Boekenplank:
Kies

Boeken van Madeline Hunter

Meer over Madeline Hunter

Genres: Historisch, Roman

Geboren: 1952

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Madeline Hunter


The Seducer Serie

  1. Tot aan de dageraad - The saint
  2. De betovering van de nacht - Lord of sin

gedetailleerd overzicht

The Seducer SerieTot aan de dageraad
De Engelse burggraaf Vergil Duclairc is een man die eraan gewend is zijn zin te krijgen. En als de zojuist aangewezen voogd van Miss Bianca Kenwood uit Amerika, is hij van plan haar zo snel mogelijk uit te huwelijken aan zijn jongere broer. Maar de eigenzinnige Bianca heeft andere plannen.

Ze wil dolgraag zangeres worden en ze heeft heus wel door dat het Vergil alleen maar om haar erfenis te doen is. Om de lieve vrede besluit Bianca tijdelijk met de bazige edelman mee te gaan naar zijn landhuis.

Daar ontdekt ze dat Vergil ook heel charmant kan zijn en dat er achter zijn perfecte zelfbeheersing een sensuele meester schuilt. Bianca besluit haar voogd op een schandalige manier te verleiden. Want ook zij is eraan gewend altijd haar zin te krijgen.
Schrijver: Madeline Hunter
Oorspronkelijke titel: The saint
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789044311549
Uitgever: The House of Books
De betovering van de nacht
Als de onbezorgde Londense vrijgezel Ewan McLean een graafschap erft, weet hij al gelijk wat hij met zijn nieuwe fortuin gaat doen: het uitbreiden van zijn collectie erotische kunst en dure maîtresses. Dan maakt hij kennis met de intrigerende, ongehuwde en beeldschone Bride Cameron. Zij verzorgt haar drie jongere zusjes, maar tot Ewans verbazing weigert zij koppig zijn helpende hand.

Ewan is betoverd door haar schoonheid en sprankelende persoonlijkheid en probeert haar te verleiden. Maar welk geheim probeert Bride zo wanhopig te verbergen?
Schrijver: Madeline Hunter
Oorspronkelijke titel: Lord of sin
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044318470
Uitgever: The House of Books