Boekenplank:
Kies

Boeken van Gena Showalter

Meer over Gena Showalter

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1976

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Gena Showalter


The Lords of the Underworld

 1. Het donkerste vuur - The darkest fire
 2. De donkerste nacht - The darkest night
 3. De donkerste kus - The darkest kiss
 4. De donkerste lust - The darkest pleasure

The Original Heartbreakers

 1. Flirt vol gevaar - The closer you come
 2. Hartstocht op herhaling - The hotter you burn
 3. Voor altijd feest - The harder you fall
 4. Onvergetelijk avontuur - Can't hardly breathe
 5. Bijna niet te weerstaan - Can't let go

Everlife (YA)

 1. Eerste leven - Firstlife
 2. Levensbloed - Lifeblood
 3. Eeuwige leven - Everlife

The Forest of Good and Evil (YA)

 1. Koud als sneeuw - The evil queen
 2. Breekbaar als glas - The glass queen

White Rabbit Chronicles (YA)

 1. Alice in Zombieland - Alice in Zombieland
 2. Door de zombiespiegel - Through the Zombie glass
 3. Hartenkoningin - The queen of Zombie hearts
 4. Zombie party - A mad Zombie party
The Forest of Good and Evil (YA)

gedetailleerd overzicht

The Lords of the UnderworldHet donkerste vuur

Geryon, poortwachter van de hel, moet samen met de beeldschone godin Kadence een groep opstandige demonen bedwingen. Wanneer ze afdalen in Lucifers koninkrijk, laaien er in de hitte van het vagevuur gevoelens op die hun strijdlust omzetten in passie. Helaas wacht hun geen idyllisch samenzijn, maar een bitter gevecht tegen duivelse krachten.

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The darkest fire
Eerste uitgave: 2008
Ebook: 9789402754148
Uitgever: HarperCollins
De donkerste nacht
In een fort in Boedapest leven zes door de goden vervloekte krijgers. Ieder van hen draagt een demon in zich - Geweld, Ziekte, Dood, Pijn, Toorn en Losbandigheid - en ieder van hen levert dag en nacht strijd om zijn demon in toom te houden...

Maddox, de hoeder van Geweld, sterft al duizenden jaren elke middernacht een gruwelijke dood, waarna zijn ziel wordt meegesleurd naar de hel. En elke ochtend weer wordt hij wakker in zijn bed - wetende dat hij nog diezelfde avond opnieuw zal sterven...

Overal waar Ashlyn komt, hoort ze stemmen uit het verleden en dat drijft haar tot wanhoop. Zodra ze bij Maddox is, wordt ze echter omgeven door stilte. Hij, op zijn beurt, merkt dat Geweld zich rustig houdt als hij bij haar is. En als blijkt dat ze met behulp van haar gave misschien een manier kan vinden om zijn vloek te verbreken, gelooft hij dat hun ontmoeting voorbestemd moet zijn.

Maar de goden hebben andere plannen. Onverwacht omsingelen demonenjagers - de aartsvijanden van de krijgers - het fort, en er is er slechts één die hen daarnaar toe geleid kan hebben. Twijfel verscheurt Maddox. Is de vrouw die zijn ziel lijkt te kunnen redden een verraadster?
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The darkest night
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034748942
Ebook: 9789402754155
Uitgever: Harlequin
De donkerste kus
In een fort in Boedapest leven zes door de goden vervloekte krijgers. Ieder van hen draagt een demon in zich - Geweld, Ziekte, Dood, Pijn, Toorn en Losbandigheid - en ieder van hen levert dag en nacht strijd om zijn demon in toom te houden...

Lucien houdt iedereen op een afstand. Als hoeder van de demon Dood is hij niet bepaald prettig gezelschap. Bovendien is hij getekend door een dramatische gebeurtenis uit het verleden - letterlijk: hij zit onder de littekens. Ook Anya, godin van de anarchie, is alleen. Eeuwen geleden is een vloek over haar uitgesproken waardoor ze zich nooit aan een man zal kunnen binden.

Toch vinden de twee elkaar en even lijkt er een eind te komen aan de eenzaamheid van hun bestaan. Maar de wraakzuchtige oppergod Kronos, Anya's grootste vijand, misgunt hun het geluk. Hij geeft Lucien de opdracht zijn geliefde te doden, anders zullen zijn medekrijgers ergere pijnen te lijden krijgen dan de verdoemden in het vagevuur.

Lucien kan zijn vrienden niet uitleveren aan de toorn van Kronos. Hij heeft geen andere keus dan Anya's ziel uit haar lichaam te rukken. Maar Anya geeft zich niet zomaar over en zo wordt hun liefdesspel een strijd op leven en dood...
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The darkest kiss
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034748959
Ebook: 9789402754162
Uitgever: Harlequin
De donkerste lust
In een fort in Boedapest leven zes door de goden vervloekte krijgers. Ieder van hen draagt een demon in zich - Geweld, Ziekte, Dood, Pijn, Toorn en Losbandigheid - en ieder van hen levert dag en nacht strijd om zijn demon in toom te houden...

Reyes staat op het punt zich van het fort te storten om zijn demon Pijn tevreden te stellen, als hij wordt tegengehouden door Lucien, die wil weten wat hij met hun vriend Aeron heeft gedaan. Opgesloten, bekent hij. Aeron, hoeder van Toorn, heeft namelijk van de goden de opdracht gekregen Danika te doden - de vrouw die alles voor Reyes is gaan betekenen.

Danika is op de vlucht. Sinds ze weet dat zij en haar familie groot gevaar lopen, is ze niet langer dan een week op dezelfde plaats gebleven. Ze is al een keer door de krijgers ontvoerd en dat zal haar niet nog eens overkomen. Hoewel ze aan een van hen, Reyes, toch steeds moet denken. Hij mag dan een demon zijn, hij heeft wél haar leven gered...

Zodra Reyes ontdekt dat demonenjagers het ook al op Danika gemunt hebben, schiet hij haar te hulp. Wat hij niet weet, is dat alles door de jagers in scène is gezet en dat Danika hen helpt. En dan wordt duidelijk dat nóg iemand belangstelling heeft voor de vrouw van zijn begeerte: de oppergod Kronos zelf...
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The darkest pleasure
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789034748973
Ebook: 9789402754179
Uitgever: Harlequin

The Original HeartbreakersFlirt vol gevaar

Nu hij net vrij is, heeft bad boy Jase Hollister maar één doel: uit de problemen blijven. En Strawberry Valley lijkt hem een prima plek om een rustig, fijn leven op te bouwen. Toch is hij niet bepaald een brave burger - en al helemaal niet wanneer hij in de buurt is van de temperamentvolle schoonheid Brook Lynn.

Serveerster Brook Lynn Dillon staat ook wel bekend als Miss Verantwoordelijk. Niet dat dat haar nu zoveel heeft opgeleverd: ze is blut, single, en ze heeft al veel te lang geen pleziertje meer beleefd. Totdat ze Jase ontmoet. Hij is ruig en adembenemend sexy, en er valt niet te ontkomen aan de vonken die tussen hen overspringen. Toch durft ze haar hart niet aan hem te geven... want is hij niet veel te gevaarlijk voor haar?

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The closer you come
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402520781
Ebook: 9789402520781
Uitgever: Harlequin
Hartstocht op herhaling

Beck Ockley is genadeloos in de bestuurskamer... en in de slaapkamer. Betekenisloze seks helpt hem om de demonen uit zijn verleden op afstand te houden, en hij is vastbesloten om nooit vaker dan één keer met dezelfde vrouw het bed te delen. Maar wanneer hij de beeldschone Harlow in zijn huis aantreft, begint zijn voornemen te wankelen.

Harlow Glass is de meest gehate persoon van Strawberry Valley. Bovendien is ze blut, werkloos en dakloos. Wanhopig verschaft ze zich toegang tot Becks woning... en ze wordt door hem betrapt. Ze schrikt zich rot - niet zozeer door zijn vroege thuiskomst, maar vooral door de zinderende aantrekkingskracht tussen hen. Ze is echter niet van plan een van zijn vele veroveringen te worden. Maar hoelang kan ze weerstand bieden aan deze onmogelijk sexy man?

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The hotter you burn
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789036071130
Ebook: 9789402520866
Uitgever: Harlequin
Voor altijd feest

West mag nu succesvol en steenrijk zijn dankzij zijn computergames, maar dat is wel eens anders geweest. Hij heeft moeten knokken om de top te bereiken. En om daar te blijven, leeft hij volgens een strak regime. Een van zijn regels: nooit langer dan twee maanden een romantische relatie aangaan. Maar met de mooie flirterige Jessie Kay hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken; zij is vast wel in voor een paar weken lol!

Jessie Kay heeft haar feestverleden achter zich gelaten. Vanaf nu wil ze alleen nog maar langdurige, betekenisvolle relaties. En dus moet ze ver uit de buurt blijven van West met zijn relatiefobie! Toch wordt ze steeds als een magneet naar hem toe getrokken. Zal ze hem kunnen verleiden om een uitzondering te maken op zijn regeltjes?

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The harder you fall
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789036071161
Ebook: 9789402520941
Uitgever: Harlequin
Onvergetelijk avontuur

Omdat ze als tiener werd gepest, denkt Dorothea liever niet te veel aan het verleden. Behalve aan Daniel Porter, de allerknapste jongen van haar school, op wie ze eigenlijk altijd verliefd is gebleven.

Nu de sexy bad boy haar hotelletje gebruikt voor zijn vele avontuurtjes, zou ze hem er eigenlijk uit moeten schoppen... maar elke broeierige blik die hij haar toewerpt, doet haar ernaar verlangen zélf op zijn kamerdeur te kloppen!

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Can't hardly breathe
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034738851
Ebook: 9789402536621
Uitgever: Harlequin
Bijna niet te weerstaan

Mannen zijn onbetrouwbaar, dat heeft Ryanne Wade al vroeg ontdekt. Dus laat ze niemand dichtbij komen, en al helemaal niet de klanten in haar kroeg. Voormalig commando Jude Laurent heeft echter iets wat haar enorm aantrekt.

Helaas staat zij in zijn ogen voor alles wat slecht is. Nadat een dronken bestuurder jaren eerder een abrupt einde maakte aan zijn gezinsgeluk, is hij fel tegen alcohol - en zíj serveert drank aan potentiële weggebruikers!

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Can't let go
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789034749956
Ebook: 9789402539301
Uitgever: Harlequin

Everlife (YA)Eerste leven
Je eerste leven is niet meer dan een generale repetitie voor het échte leven... en dat begint pas ná je dood. Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika of Myriad? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood... Hoewel Tenleys ouders haar al - voor veel geld - aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke - en onmogelijke - manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen...
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Firstlife
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402723403
Uitgever: HarperCollins
Levensbloed

Myriad en Troika hebben om Tenley gevochten vanwege de bijzondere kracht die ze bezit. Beide rijken zijn ervan overtuigd dat degene die haar ziel wint meer macht zal krijgen. Met haar laatste adem heeft Tenley uiteindelijk gekozen voor Troika, het rijk van licht en liefde. Dat heeft echter grote consequenties. Niet alleen verkeert ze nog steeds in gevaar, maar ook staat ze nu lijnrecht tegenover Killian, de jongen die bij Myriad hoort en die ze maar niet kan vergeten. Ondertussen dreigt Killian zijn eeuwige leven te verliezen. Hij heeft nog maar één kans op redding: Tenley verslaan in een spel dat zij nog nooit gespeeld heeft...

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Lifeblood
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402724707
Uitgever: HarperCollins
Eeuwige leven

De oorlog tussen Troika en Myriad is nog lang niet voorbij. Tenley heeft gekozen voor Troika, maar werkt in het geheim samen met Killian. Hoewel hij bij de vijand hoort, kan Tenley hem maar niet uit haar hoofd zetten. Zal haar liefde voor Killian hen redden of betekent die juist de ondergang wanneer de duisternis van Myriad letterlijk steeds dichterbij komt?

In het slot van de Everlife-trilogie moet Tenley alles op alles zetten om de rijken van het Eeuwige leven tot elkaar te brengen en de mensen van wie ze houdt te redden.

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Everlife
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789402701111
Uitgever: HarperCollins

The Forest of Good and Evil (YA)Koud als sneeuw

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie zal sterven door mijn hand?

De zestienjarige Everly Morrow heeft er geen flauw idee van dat ze een sprookjesprinses is, tot ze ineens met spiegels blijkt te kunnen communiceren. Ze beseft dat ze dit beter geheim kan houden en laat haar klasgenoten in de waan dat haar voortdurende getuur in spiegels voortkomt uit ijdelheid.

Dan wordt haar een vreselijke waarheid voorgespiegeld: ze is voorbestemd om Sneeuwwitjes grootste vijand te worden, de boze koningin! Nogal een verontrustend vooruitzicht, zeker wanneer ze verliefd wordt op Roth Charmaine, de vermeende prins Charming.

Als de voorspelling langzaam maar zeker uitkomt, wordt Everly door iedereen verraden. Lukt het haar zich te verzetten, of geeft ze toe aan haar duistere kant? De strijd tussen goed en kwaad is pas net begonnen...

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The evil queen
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402705935
Ebook: 9789402760088
Uitgever: HarperCollins
Breekbaar als glas

Welke heerser, koud als steen, barst in duizend stukjes uiteen?

Prinses Ashleigh Charmaine, beter bekend als de Glasprinses, is geboren met een zwak hart waardoor ze kwetsbaar is, zo breekbaar als glas. In tegenstelling tot haar twee zussen heeft ze ook geen magische krachten, en ze leeft met het idee dat elke dag haar laatste kan zijn. Tot een orakel aankondigt dat het Ashleighs lot is om Assepoester te zijn, met een knappe prins te trouwen en het koninkrijk van Sevon te redden van hun wrede overheersers.

Ashleigh heeft zo haar twijfels over de profetie. Iedereen kijkt op haar neer, tot en met de dieren aan toe! En de prins die ze geacht wordt te betoveren, minacht haar nog het meest. Zal Ashleigh ooit koningin worden zoals haar is voorspeld? Of verliest ze alles wat haar lief is?

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The glass queen
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402708448
Ebook: 9789402762211
Uitgever: HarperCollins

White Rabbit Chronicles (YA)Alice in Zombieland
Zodra ze je zien, komen ze achter je aan...

Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen één seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde. Eén keer met je ogen knipperen, één keer ademhalen, één hartslag, en alles wat ze kende, iedereen van wie ze hield, was verdwenen. Haar vader had gelijk. De monsters bestaan echt.

En nu is ze haar hele familie kwijt. Zogenaamd door een auto-ongeluk, maar zij weet wel beter. De zombies hebben haar ouders en zusje vermoord. En hun moordlust kent geen grenzen. Om uit handen te blijven van die griezels, moet Alice leren hoe ze tegen ze moet vechten. En hiervoor moet ze haar leven toevertrouwen aan de grootste bad boy van school, Cole Holland...
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Alice in Zombieland
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402724202
Ebook: 9789402505047
Uitgever: HarperCollins
Door de zombiespiegel
Wat is er mis met Alice Bell?

Alice dacht dat ze alles al had meegemaakt, maar helaas... het kan nog erger. Na de laatste zombie-aanval gebeuren er vreemde dingen met haar. Spiegels komen tot leven, ze hoort stemmen die anderen niet schijnen te horen en ze heeft soms de afschuwelijke neiging om iemand aan te vallen. Wat is er toch met haar aan de hand?

Cole, haar vriendje, doet ook al zo raar. Eerst ontwijkt hij haar de hele tijd en dan maakt hij het volkomen onverwacht uit. En dat is nog niet alles. Het lijkt wel alsof hij iets voor haar verborgen houdt. Maar Alice wordt pas echt bang als ze in de spiegel kijkt...
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: Through the Zombie glass
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402724301
Ebook: 9789402508734
Uitgever: HarperCollins
Hartenkoningin
Alice heeft een plan...

Alice dacht dat het ergste achter de rug was. Dat ze eindelijk met rust zouden worden gelaten en dat het nu echt serieus zou kunnen worden tussen haar en Cole, de leider van de zombiejagers. Tot Anima Industries, het bedrijf dat zombies gebruikt om macht te verkrijgen en daarbij over lijken gaat, opnieuw begint met zijn verraderlijke praktijken. Dan realiseert Alice zich dat mensen gevaarlijker kunnen zijn dan monsters...

Terwijl de zombiejagers zich opmaken voor de strijd, ontrafelt Alice een aantal schokkende geheimen. Ze ontdekt nieuwe krachten bij zichzelf en komt er tot haar verbijstering achter wie er verantwoordelijk is voor al het bloedvergieten en de vreselijke zombies. Langzamerhand dringt tot haar door wat ze moet doen. Maar betekent dat ook dat ze haar leven moet opofferen voor degenen van wie ze houdt?
Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: The queen of Zombie hearts
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402724400
Ebook: 9789402511857
Uitgever: HarperCollins
Zombie party

Alice en haar vrienden dachten dat ze de strijd tegen Anima Industries hadden gewonnen. Ze dachten dat er een einde was gekomen aan de experimenten met zombies, waarmee het bedrijf het geheim van onsterfelijkheid hoopte te vinden, maar in plaats daarvan dood en verderf zaaide.
Anima lijkt echter uit de as herrezen, en Alice en de andere zombiejagers zien zich genoodzaakt samen te werken met Camilla, het meisje dat hen allemaal heeft verraden. Vooral Frosty kan dit niet verkroppen omdat hij haar verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vriendin.
Maar tussen haat en liefde zit soms maar een flinterdunne scheidslijn...

Schrijver: Gena Showalter
Oorspronkelijke titel: A mad Zombie party
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402701685
Ebook: 9789402755961
Uitgever: HarperCollins