Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Catherine Anderson

Boeken van Catherine Anderson

Meer over Catherine Anderson

Genres: Historisch, Roman

Website: Catherine Anderson


Overzicht

Als een vlinder in de zon
De jonge Annie Trimble leeft stil en teruggetrokken in haar eigen wereldje. Ze zou dolgraag vriendschap willen sluiten met alles en iedereen in haar omgeving. Maar haar dorpsgenoten mijden haar; niemand wil iets te maken hebben met het vreemde, onbegrijpelijke meisje.
Wanneer Alex Montgomery op een dag hoort dat zijn verwende broer de onschuldige, hulpeloze Annie heeft verkracht, is hij vervuld van afschuw. De enige manier waarop Alex de eer van de familie nog kan redden, is met Annie trouwen en het kind dat ze nu verwacht als het zijne opvoeden.
Met één ding heeft Alex echter totaal geen rekening gehouden: Annie is geen gedwee poppetje dat zich naar zijn wensen schikt; ze heeft juist een sterke eigen wil. Tegen zijn zin raakt Alex gefascineerd door het tengere meisje met haar ravenzwarte haren.
En langzaam maar zeker dringt het tot Alex door dat de zwijgzame, schuwe Annie gevangen zit achter een muur van stilte. Wanneer hij er uiteindelijk in slaagt haar vertrouwen te winnen, leert Alex een heel andere, onstuimige jonge vrouw kennen.
Schrijver: Catherine Anderson
Oorspronkelijke titel: Annie's song
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 90-5501-432-X
Uitgever: BZZTôH