Boekenplank:
Kies
  • Home
  • H
  • James Patrick Hunt

Boeken van James Patrick Hunt

Meer over James Patrick Hunt

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


George Hastings

  1. De verraders - The betrayers
  2. Over en uit - Goodbye sister disco

gedetailleerd overzicht

George HastingsDe verraders
Op een mistige novemberavond in een drukke buitenwijk worden twee agenten neergemaaid met machinegeweren. Het is een van de heftigste misdaden die ooit in St. Louis zijn gepleegd. Hielden agenten Hummel en Childers toevallig net de verkeerde bestuurder staande of had iemand deze twee met een duisterder reden in het vizier?

Inspecteur George Hastings leidt het onderzoek, samen met zijn rechercheur Bobby Cain, een onervaren politieman met connecties en ambitie. Hastings en Cain onderzoeken het leven van de twee vermoorde agenten, waarbij ze horen dat Hummel een jaar lang undercover is geweest en geholpen heeft een van de grootste lokale drugsdealers op te sluiten. Wat ze dan ontdekken is echter veel groter dan de wraak van een verbitterde dealer, en veel persoonlijker.
Schrijver: James Patrick Hunt
Oorspronkelijke titel: The betrayers
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789020411003
Ebook: 9789020411287
Uitgever: L.J. Veen
Over en uit
In Over en uit krijgt luitenant George Hastings te maken met de ontvoering van Cordelia Penmark, de dochter van een rijke zakenman, en de brute executie van haar vriendje. De rechercheurs tasten lange tijd in het duister. Gaat het om geld? Is het een wraakactie? Of zit er meer achter?

Machtsspelletjes binnen de FBI en kwaad bloed binnen de familie Penmark brengen de voortgang van het onderzoek in gevaar. En dan raken Hastings en de vader van het ontvoerde meisje verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspel met de kidnappers.
Schrijver: James Patrick Hunt
Oorspronkelijke titel: Goodbye sister disco
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789020410655
Ebook: 9789020411270
Uitgever: L.J. Veen