Boekenplank:
Kies

Boeken van Lisa Regan

Meer over Lisa Regan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lisa Regan


Josie Quinn

  1. Nu ben je van mij - Vanishing girls
  2. De vrouw zonder naam - The girl with no name
  3. Haar moeders geheim - Her mother's grave

gedetailleerd overzicht

Josie QuinnNu ben je van mij

Ze heeft een woord op de muur geschreven in helderrood bloed. Of eigenlijk geen woord. Een naam.

Alle inwoners van Denton zijn op zoek naar Isabelle Coleman, een tienermeisje dat al een week wordt vermist. Ook rechercheur Josie Quinn, die wegens haar schorsing eigenlijk thuis zou moeten zitten. Het enige wat de zoektocht tot dusver heeft opgeleverd, is Isabelles telefoon en de vondst van een ander meisje, June Spencer. Iedereen dacht dat June een jaar geleden van huis was weggelopen, maar nu is ze zwaar getraumatiseerd teruggevonden... met Isabelles tongpiercing in haar mond.

June weigert met de politie te praten over wat haar is overkomen. Het enige wat Josie uit haar krijgt is een naam: Ramona. Niet omdat June die hardop heeft gezegd, maar omdat ze die met haar eigen bloed op de muur heeft geschreven. Dat is het startsein van een razend spannende klopjacht naar de dader in een zaak die veel duisterder is dan Josie ooit had kunnen vermoeden. Wie is Ramona? Weet zij wat er met June en Isabelle is gebeurd? En zijn er misschien nog meer meisjes in gevaar?

Schrijver: Lisa Regan
Oorspronkelijke titel: Vanishing girls
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022596111
Ebook: 9789402316933
Uitgever: Boekerij
De vrouw zonder naam

Ze is vergeten hoe ze heet of waar ze vandaan komt. Het enige wat ze weet, is dat ze doodsbang is. Maar voor wie?

Rechercheur Josie Quinn krijgt een schokkende zaak voorgeschoteld: een pasgeboren baby is uit de handen van haar moeder gerukt en ontvoerd. Er is wel een getuige: een vrouw die direct na de ontvoering op de vlucht sloeg. Josie weet haar te achterhalen, maar als ze de vrouw ondervraagt, blijkt die compleet in de war: ze weet niet hoe ze heet of waar ze vandaan komt. Het enige wat ze wel weet, is dat ze doodsbang is. Maar voor wie?

Als Josie dieper graaft, vindt ze een brief die de naamloze vrouw en de vermiste baby in verband brengt met een reeks recente moorden. Josie staat voor twee onmogelijke vragen: is de verwarde vrouw een getuige, een verdachte, of het volgende slachtoffer? En moet Josie het leven van een onschuldige baby riskeren om vele anderen te redden?

Schrijver: Lisa Regan
Oorspronkelijke titel: The girl with no name
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022596210
Ebook: 9789402319040
Uitgever: Boekerij
Haar moeders geheim

Wanneer twee jonge jongens menselijke resten aantreffen onder een boom bij een woonwagenkamp, haast rechercheur Josie Quinn zich ter plaatse. Ze speelde als kind in deze bossen, blij om buiten te zijn in plaats van bij haar gewelddadige moeder: Belinda Rose.

Uit het post mortem onderzoek blijkt dat de resten toebehoren aan een tienerpleegkind dat dertig jaar geleden werd vermoord. Een meisje met de naam... Belinda Rose. Josie’s leven staat op zijn kop. Heeft haar moeder een connectie met het vermoorde meisje? Ze heeft haar al jaren niet gezien, maar zal haar nu moeten opsporen en ondervragen.

Terwijl Josie zich voorbereidt, wordt er een tweede lijk gevonden, opnieuw met een persoonlijke link met Josie. Eén ding is duidelijk: de vondst onder de boom was pas het begin.

Schrijver: Lisa Regan
Oorspronkelijke titel: Her mother's grave
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789402319064
Uitgever: Boekerij