Boekenplank:
Kies

Boeken van Claire Lombardo

Meer over Claire Lombardo

Genre: Roman

Geboren: 1989

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Claire Lombardo


Overzicht

De mooiste tijd van ons leven

Wanneer Marilyn Connolly en David Sorenson verliefd worden in de jaren zeventig, hebben ze nog geen idee van wat hun te wachten staat met de vier totaal verschillende dochters die ze zullen krijgen.

Nu, bijna veertig jaar later, is Wendy, de oudste, al jong weduwe geworden en ze dept haar verdriet met drank en jongere mannen. Violet, de streber, worstelt met het thuismoederschap waarvoor ze haar advocatencarrière heeft opgegeven. Liza, professor, neurotisch en net zwanger, zit in een relatiecrisis. En Grace, de jongste, houdt de schijn over haar studie op, terwijl ze steeds meer in een leugen leeft.

Allen moeten zien te leven met hun eigen sores, totdat een geheim tussen twee zussen het leven van de hele familie volledig omgooit.

In een wervelend verhaal dat een halve eeuw omspant, volgen we de Sorensons en hun leven. Met een scherp oog voor familiedynamieken verbeeldt Lombardo rivaliteit tussen kinderen, onrust in een huwelijk en schuldgevoel van ouders, en onderzoekt ze de wankele balans tussen affectie en afschuw voor hen die ons dierbaar zijn.

Schrijver: Claire Lombardo
Oorspronkelijke titel: The most fun we ever had
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789056726423
Ebook: 9789044978223
Uitgever: Signatuur