Boekenplank:
Kies

Boeken van B.A. Paris

B.A. Paris is van Frans-Ierse komaf en groeide op in Engeland. Ze woont momenteel met haar echtgenoot en hun vijf dochters in Engeland, nadat ze eerder in Nederland en Frankrijk hebben gewoond.

Meer over B.A. Paris

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1958

Overzicht
  • Achter gesloten deuren - Behind closed doors
  • Breng me terug - Bring me back
  • Gebroken - The breakdown

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Achter gesloten deuren
Soms is het perfecte huwelijk de perfecte leugen... Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom één slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.
Schrijver: B.A. Paris
Oorspronkelijke titel: Behind closed doors
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789026339936
Uitgever: Ambo | Anthos
Breng me terug

Breng me terug gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft...

Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig - zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen?

Schrijver: B.A. Paris
Oorspronkelijke titel: Bring me back
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026342943
Uitgever: Ambo | Anthos
Gebroken
Als je jezelf al niet kunt vertrouwen, wie dan wel? Het begon op die avond in het bos. Cass Anderson stopte niet om een vrouw te helpen en nu is die vrouw dood. Vermoord. Sindsdien vergeet ze steeds meer: waar ze haar auto heeft geparkeerd, of ze haar medicijnen heeft ingenomen, waarom ze een kinderwagen bestelde ook al heeft ze geen baby. Wat ze niet kan vergeten is de vrouw die ze misschien had kunnen redden en het verschrikkelijke schuldgevoel. En de telefoontjes van iemand die zwijgt. Er is iemand die haar in de gaten houdt...
Schrijver: B.A. Paris
Oorspronkelijke titel: The breakdown
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026339394
Uitgever: Ambo | Anthos