft een schotwond en overlijdt uiteindelijk in Paiges armen. De stervende vrouw brengt nog wat cryptische woorden uit en met haar laatste krachten drukt ze Paige een met bloed besmeurde USB-stick in handen.

Vijf jaar daarvoor heeft openbaar aanklager Grayson Smith een moordenaar achter de tralies weten te krijgen. Wanneer Paige de USB-stick samen met Grayson bekijkt, blijkt het materiaal te bevatten dat die eerdere veroordeling in twijfel trekt. Het leidt Grayson en Paige naar een wereld vol afpersing, duistere geheimen en een reeks onopgeloste moorden. Deze zaak kunnen ze alleen maar oplossen wanneer ze elkaar volledig kunnen vertrouwen. En dat is de vraag...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: No one left to tell
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026133893
Ebook: 9789026133909
Uitgever: De Fontein
Heb je me gemist?
Hoofdofficier van justitie Daphne Montgomery heeft na een zware tijd een solide leven voor zichzelf en haar zoon Ford weten op te bouwen. Haar herwonnen vertrouwen in de mensheid wordt echter danig op de proef gesteld wanneer haar zoon ontvoerd wordt. Ze is ervan overtuigd dat het verband zou kunnen houden met een recente zaak waarbij ze een gevreesde moordenaar achter de tralies kreeg, een zaak met veel media-aandacht.

De waarheid is een stuk angstaanjagender, en met het leven van haar zoon op het spel, moet een Daphne een aantal geheimen uit haar verleden onder ogen zien. Geheimen die de mensen om haar heen in gevaar kunnen brengen...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Did you miss me?
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026136290
Ebook: 9789026136306
Uitgever: De Fontein
Verbroken stilte
Na een traumatiserende ontvoering staat Daphne's baas erop dat ze even verlof neemt. Maar zodra ze hoort over de zaak Angel, komt daar wat haar betreft niets van in. Angel is een zesjarig meisje dat geen woord gezegd heeft sinds ze vier dagen eerder door de politie aangetroffen werd naast een uitgebrande auto. Vlak bij het wrak zijn twee dode lichamen gevonden waarvan het onduidelijk is of dit haar ouders zijn.

Wanneer het Daphne wel lukt om Angel aan het praten te krijgen, krijgt ze een raadselachtig en angstaanjagend verhaal te horen over een misdaad die verder reikt dan Daphne had kunnen vermoeden. Een misdaad die ervoor zorgt dat Daphne haar eigen verleden onder ogen moet zien...

* Deze novelle is alleen verkrijgbaar als Ebook.
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Broken silence (ebook only)
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789026136283
Uitgever: VBK
Over de schreef
Rechercheur Stevie Mazzetti verloor een aantal jaar geleden haar man en zoontje bij een roofoverval. Sinds die tijd stort ze zich op haar werk en de zorg voor haar dochtertje Cordelia. Wanneer een oud-collega van Stevie zich ontwikkelt tot een psychopaat en haar leven én dat van haar dochtertje bedreigt, duikt privédetective Clay Maynard weer op in haar leven.

Hij is de man die haar meermaals de liefde heeft verklaard, maar die ze tot nu toe steeds heeft afgewezen. Clay zet alles op alles om Stevie en haar dochtertje te beschermen en daarmee haar hart te winnen. Daarvoor moet hij wel zorgen dat zij uit handen blijft van een moordenaar die niets te verliezen heeft...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Watch your back
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789026136955
Ebook: 9789026136962
Uitgever: VBK


Het kwaad in jou

Rechercheur Clay Maynard spoort vermiste kinderen op, maar zijn eigen dochter Taylor is door haar moeder jarenlang bij hem weggehouden. Al sinds haar jeugd heeft haar moeder Taylor verteld dat haar vader een monster is, maar nu ze hem eindelijk ontmoet kan ze dat beeld bijstellen.

Terwijl Taylor werkt als therapeut en eindelijk nieuwe vriendschappen en familiebanden durft aan te gaan, ligt er een gevaar op de loer. Een gevaar dat duisterder en bedreigender is dan iedereen kan vermoeden...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Monster In the closet
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026145902
Ebook: 9789026145919
Uitgever: De Fontein
In alle onschuld

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen, maar geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is die nacht. Heeft het voorval te maken met het verleden dat hij achter zich gelaten dacht te hebben? Wil iemand wraak op hem nemen?

Zijn vrienden en zijn collega Gwyn Weaver zijn ondanks alle bewijslast overtuigd van Thornes onschuld en zetten alles op alles om dat aan te tonen. Elk om een heel eigen reden…

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Death is not enough
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026150814
Uitgever: De Fontein

Cincinnati

Op de hielen
Psychologe Faith Corcoran staat al jaren vrouwelijke slachtoffers van bedreiging en geweld bij. Ze had nooit kunnen vermoeden zelf ook een slachtoffer te worden, maar het litteken op haar hals herinnert haar constant aan de psychopaat die haar al jaren stalkt en haar leven tot een hel maakt.

Wanneer er in haar buurt twee studentes worden vermist en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met een duister verleden dat ze liever achter zich had willen laten. Ze ziet zich genoodzaakt om samen met FBI-agent Deacon Novak de waarheid achter de vermissing te achterhalen. Daarbij wordt haar eigen verleden stukje bij beetje blootgelegd. Ondertussen lijkt haar sadistische belager dichterbij dan haar lief is...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Closer than you think
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026138539
Ebook: 9789026138546
Uitgever: De Fontein
In het donker
Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze bad guys door de mazen van het net zien glippen en hun straf zien ontlopen. Tot nu toe heeft ze haar wraakgevoelens kunnen beteugelen, maar nu wordt die zelfbeheersing danig op de proef gesteld.

Journalist Marcus O'Bannion zet zich in voor slachtoffers en hun rechten. Hij gelooft dat hij inmiddels alles gezien heeft op het gebied van zieke geesten en verdorvenheid, maar dan raakt hij betrokken bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw die ooit zijn hulp zocht.

Het onderzoek leidt Scarlett en Marcus naar een omvangrijk netwerk van mensenhandel. Scarlett en Marcus moeten zich inlaten met meedogenloze figuren en zullen ze hun eigen grenzen moeten overtreden. Als ze tenminste levend uit handen van de bende weten te blijven...
Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Alone in the dark
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026141249
Ebook: 9789026141256
Uitgever: De Fontein
Op het spel
Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert special agent Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen.

Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Every dark corner
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026144431
Ebook: 9789026144448
Uitgever: De Fontein
De duistere kant

Rechercheur Adam Kimble is verwikkeld in de zwaarste zaak van zijn leven: hij moet de meedogenloze moordenaar opsporen die het gemunt heeft op de vrouw van wie hij houdt. Om Meredith te beschermen moet hij alles doen wat in zijn vermogen ligt en zal hij de duistere demonen uit zijn verleden het hoofd moeten zien te bieden…

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Edge of darkness
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026148095
Ebook: 9789026148101
Uitgever: De Fontein
Uit de schaduw

De dove tiener Michael is ooggetuige van de moord op zijn gewelddadige stiefvader. Hij slaat met zijn vijfjarige broertje op de vlucht en komt uiteindelijk terecht bij Dr. Dani Novak. Zij is vloeiend in gebarentaal en aan haar vertelt Michael hun levensverhaal.

Dan blijkt dat de seriemoordenaar die zijn stiefvader ombracht, nu Michael in het vizier heeft. Hoe bescherm je je tegen een gevaar dat je niet aan hoort komen..?

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Into the dark
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026157004
Ebook: 9789026157011
Uitgever: De Fontein

Sacramento

Op de vlucht

Als kind ontsnapte FBI-agent Gideon Reynolds aan een sekte, noodgedwongen zijn familie achterlatend. Hoezeer deze gebeurtenis hem getekend heeft, blijkt des te meer wanneer hij op de zaak van Daisy Dawson wordt gezet, een jonge vrouw die sinds kort in Sacramento woont en op een avond bruut aangevallen wordt.

Hoe verder Gideons onderzoek naar de dader komt, hoe meer blijkt dat het te maken heeft met zijn eigen verleden. Een verleden dat hij hoopte begraven te hebben...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Say you're sorry
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026150838
Ebook: 9789026150845
Uitgever: De Fontein
Genoeg gezegd

Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen. Wanneer haar broer, FBI-agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft.

Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Say no more
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026157028
Ebook: 9789026157035
Uitgever: De Fontein
Zonder angst

FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy zijn ooit ontsnapt aan de Eden-sekte van Ephraim, die zijn volgelingen geïsoleerd houdt van de buitenwereld, voor persoonlijk en seksueel gewin. Ze hebben gezworen niet te zullen rusten voordat ze de sekte hebben ontmanteld en de volgelingen hebben bevrijd.

Met gevaar voor eigen leven zetten ze alles op alles om Ephraim ten val te brengen, daarbij geholpen door Gideons collega Tom Hunter en zijn nieuwe liefde, ex-legerarts Liza.

Binnen de sekte woedt ondertussen een machtsstrijd tussen de leider en diens zoon, en de missie van Gideon en Mercy wordt met de dag grimmiger en gevaarlijker...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Say goodbye
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789026164811
Ebook: 9789026164835
Uitgever: De Fontein

New Orleans

Vijf voor twaalf

Chef-kok Gabe Hebert zag welke tol het politiewerk van zijn vader eiste. Wanneer de dood van zijn vader als zelfmoord wordt bestempeld, vermoedt Gabe dat iemand hem het zwijgen wilde opleggen over zaken binnen het korps. Hij schakelt de hulp in van Molly, een Irak-veteraan die nu voor een privédetectivebureau werkt.

Terwijl de temperatuur in de stad én tussen Molly en Gabe, oploopt, ontrafelen zij een web van misdaden, corruptie en moord dat terug te leiden is tot de top van de politie van New Orleans.

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Quarter to midnight
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789026164828
Ebook: 9789026164859
Uitgever: De Fontein
In diepe wateren

Het leven van officier van justitie Kaj Cardozo staat op zijn kop als twee gemaskerde mannen zijn zoon Elijah proberen te ontvoeren. Gezien de spraakmakende zaak waar Kaj aan werkt, is hij niet van plan nog meer risico's te nemen en huurt Val Sorensen in als lijfwacht voor zijn zoon.

Terwijl Kaj en Val samenwerken om een tweede ontvoeringspoging te voorkomen, ontdekken ze een spoor van geweld en bedrog dat terugleidt naar de broers Aaron en Corey Gates. Zij staan op het punt alles wat Kaj dierbaar is te bedreigen...

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Beneath dark waters
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026168178
Ebook: 9789026168185
Uitgever: De Fontein

San Diego

Wrede leugens

Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reeves over een van zijn patiënten die details heeft onthuld over een reeks onopgeloste moorden. Ze is vastbesloten deze cold case op te lossen, maar ondertussen is ook Sam in deze zaak gedoken.

Kit en Sam botsen herhaaldelijk in hun afzonderlijke onderzoeken, maar worden gedwongen samen te werken om een van de dodelijkste seriemoordenaars te vinden waarmee San Diego ooit te maken heeft gehad.

Schrijver: Karen Rose
Oorspronkelijke titel: Cold blooded liar
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026168147
Ebook: 9789026168154
Uitgever: De Fontein