Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Clare Mackintosh

Boeken van Clare Mackintosh

Meer over Clare Mackintosh

Website: http://www.claremackintosh.com

Overzicht
  • Ik zie jou - I see you
  • Mea culpa - I let you go
  • Valse hoop - Let me lie

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Ik zie jou
Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer. Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt.

Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt. Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Schrijver: Clare Mackintosh
Oorspronkelijke titel: I see you
Eerste uitgave: 2016
ISBN: 9789026137754
Uitgever: De Fontein
Mea culpa
Wanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna’s wereld in een nachtmerrie. Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend.

Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader. Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel.

Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

Schrijver: Clare Mackintosh
Oorspronkelijke titel: I let you go
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789026137730
Uitgever: De Fontein
Valse hoop
Een jaar geleden beëindigde Anna’s moeder haar leven op exact dezelfde wijze als haar vader een paar maanden eerder. Sindsdien probeert Anna wanhopig zichzelf op de been te houden. Een kaart op de sterfdag van haar moeder zet een reeks gebeurtenissen in gang die Anna doet vermoeden dat er meer achter de dood van haar moeder zit dan waar de politie vanuit ging.

Graven in het verleden blijkt gevaarlijk te zijn, soms is het beter alles te laten rusten. Maar dat is nu te laat. Moord. Zelfmoord. Of zit het toch anders?

Schrijver: Clare Mackintosh
Oorspronkelijke titel: Let me lie
Eerste uitgave: 2018
ISBN: 9789026146381
Uitgever: De Fontein