Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Linda Lael Miller

Boeken van Linda Lael Miller

Meer over Linda Lael Miller

Genres: Historisch, Roman

Pseudoniem (van): Lael St. James

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Linda Lael Miller


Overzicht

  • Als een regen van sterren - Pirates
  • Als een tedere belofte - Knights
  • Als een wilde melodie - Taming Charlotte
  • Nu weet ik het zeker - The vow

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls een regen van sterren
Phoebe Turlow is pas gescheiden. Om even haar eenzaamheid te vergeten, vertrekt ze voor een paar dagen naar de Cariben. Als Phoebe wist wat haar op Paradise Island te wachten stond, zou zij waarschijnlijk nooit zijn vertrokken...

Duncan Rourke staat bij geschiedkundigen bekend als een beruchte zeerover, die zich tegen zijn familie keerde om de Amerikaanse revolutie te steunen. Hij is al twee eeuwen dood - of dat zou hij moeten zijn. Tot Phoebe uit een krakende hotellift stapt... en middenin zijn wereld belandt.

Rourke neemt aan dat deze bekoorlijke, jonge vrouw, met haar ongewone uiterlijk en haar vreemde spraak, een Britse spionne is. Waarom zou zij anders zo brutaal in zijn wijnkelder rondscharrelen?

Phoebe begrijpt niet wat er nu precies is gebeurd. Zij weet alleen dat ze een brug heeft geslagen in de tijd en samen met de knappe piraat in een fantastisch en sensueel avontuur is beland.
Schrijver: Linda Lael Miller
Oorspronkelijke titel: Pirates
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789041004512
Uitgever: Areopagus
Als een tedere belofte
Al op haar zevende is Gloriana, Lady van Kenbrook, uitgehuwelijkt aan Dane St. Gregory en sindsdien heeft ze haar echtgenoot nooit meer gezien. Als Gloriana twintig is, hoort ze dat Dane eindelijk terugkeert naar huis en kan ze haar geluk niet op. Maar het langverwachte weerzien loopt uit op een drama. In plaats dat Dane haar liefdevol in zijn armen sluit, heeft hij de beeldschone Mariette de Troyes aan zijn zijde, met wie hij nu van plan is te trouwen.

Gloriana voelt zich diep gekwetst, maar peinst er niet over haar echtgenoot zomaar uit handen te geven en zelf haar dagen in een klooster te slijten, zoals Dane voor ogen heeft. Bovendien is er iets in de resolute, arrogante Dane, dat haar mateloos intrigeert. Zonder ook maar iets van haar waardigheid te verliezen, stort Gloriana zich vol overgave in de strijd om haar echtgenoot. Dane, die inmiddels verscheurd wordt door zijn gevoelens voor de twee vrouwen, raakt hoe langer hoe meer in de ban van zijn knappe, moedige echtgenote.

Op een avond wordt Gloriana ontvoerd naar de toren van het kasteel, waar ze tot haar ontzetting ook Dane aantreft. Opgesloten en overgeleverd aan elkaar en hun onderdrukte, maar brandende verlangens, vinden de geliefden elkaar tenslotte in een betoverende, adembenemende nacht.

Maar dan slaat het noodlot genadeloos toe. Dane moet lijdzaam toezien hoe zijn vrouw op onverklaarbare wijze verdwijnt. Zullen ze elkaar ooit nog terugzien op Kenbrook Hall?
Schrijver: Linda Lael Miller
Oorspronkelijke titel: Knights
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789041006660
Uitgever: Areopagus
Als een wilde melodie
De zak viel met een harde klap op de vloer. Ze voelde hoe het touw bovenaan werd losgeknoopt. Razendsnel probeerde ze haar naakte lichaam te bedekken. En toen ze eindelijk de moed vond omhoog te kijken, staarden twee verbaasde, inktblauwe mannenogen haar aan...

Ontvoerd en gevangen gehouden in een harem - dat is geen prettig einde van een vakantie voor de drieëntwintigjarige Charlotte Quade. Op de terugreis van Europa naar Washington, valt zij in handen van een woeste piraat, die haar tijdens een pokerspel prompt verliest aan zeekapitein Patrick Trevarren. Het is in zijn kajuit dat de mooie Charlotte spiernaakt uit een zak wordt geschud.

Kapitein Patrick Trevarren heeft een afkeer van onafhankelijke vrouwen. En hij geniet er dan ook van deze rebelse, Amerikaanse jongedame genadeloos te plagen. Onder de indruk als zij is van Patricks duizelingwekkende charmes, geeft Charlotte tenslotte toe aan de stem in haar hart. Maar dan moet Patrick zijn zeereis vervolgen en hij brengt Charlotte zolang onder in de harem van zijn goede vriend, de sultan Khalif.

Zou Patrick ooit nog terugkomen om Charlotte met zijn schip de Enchantress op te halen? Ondertussen leert Charlotte in de harem hoe zij haar kapitein kan betoveren en behagen.
Schrijver: Linda Lael Miller
Oorspronkelijke titel: Taming Charlotte
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9789041002389
Uitgever: Areopagus
Nu weet ik het zeker
Nevada 1878. Jaren geleden is Annabel woedend weggelopen bij haar man Gabe, ervan overtuigd dat hij haar wel terug zou komen halen. Maar ook al brak Gabes hart toen hij haar onverwacht niet meer thuis trof, hij was veel te koppig om haar achterna te gaan.

Nu is Annabel weer terug in het dorp dat ze destijds halsoverkop verlaten heeft, en is ze nog even begeerlijk en vrijgevochten als Gabe zich herinnert. Helaas komt hij er sneller dan hem lief is achter waarom ze is teruggekomen - ze wil hem haar vrijheid terugvragen.

Gabe is te trots om Annabel zijn ware gevoelens te tonen en haar te smeken om te blijven en zijn bed weer te delen. Daarom probeert hij haar langzaam weer te veroveren op de enige manier die hij kan verzinnen: met zijn gepassioneerde kussen en sensuele aanrakingen. Annabel zal al snel merken dat de man met wie ze definitief wil breken wel zeer moeilijk te weerstaan is.
Schrijver: Linda Lael Miller
Oorspronkelijke titel: The vow
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789041008480
Uitgever: Areopagus