Boekenplank:
Kies

Boeken van C.J. Lyons

Meer over C.J. Lyons

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: C.J. Lyons


Caitlyn Tierney

  1. Ziende blind - Blind faith
  2. Zwarte schapen - Black sheep

gedetailleerd overzicht

Caitlyn TierneyZiende blind
Sarah Durandt is aanwezig bij de terechtstelling van de moordenaar van haar gezin en ziet met eigen ogen hoe hij sterft. Maar hij heeft nooit losgelaten waar hij de lichamen van haar man en zoon heeft verborgen, dus ze heeft nog geen vrede.

Ze besluit terug te gaan naar hun huis in de Adirondacks en gaat op zoek naar de laatste sporen van haar dierbaren. Een anoniem graf, een kledingstuk... Iets wat deze nachtmerrie tastbaar kan maken. Maar wat Sarah in de bossen vindt is veel verontrustender en gruwelijker dan ze had verwacht.
Schrijver: C.J. Lyons
Oorspronkelijke titel: Blind faith
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022570609
Uitgever: Boekerij
Zwarte schapen
FBI-agent Caitlyn Tierney heeft het mysterie rond de onverklaarbare zelfmoord van haar vader nooit opgelost. Hij stierf nadat een van zijn beste vrienden was gearresteerd op verdenking van moord. Nu vraagt deze man Caitlyns hulp bij het vinden van zijn vermiste dochter.

De zaak voert haar terug naar haar geboorteplaats Evergreen in North Carolina, waar ze zesentwintig jaar geleden voor het laatst is geweest. Maar Evergreen is onherkenbaar veranderd met nieuw geld en oude leugens. Daar komt nog een onbekende vijand bij die er alles aan zal doen om geheimen begraven te houden...

Schrijver: C.J. Lyons
Oorspronkelijke titel: Black sheep
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022570579
Uitgever: Boekerij