Boekenplank:
Kies

Boeken van Alex Lake

Meer over Alex Lake

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Laatste vlucht - Final call
  • Slechte moeder - After Anna
  • Zeven dagen - Seven days

gedetailleerd overzicht

OverzichtLaatste vlucht

Het is een korte vlucht, maar de piloot heeft andere plannen...

Een moment van rust... Na een vermoeiende conferentie stapt de voltallige directie van een internationaal bedrijf in hun privéjet. Het is bijna Kerstmis en iedereen kijkt uit naar een welverdiende vakantie.

Een flits van angst... Onderweg wordt hun rust verstoord als ze beseffen dat het vliegtuig niet op koers vliegt. In plaats daarvan gaan ze naar het oosten, over de Atlantische Oceaan.

Een reis vol gevaar... Het gaat van kwaad tot erger als de piloot vertelt dat ze het vliegtuig zal laten crashen, tenzij een van hen bekent een moord te hebben gepleegd...

Schrijver: Alex Lake
Oorspronkelijke titel: Final call
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789402322880
Uitgever: Boekerij
Slechte moeder

De nachtmerrie begint pas als je dochter terugkomt...

De vijfjarige Anna verdwijnt spoorloos van het schoolplein. Het schoolplein waar haar moeder Julia haar had moeten ophalen, als ze niet te laat was geweest. De politie zit met de handen in het haar, maar het publiek lijkt al een zondebok te hebben gevonden: Julia. Op sociale media wordt de rol van deze ‘slechte moeder’ breed uitgemeten. Als zij haar werk steeds boven haar dochter stelde, had ze deze uitkomst immers kunnen verwachten en misschien zelfs... verdiend?

Net als Julia’s wereld compleet uiteen lijkt te vallen, gebeurt het onvoorstelbare: Anna wordt gevonden. Zonder kleerscheuren en zonder herinneringen aan waar ze is geweest. Het lijkt het einde van een afschuwelijke nachtmerrie. Maar wat Julia niet weet is dat alles precies volgens plan verloopt. En dat dit pas het begin is.

Schrijver: Alex Lake
Oorspronkelijke titel: After Anna
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022598740
Ebook: 9789402320886
Uitgever: Boekerij
Zeven dagen

Je zoon sterft volgende week. Je hebt zeven dagen om hem te redden. De tijd gaat nu in...

Het is twaalf jaar geleden dat een automobilist Maggie Cooper de weg vroeg. Twaalf jaar geleden dat hij haar aan haar pols door het open autoraam trok en een naald in haar arm stak. Twaalf jaar geleden dat ze wakker werd in een doodstille, aardedonkere kelder. Een kelder die haar thuis zou worden.

Inmiddels is Maggie alle hoop verloren dat ze ooit nog wordt gevonden. Ook aan ontsnappen denkt ze allang niet meer. Ze heeft nog maar één wens: het leven van haar zoon Max redden. Want over een week wordt Max drie, en dan komt haar ontvoerder hem halen... net als de vorige keren. Maar dit keer zal ze het niet laten gebeuren. Dit keer zal ze haar zoon redden, al is het het laatste wat ze doet. Maggie heeft zeven dagen - en de tijd gaat nu in.

Schrijver: Alex Lake
Oorspronkelijke titel: Seven days
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022595558
Ebook: 9789402318678
Uitgever: Boekerij