Boekenplank:
Kies

Boeken van Olga Bicos

Olga Bicos werd geboren in Cuba, maar vluchtte met haar ouders naar de Verenigde Staten toen ze vijf jaar oud was. Ze studeerde rechten en werkte als advocate in de entertainmentindustrie. Toen haar kinderen geboren werden, stopte ze met werken en ging zich toeleggen op het schrijven.

Noot BBS: De uitgaven van Olga Bicos in de diverse Candlelight-reeksen zijn (vooralsnog) niet opgenomen op de website.

Meer over Olga Bicos

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Cameron Cruise

Geboorteland: Cuba


Overzicht

  • Aan scherven - Shattered
  • Op leven en dood - Dead easy

gedetailleerd overzicht

OverzichtAan scherven
Het leek de opdracht van haar dromen. Het werd een nachtmerrie...

Na een pijnlijke scheiding en een slepend faillissement is het renoveren van de villa van een vooraanstaande familie in San Francisco precies wat architecte Holly Fairfield nodig heeft om haar leven een andere richting te geven. Helaas vergeet ze in haar enthousiasme een aantal vragen te stellen. Belangrijke vragen.

Waarom playboy Daniel East voor dit prestigieuze project een totaal onbekende architect heeft aangenomen, bijvoorbeeld. En of haar treffende gelijkenis met Nina, de overleden verloofde van Daniels neef Ryan, daarin een rol speelt. Maar vooral: of Nina's dood eigenlijk wel een ongeluk was.

Tegen de tijd dat Holly beseft dat haar aanwezigheid deel uitmaakt van een sinister plan, is ze al een pion geworden in een levensgevaarlijk spel van wraak, moord en obsessie.
Schrijver: Olga Bicos
Oorspronkelijke titel: Shattered
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789085500766
Uitgever: Mira Books
Op leven en dood

Vakantie op een tropisch eiland - natuurlijk zei professor Ana Kimble ja toen haar voormalige studente en vriendin Rachel Maza vroeg of ze meeging. Ze is net haar baan kwijt en wel toe aan een poosje paradijs. Hoe kon ze weten dat Rachel haar niet alles vertelde?

Dat merkt ze pas wanneer Rachel spoorloos verdwijnt en het paradijs langzaam maar zeker in een hel verandert. Want de wuivende palmen verbergen een gruwelijk geheim: op het eiland wordt een experiment uitgevoerd om mensen van hun verstand te beroven. En de betrokkenen gaan niets uit de weg om onthulling te voorkomen.

In haar wanhoop wendt Ana zich tot de ondoorgrondelijke beveiligingsadviseur Nick Travis. Maar ook hij heeft een verborgen agenda...

Schrijver: Olga Bicos
Oorspronkelijke titel: Dead easy
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789034751539
Ebook: 9789402757088
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers