Boekenplank:
Kies

Boeken van Stephanie Bond

Meer over Stephanie Bond

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Stephanie Bancroft

Geboren: 1965

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Stephanie Bond


Overzicht

Wie van de drie
Zij hebben één ding gemeen - dezelfde echtgenoot!

Na een ongeluk belandt Raymond Carmichael in het ziekenhuis. Bij de balie melden zich drie vrouwen, die alle drie om het hardst beweren zijn echtgenote te zijn. Raymond krijgt de schrik van zijn leven wanneer het trio aan zijn ziekbed verschijnt. Hij overlijdt ter plekke aan een hartaanval. Nader onderzoek wijst echter uit dat iemand hem heeft vermoord. De politie heeft geen enkele moeite met het aanwijzen van de hoofdverdachten... maar wie van de dames was zo koelbloedig?

Beatrice, blond, bijna in de overgang en briesend van woede. Diep geschokt moet zij na eenentwintig jaar huwelijk toegeven dat Raymond absoluut niet te vertrouwen was.

Natalie, huisarts met een goedlopende praktijk en volmaakt tevreden met haar leven. Tot ze ontdekt dat Raymond tijdens hun zevenjarig huwelijk over alles gelogen heeft.

Ruby, de bloedmooie stripteasedanseres. Er is een baby op komst. Hoe moet dat nu verder?

De vrouwen houden stug vol niets met de moord te maken te hebben. om hun onschuld te bewijzen moeten zij de moordenaar zien te vinden. Dat vereist samenwerking - een wellicht onmogelijke opgave. Want kunnen Bea, Natalie en Ruby elkaar ècht vertrouwen?
Schrijver: Stephanie Bond
Oorspronkelijke titel: Our husband
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044309782
Uitgever: The House of Books