Boekenplank:
Kies

Boeken van Angela Marsons

Angela Marsons werkte als beveiliger toen ze in 2015 haar eerste thriller schreef. Marsons woont in Black Country, Engeland, waar haar boeken zich ook afspelen.

Meer over Angela Marsons

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk

Website: http://angelamarsons-books.com/


Kim Stone

  1. Stille schreeuw - Silent scream
  2. Wreed spel - Evil games

gedetailleerd overzicht

Kim StoneStille schreeuw

Vijf mensen staan rondom een ondiep graf. Ze hebben om de beurt gegraven. Een graf voor een volwassene zou nog langer hebben geduurd. Het slachtoffer was onschuldig, maar ze hadden geen keus. Hun geheimen moesten bewaard blijven, ten koste van alles.

Een gewurgde schooldirectrice blijkt slechts het begin van een reeks gruwelijke moorden die de inwoners van Black Country doet huiveren. Na een lugubere vondst in een voormalig weeshuis realiseert detective Kim Stone zich dat de dader van al deze misdaden één en dezelfde is - en dat hij al dertig jaar actief is.

Stone is de enige die de moordenaar kan ontmaskeren, maar ze wordt afgeleid door demonen uit haar verleden. Terwijl zij de duistere gebeurtenissen uit haar jeugd probeert te verwerken, blijft het dodental stijgen...

Schrijver: Angela Marsons
Oorspronkelijke titel: Silent scream
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022588413
Ebook: 9789402313192
Uitgever: Boekerij
Wreed spel

Mijn wraak zal zoet zijn. Jouw dood is pas het begin...

Een verkrachter heeft zijn gevangenisstraf uitgezeten. Niet lang na zijn vrijlating wordt hij verminkt en vermoord aangetroffen. Detective Kim Stone en haar team worden direct bij de zaak betrokken en onder druk gezet de moord zo snel mogelijk op te lossen. Als er steeds meer doden worden gevonden, die weliswaar geen onderling verband lijken te hebben, maar wel allemaal op wraakzuchtige wijze zijn omgebracht, krijgt de situatie een wel erg sinistere wending.

Terwijl ze zich steeds steviger vastbijt in de zaak, begint Kim te vermoeden dat een kwaadaardige mastermind bezig is met een pervers experiment, waarbij slachtoffers van misdrijven worden aangemoedigd de rollen om te draaien. Bovendien lijkt het erop dat de dader zijn aandacht heeft verlegd naar Kim zelf, als uitverkoren toeschouwer van zijn verwrongen genialiteit, en dat hij al haar zwakke punten kent en haar volgende stap steeds lijkt te kunnen voorspellen. Kim zal heel diep moeten graven om de waarheid boven tafel te krijgen, een zoektocht die ook haar eigen kwetsbaarheid bloot dreigt te leggen.

Schrijver: Angela Marsons
Oorspronkelijke titel: Evil games
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022589953
Ebook: 9789402315035
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers