Boekenplank:
Kies

Boeken van Allison Brennan

Meer over Allison Brennan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Allison Brennan


Lucy Kincaid

  1. Tot de dood ons scheidt - Love me to death
  2. Fatale kus - Kiss me, kill me

gedetailleerd overzicht

Lucy KincaidTot de dood ons scheidt
Jaren geleden werd Lucy Kincaid aangevallen en bijna vermoord door iemand die ze via internet had leren kennen. Ze overleefde het. Haar belager niet.

Lucy is vastbesloten aan de slag te gaan bij het team van de FBI dat cybercrime aanpakt. Daartoe heeft ze zich aangesloten bij een slachtoffergroep die online op zoek is naar mensen die zich schuldig maken aan seksmisdaden en probeert hen in handen van justitie te geven. Maar wanneer een aantal van de daders vermoord wordt gevonden, is de FBI op een heel andere manier geïnteresseerd in Lucy. Heeft zij hier iets mee te maken?

Lucy realiseert zich dat haar toekomst en haar vrijheid op het spel staan. Ze schakelt de hulp in van beveiligingsexpert Sean Rogan en samen achterhalen ze een chatroomgroep die niet alleen op internet opereert. Maar iemand heeft Lucy en Sean in de gaten: een genadeloze stalker die zijn oog op Lucy heeft laten vallen. De enige manier om aan hem te ontsnappen, zou wel eens een gevecht op leven en dood kunnen zijn…

Schrijver: Allison Brennan
Oorspronkelijke titel: Love me to death
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789026138645
Ebook: 9789026138652
Uitgever: De Fontein
Fatale kus
Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt.

Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Schrijver: Allison Brennan
Oorspronkelijke titel: Kiss me, kill me
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026142574
Ebook: 9789026142581
Uitgever: De Fontein