Boekenplank:
Kies

Boeken van Lynn Kurland

Meer over Lynn Kurland

Genre: Roman

Website: Lynn Kurland


Overzicht

  • Heb me lief - This is all I ask
  • Omhels me weer - Another chance to dream
  • Schenk me je hart - The more I see you

gedetailleerd overzicht

Overzicht



Heb me lief
Gillian had verwacht dat Christopher haar zou slaan. Ze had verwacht dat hij haar zou negeren. Naar ze had nooit of te nimmer verwacht dat hij haar niet zou kunnen zien. Ongelofelijk, haar echtgenoot was blind. Engeland, 1249. Als Lord Warewick zijn hand tegen zijn dochter opheft, duikt de jonge Gillian angstig in elkaar. Wanhopig denkt ze aan de enige die haar tegen haar vader in bescherming nam, haar overleden broer William. En wie neemt het nu voor haar op? Alsof Gillians leven al niet moeilijk genoeg is, biedt de door iedereen gevreesde Lord Christopher Blackmour haar vader aan om met Gillian te trouwen. Voor Gillian stort de wereld in: hoe kan ze leven met de Draak van Blackmour? In het kasteel van Blackmour treft ze een in zichzelf gekeerde echtgenoot aan, die niets met haar te maken wil hebben. De doodsbange Gillian begrijpt er niets van: waarom heeft de zwijgzame, knappe Christopher haar in vredesnaam ten huwelijk gevraagd, als hij haar niet eens een bilk waardig gunt? Cristopher is woedend op zichzelf dat hij William op diens sterfbed heeft beloofd voor zijn zus te zorgen. Ooit had hij zich voorgenomen nooit meer van een vrouw te houden, maar de kwetsbare Gillian maakt meer los in Cristopher dan hij durft toe te geven.
Schrijver: Lynn Kurland
Oorspronkelijke titel: This is all I ask
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 90-410-0753-9
Uitgever: Van Reemst
Omhels me weer
Op het moment dat hij in haar fonkelende zeegroene ogen keek, verloor Rhys de Piaget zijn hart aan de jonge Lady Gwennelyn van Segrave. Maar Rhys, die door zijn legendarische optreden op het slagveld tot ridder is geslagen, bezit geen geld en geen land. Hij is geen partij voor de welgestelde Gwen, die tegen haar wil beloofd is aan Alain van Ayre, Rhys' stiefbroer. Ook Gwen kan Rhys niet uit haar gedachten bannen en is vastbesloten hem niet te laten gaan. Juist als zij beiden aan hun lang gekoesterde verlangens toegeven, lijkt alles verloren: Alain van Ayre dwingt Gwen met hem te trouwen. Ten einde raad besluit Rhys naar Frankrijk te vertrekken om fortuin te vergaren op het slagveld. Op deze manier hoopt hij zijn dappere Gwen uit handen van haar wrede echtgenoot te redden. Maar als de jaren verstrijken en Gwen niets meer van haar ware liefde hoort, wordt ze verscheurd door twijfel en angst. Zal hij ooit terugkomen om haar in zijn sterke armen te sluiten?
Schrijver: Lynn Kurland
Oorspronkelijke titel: Another chance to dream
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 90-5108-323-8
Uitgever: Areopagus
Schenk me je hart
Engeland, 1999. De knappe Jessica Blakely zoekt haar grote liefde. Het zoveelste afspraakje dat op niks uitloopt doet haar wensen om een knappe en galante ridder. Voor ze het weet is ze beland in het jaar 1260, waar ze de imposante edelman Richard de Galtres ontmoet. Ondanks het feit dat hij weinig begrijpt van haar vreemde opvattingen, neemt hij haar op in zijn kasteel. Hun beider koppigheid zorgt voor vurige ruzies, die al snel omslaan in een wervelende passie. Richard heeft zijn hart afgesloten voor de liefde, maar deze bijzondere vrouw raakt hem op een manier die hij niet voor mogelijk had gehouden. Jessica raakt gecharmeerd van haar gesloten gastheer, maar moet wennen aan de gewoontes van de Middeleeuwen. Zo is het niet ongebruikelijk dat de koning een bruid uitzoekt voor zijn trouwe vazallen. Jessica komt te weten dat hij voor De Galtres zijn jonge nichtje heeft uitgekozen. Maar als Richard weigert raakt haar begeerlijke ridder zijn land en al zijn bezittingen kwijt, en dat kan Jessica niet laten gebeuren. Zelfs als dat betekent dat ze haar geliefde op moet geven en terug moet keren naar haar eigen tijd.
Schrijver: Lynn Kurland
Oorspronkelijke titel: The more I see you
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 90-443-0158-6
Uitgever: Areopagus