Boekenplank:
Kies

Boeken van Carla Kovach

Carla Kovach was theaterschrijver en actrice voor ze zich toelegde op het schrijven van thrillers. Inmiddels is ze fulltime schrijfster, en mede-eigenaar van een film-, fotografie- en videoproductiebedrijf.

Meer over Carla Kovach

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk

Website: https://carlakovach.info/


Gina Harte

  1. Stil maar - The next girl
  2. Dit heb je verdiend - Her final hour
  3. Zo'n mooi meisje - Her pretty bones

gedetailleerd overzicht

Gina HarteStil maar

Ze dacht dat hij haar kwam redden. Ze had het mis...

Regen ketste van Debbies paraplu, terwijl ze zich over het verlaten industrieterrein haastte. Er stopte een bestelbusje naast haar. ‘Jij ziet eruit alsof je wel een lift kunt gebruiken,’ zei de chauffeur met een warme glimlach.

Deborah Jenkins trekt haar jas aan en stapt de stromende regen in, op weg naar huis. Ze zal er nooit aankomen. In plaats daarvan wordt ze gedrogeerd en een busje in getrokken. Ze wordt wakker in een ijskoude, aardedonkere kamer, met een ketting om haar enkel die is vastgezet in de muur. Hier zal ze de komende vier jaar blijven.

Detective Gina Harte kent de zaak van Deborah Jenkins van buiten. De jonge moeder verdween spoorloos en maanden van intensief politieonderzoek leidden tot niets. Deborah wordt al jaren dood gewaand. Dan wordt op de drempel van de bibliotheek een baby gevonden, in lompen gehuld en te vondeling gelegd. Een anonieme beller tipt de politie om vooral een dna-test te doen. Gina Harte is al snel ter plaatse, maar is niet voorbereid op de uitslag: de pasgeboren baby is het kind van Deborah. Ze leeft nog. Maar waar?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: The next girl
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588277
Ebook: 9789402314656
Uitgever: Boekerij
Dit heb je verdiend

De perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord?

Het enige geluid was het echoën van zijn voetstappen in de gang. Pas toen zijn ogen aan het donker gewend waren, zag hij het bloedspoor. Zijn hart begon sneller te kloppen. Hij sloop naar de keukendeur, voorzichtig het spoor ontwijkend. ‘Melissa?’ Hij drukte zijn oor tegen de deur.

Melissa Sanderson leek het perfecte leven te hebben: een heerlijk gezin en een prachtig huis in een rustige buitenwijk. Maar nu is ze dood, en haar gewurgde lichaam vertoont bewijs van eerdere verwondingen. De plaats delict doet detective Gina Harte terugdenken aan haar eigen inktzwarte verleden - en juist dat maakt haar vastbesloten de moordenaar te vinden.

Is het Melissa’s echtgenoot, met zijn losse handjes? Haar door jaloezie verteerde minnaar? Of is er nog iemand in het spel - iemand die Melissa al tijden in de gaten hield en die zijn volgende slachtoffer al in het vizier heeft?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her final hour
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588260
Ebook: 9789402315813
Uitgever: Boekerij
Zo'n mooi meisje

Hij is een genadeloze killer. Jij bent precies zijn type...

Een jonge vrouw valt uit een busje dat met hoge snelheid over een afgelegen weg raast. Haar lichaam is gekneusd en beurs en met haar laatste kracht wendt ze zich tot de persoon die haar te hulp schiet. ‘Help haar,’ fluistert ze voordat ze haar ogen voorgoed sluit.

Een paar dagen later wordt in een ondiep graf, slechts enkele kilometers verderop, het lichaam van een ander meisje gevonden. De gelijkenissen tussen de twee meisjes zijn verontrustend - dezelfde leeftijd, hetzelfde fragiele lichaam en tot slot dat felrode haar. Rechercheur Gina Harte moet haar privézorgen opzijzetten, voordat de moordenaar zijn oog op het volgende perfecte meisje laat vallen.

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her pretty bones
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022593530
Ebook: 9789402317121
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers