Boekenplank:
Kies

Boeken van Jennifer Blake

Meer over Jennifer Blake

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Pseudoniem (van): Patricia Maxwell, Maxine Patrick, Patricia Ponder, Elizabeth Trehearne

Geboren: 1942

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • De zoete adem van de nacht - Tigress
  • Leugens in de nacht - Shameless

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe zoete adem van de nacht
Het begint in een donkere, naar jasmijn geurende tuin in Rio, met het wilde ritme van een samba op de achtergrond en de bedwelmend warme liefkozing van een gemaskerde vreemdeling. Daar vergeet Jessica Meredith, waarnemend directeur van haar grootvaders scheepvaartmaatschappij, voor korte tijd haar zakelijke problemen...

Jessica is naar Brazilië gereisd om de arrogante scheepsmagnaat Rafael Castelar te ontmoeten, die een vijandige overname van haar bedrijf overweegt. De onderhandelingen verlopen moeizaam en Jessica zoekt ontspanning op een gemaskerd bal. Onder de dekmantel der duisternis mondt de party echter uit in een schaamteloze orgie.

Gelukkig wordt Jessica gered door een knappe, vermomde man. Zijn omhelzing biedt troost - en eindigt in pure extase. Jessica is woest wanneer zij ontdekt dat er in die bewuste nacht bijzonder aanstootgevende foto's van haar zijn gemaakt. Maar ze wordt pas echt bang als blijkt dat haar rivaal Rafael Castelar de foto's in zijn bezit heeft.
Schrijver: Jennifer Blake
Oorspronkelijke titel: Tigress
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789055015023
Uitgever: BZZTôH
Leugens in de nacht
Camilla Greenley had nooit gedacht dat haar huwelijk zo verkeerd af zou kunnen lopen. Sinds haar man Keith weet dat zij wil scheiden is hij agressief geworden en bedreigt hij haar. Camilla ziet geen uitweg meer. Tot Reid Sayers haar te hulp schiet.

Reid is Camilla's jeugdliefde, die jaren geleden Louisiana verliet omdat hij niet kon verdragen dat de mooie Camilla met een ander trouwde. Nu, na de dood van zijn vader, is Reid naar huis teruggekeerd om de erfenis te regelen. Eén blik volstaat - en beiden weten dat zij elkaar voor altijd gelukkig kunnen maken.

Maar als Camilla's echtgenoot Keith wordt vermoord, ontdekt zij dat Reid een duister verleden met zich meedraagt en veel voor haar te verbergen heeft. Verscheurd door wantrouwen keert Camilla zich van hem af - en stapt regelrecht in de vuurlinie...
Schrijver: Jennifer Blake
Oorspronkelijke titel: Shameless
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789041003713
Uitgever: Van Reemst