Boekenplank:
Kies

Boeken van Jenny Holiday

Meer over Jenny Holiday

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jenny Holiday


Kerstmis in Eldovia / Christmas in Eldovia

  1. Kerstmis in New York - A princess for Christmas
  2. Een hertog met Kerstmis - Duke, actually
Kerstmis in Eldovia / Christmas in Eldovia

gedetailleerd overzicht

Kerstmis in Eldovia / Christmas in EldoviaKerstmis in New York

Wat als een Europese prinses verliefd wordt op een New Yorkse taxichauffeur?

Prinses Marie van Eldovia wilde nooit de troon bestijgen, maar sinds de dood van haar moeder rust het lot van het land op haar schouders. Als ze tijdens een staatsbezoek aan New York City wordt opgepikt door de stugge taxichauffeur Leo is dat de eerste keer in tijden dat Marie zich thuis voelt. Ze vraagt Leo om de rest van de trip haar chauffeur te zijn.

Leo Ricci moet een hoop ballen hooghouden: zorgen voor zijn zusje Gabby, zoveel mogelijk uren maken in zijn taxi en bijklussen als conciërge in zijn appartementencomplex in de Bronx. Eigenlijk zit hij niet te wachten op nog meer verantwoordelijkheden, maar als er bij toeval een heuse prinses in zijn taxi stapt, kan hij geen nee zeggen. Hij hoopt een extra zakcentje te verdienen, zodat hij Gabby een leuke kerst kan bezorgen.

Maar dan begint Leo gevoelens te ontwikkelen voor Marie. Naarmate kerst, en daarmee Maries vertrek, steeds dichterbij komen, groeit de knoop in Leo’s maag. Het is een onmogelijke match, maar wat als de prinses ook de vrouw van zijn dromen blijkt te zijn?

Schrijver: Jenny Holiday
Oorspronkelijke titel: A princess for Christmas
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789022597774
Ebook: 9789402320107
Uitgever: Boekerij
Een hertog met Kerstmis

Wat als een Europese hertog verliefd wordt op een beeldschone New Yorkse professor?

Maximilian von Hansburg, baron van Laudon en erfgenaam van de hertog van Aquilla, heeft niet bepaald een vrolijke kerst. Hij is net gedumpt door een prinses, hij is zijn baan kwijt én zijn dominante vader heeft hem naar New York gestuurd om een potentiële bruid te ontmoeten in wie hij absoluut geen interesse heeft. In de stad ontmoet hij Dani Martinez, een intelligente professor. Maximilian is vastbesloten om vrienden met haar te worden, voordat hun beste vrienden elkaar het jawoord geven tijdens dé Eldoviaanse bruiloft van deze eeuw.

De nuchtere, net single geworden New Yorkse Dani is klaar met de liefde - ze heeft zelfs een lijst: ‘dingen die ik nooit meer zal doen voor een man’ - en dat is precies waarom ze het zo goed kan vinden met de losbandige Max. Hij is de perfecte vriend om sneeuwengelen mee te maken in Central Park en diepe gesprekken te voeren over de nutteloosheid van liefde.

Maar langzaam verandert hun vriendschap in iets diepers... Verliefd worden was nooit onderdeel van het plan.

Schrijver: Jenny Holiday
Oorspronkelijke titel: Duke, actually
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789049202293
Ebook: 9789402322422
Uitgever: Boekerij

Gerelateerde schrijvers