Boekenplank:
Kies
  • Home
  • J
  • Michelle Jackson

Boeken van Michelle Jackson

Meer over Michelle Jackson

Genre: Roman

Website: Michelle Jackson


Overzicht

  • Drie nachten in New York - Three nights in New York
  • Een kus in Havana - One kiss in Havana
  • Twee dagen in Biarritz - Two days in Biarritz

gedetailleerd overzicht

OverzichtDrie nachten in New York
Eve gelooft niet in de prins op het witte paard. Als directeur van datingbureau Just for Coffee is ze van mening dat het juiste zoekprofiel en een gezonde bankrekening voldoende moeten zijn om de ware te vinden. Het lot lijkt het daar echter niet mee eens te zijn. Nicky, een alleenstaande moeder, is voor het eerst van haar leven in New York en ze heeft maar één doel: shoppen! Maar ze vindt veel meer dan ze zocht. Rachel heeft even een time-out van haar gespannen huwelijk nodig en ze grijpt haar bezoekje aan New York meteen aan om haar knappe broer Connor te bezoeken. Een vakantieliefde is het laatste waar ze op zit te wachten. Tot ze sexy Alex ontmoet, die achter het duistere geheim komt waar ze al jaren mee rondloopt. Haar veilige, zekere leven in Dublin komt in gevaar... Van de High Line tot SoHo, en van de Boathouse tot Chelsea de magie van New York verandert hun levens voorgoed!
Schrijver: Michelle Jackson
Oorspronkelijke titel: Three nights in New York
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022559406
Uitgever: Boekerij
Een kus in Havana
Emma, Louise en Sophie zijn zussen en hebben veel gemeen. Als Emma van haar pas overleden man twee tickets naar Cuba ontvangt, die hij vlak voor zijn dood gepost moet hebben, is ze verrast en geroerd. Ze besluit Sophie mee te nemen in zijn plaats. Terwijl haar zussen in de Caribische zon liggen, hunkert Louise thuis in Dublin naar haar ex-geliefde Jack. Totdat een toevallige ontmoeting met haar verloren grote liefde haar alles even doet vergeten. Op Cuba ontmoet Emma intussen de Che Guevara-lookalike Felipe. Bedwelmd door salsamuziek, rumcocktails en zwoele tropische nachten probeert Emma de nare tijd achter zich te laten, niet beseffend dat Sophie gebukt gaat onder een groot geheim, en al helemaal niet wetend waar die ene kus met Felipe in Havana allemaal toe kan leiden...
Schrijver: Michelle Jackson
Oorspronkelijke titel: One kiss in Havana
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5818-8
Uitgever: Boekerij
Twee dagen in Biarritz
Beste vriendinnen Kate en Annabel hebben zin in een ander verjaardagsfeest dan anders, met goed eten, veel wijn en mooie mannen. En waar kan dat beter dan in het hippe surfresort Biarritz? Kate is kunstenaar en woont in Frankrijk, terwijl Annabel het naar haar zin heeft als glamourmama in Dublin. Een ogenschijnlijk perfecte vriendschap, maar Annabel houdt al jarenlang een schokkend geheim verborgen voor Kate. Op een avond in Biarritz wordt Annabel iets te roekeloos door de alcohol en verspreekt ze zich. Kate stort volledig in en vlucht naar huis, in de Pyreneeën. Maar wanneer haar moeder kort daarna ernstig ziek wordt, ziet ze zich gedwongen terug te keren naar Dublin... en naar Annabel. Ze vindt een nieuwe Annabel, die haar leven over een heel andere boeg wil gooien en tot afschuw van haar echtgenoot een eigen zaak probeert op te zetten. En er zijn ook een paar minnaars uit het heden en verleden die de zaken aardig compliceren. Zal de vriendschap tussen Annabel en Kate bestand blijken tegen teleurstelling, verraad en woede? Overleven ze Biarritz?
Schrijver: Michelle Jackson
Oorspronkelijke titel: Two days in Biarritz
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-225-5939-0
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers