Boekenplank:
Kies

Boeken van Carla Kovach

Carla Kovach was theaterschrijver en actrice voor ze zich toelegde op het schrijven van thrillers. Inmiddels is ze fulltime schrijfster, en mede-eigenaar van een film-, fotografie- en videoproductiebedrijf.

Meer over Carla Kovach

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Carla Kovach


Gina Harte

  1. Stil maar - The next girl
  2. Dit heb je verdiend - Her final hour
  3. Zo'n mooi meisje - Her pretty bones
  4. Toen ze verdween - The liar's house
  5. Haar duistere hart - Her dark heart
  6. Haar laatste fout - Her last mistake

gedetailleerd overzicht

Gina HarteStil maar

Ze dacht dat hij haar kwam redden. Ze had het mis...

Regen ketste van Debbies paraplu, terwijl ze zich over het verlaten industrieterrein haastte. Er stopte een bestelbusje naast haar. ‘Jij ziet eruit alsof je wel een lift kunt gebruiken,’ zei de chauffeur met een warme glimlach.

Deborah Jenkins trekt haar jas aan en stapt de stromende regen in, op weg naar huis. Ze zal er nooit aankomen. In plaats daarvan wordt ze gedrogeerd en een busje in getrokken. Ze wordt wakker in een ijskoude, aardedonkere kamer, met een ketting om haar enkel die is vastgezet in de muur. Hier zal ze de komende vier jaar blijven.

Detective Gina Harte kent de zaak van Deborah Jenkins van buiten. De jonge moeder verdween spoorloos en maanden van intensief politieonderzoek leidden tot niets. Deborah wordt al jaren dood gewaand. Dan wordt op de drempel van de bibliotheek een baby gevonden, in lompen gehuld en te vondeling gelegd. Een anonieme beller tipt de politie om vooral een dna-test te doen. Gina Harte is al snel ter plaatse, maar is niet voorbereid op de uitslag: de pasgeboren baby is het kind van Deborah. Ze leeft nog. Maar waar?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: The next girl
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588277
Ebook: 9789402314656
Uitgever: Boekerij
Dit heb je verdiend

De perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord?

Het enige geluid was het echoën van zijn voetstappen in de gang. Pas toen zijn ogen aan het donker gewend waren, zag hij het bloedspoor. Zijn hart begon sneller te kloppen. Hij sloop naar de keukendeur, voorzichtig het spoor ontwijkend. ‘Melissa?’ Hij drukte zijn oor tegen de deur.

Melissa Sanderson leek het perfecte leven te hebben: een heerlijk gezin en een prachtig huis in een rustige buitenwijk. Maar nu is ze dood, en haar gewurgde lichaam vertoont bewijs van eerdere verwondingen. De plaats delict doet detective Gina Harte terugdenken aan haar eigen inktzwarte verleden - en juist dat maakt haar vastbesloten de moordenaar te vinden.

Is het Melissa’s echtgenoot, met zijn losse handjes? Haar door jaloezie verteerde minnaar? Of is er nog iemand in het spel - iemand die Melissa al tijden in de gaten hield en die zijn volgende slachtoffer al in het vizier heeft?

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her final hour
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022588260
Ebook: 9789402315813
Uitgever: Boekerij
Zo'n mooi meisje

Hij is een genadeloze killer. Jij bent precies zijn type...

Een jonge vrouw valt uit een busje dat met hoge snelheid over een afgelegen weg raast. Haar lichaam is gekneusd en beurs en met haar laatste kracht wendt ze zich tot de persoon die haar te hulp schiet. ‘Help haar,’ fluistert ze voordat ze haar ogen voorgoed sluit.

Een paar dagen later wordt in een ondiep graf, slechts enkele kilometers verderop, het lichaam van een ander meisje gevonden. De gelijkenissen tussen de twee meisjes zijn verontrustend - dezelfde leeftijd, hetzelfde fragiele lichaam en tot slot dat felrode haar. Rechercheur Gina Harte moet haar privézorgen opzijzetten, voordat de moordenaar zijn oog op het volgende perfecte meisje laat vallen.

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her pretty bones
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022593530
Ebook: 9789402317121
Uitgever: Boekerij
Toen ze verdween

Samantha heeft je een brief geschreven. Maar Samantha is al zeven jaar dood...

Na een geslaagd feestje liep Samantha in haar eentje door een drukke straat naar huis, een route waar ze normaal gesproken slechts tien minuten over deed. Ze kwam nooit thuis aan. Zeven jaar na haar verdwijning, op de dag dat ze eigenlijk haar vijfendertigste verjaardag had moeten vieren, ontvangt haar beste vriendin Diane een brief die geadresseerd is aan Samantha. Als ze de envelop opent, haalt Diane er een verjaardagskaart uit en een vingernagel die in een oudroze kleur is gelakt. Dezelfde kleur die Samantha altijd droeg.

De politie besluit de nagel te analyseren, maar het resultaat verwijst niet naar Samantha. De nagel blijkt afkomstig te zijn van een andere vrouw, Jade Ashmore. Jade werd vermoord aangetroffen, alleen niet zeven jaar geleden. Haar moord vond plaats in de nacht voorafgaand aan de bezorging van de envelop...

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: The liar's house
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022593936
Ebook: 9789402318487
Uitgever: Boekerij
Haar duistere hart

Susan is een toegewijde moeder van drie kinderen. Elke dag haalt ze hen op van school - tot vandaag...

Susan Wheeler is een toegewijde moeder. Iedere dag brengt ze haar kinderen naar school, en iedere middag haalt ze hen weer op. Tot vandaag. Vandaag geeft Susan haar drie kinderen een kus voordat ze vertrekt, om nooit meer terug te keren.

Als Susans moeder Mary van haar verdwijning hoort, is ze extreem ongerust. Haar dochter logeerde al een tijdje bij haar omdat ze het zwaar had, maar Susan houdt van haar kinderen en zou ze toch nooit zomaar achterlaten? Susans zus Clare denkt er anders over. Het is nét iets voor haar zus om zomaar te verdwijnen. Susan zoekt altijd aandacht, liegt al jaren tegen haar familie en glipt ’s nachts regelmatig het huis uit. Maar als de uren overgaan in dagen wordt zelfs Clare bang.

Als Mary wanhopig op zoek is naar antwoorden, vindt ze Susans dagboek en ontvouwt zich een duister geheim uit haar dochters jeugd. Het laatste bericht in het dagboek leidt de politie naar het lokale park, waar ze een man dood aantreffen. Iedereen blijft achter met de verlammende vraag of Susan is verdwenen omdat ze het slachtoffer is... of de dader.

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her dark heart
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022593929
Ebook: 9789402319422
Uitgever: Boekerij


Haar laatste fout

Holly had veel vijanden, maar wie van hen was in staat tot moord?

Slim, mooi en een vrouw waar mannen moeilijk nee tegen kunnen zeggen. Holly is de meest besproken inwoner van de stad. Nu ligt haar gewurgde lichaam in een hotelkamer, vermoord op het huwelijksfeest van haar beste vriendin.

Wanneer de politie Holly’s smetteloze appartement doorzoekt, vol met stijlvolle meubels en dure sieraden, ontdekken ze een andere kant van Holly. Ze blijkt ordelijk en precies - was ze dan geen chaotisch feestmeisje, zoals iedereen dacht?

Holly was zelfs een planner, en haar volgende stap was om naar buiten te komen met haar grootste geheim, dat ze al maanden verborgen hield. Iets wat het leven van meer dan één bruiloftsgast zou ruïneren.

Schrijver: Carla Kovach
Oorspronkelijke titel: Her last mistake
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022598283
Ebook: 9789402320558
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers