Boekenplank:
Kies

Boeken van Julia Quinn

Julia Quinn verschijnt met grote regelmaat op de New York Times Bestseller List met haar met veel humor geschreven historische romans. Quinn heeft kunstgeschiedenis gestudeerd aan Harvard. Na Harvard begon ze aan een medische studie aan Yale, maar toen bleek dat haar boeken goed verkochten, koos ze om schrijfster te worden in plaats van dokter. Haar Bridgerton-serie is in 2018 aangekocht door Netflix om tot tv-serie te worden gemaakt.

Meer over Julia Quinn

Genres: Historisch, Roman

Pseudoniem (van): Julie Cotler Pottinger

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Julia Quinn


Bevelstoke

 1. Nooit meer eenzaam - The secret diaries of Miss Miranda Cheever
 2. Kijk naar mij - What happens in London
 3. De ideale kandidaat - Ten things I love about you

Bridgerton

 1. Voor altijd en eeuwig - Violet in bloom (in Happily ever after)
 2. De ongetrouwde hertog - The Duke and I
 3. De verliefde graaf - The Viscount who loved me
 4. Een vorstelijk aanbod - An offer from a gentleman
 5. Een nobel streven - Romancing Mr Bridgerton
 6. De hand van de gravin - To Sir Phillip, with love
 7. Een royale vergissing - When he was wicked
 8. De edele opdracht - It's in his kiss
 9. Een man van stand - On the way to the wedding
 10. Koningin Charlotte / Queen Charlotte - Queen Charlotte

Smythe-Smith

 1. Een onverwacht duet - Just like heaven
 2. Een valse noot - A night like this
 3. Een gevoelige snaar - The sum of all kisses
 4. Een prachtig slotakkoord - The secrets of Sir Richard Kenworthy

Rokesby

 1. De onuitstaanbare erfgenaam - Because of Miss Bridgerton
 2. Een officier en een heer - The girl with the make-believe husband
 3. Haar rots in de branding - The other Miss Bridgerton
 4. Een onverstandig huwelijk - First comes scandal

De familie Bridgerton Serie

De acht kinderen van Viscount Bridgerton, Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth, zetten in het adellijke Londen van begin negentiende eeuw allemaal hun eerste schreden op het pad van de liefde. Maar de zoektocht naar de ware gaat helaas niet altijd over rozen. Zullen de acht broers en zussen een partner kunnen vinden met wie ze hun passie en hartstocht kunnen delen en een mooie toekomst op kunnen bouwen?

De familie Rokesby Serie

Vóór de Bridgertons waren er de Rokesby’s - een heerlijke serie over de buren van de Bridgertons, in de late achttiende eeuw...

gedetailleerd overzicht

BevelstokeNooit meer eenzaam

Op haar tiende was Miranda Cheever niet bepaald een veelbelovende schoonheid. Indertijd putte ze troost uit de voorspelling van de knappe en charmante burggraaf Nigel Bevelstoke dat ze ooit heel mooi zou worden.

Negen jaar later is Miranda inderdaad uitgegroeid tot een echte beauty, en is er het weerzien met Nigel, de man uit haar meisjesdromen. Bij haar ontbrandt dan al snel een passioneel vuur, maar ze stuit op een muur; door een nare ervaring is de verbitterde Bevelstoke namelijk zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt. Maar Miranda blijft hopen en zet alles op alles om Nigel op andere gedachten te brengen.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The secret diaries of Miss Miranda Cheever
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789037829426 / Candlelight Historische Roman 954
Uitgever: Candlelight
Kijk naar mij

Lady Olivia Bevelstoke hecht weinig waarde aan het gerucht dat haar nieuwe buurman zijn verloofde heeft vermoord. Toch kan ze het niet laten hem vanuit haar slaapkamerraam te bespioneren. Tot haar verbazing zit deze Harry Valentine hele dagen aan zijn bureau te schríjven!

Wat Olivia niet weet is dat Harry haar amateuristische gegluur al snel heeft opgemerkt. Terwijl hij zich afvraagt wat haar zo boeit aan het observeren van zijn vertaalwerkzaamheden, krijgt hij een bijzondere opdracht van zijn werkgever, het ministerie van Oorlog. Hij moet… Olivia in de gaten gaan houden!

En zo brengen ze steeds méér tijd met elkaar door, al dan niet gescheiden door twee ramen. Langzaam maar zeker slaat de wederzijdse argwaan om in vertrouwen en verlangen.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: What happens in London
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789037829600 / Candlelight Historische Roman 967
Uitgever: Candlelight
De ideale kandidaat

De charmante Annabel Winslow moet een goed huwelijk sluiten om haar familie voor de bedelstaf te behoeden. Haar grootouders zien in de stokoude lord Newbury de ideale kandidaat. De opdringerige graaf hoopt dat Annabel hem de zo vurig gewenste erfgenaam kan schenken, anders vervalt het graafschap aan zijn gehate neef Sebastian Grey.

Annabel is verre van enthousiast over de afstotelijke rijkaard, maar heeft voor haar gevoel geen keus. Haar wanhoop neemt toe als ze Sebastian leert kennen. Hij is alles wat zijn oom niet is - aantrekkelijk, charmant, maar allerminst welgesteld. Vanaf dat moment heeft Annabel er een dilemma bij: moet ze haar familieplicht vervullen of is het tijd om haar hart open te stellen voor de ideale man?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Ten things I love about you
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789037829976 / Candlelight Historische Roman 992
Uitgever: Candlelight

BridgertonVoor altijd en eeuwig

De prequel van de serie Bridgerton: het verhaal van Violet en Edmund...

Als de negenjarige Violet Ledger de onuitstaanbaar irritante Edmund Bridgerton ontmoet, wil ze niets van hem weten. Maar tien jaar - en een indrukwekkende hoeveelheid baardgroei - later, blijkt Edmund uitstekend te zijn opgedroogd en worden ze smoorverliefd. Ze trouwen en het gezin Bridgerton groeit in rap tempo.

Dan slaat het noodlot toe: Edmund wordt gestoken door een bij en krijgt een vreselijke allergische reactie... met dodelijke gevolgen. Ineens staat Violet in haar eentje voor de opvoeding van hun acht kinderen. Maar Violet zou Violet niet zijn als ze die uitdaging niet met beide handen zou aanpakken.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Violet in bloom (in Happily ever after)
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789402317411
Uitgever: Boekerij
De ongetrouwde hertog

Is er een grotere uitdaging denkbaar voor de ambitieuze moeders van Londen dan een ongetrouwde hertog?
Lady Whistledowns Society Papers, april 1813

Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan.

Maar hoe beter Daphne hem leert kennen, hoe meer ze begint te geloven dat ze haar droomman al heeft gevonden. Daphne zal al haar charmes in de strijd moeten gooien om de eigenzinnige hertog ervan te overtuigen dat trouwen zo gek niet is, en dat zijn ideale vrouw veel dichterbij is dan hij denkt.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The Duke and I
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789022586587
Ebook: 9789402312775
Uitgever: Boekerij
De verliefde graaf

De lente van 1814 belooft weer een veelbewogen huwelijksseizoen te worden, maar niet als het aan Anthony Bridgerton ligt. Deze begeerlijke graaf maakt nog geen enkele aanstalten zich te verloven. En waarom zou hij ook? Niemand speelt de onbereikbare vrijgezel beter dan hij...
Lady Whistledowns Society Papers, april 1814

Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd.

Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The Viscount who loved me
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789022586877
Ebook: 9789402313031
Uitgever: Boekerij
Een vorstelijk aanbod

Sophie Beckett had niet durven dromen dat ze ooit zou binnenkomen op een van Lady Bridgertons befaamde gemaskerde bals. Laat staan dat ze daar haar droomprins zou ontmoeten. Hoewel ze de dochter van een graaf is, wordt Sophie door haar afschuwelijke stiefmoeder als een bediende behandeld.

Maar nu, zwierend in de sterke armen van de hartverscheurend knappe Benedict Bridgerton, voelt ze zich net een prinses. Helaas weet ze maar al te goed dat de betovering verbroken zal zijn zodra de klok middernacht slaat. Kan ze Benedict voor zich winnen voor het te laat is?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: An offer from a gentleman
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789022586884
Ebook: 9789402313048
Uitgever: Boekerij
Een nobel streven

Penelope Featherington bewondert de beste vriend van haar broer zolang ze zich kan herinneren, maar de kans dat deze knappe graaf haar ziet staan is klein. Bovendien maakt zijn schandalige reputatie hem bepaald geen ideale echtgenoot.

Colin Bridgerton is zwaar beledigd door het beeld dat lady Whistledown van hem schetst in haar roddelcolumn. Hij is helemaal geen charmant leeghoofd! Dat geroddel lijkt misschien onschuldig, maar wat als het Colin de liefde van zijn leven kost?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Romancing Mr Bridgerton
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789022590881
Ebook: 9789402315363
Uitgever: Boekerij


De hand van de gravin

Eloise Bridgerton is achtentwintig en nog altijd ongehuwd. In de negentiende-eeuwse high society maakt haar dat al bijna een oude vrijster.

Uit medelijden vraagt weduwnaar Sir Phillip de ‘onhuwbare’ vrouw ten huwelijk. Maar als hij Eloise eenmaal ontmoet en erachter komt hoe slim en aantrekkelijk ze is, vreest Phillip dat hij meer reden heeft om naar haar te verlangen dan zij naar hem.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: To Sir Phillip, with love
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789022590898
Ebook: 9789402315493
Uitgever: Boekerij
Een royale vergissing

In elk leven doet zich een beslissend moment voor waarna je weet dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. Voor Michael Stirling, Londens beruchtste rokkenjager, was dat het moment dat hij oog in oog kwam te staan met Francesca Bridgerton. Het was een wonder dat hij zich staande wist te houden, zo diep was hij getroffen door haar schoonheid. Helaas was de gelegenheid waar ze elkaar ontmoetten het diner voorafgaand aan Francesca’s huwelijk - met Michaels neef.

Maar dat was toen. Nu is Michael meneer de graaf, en Francesca is weer vrij. Helaas ziet zij in hem nog steeds niets meer dan een goede vriend en vertrouweling. Durft Michael hun vriendschap op het spel te zetten door haar zijn ware gevoelens te tonen?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: When he was wicked
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789022592601
Ebook: 9789402316322
Uitgever: Boekerij
De edele opdracht

Londen, 1825. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. En de familie Bridgerton staat altijd vooraan.

Hyacinth Bridgerton is zonder twijfel uniek. Waanzinnig slim, schaamteloos gevat en – volgens Gareth St.-Clair – alleen in kleine doses te verdragen. Toch is Gareth elke keer als ze elkaar ontmoeten weer gefascineerd. En dat is niet zijn enige probleem. Zijn vader is van plan het St. Clair-fortuin over de balk te smijten en Gareth staat machteloos. Het enige aanknopingspunt dat hij heeft is een oud dagboek, maar dat is geschreven in het Italiaans en daarmee volkomen abracadabra voor hem.

Gareth vraagt Hyacinth hulp. Samen duiken ze in de mysterieuze tekst, maar wat als de antwoorden niet in het dagboek te vinden zijn, maar tegenover hen aan tafel?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: It's in his kiss
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789022593455
Ebook: 9789402317015
Uitgever: Boekerij
Een man van stand

Londen, 1827. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. En de familie Bridgerton staat altijd vooraan.

Gregory Bridgerton gelooft in ware liefde. Hij is ervan overtuigd dat wanneer hij de vrouw van zijn dromen ontmoet, hij direct zal weten dat zij de ware is. En zo geschiedde. Alleen… bleek de charmante Hermione Watson al verliefd op een ander!

Gelukkig is daar haar pragmatische beste vriendin Lucinda Abernathy, die Hermione koste wat het kost wil behoeden voor een onfortuinlijk huwelijk. Lucinda belooft Gregory dat ze haar vriendin in zijn armen zal drijven. Maar hoe langer ze daarmee bezig is, des te meer raken de twee van elkaar onder de indruk! Helaas is Lucy al verloofd, en is haar oom niet geneigd de verbintenis te verbreken. Hoe zorgt Gregory ervoor dat als het straks tijd is om de bruid te kussen, hij de enige man is die naast Lucinda voor het altaar staat?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: On the way to the wedding
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022593660
Ebook: 9789402317275
Uitgever: Boekerij
Koningin Charlotte / Queen Charlotte

‘We zijn één kroon. Zijn last is de mijne, de mijne die van hem...’

In 1761, op een zonnige dag in september, ontmoeten een koning en een koningin elkaar voor het eerst. Enkele uren later zijn ze getrouwd.

Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, geboren als Duitse prinses, is mooi, koppig en buitengewoon intelligent. Niet bepaald eigenschappen die het Britse hof zoekt in de echtgenote van de jonge koning George III. Maar haar wilskracht en onafhankelijkheid blijken hard nodig nu ze getrouwd zijn, want George heeft geheimen. Geheimen die gevaarlijk genoeg zijn om de monarchie op haar grondvesten te doen schudden.

Als nieuw lid van de koninklijke familie moet Charlotte haar weg vinden in de ingewikkelde politiek van het hof, terwijl ze tegelijkertijd haar hart moet bewaken. Want ze wordt verliefd op de koning, ook al duwt hij haar voortdurend weg. Bovenal zal ze moeten leren regeren en inzien dat haar beslissingen grote gevolgen hebben. Ze moet vechten voor zichzelf, voor haar man en voor haar volk, dat naar haar kijkt voor sturing en gratie. Want ze zal nooit meer gewoon Charlotte zijn. In plaats daarvan moet ze haar lot vervullen - als koningin.

* Geschreven door Julia Quinn en Shonda Rhimes, producente van de Netflix-serie Bridgerton.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Queen Charlotte
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789022599358
Ebook: 9789402321418
Uitgever: Boekerij

Smythe-SmithEen onverwacht duet

Honoria Smythe-Smith, de jongste kleindochter van de graaf van Winstead, speelt viool in het Smythe-Smith-kwartet. Ze weet heel goed dat ze vreselijk slecht zijn. Sterker nog, ze geeft haar neven en nichten volmondig gelijk als ze zeggen dat zij waarschijnlijk de slechtste van het stel is.

Marcus Holroyd is de beste vriend van Honoria’s broer, Daniel, die in ballingschap leeft in het buitenland. Marcus heeft beloofd op Honoria te letten en neemt zijn verantwoordelijkheid zeer serieus. Maar er staat hem nogal wat te wachten wanneer Honoria naar Cambridge vertrekt, vastbesloten om tegen het einde van het seizoen te trouwen.

Ze heeft haar oog laten vallen op de enige ongetrouwde Bridgerton. Als hij niet gevoelig blijkt voor haar avances, is het aan Marcus om nog op tijd binnen te vallen en haar hart te stelen voor de start van de muziekavond.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Just like heaven
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022596999
Ebook: 9789402320404
Uitgever: Boekerij
Een valse noot

Anne Wynter doet het redelijk goed als de gouvernante van drie hooggeboren jongedames. Haar baan kan een uitdaging zijn: in één week tijd verstopt ze zich in een kast vol tuba’s; speelt ze een boze koningin in een toneelstuk dat misschien een tragedie is (of een komedie - niemand weet het zeker) en verzorgt ze de wonden van de charmante graaf van Winstead. Na jarenlang ongewenste avances te hebben ontweken, is hij de eerste man die haar echt heeft verleid, en Anne vindt het steeds moeilijker worden om zich te blijven herinneren dat een gouvernante eigenlijk niet zou moeten flirten met een edelman.

Als Daniel Smythe-Smith een mysterieuze vrouw in het oog krijgt tijdens de jaarlijkse musical van zijn familie, zweert hij haar het hof te maken, zelfs als dat betekent dat hij zijn dagen zal moeten doorbrengen met een tienjarige die denkt dat ze een eenhoorn is. Maar Daniel heeft een vijand: iemand die gezworen heeft hem te doden. En wanneer Anne in gevaar komt, moet hij alle wapens uit zijn arsenaal halen om hun verhaal tot een goed einde te brengen.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: A night like this
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022598412
Ebook: 9789402320664
Uitgever: Boekerij
Een gevoelige snaar

Hugh Prentice is een slimme en doelgerichte man die niks moet hebben van vrouwen met gevoel voor drama. Zeker niet na het noodlottige duel dat hem jaren geleden een van zijn benen kostte. Sarah Pleinsworth is juist behoorlijk extravert en draagt het hart op de tong. Ze moet niks van Hugh hebben omdat ze niet kan vergeten dat het duel waarin hij gewond raakte bijna haar familie ruïneerde.

Maar dan schopt het lot alles flink in de war en zijn Sarah en Hugh genoodzaakt een week lang met elkaar op te trekken. Tot hun grote schrik blijken ze zich enorm tot elkaar aangetrokken te voelen. Was hun eerste indruk van elkaar misschien toch niet de juiste en moeten ze hun mening herzien?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The sum of all kisses
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022598429
Ebook: 9789402320671
Uitgever: Boekerij
Een prachtig slotakkoord

Sir Richard Kenworthy moet binnen een maand een bruid zien te vinden, dus hij weet dat hij niet al te kieskeurig kan zijn. Maar als hij op een van de beruchte muzikale avonden bij de Smythe-Smiths de dochter des huizes Iris Smythe-Smith ontmoet, weet hij dat hij de ware heeft gevonden. Iris lijkt misschien een muurbloempje, maar onder haar teruggetrokken gedrag gaat iets heel anders schuil.

Iris is er al aan gewend dat anderen haar vaak verkeerd inschatten. Met haar lichtblonde haar en haar onderkoelde maar soms venijnige humor valt ze niet op, en dat vindt ze helemaal prima. Ze is er dan ook helemaal niet van gediend dat Richard toenadering zoekt en ze bekijkt zijn geflirt met grote achterdocht. Als Richard haar een aanzoek doet, is ze ervan overtuigd dat er iets niet klopt. Maar haar hart denkt er heel anders over en wil niets liever dan ja zeggen.

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The secrets of Sir Richard Kenworthy
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022598436
Ebook: 9789402320688
Uitgever: Boekerij

RokesbyDe onuitstaanbare erfgenaam

Soms vind je liefde op de meest onverwachte plekken. Maar niet als het aan Billie Bridgerton ligt...

Billie Bridgerton zal ongetwijfeld een Rokesby trouwen, daar is iedereen het over eens. De vraag is alleen: welke? De Bridgertons en Rokesby’s zijn al eeuwenlang buren en goed bevriend. Als kind was Billie al onafscheidelijk van zowel Edward en Andrew Rokesby. Eigenlijk is er maar één broer die ze absoluut niet kan uitstaan…

George Rokesby is dan misschien de oudste en erfgenaam van het graafschap, maar hij is ook arrogant, irritant en bepaald niet gecharmeerd van Billie - en dat is wederzijds. Maar wat als de enige persoon die je niet kunt verdragen degene blijkt te zijn waar je niet zonder kunt?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: Because of Miss Bridgerton
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022594520
Ebook: 9789402317831
Uitgever: Boekerij
Een officier en een heer

Met haar broer Thomas ver weg en gewond aan het front in de koloniën, kan wees Cecilia Harcourt kiezen uit twee ondraaglijke opties: intrekken bij een vrijgezelle tante, of trouwen met een neef aan wie ze een hekel heeft. In plaats daarvan gaat ze voor optie drie en steekt ze de Atlantische Oceaan over, vastbesloten om haar broer te verzorgen tot hij weer beter is.

Maar na een week zoeken vindt ze niet haar broer, maar zijn beste vriend, de knappe officier Edward Rokesby. Hij is buiten bewustzijn en heeft dringend hulp nodig, en Cecilia zweert dat ze zijn leven zal redden, al moet ze een klein leugentje vertellen om aan zijn zijde te mogen blijven...

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The girl with the make-believe husband
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022595145
Ebook: 9789402318401
Uitgever: Boekerij
Haar rots in de branding

De onafhankelijke en avontuurlijke Poppy Bridgerton wil alleen trouwen met een minnaar met dezelfde interesses en een even scherp intellect als zij. Helaas komt niemand die dit jaar naar haar hand dingt in aanmerking. Tijdens een bezoek aan de kust van Dorset is Poppy aangenaam verrast als ze een schuilplaats voor smokkelaars ontdekt. Maar haar vreugde verandert in ontzetting als twee piraten haar ontvoeren en haar aan boord van een schip vastgebonden en gekneveld op het bed van de kapitein achterlaten.

Kapitein en Lord Andrew James Rokesby staat bekend als een nobele schurk en roekeloze kaper die essentiële goederen en documenten vervoert voor de Britse regering. Hij is stomverbaasd als hij een vrouw in zijn hut aantreft. Als hij hoort dat de vrouw in kwestie een Bridgerton is, weet hij dat hij met haar zal moeten trouwen om een schandaal te voorkomen, ook al lijkt Poppy geen idee te hebben van zijn aristocratische afkomst. Op volle zee maakt hun woordenstrijd al snel plaats voor een bedwelmende passie, maar dan wordt het geheim van Andrew onthuld. Zal zijn liefdesverklaring genoeg zijn om haar hart te veroveren?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: The other Miss Bridgerton
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789022595756
Ebook: 9789402319453
Uitgever: Boekerij
Een onverstandig huwelijk

Georgiana Bridgerton is niet tégen het idee van een huwelijk, ze had gewoon gedacht dat ze er iets meer over te zeggen zou hebben. Terwijl haar reputatie aan een zijden draadje hangt nadat ze is ontvoerd in ruil voor haar bruidsschat, krijgt Georgie twee opties voorgeschoteld: haar leven leiden als oude vrijster of trouwen met de schurk die haar leven heeft verwoest.

Maar er is nog een derde optie...

Als vierde zoon van een graaf is Nicholas Rokesby van plan zijn eigen koers uit te stippelen. Hij heeft een leven in Edinburgh, waar hij op het punt staat zijn medische studie af te ronden, en hij heeft geen interesse in het vinden van een vrouw. Maar wanneer hij ontdekt dat Georgie Bridgerton - zijn buurmeisje - de ondergang tegemoet gaat, weet hij wat hem te doen staat: een verstandshuwelijk. Een veilige optie, want ze zouden elkaar nooit kunnen zien als iets anders dan jeugdvrienden... toch?

Schrijver: Julia Quinn
Oorspronkelijke titel: First comes scandal
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022597712
Ebook: 9789402320084
Uitgever: Boekerij