Boekenplank:
Kies

Boeken van Michelle Adams

Meer over Michelle Adams

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Michelle Adams


Overzicht

  • Mijn zus - My sister
  • Tussen de leugens - Between the lies

gedetailleerd overzicht

OverzichtMijn zus
Irini is een jonge anesthesist met een bewogen jeugd. Vlak voor haar vierde verjaardag is ze door haar ouders weggegeven aan een tante. Het hoe en waarom van de keuze haar te verstoten en haar zus te houden, heeft ze nooit begrepen.

Haar oudere zus Elle neemt gedurende de jaren af en toe contact met haar op, maar altijd loopt dat noodlottig af. Wanneer Elle haar laat weten dat hun moeder is overleden, stemt Irini ermee in om naar huis te komen.

Daar realiseert ze zich al snel dat het verleden van haar familie complexer is dan ze ooit had kunnen bedenken. Niet in de laatste plaats omdat ze achter de werkelijke drijfveer van haar ouders komt. Elle speelt ondertussen een sinister spel, waardoor Irini nu pas écht in de problemen komt...

Schrijver: Michelle Adams
Oorspronkelijke titel: My sister
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026140518
Ebook: 9789026140525
Uitgever: De Fontein
Tussen de leugens

Chloë Daniels komt bij in een ziekenhuis, haar geheugen verdwenen, geen idee hoe ze er beland is. Ze herkent de mensen aan haar bed niet, ze weet haar eigen naam niet.

Terwijl ze langzaam herstelt, vullen haar ouders en haar zus haar geheugen in met details over haar succesvolle carrière, haar huis aan de kust en het bijna-fatale auto-ongeluk. Maar Chloë krijgt het gevoel dat ze dingen voor haar verborgen houden en ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen...

Schrijver: Michelle Adams
Oorspronkelijke titel: Between the lies
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026149009
Ebook: 9789026149016
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers