Boekenplank:
Kies

Boeken van Carla Kovach

Meer over Carla Kovach

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk

Website: https://carlakovach.info/


Gina Harte

  1. Stil maar - The next girl
  2. Dit heb je verdiend - Her final hour

gedetailleerd overzicht

Gina HarteStil maar

Ze dacht dat hij haar kwam redden. Ze had het mis...

Regen ketste van Debbies paraplu, terwijl ze zich over het verlaten industrieterrein haastte. Er stopte een bestelbusje naast haar. ‘Jij ziet eruit alsof je wel een lift kunt gebruiken,’ zei de chauffeur met een warme glimlach.

Deborah Jenkins trekt haar jas aan en stapt de stromende regen in, op weg naar huis. Ze zal er nooit aankomen. In plaats daarvan wordt ze gedrogeerd en een busje in getrokken. Ze wordt wakker in een ijskoude, aardedonkere kamer, met een ketting om haar enkel die is vastgezet in de muur. Hier zal ze de komende vier jaar blijven.

Detective Gina Harte kent de zaak van Deborah Jenkins van buiten. De jonge moeder verdween spoorloos en maanden van intensief politieonderzoek leidden tot niets. Deborah wordt al jaren dood gewaand. Dan wordt op de drempel van de bibliotheek een baby gevonden, in lompen gehuld en te vondeling gelegd. Een anonieme beller tipt de politie om vooral een dna-test te doen. Gina Harte is al snel ter plaatse, maar is niet voorbereid op de uitslag: de pasgeboren baby is het kind van Deborah. Ze leeft nog. Maar waar?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: The next girl
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588277
Ebook: 9789402314656
Uitgever: Boekerij
Dit heb je verdiend

De perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord?

Het enige geluid was het echoën van zijn voetstappen in de gang. Pas toen zijn ogen aan het donker gewend waren, zag hij het bloedspoor. Zijn hart begon sneller te kloppen. Hij sloop naar de keukendeur, voorzichtig het spoor ontwijkend. ‘Melissa?’ Hij drukte zijn oor tegen de deur.

Melissa Sanderson leek het perfecte leven te hebben: een heerlijk gezin en een prachtig huis in een rustige buitenwijk. Maar nu is ze dood, en haar gewurgde lichaam vertoont bewijs van eerdere verwondingen. De plaats delict doet detective Gina Harte terugdenken aan haar eigen inktzwarte verleden - en juist dat maakt haar vastbesloten de moordenaar te vinden.

Is het Melissa’s echtgenoot, met zijn losse handjes? Haar door jaloezie verteerde minnaar? Of is er nog iemand in het spel - iemand die Melissa al tijden in de gaten hield en die zijn volgende slachtoffer al in het vizier heeft?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her final hour
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588260
Ebook: 9789402315813
Uitgever: Boekerij