Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan Carroll

Meer over Susan Carroll

Genres: Historisch, Roman

Pseudoniem (van): Susan Coppula, Serena Richards

Geboren: 1952

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Een opwindende vrouw - Parker and the gypsy
  • Het winnende lot - Love power
  • Ritme van de branding - Black lace and linen

St. Leger

  1. Zeg me dat ik droom - The bride finder
  2. De sluier van de nacht - The night drifter
  3. Dansen op de sterren - Midnight bride

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen opwindende vrouw

Privédetective Mike Parker weet niet wat hem overkomt wanneer de beeldschone Sara Holyfield hem vraagt een vermiste persoon op te sporen. Hier heeft hij altijd van gedroomd: een bloedmooie, opwindende vrouw die zijn hulp inroept. Hij komt er echter al snel achter dat er iets vreemds met haar aan de hand is...

* Deze pocket bevat tevens het verhaal Maanverlichte nacht van Kristine Rolofson.

Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: Parker and the gypsy
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789034775948
Uitgever: Harlequin
Het winnende lot

Beschrijving niet beschikbaar.

Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: Love power
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789034765369
Uitgever: Harlequin
Ritme van de branding

Hoewel Laura en Chelsey een eeneiige tweeling zijn, lijken ze innerlijk helemaal niet op elkaar. Chelsey is brutaal, uitbundig en verleidelijk. Laura is rustig, ingetogen en bescheiden. Het valt haar dan ook buitengewoon zwaar zich voor Chelsey uit te geven. Ze heeft echter geen keus. Ze zou Chelseys verhouding met de jonge, naïeve Luke bederven als ze zou vertellen dat haar zusje in werkelijkheid de beruchte Chelsey Stuart is.

Lukes oom, Adam Barnhart, laat zich evenwel niet zo gemakkelijk om de tuin leiden. Hij verbaast zich over de tegenstrijdigheden in het gedrag en het uiterlijk van de vrouw die hij als Chelsey kent. Eigenlijk lijkt ze meer op Laura, vindt hij, het lieve tweelingzusje dat tekeningen van konijntjes maakt voor kinderboeken. De echte Laura doet haar uiterste best hem van die mening af te brengen. Tot haar eigen schade, moet ze ondervinden...

Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: Black lace and linen
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789034765253
Uitgever: Harlequin

St. LegerZeg me dat ik droom
Op de steile rotsen van Cornwall, achter de muren van een indrukwekkend kasteel, woont een eenzame man te midden van een handvol trouwe bedienden. Het is tijd voor Anatole St. Leger om te huwen en hij stuurt zijn neef Septimus op pad om de perfecte vrouw voor hem te zoeken.

Septimus slaagt wonderwel in zijn opdracht, maar wanneer Madeline Breton uit Londen haar toekomstige echtgenoot voor het eerst ontmoet, slaat de schrik beiden om het hart.

Anatole had een struise, blonde echtgenote verwacht, die niet bang zou zijn voor zijn forse gestalte, zijn bruuske manieren en zijn driftbuien. En de tere, roodharige Madeline, dacht een beschaafde edelman te treffen in plaats van een woeste zonderling.

Toch besluiten beiden dat het huwelijk doorgang zal vinden. Anatole moet nu leren zijn vrouw het hof te maken. Ondertussen probeert Madeline haar man achter zijn mysterieuze masker van onzekerheid en droefenis vandaan te krijgen.

Een duister geheim belemmert echter hun geluk. Zal Anatole zijn Madeline ooit voldoende vertrouwen kunnen schenken om de magie van de ware liefde te proeven?
Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: The bride finder
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789051083309
Uitgever: Areopagus
De sluier van de nacht
Lance St. Leger is de erfgenaam van een prachtig kasteel in Cornwall. Hij speelt zijn rol als het zwarte schaap van de familie vol overtuiging, maar kan ondanks zijn schandalige reputatie niet verhinderen dat er nu een beroep wordt gedaan op zijn verantwoordelijkheid als oudste zoon. Lance wordt geplaagd door een mysterieuze gave, waardoor hij 's nachts uit zijn lichaam kan treden. En tijdens een van die wilde nachten ontmoet hij haar...

Rosalind is een jonge weduwe met een onschuldige passie voor avontuur en romantiek. Zij verwart Lance's dolende geest met die van de tragische ridder Lancelot uit de Arthurlegende. Omdat Rosalind behoefte heeft aan troost na het verlies van haar echtgenoot, laat Lance haar in die waan.

Terwijl de maan hoog aan de hemel staat, genieten Lance en Rosalind van elkaars aanwezigheid. Maar Rosalind wil meer. Zij beseft dat haar verlangens alleen vervuld kunnen worden door een man van vlees en bloed. Hoe kan zij haar galante ridder uit de koude diepten van de eeuwigheid redden?
Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: The night drifter
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789051084009
Uitgever: The House of Books
Dansen op de sterren
Dokter Valentine St. Leger is een zachtaardige man die beschikt over een bovennatuurlijke gave voor genezing. Hij is echter veroordeeld tot een eenzaam bestaan. Want hoewel hij verlangt naar de enige vrouw die al zijn geheimen kent, kan hij nooit met haar trouwen.

Kate Fitzleger, jong, mooi en koppig, heeft altijd al van Valentine gehouden. Zij heeft geen tijd voor bijgeloof en laat zich niet weerhouden door oude familietradities om haar geliefde te veroveren. Maar de passie die Kate bij hem opwekt krijgt een mysterieus en duister karakter. Valentine is niet langer verlegen. Plotseling is hij veranderd in een woeste minnaar die zijn handen niet van Kate af kan houden.

Wanhopig probeert ze hem te beteugelen en roept de hulp in van een aartsvijand van de familie St. Leger. Zal de magie van Kate's liefde Valentine's gebroken hart kunnen genezen?
Schrijver: Susan Carroll
Oorspronkelijke titel: Midnight bride
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789051087642
Uitgever: The House of Books