Boekenplank:
Kies

Boeken van J.A. Jance

Meer over J.A. Jance

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: J.A. Jance


Brandon Walker

  1. Fataal vertrouwen - Hour of the hunter
  2. Dodelijke bijen - Kiss of the bees

J.P. Beaumont

  1. Fatale afrekening - A more perfect union
  2. Pandora's box - Lying in wait

Joanna Brady

  1. Dodelijke hitte - Desert heat
  2. Medeplichtig - Partner in crime

gedetailleerd overzicht

Brandon WalkerFataal vertrouwen
De meedogenloze, psychotische moordenaar Andrew Carlisle vindt dat Diana Ladd er de schuld van is dat hij in de gevangenis terecht is gekomen. Wanneer Carlisle vrijkomt, wil hij wraak. Maar Diana is geen hulpeloos slachtoffer. Rita Antone, haar goede vriendin en verzorgster van haar zoontje, is een wijze vrouw van de Papago-indianenstam en zij beschikt over machtige hulpmiddelen. Samen met een mysterieuze, blinde profeet en een rechercheur van de plaatselijke politie bereiden de vrouwen zich voor op een confrontatie met het dreigende gevaar... * Dit boek werd ook uitgebracht onder de titel Het uur van de jager.
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: Hour of the hunter
Eerste uitgave: 1991
ISBN/EAN: 90-7709-199-8
Uitgever: Brilliant Books
Dodelijke bijen
Twintig jaar geleden bracht seriemoordenaar Andrew Carlisle angst en verschrikking in het leven van de familie Walker. Gelukkig belandde deze vleesgeworden duivel in de gevangenis, maar de herinnering aan hem bleef Brandon en Diana Walker altijd bezighouden. Nu Carlisle in gevangenschap is overleden denken ze dat hun nachtmerrie voorbij is. Een verkeerde veronderstelling... Het monster is wel dood, maar het kwaad leeft voort... in een ander!
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: Kiss of the bees
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-7709-168-8
Uitgever: Brilliant Books

J.P. BeaumontFatale afrekening
Een jonge vrouw wordt van een wolkenkrabber geduwd. Een schokkende foto schreeuwt van de voorpagina van alle kranten – iemands laatste seconden zijn vastgelegd. De totale angst, vereeuwigd op het gezicht van de ten dood opgeschreven vrouw, geeft aan dat haar val geen zelfmoord is. Deze blik blijft rechercheur J.P. Beaumont van moordzaken achtervolgen. Zijn drang naar antwoorden en rechtvaardigheid leidt langs meer doden en verschrikkelijke duistere mysteries. Deze worden echter angstvallig geheim gehouden achter de gesloten deuren van een machtige vakbond, die zijn schulden aflost met bloed...
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: A more perfect union
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-8519-167-X
Uitgever: Brilliant Books
Pandora's box
In de baai van Puget Sound vult een brandende vissersboot de lucht met enorme rookwolken en de misselijkmakende geur van verbrand vlees. De gruwelijke dood van een visser uit Seattle roept vele vragen op en opent een doos van Pandora die meer dan een halve eeuw stevig dicht was gehouden. Een donkere wolk daalt neer over Else, de angstige weduwe van de dode man. Zij keert zich voor hulp naar haar oude vriend inspecteur J.P. Beaumont, de enige die haar kan bevrijden uit een web van moordzuchtige hebzucht en verstikkende terreur. Maar de geheimen die Else Didricksen gevangen houden lijken ook Beaumont te verstrikken, op een manier die hij nooit voor mogelijk had gehouden.
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: Lying in wait
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 90-7709-140-8
Uitgever: Brilliant Books

Joanna BradyDodelijke hitte
Een politieman komt om het leven in de verzwengende hitte van Arizona. Zijn meerderen beweren simpelweg dat Andy Brady corrupt was en dat de kogel in zijn lichaam het gevolg is van zelfmoord. Maar dat weigert Joanna, Andy's vrouw en moeder van hun negenjarige dochtertje, te geloven. Ze is ervan overtuigd dat er een vuil spel wordt gespeeld... en dat haar man werd vermoord. Haar vastberaden pogingen de moordenaars op te sporen en de naam van haar man te zuiveren brengen Joanna en haar familie ernstig in gevaar - want in de woestijn van Arizona blijkt dat er iets nog dodelijker is dan de beet van een ratelslang... en dat is de waarheid.
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: Desert heat
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-7709-141-6
Uitgever: Brilliant Books
Medeplichtig
In het mortuarium van een klein stadje in Arizona ligt het lijk van een vrouw. Ze was kroongetuige in een belangrijk proces dat binnenkort moet plaatsvinden. Voor haar onderzoek krijgt sheriff Joanna Brady ongevraagd hulp van een ervaren grote-stads detective. En dat geeft de nodige irritatie! Maar de hobbelige weg door de woestijn die ze samen moeten afleggen voert hen naar een dodelijk moordenaarshol. En plotseling is vertrouwen het enige middel dat ze hebben om te overleven...
Schrijver: J.A. Jance
Oorspronkelijke titel: Partner in crime
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-77091-78-5
Uitgever: Brilliant Books