Boekenplank:
Kies
  • Home
  • F
  • Michelle Frances

Boeken van Michelle Frances

Meer over Michelle Frances

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Michelle Frances


Overzicht

  • Niet mijn dochter - The daughter
  • Zijn nieuwe vriendin - The girlfriend
  • Zussen - Sisters

gedetailleerd overzicht

OverzichtNiet mijn dochter

Je hebt haar geheim ontdekt. Nu is er geen weg terug...

Kate was nooit van plan een tienermoeder te worden, maar toen het toch gebeurde wist ze één ding zeker: ze zou haar dochter alle liefde geven die ze zelf had gemist. Jaren later is haar baby Becky uitgegroeid tot een sterke jonge vrouw die hard op weg is een geweldige onderzoeksjournalist te worden. Kate zou niet trotser kunnen zijn.

Dan slaat het noodlot toe en heeft Kate nog maar één doel: erachter komen wat er met haar dochter is gebeurd. Welk schandaal was Becky op het spoor, en zou het kunnen dat deze wrede speling van het lot geen ongeluk was?

Schrijver: Michelle Frances
Oorspronkelijke titel: The daughter
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022596159
Ebook: 9789402318524
Uitgever: Boekerij
Zijn nieuwe vriendin

Ze wil jouw leven. Ze begint bij je zoon...

Laura heeft het allemaal: een succesvolle carrière, een prachtig huis in hartje Londen, een goed huwelijk en een sterke band met haar zoon Daniel. Dan ontmoet Daniel Cherry en wordt hij binnen een paar dagen smoorverliefd. Zijn nieuwe vriendin is jong, mooi en slim, maar ze heeft niet dezelfde kansen gehad als de bevoorrechte familie van Daniel.

Laura doet haar uiterste best om haar met open armen te ontvangen, maar al snel beginnen zich de eerste barstjes te vormen in haar relatie met Daniel. Kleine leugentjes die Laura doen vermoeden dat Cherry niet is wie ze beweert te zijn, en dat haar liefde voor Daniel niet oprecht is. Naarmate de leugens groter worden, groeit ook Laura’s angst. Is Daniel in gevaar? Hoever durft Laura te gaan om hem te beschermen?

Terwijl de geheimen zich opstapelen en de inzet steeds hoger wordt, neemt Laura een beslissing die alles verandert - en een van hen het leven kost.

Schrijver: Michelle Frances
Oorspronkelijke titel: The girlfriend
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022596104
Ebook: 9789402318517
Uitgever: Boekerij
Zussen

Jij bent de favoriete dochter. Daar zul je spijt van krijgen...

Abby en Ellie waren als kinderen al niet hecht, maar nu ze volwassen zijn is de koelte uitgegroeid tot een diepgewortelde wrok. Abby is stikjaloers op Ellies prachtige uiterlijk en op het feit dat zij hun moeders favoriet is. Ellie op haar beurt benijdt Abby om haar perfecte echtgenoot en hun luxe villa op het zonovergoten Italiaanse eiland Elba.

Als Abby haar zus en moeder uitnodigt om op Elba te komen logeren, zien de zussen dit als een kans om dichter tot elkaar te groeien. Maar van een zonnige, ontspannen vakantie komt niets terecht. Het gedrag van hun moeder doet de spanning al snel stijgen. Zeker als Ellie begint te vermoeden dat Abby en hun moeder een geheim delen dat de hele familie in gevaar brengt. Ze moet hen confronteren - maar hoe doe je dat als elkáár vertrouwen het grootste gevaar van allemaal is?

Schrijver: Michelle Frances
Oorspronkelijke titel: Sisters
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789402318753
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers