Boekenplank:
Kies

Boeken van Shannon Drake

Meer over Shannon Drake

Genres: Historisch, Roman

Pseudoniem (van): Heather Graham, Heather Graham Pozzessere

Website: Shannon Drake


Overzicht

  • De Franse lelie - The king's pleasure

Graham Serie / Graham Book Series

  1. De Vikingbruid - Come the morning
  2. Verover mijn hart - Seize the dawn
  3. Woest verlangen - Knight triumphant
  4. Het lied van de roos - When we touch

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe Franse lelie
Danielle d'Arville is de beschermelinge van de Engelse koning Edward III. Op zijn bevel moet ze trouwen met haar aartsvijand Adrien MacLachlan, de legendarische Schotse ridder die haar geliefde kasteel in Frankrijk heeft vernietigd.
Nu is Danielle de tegenstribbelende echtgenote van de arrogante edelman, gevangen in een huwelijk dat geen van beiden wenst. Maar als Danielle voor het eerst in de sterke armen ligt van de man die ze veracht, wordt zij onverwachts bezeten door een vurige hartstocht.
Adrien MacLachlan kan zich niet veroorloven zijn koppige vrouw, met haar smaragdgroene ogen en het bloed van Franse koningen in haar aderen, te vertrouwen. Toch kan Adrien niet ontkennen dat hij zijn jonge, sensuele bruid begeert. En zijn ongecontroleerde verlangens worden steeds heftiger van aard. Zal Adrien zijn Danielle tot overgave kunnen dwingen? Op het slagveld van de liefde is immers alles geoorloofd.
Schrijver: Shannon Drake
Oorspronkelijke titel: The king's pleasure
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 90-410-0810-1
Uitgever: Van Reemst

Graham Serie / Graham Book SeriesDe Vikingbruid
Aan het begin van de twaalfde eeuw worden de Schotse Hooglanden van alle kanten aangevallen. Koning David heeft dringend behoefte aan trouwe volgelingen die hun bloed voor hem willen vergieten. Waryk de Graham is de dapperste van allemaal. Als beloning wordt hij op het slagveld tot ridder geslagen en arrangeert de koning zijn huwelijk met een rijke Vikingbruid.
Mellyora is de prachtige maar koppige dochter van een Gallische edelvrouw en een Vikingkrijger. Zij heeft gezworen haar bezittingen met het zwaard te verdedigen en weigert te buigen voor die barbaarse Waryk.
Tot haar machtige echtgenoot haar laat kennismaken met een wereld van brandende hartstocht en intense verlangens. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens probeert Mellyora uit alle macht zijn opwindende verleidingskunsten te weerstaan.
Schrijver: Shannon Drake
Oorspronkelijke titel: Come the morning
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 90-443-0238-8
Uitgever: The House of Books
Verover mijn hart
Lady Eleanor van Clarin is trots, mooi en rijk. Zij is van plan te trouwen met een oude Franse edelman. Liever hem dan de brute ridder die men voor haar heeft uitgekozen. Om de dood van haar vader te wreken en haar landgoed te behouden, zou Eleanor haar hand zelfs aan de duivel schenken.
Onderweg naar Frankrijk wordt zij gevangengenomen door Brendan Graham, een ruige rebel uit de Schotse Hooglanden, die haar meeneemt naar zijn kasteel.
Hoewel Eleanor in een vreemd, woest land met een totaal onbekende man moet samenwonen, ontdekt zij tot haar verrassing dat ze Brendan bijzonder aantrekkelijk vindt. Hij is de eerste die haar sluimerende gevoelens van hartstocht laat ontwaken. Wat is Brendan echter met haar van plan?
Schrijver: Shannon Drake
Oorspronkelijke titel: Seize the dawn
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 90-443-0771-1
Uitgever: The House of Books
Woest verlangen
Schotland, 14e eeuw. Afton, Lord van Langley, is gestorven aan de pest. Zijn beeldschone echtgenote, de Engelse Igrainia, wordt nu gevangen gehouden in haar eigen kasteel... gegijzeld door een woeste Schotse ridder.
Voor Eric Graham is de trotse kasteelvrouwe slechts een politieke pion, een mooie oorlogsbuit die hij voor de neus van de Engelse koning Edward I kan laten bungelen.
Maar Eric krijgt zijn zin niet, waarop hij Igrainia dwingt met hem te trouwen. Zij zou nog liever in haar eigen kerkers wegkwijnen dan zijn arrogante aanwezigheid te accepteren.
Wat beide jonge mensen echter nooit hadden verwacht is de intense hartstocht die hen onmiddellijk overvalt.
Schrijver: Shannon Drake
Oorspronkelijke titel: Knight triumphant
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-443-1070-4
Uitgever: The House of Books
Het lied van de roos
Lady Maggie Graham heeft een probleem. Haar broer heeft het gehele familiefortuin erdoorheen gejaagd. Hij zal in de gevangenis belanden als zij niet trouwt met de schatrijke maar veel oudere graaf Langdon. Maggie besluit zich op te offeren. Tot ze oog in oog komt te staan met de wilskrachtige neef van haar echtgenoot, Lord Jamie.
Hoewel Jamie zich voelt aangetrokken door haar schoonheid en temperament, vindt hij Maggie ook een onbehoorlijke vrouw. Waarom scheldt zij hem uit wanneer hij haar komt redden uit de meest hachelijke situaties?
En eigenlijk heeft Jamie helemaal geen tijd voor haar. Koningin Victoria heeft hem gevraagd op zoek te gaan naar een uiterst bloeddorstige moordenaar die in de duistere straten van Londen al vele vrouwelijke slachtoffers heeft gemaakt.
Schrijver: Shannon Drake
Oorspronkelijke titel: When we touch
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-443-1315-0
Uitgever: The House of Books